Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

African
én sem értem, vki tudna adni egy linket ahhoz a pb frissítéshez?talán az lehet a hiba.

African
jah és multkor ugyonezt kiirta de késõbb felengedett:S

African
eredeti a cd.

aPa
de valszeg PB hiba, cserélj CDkeyt

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
hát ilyet még nekem nem írt ki soha 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

African
Hellosztok. Ha felmegyek egy serverre pár másodperc múlva ezt írja ki :

Mi lehet a gond?

joebacsi
jah, nade ma kapsz! 😊
amúgy még legénnyel maradtunk pár map erejéig, olyat kooperáltunk, hogycsak na! 😄D

pl: szituáció:

dzsóab
dzsócd
xydzsó
dzsó: ehh ott sokan vannak :/
legény: szart, béna vagy!
dzsó: haggyá
xylegény
legény: sokan vannak 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
hábazz, volt vagy fél csíkom, ellenben pont annyival voltam fixen magasabban, hogy nem tudtad eléggé felemelni az orrát, tán hülye lettem volna egy mm-t is ereszkedni 😉)
amúgy ha ereszkedtél volna egy pillanat erejéig akkor lett volna annyi lendületetd hogy utána mindjárt fel is húzhasd annyira, hogy tudj lõni
de szerencsémre inkább találtál más elfoglaltságot .)) <#wave>

joebacsi
jólvan, bf2-es ellenbõl vártunk vagy fél órát 1 emberre...legközelebb majd nemleszünk ilyen türelmesek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
te meg szólj, hogyha megint a holdon akarsz dogfightolni, mert akkor nemmegyek utánnad 😊

Ahhoj
csak ne kerülne 3 bombába áttörni a láthatatlan pajzsodat <#kuss>

aPa
Random_work? HBD neki 😄

Tuvok
HBD a földimnek !!

aPa
és tényleg, ki fékel Feldherrnhalle vagy mi néven? majdnem olyan jó tankban, mint én 😄
(csak õ csíttel)

aPa
ja, csak te akkor jössz, amikor én már mennék. jó lenne ha belehúznál, és nem késnél minden este 😊

aPa
ezek szerint a kérdés komoly volt 😊 a világ 8. csodája 😄

LSSAHPAUL
Ja.. de pancser vagyok. Így már beugrik.. a másik hobbit.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Pink Tiger
na jó kiadom magam😊
hobbi-Pink Tiger 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

erdos
Ez így reggeli poénnak ûberjó 😄DD

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
retroparty még mindig rulz 😊

LSSAHPAUL
Pink Tiger! Milyen nick-el játszol a szerverünkön? nyugi nem banról van szó 😊

Sziasztok!
Januárban vagy Februárban lesz valamikor BF tali? Mi is szívesen elmennénk.

Ahhoj
csak az ON reszre reagaltam 😊

aPa
te csak itt ne röhögj, az üvegházhatással vetekedõ mértékû problémával küzdök épp. más ember nyomorán röhögni... 😄

Ahhoj
😊)

aPa
off SZILVESZTERI BULIHELYSZÍN

úgyse sokan olvassátok, de hátha sikerül 😊

sajna tutinak hitt szilveszteri helyszínünket mégse kapjuk meg. ha bárki tud (fõfalu vagy igen közel hozzá) kibérelhetõ (pince)helyiséget, bulihelyszínt, 60-80 fõre, az szóljon plz egykettõ. Nagy igények nincsenek, legyen fûtés + áram, a többit megoldjuk. Mindenki "ismerõs" lesz, tehát garantáltan tudunk vigyázni a helyre.

thx elõre is

ON

a tegnap este tényleg kellemes volt, sõt, mostanában egyre sûrûbben jönnek "értékes" célpontok az LSSAH szerverre

Ahhoj
jah, jóvót 😊

joebacsi
retroparty rulz 😉
(bár dzsó már kissé rozsdás 😊)

tudod bf1942 😉

LSSAHPAUL
Én azt hittem wow-ról beszélsz.. akkor meg mirõl ?

(bár ez wow-al is megtortent eu kezdesnel 😄 12-13orak 😄)

na jobb is skorpesz , felmegyek TSre este 7 kor toljuk 4-5 (munkanapokon)mondom kikapcsolom a gepet idegesit, latom tsen meg mindig fentvannak (reggel 7) aranyos 😊

Zs0lt1
LOL :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tuvok
<#fejvakaras>
Sz.r .

Tuvok
<#lama>

Tuvok
<#lama>

Tuvok
Ez már nem a fórumozokról szól . 😊

Ahhoj
ehh ehh, rekordot döntöttem, 120 sec spawn .)))
veszélyes dolog az a b17 <#idiota>

Pink Tiger
😊) na igen, pedig olyan kultúrált voltam mint egy szûzlány, esküszöm!

én sem értem mire fel a bünti, persze el lett magyarázva: nem emberként fórumozok😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ahhoj

joebacsi
moderátor topikban beszolt neki valami okostojás, akinek nemsok köze volt dolgokhoz...de ugye a modiknál nagy elõny a "bf" a CV-ben, mint köztudott 😄

Tuvok
Na hogy ? 😊

LSSAHPAUL
Hogy ugrasz mindenre 😄

Tuvok
Szerintem nem is tudod mit hallgatok . 😊
Másrészt nem mondtam, hogy nem szeretem a metált, harmadrészt attól, hogy Te azt szereted még nem kell lehülyézni azt, aki pl . nem azt szereti, a zene fogalma mindenkinek mást jelent . <#nezze>

LSSAHPAUL
Szerezd be a zenét, ekkor rádöbbensz hogy mekkora barom voltál hogy eddig nem metál-zenét halgattál, és letöltöd a klppet ekkor rálátsz a valóságra!!!! az a röhely hogy ez az igazság. Lajcsi-Edda féle elment a Lidinéni szerü zenéknek értelme nincs a zenei hangzásba nem kötök bele mert szvsz nem tartozik a zene kategóriába. A Megadeth pontos képet fest a világról. Aki nem tud angolul annak megmarad a MobyDick 😊

Tuvok
Akna ? 😊

LSSAHPAUL
áhá értem mire célzol. Valaki nemrég a szerveren mondta hogy kiszált javítani a tankot erre ellopták. Mondom neki hogy ha velem történik ez meg 1 hónap vagy permament ban..
Ahogy a Megadeth egyik legjobb számában Symphony of Destruction-ban is van :
You take a mortal man,
And put him in control
Watch him become a god,
Watch peoples heads a'roll
ja szerezzétek be videóklippen tök jó mikor lelövik az amcsi elnököt.

Tuvok
Szerintem a kérdés inkább, hogy ki vette magára . 😊

LSSAHPAUL
Mikor hülyegyerekezett ? és kire ?

Tuvok
Behalok, egy "hülyegyerekért" bünti ? Ezek a modik egyre hisztisebbek ... <#wilting>