Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nemtom meén 9999é vettem a deluxe-ot<#nevetes1>

www.czekoart.hu

Tuvok
Ja, nem is tom akkor mi került 12990-be <#idiota>

Ratyi JCSR

joebacsi
bszn angyalnak!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
neked sohasemnemvolt eredetid😊

www.czekoart.hu

DummyBoy
Ehhe 😊 Megvan nekem is a Full Anthology 😊

BF1942 + kiegek + BFV + peccsek + satöbbi 1 DVD 😊 Óccsó vót 😊

Gondolkodtam az eredeti beszerzésén 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
hmm, akkor õ csak a gonosz ikertestvéred? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
öccá'? 😊

Tuvok
Én annyiért eladom amennyiért vettem . 😊

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Segítsetek ... merre keressem baráti áron a BF 1942-t és kiegészítõit? (BFV is jöhet ...) Gondolkodom rajta hogy begyûjtöm az egész sorozatot, erre valmikor olvastam hogy kemény 3 ropi az eredeti ...

Merre keressem? (Vidéken persze ...)

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mr Manson
uff

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zs0lt1
háya, de meddig? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ahhoj
.

aPa
Hát ez kész 😊

Ügye nem is olyan rég kerestem szilveszterre kibérelhetõ helyet/pincehelyiséget. Aztán ez megoldódni látszott, egy helyen kaptunk egy 25fõs kvótát. Aztán mára ez a kvóta kicsit lecsökkent, egészen 0 fõre 😊
Tehát ismét:
Ha bárki tud segíteni abban, hogy kb 60-80 fõ befogadására képes helyet béreljünk szilveszterre, baráti társaságnak, az jelezzen plz. Tudunk vigyázni a helyre, hangosítást, kaját, piát, résztvevõket, hangulatot vinnénk, csak hely, fûtés és 230V kellene.
Thx all

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

DannyL
csá ede! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

uHs Gerzson
hmmm.....akor az ifjoncok szabadon garázdálkodhatnak.....

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Tuvok
Höhö 😊

hááát a regi "öregek" kozul szerintem nemsokan vannak már akit nem bannoltak még 😊

szeva béla 😉

Ahhoj
hehe, kb 1 hétig tartott, mire vki végre lecsíterezett, azt hittem már teljesen elfelejtettem játszani 😉

ez mekkora mar...
"valami olyasmit mondott hogy szemtelenül játszottatok" és maris bannol? ez mekkora 😄D

Ahhoj no para akik kicsit is tud jatszani az kapja a bant .. ezt inkabb elismeresnek vedd 😊)

Ahhoj
frax, a macskák réme? :|

DannyL
frx|DannyL szia! 😊

Ahhoj
😄D
részemrõl én egyszer túl teszem magam rajta, meg csak amiatt ne legyek kivételezett helyzetben, mert váltottunk pár privit 😊
szumma szummárum szerintem vagy világosítsátok fel, hogy mégis mit hogyan kéne, és a szabályok ugyanúgy vonatkozzanak vérpistikére is meg rám is meg õ rá is, vagy... na de ez már nem az én hatásköröm 😊
te meg majd írj egy privit, hogy akkor mi legyen szerverrel, mert vészesen közeleg az idõ 😉

u.i.: millertõl meg bocs ez esetben

joebacsi
hmm azt mondod, hogy õ nem te vagyol? 😊)

mer akkor a hülyén érzés részemrõl is megvan 😄

DannyL
Na várjál! Oilfields megvan, a SOG az nincs. 😊 Pontosítsuk szerintem a dolgot, mert kezdem hülyén érezni magam. 😊))

joebacsi
ha minden igaz minnél többször vakarunk majd le az égrõl oilfieldsen, ha repülgetsz még egyáltalán a SOGban 😊

DannyL
A miben csinálunk mit? 😊

joebacsi
tényleg, bfcvájban veled is koccolunk majd szerdán <#bohoc>

DannyL
Jogos! 😄 Köszi!

de már installálom is Te zsarnok <#gonosz3>

igen igen öreg és lusta 😄
Ezen a gépen tudok nyafogni, amíg a másikon játszom 😄 Az ASE-hez kikéne lépnem és pöttyögni 😄

joebacsi
mertalán már nemmegy semmi kozuluk? 😊
használjon ASE-t, kezitcsókolom, öreg vagy te már ehhez 😄
(csak lssah ami magyar, és megy, és szimpla 42 😊)

továbbra sem értem, hogy a bf.hu-n kiírt szerverekre miértnem enged fel....

joebacsi
nem, csak mikor megláttam a logodat, gondoltam valami olyasmi szintu kerdes mint a komjunitiban, és tudatalatt átsiklottam felette 😊
hát a retroparty lssah szerveren szokott zajlani 😊

DannyL
Szar volt a kérdés vagy nem látszik? 😊

<#banplz>

[#banplz
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

joebacsi
Lavinaval nekem is vanna élményeim...kharkovon kb B3-on kibombáztam németként egy t34-est, erre mondja, hogy hagyjam abba a bc-t mer ban lesz...kérdezem, hogy B3 hol fõbéz...válasz: ne bc-zek...jol van, mondom, legyen, hegyen tulra se mentem a géppel, csak vakartam le az iljét ha arra járt...pár perc múlva, meg masszívan elkezdi lõni a felszálló gépeket, és úgy a 4dik halálom után megkérdezem, hogy most ha ki van írva hogy nincs bc, akkor õ miért csinálhatja...2 óras ban (ne feleseljek az adminnal)...egyszerûen túl gyerekes adminnak

LSSAHPAUL
Lavina volt de csak 10 percre, mondta is nekem hogy kibanolt téged meg meyert.
Felis hábrodtam... valami olyasmit mondott hogy szemtelenül játszottatok, Bencsit is kibanolta még elõtte 😄 Randalíroztatok 😄
ma kapta vissza az adminjogát lavina, ha nagyon rosszul esett megvonhatjuk.. Lavina nem tudta hogy bragyózok veletek 😄 Remélem megindokolja itt a ts-en "szemtõl szembe" is. Na megyek sakkozni Bencsivel, ha van kedvetek sakkozni keressetek meg bátran, adok leckét bárkinek.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

huhú, már nem emlékszem semmire, nagyn szokatlan

😄 Köszönöm gyors válaszod már megyek is 😄

Ahhoj
csak az el es es a há megy, de ha túl jól játszol, akkor bannolnak 😛

szrencsére azokat is, akik tk-znak meg rosszaságokat csinálnak :|

(csak 1-2 admin bírná jobban, ha nem õ a legjobb a szerveren 😄DD)
jah, és éljen soká a viszki kóla 😄

jah, és kérdésedre válaszolván:
LSSAH ClanServer BF1942 1.61 PB|43ms|193.138.125.6:14567

Amik a BF.hu-ra vannak kiírva azokra nem enged fel... FAILED.... de vajon miért? Elvileg rendesen felvagyok pecselve, megy a punkbuster...

nah megvan a gém. Melyik szerverre érdemes mennem, hol vannak jó meccsek manapság? 😊

Ahhoj
Paul, megkérdeznéd hogy miért lettünk bannolva panzer meyer-rel együtt?
ami konkrétan volt: tobruk, kedves barátom 1 halállal, én 0val magasan vbezettük a listát védõ oldalról, és alkalomadtán az elsõ sor elõtt lõttünk ki tankokat (de természetesen bõven távol a bázistól)
na most asszem lssah-s csak john miller volt fent (amennyiben õ volt, fura is volt az egész helyzet, minek utánna annyit segítettem neki progban, mint amennyit...)
köszi a választ elõre is! o/

(jah, és akkor linux telepítés legyen vagy ne legyen? majd válaszolj erre is plz 😉 )

Zs0lt1
hbd zooz

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

African
Az a baj hogy most gõzöm nincs mit töltsek honnan abból az oldalból😞

African
JAH SRY. Most vettem észrea privát üzenetet.THX

African
Nem tudom JAG nem csináltam semmit komolyan, az úgy nem lenne játék ha csítelnék.
De ha leírnád a progi nevét vagy egy msnt azzal segítenél.