Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF1942 + kiegek + BFV + peccsek + satöbbi 1 DVD 😊 Óccsó vót 😊
Gondolkodtam az eredeti beszerzésén 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Segítsetek ... merre keressem baráti áron a BF 1942-t és kiegészítõit? (BFV is jöhet ...) Gondolkodom rajta hogy begyûjtöm az egész sorozatot, erre valmikor olvastam hogy kemény 3 ropi az eredeti ...
Merre keressem? (Vidéken persze ...)
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ügye nem is olyan rég kerestem szilveszterre kibérelhetõ helyet/pincehelyiséget. Aztán ez megoldódni látszott, egy helyen kaptunk egy 25fõs kvótát. Aztán mára ez a kvóta kicsit lecsökkent, egészen 0 fõre 😊
Tehát ismét:
Ha bárki tud segíteni abban, hogy kb 60-80 fõ befogadására képes helyet béreljünk szilveszterre, baráti társaságnak, az jelezzen plz. Tudunk vigyázni a helyre, hangosítást, kaját, piát, résztvevõket, hangulatot vinnénk, csak hely, fûtés és 230V kellene.
Thx all
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"valami olyasmit mondott hogy szemtelenül játszottatok" és maris bannol? ez mekkora 😄D
Ahhoj no para akik kicsit is tud jatszani az kapja a bant .. ezt inkabb elismeresnek vedd 😊)
részemrõl én egyszer túl teszem magam rajta, meg csak amiatt ne legyek kivételezett helyzetben, mert váltottunk pár privit 😊
szumma szummárum szerintem vagy világosítsátok fel, hogy mégis mit hogyan kéne, és a szabályok ugyanúgy vonatkozzanak vérpistikére is meg rám is meg õ rá is, vagy... na de ez már nem az én hatásköröm 😊
te meg majd írj egy privit, hogy akkor mi legyen szerverrel, mert vészesen közeleg az idõ 😉
u.i.: millertõl meg bocs ez esetben
mer akkor a hülyén érzés részemrõl is megvan 😄
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ezen a gépen tudok nyafogni, amíg a másikon játszom 😄 Az ASE-hez kikéne lépnem és pöttyögni 😄
használjon ASE-t, kezitcsókolom, öreg vagy te már ehhez 😄
(csak lssah ami magyar, és megy, és szimpla 42 😊)
hát a retroparty lssah szerveren szokott zajlani 😊
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Felis hábrodtam... valami olyasmit mondott hogy szemtelenül játszottatok, Bencsit is kibanolta még elõtte 😄 Randalíroztatok 😄
ma kapta vissza az adminjogát lavina, ha nagyon rosszul esett megvonhatjuk.. Lavina nem tudta hogy bragyózok veletek 😄 Remélem megindokolja itt a ts-en "szemtõl szembe" is. Na megyek sakkozni Bencsivel, ha van kedvetek sakkozni keressetek meg bátran, adok leckét bárkinek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
szrencsére azokat is, akik tk-znak meg rosszaságokat csinálnak :|
(csak 1-2 admin bírná jobban, ha nem õ a legjobb a szerveren 😄DD)
jah, és éljen soká a viszki kóla 😄
jah, és kérdésedre válaszolván:
LSSAH ClanServer BF1942 1.61 PB|43ms|193.138.125.6:14567
ami konkrétan volt: tobruk, kedves barátom 1 halállal, én 0val magasan vbezettük a listát védõ oldalról, és alkalomadtán az elsõ sor elõtt lõttünk ki tankokat (de természetesen bõven távol a bázistól)
na most asszem lssah-s csak john miller volt fent (amennyiben õ volt, fura is volt az egész helyzet, minek utánna annyit segítettem neki progban, mint amennyit...)
köszi a választ elõre is! o/
(jah, és akkor linux telepítés legyen vagy ne legyen? majd válaszolj erre is plz 😉 )