Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne érts félre, az, hogy valaki jól lõ dc-ben, az lehet tényleg tudás, de aki bf42-zöt csak kicsit is komolyabban, annak dc-ben célozni már gyerekjáték...
jól céloz, te meg nem annyira
lehet e még dzsipbe aknát tenni és hová kell hogy nem robbanjon fel elinduláskor?
hogyan lehetséges az hogy én hasalva tüzelek rövid sorozatokkal egy közepes távolságon lévõ ellenfélre, az meg ugrásból hasalás közben elsõ lövésre kinyír? szerencse+nagy tudás vagy csaló az illetõ? ja és ez többször elõfordult ua játékosok ellen
a forgotten hope most felkapott lett hogy ide van linkelve? én nem úgy vettem észre az ase-val hogy nagyon játszanának vele
Akkora NOOB voltam 😊 Régen Vietnamoztam már 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- köszönni a kutya sem köszön ( nem sieg heil köszöntem, ennyi eszem van)
- megállás nélkül tkázott egy loki nevü fazon úgy hogy a conlcave ficko le se szarta mert nem az õ csapatûban volt.. persze a sok barom ilyenkor már megnyomja a "k" betüt adminért visitva de a cc leszarja, igy maguk adják vissza.
- egy magyar sráccal voltam egy hajóban filipinesen senki nem spanolt a hajóra miután lett pont igy ketten körözgettünk, csevegtünk magyarul... erre a conclave ficko beszolt hogy only english or ban.. Erre meg van ereje... persze lese szartam, beszéltem tovább magyarul, jön még cc-és a szerverünkre de isten kegyelmezzen a cdkeyének ha nem magyarul fog beszélni..
na ennyit a külföldi szerverekrõl, megnyugodtam, mi ezekhez képest "Hoffi Amman" vagyunk. Tudjátok az ensz izé.. semmi hatalma nincs, ha baj van már ott fityeg, mindenkit lebasz de szeruintem legbelül õ is érzi hogy õ csak egy hülye nigger, és csak azért van ott hogy ne legyen faji diszkrimináció. hm.. ez most hogy jön ide ? áh sokat ittam sory
A 2005-ös statisztika nullaórától megállt, jan.2-án frissül az új.
a ban listát mégiscsak töröltük, de az új sniper ellenes magatartásunk továbbra is fennt áll.
Töltsétek levele a forgotten hope 0.7-est, nemsokára jönnek a mappok a szerveren. aki nem tudná:www.forgottenhope2.com
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
szerver:
-ip:193.138.125.6
-port:14568
-jelszó:lssahwar
ts:
ip:193.138.125.6
jelszó:reichstag