Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy legalább is gondolom ezért rúgtatok ki
beállok az lssah admin fan-ok körébe 😉
Ja sok "élõhalott sztár" kezd feléledni , tudod hogy megy ez mindenszentek stb...
Remélem sikerül összehozzatok egy csapatot ellenünk.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
pls kuld [email protected] 😉
Sajna amit meg trs idejen kuldtel mar nem megy 1,6 alatt 😉<#hehe>#hehe>
Ha valaki még továbbra is azt gondolja hogy noob-ok vagyunk rakjon össze egy csapatot és játszuk le. Írni bármit lehet. pláne magyarországon nagy szokás csak pofázni a levegõbe.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Éljen a CS!
Semmi komoly, csak hogy teljen az idõ... <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
nos,
basszameg ahhoj ekkora faszlámát!!!! <#zavart2>#zavart2> 😊
Nagyon egymásra találtatok! Szegény Drang, most te lettél a bûnbak! Részvétem!
Kicsit szomorú látni, ahogy egymást "köcsögölitek" "ratyizzátok" szinte folyamatosan, spammeltek, tekkeltek, értelmes dolgokat egy évben egyszer írtok, közben pedig ha valaki leáll valamelyikõtökkel vitázni, egy emberként flémelitek. "Egy halott játék élõhalott sztárjai?" Kacagnom kell! Inkább egy belterjes egymást tépõ-maró, bármit és bárkit besározó csõcselék, ami hamarosan végleg feledésbe merül.
Sokat gondolkodtam, hogy mihez hasonlít ez a társaság, azt hiszem mára ti lettetek az igazi Bender-Log!
Egyébként szeretnék gratulálni mindenkinek! Remek, elsõosztályú magyar átlagemberek vagytok. A tanítóitok jó munkát végeztek. Nekik külön gratuláció!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Amúgy srácok kedvet adtatok újra a játékhoz, hogy végre lássam mi is folyik azon a szervren adminolás néven. Persze szigorúan csak álnéven megy majd a dolog. Megigérem az LSSAH-nak, hogy betartom a szabályokat, nem kempelek és nem lesz BC, TK csak játszani fogok. Kíváncsi vagyok ezek után sikerül-e nekem is kibannoltatni magam. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Csatlakozzatok a klánba és tegyetek rendet, mert én nem tudok mindennel foglalkozni.. legyetek adminok,stb. havi 1000ft-ot megér. Sõt a klánleaderséget is átadom nektek.
Effi ezután nézd meg kit lõssz le 😊
Nem tudom, hogy ez kinek jó, hogy kick-elgeti az embereket, de egy kicsit elegem van ezekbõl az über adminokból.
Legalább azt várnám el tõlük, hogy kiálljanak azért amit tesznek, és esetleg itt hangot adjanak, hogy kit és miért tiltanak ki a szerverükrõl. Hátha ez érdekel valakit ... Speciel én nagyon kiváncsi lennék az okokra és arra aki kirúgot, hogy tudjam hova helyezzem... remélem érti!
Sajnos ezt már velem korábban eljácották, de akkor azt hiszem megdumáltuk a dolgot, de ez kicsit uncsi már gyerekek!
Részvétem CéZé 😊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"