Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
lol 😊)))
de lehet hogy az volt a baj, hogy szimplán túl jó voltam 😄D (p4 r0xx)

Te még ebben is csalsz, nekünk egy admint kellett lelõni a bannhoz, de neked elég volt egy defgun is 😊

Ahhoj
aki játszott valaha aberdeen-en 2nél többször, az tudja hogy fõbázisról kifelé menet szétlõni saját defgun-t jó, mert csak belövöm az ívet, mozgás közben a szöget, stb
vagy legalább is gondolom ezért rúgtatok ki
beállok az lssah admin fan-ok körébe 😉

Ahhoj
ok, és már ki is rúgtak a szerverrõl...

Ahhoj
istenem, nem hiszek a fülemnek...
asszem keresek én is egy bf42 iso-t O:-)

Paul nincs ezzel gond csak a kollegaid ha esetleg meghalnak a kick gomb helyett a cigihez nyuljanak nyugtatas képp .. 😉

😊))

Ja sok "élõhalott sztár" kezd feléledni , tudod hogy megy ez mindenszentek stb...

Tuvok
Elküldtem, de a MAILER DAMON visszaküldte <#hehe>

LSSAHPAUL
A sok sírás miatt mostantól jobban odafigyelünk az adminkodásra, a szervert ebben a pillanatban vissza állitottuk none-crackedre.
Remélem sikerül összehozzatok egy csapatot ellenünk.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

még a végén kiderûl hogy az a szerver tele van mindenféle álneves sztárocskával 😊

Ahhoj
<#ijedt>

nem b+... mé' van?????
pls kuld [email protected] 😉

Tuvok
Húú, nem adtam oda a PB-kompatibilis verziót ?

Imadlak 😉

Sajna amit meg trs idejen kuldtel mar nem megy 1,6 alatt 😉<#hehe>

Tuvok
Csít, kell jobb indok ? <#mf1>

mellesleg effi nem kell ezen meglepodni utobbi idöben feljarok neha én is (ez kb 5 alkalom volt) ha az 5böl 4x nem kickkeltek akkor egyszer se (se bc,se tk se semmi biztos fajt a 70/4 Bulgon 😉 )

Hallod skorpi rangassuk mar ossze pt- egy meccsre ez mar lassan kezd mevetseges lenni 😄D

LSSAHPAUL
Gondolom nem vagy idióta ,csak egyszerûen azt gondoltad hogy beszólók az LSSAH-nak mert akkor frankó gyerek leszek sokak szemében 😊
Ha valaki még továbbra is azt gondolja hogy noob-ok vagyunk rakjon össze egy csapatot és játszuk le. Írni bármit lehet. pláne magyarországon nagy szokás csak pofázni a levegõbe.

aPa
de most nem borultam le semmilyen székrõl legalább, és nem ettem meg a dekorációt sem 😊 viszont hullamásnaposan lesétáltam ezt a kb. 400 métert itthonról, hogy ott legyek. azért jó volt, de továbbra sem értem, miért játszanak egyesek a BF2vel, mikor ott az igazi BF :S 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ahhoj
😄DDD

0Fritz0
Sziasztok!

Éljen a CS!

Semmi komoly, csak hogy teljen az idõ... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pink Tiger
😊 én nem ígérem😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ahhoj
next time, i promise <#pias>

Pink Tiger
asszem apa kezdenek kiismerni😄DDD

Pink Tiger
khmmm..h.m..hm aaarghh..

nos,

basszameg ahhoj ekkora faszlámát!!!! <#zavart2> 😊

Pink Tiger
<#nevetes1>

skorpio7
Örülünk hogy kifejtetted véleményedet. Viszlát!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Pink Tiger
helló bencsi hátte hol voltál pénteken????<#wilting><#wilting>

Jajj!
Nagyon egymásra találtatok! Szegény Drang, most te lettél a bûnbak! Részvétem!
Kicsit szomorú látni, ahogy egymást "köcsögölitek" "ratyizzátok" szinte folyamatosan, spammeltek, tekkeltek, értelmes dolgokat egy évben egyszer írtok, közben pedig ha valaki leáll valamelyikõtökkel vitázni, egy emberként flémelitek. "Egy halott játék élõhalott sztárjai?" Kacagnom kell! Inkább egy belterjes egymást tépõ-maró, bármit és bárkit besározó csõcselék, ami hamarosan végleg feledésbe merül.
Sokat gondolkodtam, hogy mihez hasonlít ez a társaság, azt hiszem mára ti lettetek az igazi Bender-Log!

Egyébként szeretnék gratulálni mindenkinek! Remek, elsõosztályú magyar átlagemberek vagytok. A tanítóitok jó munkát végeztek. Nekik külön gratuláció!

skorpio7
Mi legalább elmondhatjuk voltunk azok... de ti.

skorpio7
Bocsi de vmi lemaradt az elejérõl szóval így teljes a dolog: WE ARE NOOBS, PLEASE PLEASE NOT KILL MEMBER OR ELSE KICK OR BAN YOU!

skorpio7
Elsõ YOU=WE

skorpio7
Javasolnám az LSSAH-nak, hogy írják ki a szerver nevébe: PLEASE NOT KILL MEMBER OR ELSE YOU KICK OR BAN YOU!

Amúgy srácok kedvet adtatok újra a játékhoz, hogy végre lássam mi is folyik azon a szervren adminolás néven. Persze szigorúan csak álnéven megy majd a dolog. Megigérem az LSSAH-nak, hogy betartom a szabályokat, nem kempelek és nem lesz BC, TK csak játszani fogok. Kíváncsi vagyok ezek után sikerül-e nekem is kibannoltatni magam. 😊

LSSAHPAUL
Effi,CZ!
Csatlakozzatok a klánba és tegyetek rendet, mert én nem tudok mindennel foglalkozni.. legyetek adminok,stb. havi 1000ft-ot megér. Sõt a klánleaderséget is átadom nektek.

talán mert az "élõhalott sztárok itt irtják egymást"
Effi ezután nézd meg kit lõssz le 😊

Tuvok
Miért nem játszotok külföldön ? Vannak még jó kis brit 'only coral sea' szerverek, nem ? <#buck>

Effendi
Hát ismételten örömmel jelentem, hogy kaptam az LSSAH szerverére egy örökös bannt!
Nem tudom, hogy ez kinek jó, hogy kick-elgeti az embereket, de egy kicsit elegem van ezekbõl az über adminokból.
Legalább azt várnám el tõlük, hogy kiálljanak azért amit tesznek, és esetleg itt hangot adjanak, hogy kit és miért tiltanak ki a szerverükrõl. Hátha ez érdekel valakit ... Speciel én nagyon kiváncsi lennék az okokra és arra aki kirúgot, hogy tudjam hova helyezzem... remélem érti!
Sajnos ezt már velem korábban eljácották, de akkor azt hiszem megdumáltuk a dolgot, de ez kicsit uncsi már gyerekek!

Részvétem CéZé 😊

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Ahhoj

joebacsi
ezt tudod...lopkodni tuvok szmájlijait...pff lami...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Látom a szinvonal még a régi itt is 😄

LSSAHPAUL
.

Drang
<#taps>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Tuvok
<#banplz>

Tuvok

Ahhoj

lol

Drang
De bánom is én mit gondoltok... egy haldokló játék élõhalott sztárjai... lol

Drang
Joebácsi, nem akartam senki ex überplaya-t megsérteni... de a nagynevû haverotokat is fogd vissza, hogy kit és miért gyanúsít, egyébként egyátalán nem vagyok nagyra avval, hogy mi vagyunk az 1etlen magyar klán meg ilyenek... ez csak ebben a sceneben volt szokás...

joebacsi
tudtam, hogy rád számíthatok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
azért mert a bejelentett állandó lakhelyem nyh, nem jelenti azt, hogy ott is lakok 😊
elég bp-en csepelre jönni ,)