Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Legény, sör? 😄
(márpersze ha a éppen megy a gépe 😄 )
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Össze kéne rántani a régi motorosokat, a mostani játékosokkal 1 sörre, rájönnének, vannak jó arcok mind a két csapatban.<#pias>#pias> <#taps>#taps>
50szer le lett írva hogy az adminolás nem tetszik a népnek, szinte mindenki leírta emellett azt is hogy örül hogy van egy magyar bf42 szerver amit valakik fenntartanak
a többi, azaz hogy ki a jobb bfes meg gy kölcsönös sértegetés, félreértés sorozat eredménye/velejárója
klír_?
<#whatever>#whatever>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Egyébként, ez már rég nem Battlefiled topic. Illetve, már rég nem arról szól...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
EZ ITT EGY BATTLEFIELD TOPIC!
szombaton még én is felnéztem egy fél órácskára 😊
Fritz-el Jeep-el befoglaltuk a nyugati öbölbeni zászlót Philippinesen aztán a kislányom odatelepedett az ölembe és onnantól semmi sem sikerült 😊
egyszercsak disconnectolt a szerver...
http://fly.pardey.org
<#vigyor5>#vigyor5>
Ott lakik az Andezit Géza, nagyszerû gyerek, ó, ó,
Mint egy spanyol hidalgónak, anyi neve van,
Nem Don és nem Pedró, hanem így hívjak sokan, hogy
Hemi, orto, meta, hipo vulkanit,
Néha pados, néha gömbös, kalapálásra közömbös,
Néha sárga, néha piros, netalántán vitrofilos.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
──────────
Történelmi lepénylesõ nyugdíjkor-hatás
Ha egy nagy sereg csapatból indulunk ki, helyes volt a gyanú, meg is nyerte
a szépségversenyt. A konzervativizmus nem feltétlenül konzervál. Vannak
dolgok, amiket csak akkor nem értek, ha lefordítják magyarra. Mondd, te nem
értesz egyet az ellenvéleményemmel? Én próbálok színvonalat kölcsönözni,
értelmet amputálni a dologba. Büszkén bevallom, te túl primitív vagy
ellenfélnek.
Koccanjon meg a serleg, engedd meg, hogy ünnepélyesen másnapos, magányos
lovassá verjelek: a pénz a pénzért van, s a bajok akkor kezdõdtek, ha már te
is. Anyagi problémája igazából csak annak van, aki csinál magának. Nekem is
mindig maradnak olyan forrásaim, amikrõl nem is tudok. Nem akaródzik
csökkenésbe kezdeni az életjáradék-kedvezményhiány közönyössége sem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mondjuk érdekes kérdés, hogy Sniper Elittel hogy boldogul a srác mert BFben se tudott sose lõni <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Fékelés része a játéknak és néha eléggé mókás amikor Gézanéni meg TorgyánJózsi áll az élen egy kör után a ponttáblán, magamögé utasítva a klános playereket 😊
A fékereket szeretem. Általában az ismeretlen nevû jöttmentek közül ha valaki jobban játszik,mint a single player mód botok, akkor már tudom, hogy fakker.
The future is now
ahhoz képest hogy senki nem ismeri, elég sokat írogat ide... <#wow3>#wow3>
elkezdtem...befejeztem...de mit is?