Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Megyi ! Mikor megláttam hogy beirtál a fórumba azt hittem hogy jól beszólsz stb, de kellemesen csalódtam.
-Padavane ! Nem tudom hogy ki vagy, de jól bele látsz a dolgokba, nevetséges de 2 hónap minden nap kb 3-4 órát basztattam a statisztikát mire erre a szintre jutott. Szerettem volna játszani a többiekkel a publikon, de csinálnom kellett mert nincs más aki megcsinálja. A szerver fenntartás havi 1500-1000 ft fejenként, ezért cserébe admin jogot adunk.
-És a kedves ellenségeink! Szóltam a spanyolnak hogy ne banoljon hanem kickeljen, azt hiszem megértette, de továbbiakban is nyugodtan pörgessétek fel a fórumot, mert igy sikerült pár régi bf-est kiváncsivá tenni igy benéztek a szerverre 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Emberek energiát, pénzt nem sajnálva, próbálják a Te szórakozásodat megoldani, Te meg belerugsz?
Nevetséges!
Részemrõl téma OFF
Out
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Az meg, hogy a PT mit ért el és az LSSAH mit érne el ellene el és ki a macsó a vidéken kérdés meg szánalmas. PT kisebb csodát tett annó magyar klánként azzal amit elért(ezúton is grat) ezt senki se vitatja de ezzel jönni még évek után is és nagyoskodni nemhiszem, hogy jó. LSSAHt sose szerettem de õk azok akik egyedül kitartottak a BF1942 mellett szerverestül és csapatostúl ami megintcsak nem kis dolog a BF2 miatt ugye szal riszpekt nekik is.
Egy szó mint száz próbáluk egymást tisztelni kicsit vagy legalább is elviselni és nem egymást megpróbálni alázni(játékon ill. azonkívül) mert ez az a magyar mentalitás amirõl híresek vagyunk nemzetközi szinten is. Bár azt csináltok amit akartok csak gondoltam spamelek ide is egyet mivel úgyse gyakran teszem 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Jó kis 2. Vh-s lopakodós-sniperkedõs game. Tetszik. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mindenki minden játékban szar, csak én vagyok a jó, mert õsBFes vagyok! 😄
Így most az "Év játéka" Rome: Barbarian Invasionnal, a Sniper Elite-tel, a Civ4-gyel tolom és mellé egy kis BF. 😊
11 órakor kb vége. Akkor bekapcsolom újra. sorry all.
"Egyébként meg tök szar mindenki, én vagyok a király, mert régi BFes vagyok és mindenki más szar!'
csak nem épp lefagyott az év játéka??<#wow2>#wow2>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Csak fel kell venni a stílust és menni fog hidd el...
Figyelj, megmutatom, egész nap ezt gyakoroltam:
"Öcsibogyó kijafa**vagyte? Mi a rákot pofázol? Nem érdekel csak ugatok itt meg amúgy is. Új vagy? Nyasgem köcs**. Kickeltél? Hogy merted agyon váglak."
Mivel a szerver ez idõ alatt cracked is volt, feltételezhetõ hogy csak kb 6000 ember játszadozik a szerverünkön. De az év végéig lesz még 1 statisztika nullázás dec.1.-én, onnantól pontos számot fogunk kapni.
Egyébként meg tök szar mindenki, én vagyok a király, mert régi BFes vagyok és mindenki más szar! <#gun>#gun><#idiota>#idiota>
Hagyjuk abba ezt a szintén meddõ vitát, aki akar játszon, aki akar pofázzon, aki kar kussoljon!
Régebben játszottam, az imént elég sokat pofáztam (hozzáteszem teljesen feleslegesen), most pedig kussolok. Nem fogok többet ide írni, mert elég bunkó dolog, hogy így teljesen ismeretlenül, irogatok ide. önkritikát gyakorlok és lépek. További jó spammelést!
Viszlát és kösz a halakat!
http://193.138.125.6/
Az adminkodás nem olyan gáz mint ahogy egyesek eltúlozzák... nézzétek meg..
1)
az váltott ki érzelmi reakciókat, hogy a korábbról is ismert jó játékosokat lecsíterezték
csak mert a mai mezõnyt csukott szemmel lehet aprítani
(bocs de ez télleg így van itt is mint minden más játékban ami már kiöregedett)
2)
de elsõsorban az adminolással van a baj, mindenkinek ez a baja igazából, hát nem? 😊
annyira máshoz szokott ennek a sceen-ek a java hogy tényleg dühítõ lehet
amit pedig hozzátennék hogy magyar szerveren mindig egy plusz fíling játszani, amikor csak tehettem én magyaron játszottam mindig, sokkal nagyobb móka ismert, féligismert playákkal harcolni
mindamellett én személyszerint kra örülök hogy van egy lssah aki fenntart egy szervert csak figyelnének egy kicsit oda, minap mikor hallottam hogy esténként tele van a szerverük igencsak kedvet kaptam az installhoz..
Kérlek ne bagatelizáld el a dolgot, ez nem csak egy flém, mert sajna az már közhely számba megy. Sokkal komolyabb dolgokról beszélgetünk.
De hogy megfelelve e topic íratlan szabályainak, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, és szól ez mindenkinek aki ezt olvassa:
Van a múlt, és van a jelen. Vagyis vannak akik régebben játszottak, és vannak akik most játszanak.
Kedves Zolee!
Nagyon örültem annak idején amikor az élmezõnyben szerepeltetek, ma viszont ha nem játszotok akkor kérlek (a te szavaiddal élve) fogd be a pofádat, ne oszd itt az észt, és húzzál el a vérbe!
maholnap újrainstallom a superbf42gammém....😉
Hülye vagy? Az nem trendi...
"Én vagyok a legfaszább, te, csak akkor szólhatsz hozzám, ha majdnem akkora faszod van mint nekem. Nincs? Akkor kuss kicsávó!"
meg úgy látszik te is kevered a kettõt 😄D
na de erõ egészség meg fõleg békesség 😊)
Ez itt a legnagyobb probléma!
Akkor minek van ez, vagy egyáltalán a fórum?
De ha gondolod, csinálhatunk olyan fórumszerü izét, hogy mindenki csak írhat bele, de nem látja a másikét. Belelököd a véleményed a dologról, de választ, kritikát, ellenérvet ne várj, mert senkit nem érdekel mit mondasz, meg nem is látják. Értelmes lenne...
Csak az a gond, hogy az emberek 90%-a önzõ, bunkó, nemtörõdöm, leszarom a másikat stílusban él.
Sajnos, olvasatomban, ebbe a kategóriába tartozol teis.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
GamerKingnek sajnos igaza van, mintapéldája vagy az általa említett magyar polgároknak.
Nem, nem jut eszembe a klánotok neve, kérlek segíts egy kicsit! Nem hogy fél éve, de még most sem tudod illtve tudjátok hogy ki vagyok. Ami persze nem is baj, mert ez a dolog teljesen lényegtelen, ugyanis nem a személyem a fontos, hanem az amit képviselek. Én vagyok ugyanis ennek a szar magyar scene-nek a tudatalatti lelkiismerete. Nem osztom itt az észt, csak rávilágítok bizonyos dolgokra a kis mentális zseblámpámmal.
Egyébként nagyon indulatos vagy, nem tudnád ezt az egészet kicsit kulturáltabban kezelni? Agyvérzést kaptál volna, ha nem toldhattad volna oda a hozzászólásod hoz ezt a "rátarti": "Eddig en aztan nem arcoskodtam de ha ez kell... ja és kurvára ráérek flamelni." szöveget?
az egyik az lssah - pt, akik majd nyomnak egy wart, aztán lesz áldott békesség
a másik meg akik feljárnak publikolni, és függetlenül attól hogy õsbf-es köcsögök vagy sem, ki vannak rúgva/bannolva minden reális ok nélkül 😊
töb ezer játékos lehet hogy van a szerveren, de egyszerre max 64 vagy mennyi 😊
egyébként szerintem is szép eredmény hogy voltatok ladder elsõk, le a kalappal, ha vkitõl bf-es tanács kell akkor azok biztos ti elsztek, de ti már most nem bf-eztek, õk meg igen, és ez nagy különbség 😊
És arrol hogy félreismertél e? Nem is ismersz...
www.czekoart.hu
Ja hogy nem emlexel a nevünkre? 1ertelmu mivel akkor még a csattogós falepkét tologattad. Kisbarátom gondolkodjál már el ki volt MAGYAR klán elsõ rajtunk kivul na meg a félmagyar NB-n kivul? mire vered itt a nyalad? Eddig en aztan nem arcoskodtam de ha ez kell... ja és kurvára ráérek flamelni.
GanXstaZolee#2709
Elõször is: Nem vagyok a drágád!
Másodszor: Kérlek ne válaszolj mások helyett, Zolee-nak remélem nincs szûksége arra, hogy te védd meg.
Harmadszor: Nem áll jól neked ez a szerep, egészen pontosan a békítõ szándékú korrekt, gondolkodó, már-már másokat védelmébe vevõ! A cipész maradjon a kaptafánál, te pedig a spam, take és flame kombónál!
Felmerült bennem egy kérdés: Lehet hogy félreismertem ezt a Klegényt?
Mindenesetre ne vegyétek nagyon a szívetekre amit írok, mert egy ideje egyltalán nem érdekel, hogy ennak a kibaszott országnak a kibebaszott polgárai hogyan basznak ki egymással, vagy esetleg mivel baszogatják egymást, baszzák fel egymás agyát, és basznak mindenre!