Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David8
ok lehet h megveszem

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

LSSAHPAUL
Nem hiszem hogy sok tört szerver lenne.. Minket lecsóróztak a lengyelek hogy õ náluk mindenki megbírja venni a játékot csak a csóró magyaroknak nem tellik rá.. ezért is tettük vissza tisztára, meg a sok láma miatt mert hiába banoltuk õket fél percmulva már fennt voltak egy más cdkey-el.
Vedd meg a gamét, megéri azt a 3000ft-ot.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

David8
Akkor bocs hogy úgy írtam
Értsd jól én is arra gondoltam hogy érvénytelen cd kulcs.
De eddig ezt sok játékban kiküszöbölték.
Itt nem?
És a tört szervereket hogy találom meg?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

David8
És honnan tudjam hogy melyik tört szerver?

Ahhoj
ja

48 bottal azért már laggolt rendesen 😄

"Viszont amikor csatlakozok kiírja hogy invalid key. (hibás jelszó)"

inkább érvénytelen cdkulcs, ami a tört játék esetében nem meglepõ.
keress tört szervert

David8
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom.
Felrakom az 1942-t majd az 1.6 patchet, majd ahogy írja az 1.61b patchet.
Ez eddig jó is. Punk Baster engedélyezve van.
Felraktam a no cd cracket mert azt is írta egy faq oldal.
Tehát mindent megcsináltam.
Viszont amikor csatlakozok kiírja hogy invalid key. (hibás jelszó)
Mi lehet a gond?
Ja tört játékom van de szerintem ettõl kéne mennie.
Segítsetek pls!
Elõre is köszi!

DannyL
Szasztok! Tegnap nagyon jót játszottam az LSSAH szerveren, csak kicsit sok a láma. :o) Ennyien játszanak magyarok mint akik lssah-n vannak, vagy máshova is jártok játszani?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

JAG1
Valamit csak rosszalkodtál, ha hardware bant kaptál.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
linux ?

Ahhoj
most csináltam itthon egy kis tesztet
bf42
30 bot + 2 human player
gép: p2-350 mhz, 192 mb ram

és egyáltalán nem laggolt 😊
olyan átlag 80, esetleg max 90%on volt a cpu... persze pályaváltáskor max, de ez minden procinál így van 😊 (mondjuk nem mindegyikkel tart fél percig a váltás 😄)

African
egy msnt tudnál adni JAG?

African
harwware bannak?pls írd le hogy mert én nem csítelek..ha hardware bann..de lehet az megoldaná a problémám pls. leírnád? a progi nevét vagy egy linket hozzá?

African
JAG MINEK néztél utána?
és ha igen mien progi?

Ahhoj
magadat is? <#idiota>

LSSAHPAUL
Tudod lehet velem beszélni--pohár aszu és banolok bárkit 😄

aPa
kocka 😊
majd beszélek póllal, kapsz pár mínusz pontot 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

JAG1
Kicsit utánanéztem ennek a dolognak, a mocskok már simán kikerülik a Hwbant.
60KB progi az egész. <#shakehead>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Jellemzõen a lengyeleknél, külön honlap foglalkozik az üggyel. <#wink>

JAG1
Elvileg, még mindig így van. És nem lehet tudni, hogy alaplapra, ramra, MAC adress-re, hangkártyára, videókártyára, hálókártyára, vagy ezek random mód keverésére kaptál bant. Elkezdheted szépen kicserélgetni egyenként mindet.
Így jár, aki csítel.

Cobra.
Én is csak olvastam, hogy mit hogy kellene Global ban esetén, de már rég volt, szóval nem biztos, hogy így volt pontosan.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ahhoj
woaa, és igen, és meg van a luftwaffe gold 😊))

LSSAHPAUL
Átalakul ?? Mármint hogy ? Átköltöztök hobbitfalvából Bakacsin-erdõbe ?

aPa
sõõõt, úgylátom most értem haza ingyen piás céges kari ünnepségrõl 😄 boldog karit mindenkinek, biztos ami biztos 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
sõõõõt, a Hobbi Klán átalakult, részletek rövidesen.........

aPa
sõõõt, ha TÉNYLEG használnál vmi csúnya dolgot az LSSAH szerveren, szagra kibannolnának, úgyhogy nem javaslom 😄

aPa
sõõõt, ha TÉNYLEG használtál vmi csúnya dolgot bármilyen PB felügyelt játékban, akkor javaslom a PASSZIÁNSZ használatát, az nem ad ilyen hibaüzit 😄

LSSAHPAUL
😄 HARDWARE BAN olyan jól hangzik. Tedd fõl légyszi a hálókártyád valami licitálos weboldalra. Biztos jó pénzt fogsz érte kapni, ez kb olyan mint Puskás cipõje.

joebacsi
hát ha tényleg használtál csítet valami más gammában, akkor még örülj, hogy egy szimpla hálókártya cserével megoldhatod a dolgot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
de tájékozott vagy ezen a téren 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

African
COBRA ez biztos hogy így van?
Hálókártyát kell cserélni?
Pont most raktam újra a wint...:S

Tuvok
Örülök, hogy segíthettem . 😊

LSSAHPAUL
😄

Tuvok

LSSAHPAUL
Ha úgy gondolja, hogy a szót elgépelte, vagy nem biztos az írásmódjában, megnézheti az szótárban megtalálható hasonló szavak listáját.

LSSAHPAUL
"profán" ? Hát a meg mi ?

Tuvok
Csak a profán hangnem miatt kérdem . 😊

LSSAHPAUL
😊
Nincs mert ?

Tuvok
😊
Valami probléma van ?

LSSAHPAUL
Na jó akkor a másik személyiségemet engedem válaszolni, aki egyébként Ulrik Benedek-bácsinak gondolja magát.
-Jónapot kívánok!
Hobbi Apa úr! Reméljük nemsokára megkérdezheti számítógépén a fülhalgatón keresztül hogy : Hát te meg kivagy ? Azt sem tudom hogy kivagy vagy mi vagy... mit keresel itt...
Na most már elég volt öreg! Eleget járattad pofád! Szarok rá hogy Tuvok mit gondol, egyébként meg tehet egy sziveséget!

Cobra.
Global PB ban csak akkor van, ha valmelyik PB-s játék úgy gondolta egyszer, hogy valmi ismert cheatet használsz és a gépedet banolta. Ilyenkor egyetlen PB-s szerverre sem tudsz felmenni, amíg nem cserélsz legalább egy hálókártyát a gépedben, és nem rakod újra a Win-t is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Jogos, skizofrén szegény 😊

African
Nem tudja vki mi lehet a baj? global punkbaster kidob hardware bannal?pb frissítés lehetséges?<#help>

Kovács legény
fujjjj üss a szádra!!!

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
kb 2 hete megegyeztünk vele hogy lssah-ás lesz,remélem nemsokára majd megkérdezheted ts-en tõle hogy te meg ki a geci vagy ? 😄

Kovács legény
ja jópojcsi volt,nekem ohámabics teccett,20akármennyi-3am volt mikor még egypáran lesem születtek😄

www.czekoart.hu

African
magyarra fordítva

African
az van rajta hogy véglegesen kibannol a global punkbuster hardware bannal.de újra felenged csak utána kidobál.:S

Pink Tiger
lehet hogy egy jó csaj el szál rohamsisakban?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

aPa
és a kulcs is eredeti? 😊
(csak viccelõdöm, sajna elképzelésem sincs mi lehet a gond. és a cégnél még a képet sem látom, amit linkeltél, csak tippeltem, mi lehet rajta)