Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
-Fritz ! Köszi a gratot.
-Megyi ! Mikor megláttam hogy beirtál a fórumba azt hittem hogy jól beszólsz stb, de kellemesen csalódtam.
-Padavane ! Nem tudom hogy ki vagy, de jól bele látsz a dolgokba, nevetséges de 2 hónap minden nap kb 3-4 órát basztattam a statisztikát mire erre a szintre jutott. Szerettem volna játszani a többiekkel a publikon, de csinálnom kellett mert nincs más aki megcsinálja. A szerver fenntartás havi 1500-1000 ft fejenként, ezért cserébe admin jogot adunk.
-És a kedves ellenségeink! Szóltam a spanyolnak hogy ne banoljon hanem kickeljen, azt hiszem megértette, de továbbiakban is nyugodtan pörgessétek fel a fórumot, mert igy sikerült pár régi bf-est kiváncsivá tenni igy benéztek a szerverre 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Tudom, megvan .
Csak egy 'csöppet' idegesít, ahogy csal az AI ...

Azon azért mindenképpen el kéne gondolkodnotok, hogy azt a publik servert, emberek a saját pénzükön megvették, fizetik a netet, idõt fordítanak a stat megírására, üzemeltetésére, hogy Te, aki felmész játszani, utána megnézhesd hogy játszottál, milyen eredménnyel. Könyörgöm, miért evidens nektek, hogy ott 1 server amin lehet gyakni? Értsétek már meg, nem jár alanyi jogon senkinek a server használata. Ahelyett hogy örülnél neki, követelõdzöl? Szép!

Emberek energiát, pénzt nem sajnálva, próbálják a Te szórakozásodat megoldani, Te meg belerugsz?

Nevetséges!

Részemrõl téma OFF

Out

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

lol , inkabb a rugodat huzd fel és a kamushildes 12 éveseeknek valo paladint torold má' le , komolyabb embernek hittelek 😉 😄

Meggymag
LoL itt nagyobb a flém mint annó amikor ezzel a játékkal jáccottunk és ment a topic. Ezen tényleg el lehetne gondolkozni illetve azon, hogy ennek mi értelme bár tény, hogy vicces meg minden.
Az meg, hogy a PT mit ért el és az LSSAH mit érne el ellene el és ki a macsó a vidéken kérdés meg szánalmas. PT kisebb csodát tett annó magyar klánként azzal amit elért(ezúton is grat) ezt senki se vitatja de ezzel jönni még évek után is és nagyoskodni nemhiszem, hogy jó. LSSAHt sose szerettem de õk azok akik egyedül kitartottak a BF1942 mellett szerverestül és csapatostúl ami megintcsak nem kis dolog a BF2 miatt ugye szal riszpekt nekik is.
Egy szó mint száz próbáluk egymást tisztelni kicsit vagy legalább is elviselni és nem egymást megpróbálni alázni(játékon ill. azonkívül) mert ez az a magyar mentalitás amirõl híresek vagyunk nemzetközi szinten is. Bár azt csináltok amit akartok csak gondoltam spamelek ide is egyet mivel úgyse gyakran teszem 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ahhoj
fritz te õgy 😄D

Fritz Von...
Grat! <#nyes>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Jah, Sniper Elite. 😊
Jó kis 2. Vh-s lopakodós-sniperkedõs game. Tetszik. 😊

LSSAHPAUL
Megnyertük nagy nehezen, elsõ két mapon el alamein-en nem voltunk meg 10-en igy emberhátrányban nyomtuk le.. utána tobrukon már egyenlõ létszámmal rájuk vertünk kb 70 pontot, igy vagy 1. vagy 2. helyen jutunk tovább a csoportunkból.

Tuvok
ték

Tuvok
hi

Tuvok
hi

Tuvok
Sniper Elite ? <#wilting><#bdead>

Fritz Von...
Dehogynem BFrõl. Bár igazad van, másról is beszélhetnék. Csak a te kedvedért:

Mindenki minden játékban szar, csak én vagyok a jó, mert õsBFes vagyok! 😄

Fritz Von...
Nem fagyott le. 😊 Nosztalgiázgatok, az Everquest2 egy kicsit pihen most. A kiegben elbaszták az Xp-t és nekem nincs kedvem agyatlanul beállni egy helyre, hogy leöljek xy mobot. 😊
Így most az "Év játéka" Rome: Barbarian Invasionnal, a Sniper Elite-tel, a Civ4-gyel tolom és mellé egy kis BF. 😊

LSSAHPAUL
Leállitom a publikot mert van egy barom lengyel klán és neutral szerverre akarják vinni a meccset mert rossz a pingjük. Ha nem ezen a meccsen múlna minden akkor leszarnám és mennénk neutral-szervere de sajnos kötelezõ nyernünk.
11 órakor kb vége. Akkor bekapcsolom újra. sorry all.

te fritz én nemtom szoval azert ezt hogy is gondoltad ? ja és milyen jatekban ? mert nem a bfröl beszelsz az is 10 😉 😄

"Egyébként meg tök szar mindenki, én vagyok a király, mert régi BFes vagyok és mindenki más szar!'

jaja és mellesleg "Öcsibogyó kijafa**vagyte? Mi a rákot pofázol? Nem érdekel csak ugatok itt meg amúgy is. Új vagy? Nyasgem köcs**. Kickeltél? Hogy merted agyon váglak."

Ahhoj
te sem vagy színvonalasabb, te is csak lehordod a másikat ha nem tûnt volna fel 😉

Pink Tiger
😄 te meg honnan másztál elõ te õgy?😄D
csak nem épp lefagyott az év játéka??<#wow2>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
na ezaz bencsi vazze, inkább gyere apríytani😄DD

Fritz Von...
Bizony ám, van. 😊)) Büszke is vagyok rá, jól mutat a nevem mellett. Kéne még egy, mert kettõ jól mutat. Mint valami kitüntetés. 😊

uHs Gerzson
😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

GamerKing!

Csak fel kell venni a stílust és menni fog hidd el...
Figyelj, megmutatom, egész nap ezt gyakoroltam:

"Öcsibogyó kijafa**vagyte? Mi a rákot pofázol? Nem érdekel csak ugatok itt meg amúgy is. Új vagy? Nyasgem köcs**. Kickeltél? Hogy merted agyon váglak."

LSSAHPAUL
3 hét alatt 7000 különbözõ cdkeyhast regisztráltunk, ezek szerint vannak olyanok akik még a gonosz adminkodás ellenére is a mi szerverünket válasszák.
Mivel a szerver ez idõ alatt cracked is volt, feltételezhetõ hogy csak kb 6000 ember játszadozik a szerverünkön. De az év végéig lesz még 1 statisztika nullázás dec.1.-én, onnantól pontos számot fogunk kapni.

Ahhoj
😄DD
Akinek büntipontja van az csak ne pofázzon 😛P

Tuvok
😄

Fritz Von...
Legyen már eszetek! Az LSSAH direkt adminol így. Nézzétek meg, hány régi BFes teszi fel újra a játékot, hogy megnézze. Valójában arról van szó, hogy az LSSAH itthon egyedül van, ezért kivel csatázzon? Kell egy ellen. 😊))

Egyébként meg tök szar mindenki, én vagyok a király, mert régi BFes vagyok és mindenki más szar! <#gun><#idiota>

Uraim!

Hagyjuk abba ezt a szintén meddõ vitát, aki akar játszon, aki akar pofázzon, aki kar kussoljon!
Régebben játszottam, az imént elég sokat pofáztam (hozzáteszem teljesen feleslegesen), most pedig kussolok. Nem fogok többet ide írni, mert elég bunkó dolog, hogy így teljesen ismeretlenül, irogatok ide. önkritikát gyakorlok és lépek. További jó spammelést!

Viszlát és kösz a halakat!

Fritz Von...
"Csattogós falepke" LOL!!! 😄

LSSAHPAUL
Na rendbe tettem a private klánt a statban.
http://193.138.125.6/
Az adminkodás nem olyan gáz mint ahogy egyesek eltúlozzák... nézzétek meg..

Nincs azzal probléma, ha valakinek gondja van a serverrel kapcsolatban. Azzal van gond, hogy mindezt bunkó módon, követelõzve teszi. Mire fel?

Pink Tiger
hahhó ne izélj má, a flém ritkán csak egy flém... mindig van valóságalapja, kivéve ha nem, vagy mégis?😊

1)
az váltott ki érzelmi reakciókat, hogy a korábbról is ismert jó játékosokat lecsíterezték
csak mert a mai mezõnyt csukott szemmel lehet aprítani
(bocs de ez télleg így van itt is mint minden más játékban ami már kiöregedett)

2)
de elsõsorban az adminolással van a baj, mindenkinek ez a baja igazából, hát nem? 😊
annyira máshoz szokott ennek a sceen-ek a java hogy tényleg dühítõ lehet

amit pedig hozzátennék hogy magyar szerveren mindig egy plusz fíling játszani, amikor csak tehettem én magyaron játszottam mindig, sokkal nagyobb móka ismert, féligismert playákkal harcolni

mindamellett én személyszerint kra örülök hogy van egy lssah aki fenntart egy szervert csak figyelnének egy kicsit oda, minap mikor hallottam hogy esténként tele van a szerverük igencsak kedvet kaptam az installhoz..

Amikor nem is olyan régen elkezdtem hozzászólni ehhez a topikhoz, akkor azt azért tettem, mert szerettem volna kicsit felrázni a BF42 közösséget, de sajnos csak értelmetlen, végtelen, meddõ vitába torkollott az egész. Már akkor is csak gorombáskodni tudott a magyar scene nagy többsége, mára pedig úgy látszik majd mindenki.

Tiger!

Kérlek ne bagatelizáld el a dolgot, ez nem csak egy flém, mert sajna az már közhely számba megy. Sokkal komolyabb dolgokról beszélgetünk.

De hogy megfelelve e topic íratlan szabályainak, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, és szól ez mindenkinek aki ezt olvassa:
Van a múlt, és van a jelen. Vagyis vannak akik régebben játszottak, és vannak akik most játszanak.

Kedves Zolee!
Nagyon örültem annak idején amikor az élmezõnyben szerepeltetek, ma viszont ha nem játszotok akkor kérlek (a te szavaiddal élve) fogd be a pofádat, ne oszd itt az észt, és húzzál el a vérbe!

Pink Tiger
esküszöm letesztelem már ezt a szervert😊))
maholnap újrainstallom a superbf42gammém....😉

Pink Tiger
fléjmszagot érzek😄DD ja de rég volt már😄DDD

Értelmesen, kultúráltan, eszmét cserélni?
Hülye vagy? Az nem trendi...

"Én vagyok a legfaszább, te, csak akkor szólhatsz hozzám, ha majdnem akkora faszod van mint nekem. Nincs? Akkor kuss kicsávó!"

Ahhoj
a lényeg csak az volt, hogy két külön vita megy, csak olyan érzésem volt hogy ezt nem mindenki látja 😊
meg úgy látszik te is kevered a kettõt 😄D

na de erõ egészség meg fõleg békesség 😊)

"vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van és senki se kiváncsi a másikéra. Viszlat!"
Ez itt a legnagyobb probléma!
Akkor minek van ez, vagy egyáltalán a fórum?
De ha gondolod, csinálhatunk olyan fórumszerü izét, hogy mindenki csak írhat bele, de nem látja a másikét. Belelököd a véleményed a dologról, de választ, kritikát, ellenérvet ne várj, mert senkit nem érdekel mit mondasz, meg nem is látják. Értelmes lenne...

Csak az a gond, hogy az emberek 90%-a önzõ, bunkó, nemtörõdöm, leszarom a másikat stílusban él.
Sajnos, olvasatomban, ebbe a kategóriába tartozol teis.

GanXstaZoleeWrk
siman kihoztad belõllem az állatot ez van. A scene-nek egyebkent semmi szüksége az ilyen rávilágítós emberekre szvsz ahogy irtam is el lehet huzni. Ha meg szerinted szar a scene akkor plane nem érdekel a véleményed. Mint a hogy már okosok elmondták, vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van és senki se kiváncsi a másikéra. Viszlat!

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Ahhoj 😊 lol tanacs szerintem mar senkinek nem kell 😊 es az sem zavar hogy vki most is tolja. sõt hajrá! csak nem kéne ha vki jobb azt egybol kibaszni bann stb. Egyebkent Effiéket se értem minek ilyen primo szerverre menni játszani 😊 csak van még pár német szerver ami normalis. Igaz reg neztem ase-ben 😊

GanXstaZolee#2709

Az miért van, hogy aki jól játszik, az 1 suttyó? ( tisztelet a kivételnek ) Értelmesen nem lehet komunikálni?
GamerKingnek sajnos igaza van, mintapéldája vagy az általa említett magyar polgároknak.

Remek! 😄

Nem, nem jut eszembe a klánotok neve, kérlek segíts egy kicsit! Nem hogy fél éve, de még most sem tudod illtve tudjátok hogy ki vagyok. Ami persze nem is baj, mert ez a dolog teljesen lényegtelen, ugyanis nem a személyem a fontos, hanem az amit képviselek. Én vagyok ugyanis ennek a szar magyar scene-nek a tudatalatti lelkiismerete. Nem osztom itt az észt, csak rávilágítok bizonyos dolgokra a kis mentális zseblámpámmal.

Egyébként nagyon indulatos vagy, nem tudnád ezt az egészet kicsit kulturáltabban kezelni? Agyvérzést kaptál volna, ha nem toldhattad volna oda a hozzászólásod hoz ezt a "rátarti": "Eddig en aztan nem arcoskodtam de ha ez kell... ja és kurvára ráérek flamelni." szöveget?

Ahhoj
<#wave>

Ahhoj
amúgy tudjátok hogy két vita/veszekedés is megy párhuazmosan? 😊
az egyik az lssah - pt, akik majd nyomnak egy wart, aztán lesz áldott békesség
a másik meg akik feljárnak publikolni, és függetlenül attól hogy õsbf-es köcsögök vagy sem, ki vannak rúgva/bannolva minden reális ok nélkül 😊
töb ezer játékos lehet hogy van a szerveren, de egyszerre max 64 vagy mennyi 😊

egyébként szerintem is szép eredmény hogy voltatok ladder elsõk, le a kalappal, ha vkitõl bf-es tanács kell akkor azok biztos ti elsztek, de ti már most nem bf-eztek, õk meg igen, és ez nagy különbség 😊

Kovács legény
nah majd vasnap jövök pápá

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem szoktam szerepeket játszani ,mindig magamat adom,akinek nem teccik annak nem és kész, és valóban nem vagy a drágám ,hanem mostantól a "kibaszott"drágám leszel igy jó?
És arrol hogy félreismertél e? Nem is ismersz...

www.czekoart.hu

GanXstaZoleeWrk
Elárulom képzeld üzemeltettünk szervert nem is 1et volt hogy 2öt egyszerre. Egybirant nemtudom hogy gondolod hogy osztod az eszet itt amikor fel eve azt se tudtuk ki a szar vagy. Mondjuk nem mintha érdekelne. Ha még érdekelne a bf42 elhiheted lenne szerver hozzá de ha gondolod holnapra belövök egyet aztan jöhet a több ezer jatekos 😊 Még1x csak hogy megérts az ugasson nekem aki vmit ebben a játékban elért felmutatott. Te csinaltal vmi érdemlegest? nem? akkor el lehet huzni a vérbe.

Ja hogy nem emlexel a nevünkre? 1ertelmu mivel akkor még a csattogós falepkét tologattad. Kisbarátom gondolkodjál már el ki volt MAGYAR klán elsõ rajtunk kivul na meg a félmagyar NB-n kivul? mire vered itt a nyalad? Eddig en aztan nem arcoskodtam de ha ez kell... ja és kurvára ráérek flamelni.

GanXstaZolee#2709

szertve tisztelt K(últúr)Legény!
Elõször is: Nem vagyok a drágád!
Másodszor: Kérlek ne válaszolj mások helyett, Zolee-nak remélem nincs szûksége arra, hogy te védd meg.
Harmadszor: Nem áll jól neked ez a szerep, egészen pontosan a békítõ szándékú korrekt, gondolkodó, már-már másokat védelmébe vevõ! A cipész maradjon a kaptafánál, te pedig a spam, take és flame kombónál!

Felmerült bennem egy kérdés: Lehet hogy félreismertem ezt a Klegényt?

Mindenesetre ne vegyétek nagyon a szívetekre amit írok, mert egy ideje egyltalán nem érdekel, hogy ennak a kibaszott országnak a kibebaszott polgárai hogyan basznak ki egymással, vagy esetleg mivel baszogatják egymást, baszzák fel egymás agyát, és basznak mindenre!