Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Ennyi nagy név között nem semmi! ;o)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

csak hogy nem a levegõbe beszélek (és lövök😊
[/url

I.C.ram
Nálam nem nagyon szokott egy játék tovább tartani 1 hónapnál. 😊 Egyébként azért akarok játszani vele, mert nem rég kipróbáltam a bf2-t, ami finoman szólva nem jött be, és ezért egy kis nosztalgikus felindulásból akarok ezzel játszani.
Ahhoj
eredményes akkor lesz az assault, ha tudja mikor mehet elõre, mikor menjen hátra, tud másokkal együtt mozogni, tudja mikor kell neki beugrani a zászlóhoz, és mikor kell védeni a zászlónál bent lévõ embert, mikor kell egy állásból lõni a rohangáló embereket, vagy inkább a tank mögött dekkolni, és csak azt az 1-2 -t lelõni, akik azt akarják kiszedni, és sorolhatnám
legalább is nekem ez a taktikám 😉

csak úgy, kíváncsiságból

nem, mozgás közben közelrõl a jó reflexeim miatt vagyok eredményes, de azért az lutri ha a másik is ügyes és általában ügyes mindenki. mozgás közben amúgy nem lövök távolabbra jól, legalább leguggolok hozzá vagy hasalok. de eredményes akkor lesz egy assault, ha talál jól védhetõ helyeket ahonnét a rohangászó ellenfeleket lehet lekapdosni, majd pár után helyet változtatni mielõtt megy a hátbatámadás vagy a gránát. legalábbis nekem ez a taktikám mint ész nélkül belefutni a sarok mögött lapuló orvlövészbe, bár a zászlórablásos pályákon kirekülhetetlen a roham. senki sem tökéletes, még tankkal vagyok jó, bár nem hiszem hogy a legjobb, inkább állásból lövök ott is jól, viszont az szinte mindig talál messzire is

igen, miért?

Zs0lt1
váá mekkora volt most buldzs. a csipák meg vegyenek csuklás ellen valami gyógyszert, mert emlegettem õket rendesen ;-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
nemcikizni a koronánkat, mer apa-val bekempeljük a tápikot, és leszitt csillaghullás (vagy mi a fene...) 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Oks, csak múltkor játszott vki a neveddel 😊

joebacsi
a medikstukik még mozgás közben sem szórnak túlságosan, szóval megéri velük inkább mozogni (kevésbé tudnak eltalálni), mint egyhelyben állni (lehet hogy pöttyet pontosabban lõsz, de tuti meghalsz 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1

Ahhoj
ték

Ahhoj
buék

DarkHorSe
BUÉK!

Swedish people are albino monkeys

Zs0lt1
ha asszizol, jó ha tudod, a jó játékosok medikkel mennek ;-)

Ahhoj
kíváncsiságból:
Zennon ugye a bátyád?

Ahhoj
ezek szerint te csak úgy tudsz jól lõni, hogy ha egy helyben vagy
megsúgom neked, de könyörgöm, ne mondd el senkinek: ennek nem sok köze van ahhoz az assi harchoz, ami mozgás közbe történik. de ez titok!

ezt úgy kell érteni hogy ha összefutok vkivel a sarkon akkor több mint 70%-os eséllyel én lövöm le és nem õ engem. ez az assaultos katona lényege alapvetõleg. egyébként majd egy éve játszottam utoljára, de elõtte elég keményen toltam a német szervereken. ahol testhezálló volt a pálya, be lehetett ágyazódni és ablakból mészárolni ott általában dobogós vagy elsõ voltam. tesóm zennon, róla biztosan hallottál. de minden mással max átlagos vagyok. na oda akartam kilyukadni hogy ha nekem nem sikerül ugrásból vetõdéssel (márcsak a célkereszt szétfutása, vagyis a szórás növekedése miatt) elsõ lövésre leteríteni senkit, ráadásul mint említettem hogy én fekvõ helyzetbõl tüzelek rá 3as sorozattal, akkor kissé furcsállom hogy egyesek ezt rendszeresen megcsinálják és õk lõnek le így egy sorozattal míg én 3at is kivágok rájuk míg észrevesznek. vagyis sztem csalók

Ahhoj
nem

Ahhoj
nem

Zs0lt1
ténylegneszójjábe :ÐÐ
egyébként de ;-)

DummyBoy
Ööööö ... nem akarok beleszólni csillagtalanul a csillagászati megbeszélésbe, de az a lángnyelvecske nem korona véletlenül? <#worship><#hehe><#heureka>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
a lángnyelvecske azért van, mert sokat flémelsz ;-)

aPa
mijeza hülyeség 😄 eddig 5 csillagom volt, aztán 1 nagyobb, most meg ez a lágnyelvecske, buta vigyorral

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
nem 😊 de azért még lehetünk barátok? 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Hu.man limbi
Ha két hét után megunod, akkor inkább el se kezdd!
Mi már kb 2,5 éve toljuk<#crazya>

Ahhoj
nem fogod elhinni, ez nem direktbe ellened szól 😊

ahhoz meg nem kell pattanásos 10 évesnek lenni, hogy tk-s legyél, és fordítva

I.C.ram
Valahogy nem érzem magam tékás pattanásos fejû 10 évesnek. Csak játszani szeretnék, vele, de nem akarom megvenni, mert ahogy magam ismerem kb. 2 hét alatt megunnám, de legalább 2 hétig jót játszom vele.
m1c1mack0
meg hogy DC ben konnyu volt loni? ohhooohhh meg volt annak a technikaja
a vilag legjobb jateka votl kar hogy vege😞((((
(hulye bf2 ben mar nem lehet zsigaval tamadni az arab varosban)

Zs0lt1
gondoltam ;-)
hát nem hinném, h a simát valahol lehet-e kapni. én kb 2 éve a classic-ot vettem meg, mert már akkor sem lehetett kapni a simát.

DummyBoy
Na úgy értem hogy a Classic borítója nem teccik 😊

És érdekelne hogy másikat lehet-e valahol kapni ? Mert itt a Teccsóba csal Classic van, az is 4 ropi ... mert ha simát már nem lehet kapni akkor megveszem ezt ...

Zs0lt1
A Classic, de az is eredeti
(nnah képzavar? :-)))

DummyBoy
Hol 2990? És melyik verzió? Az eredeti vagy a Classic?

DannyL
Nevezzük elhivatottságnak a játék iránt. Aki pénzt ad érte az általában törekszik rá, hogy igényesen játszon. És bár nem az én dolgom tartok tõle hogy ez nem vita kérdése.

LSSAHPAUL
Na ez az! Rátapintottál a lényegre! Ha a saját cdkeyeddel játszol akkor teljesen másképp állsz a dolgokhoz... bár szerintem globál bant már nem nagyon osztogatnak csak csitért, de a mai idõkben mikor van max 5 szerver ahol lehet játszani kellemetlen lehet egy permament ban..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ahhoj
nem profi lesz tõle, csak szimplán talán egy kicsit normálisabban áll hozzá a játékhoz, talán nem lesz direktbe láma vagy dtk-s vagy akármi (láma != nem profi/kezdõ/stb)

na meg ugye ha csak úgy generálhatnál magadnak kulcsot, akkor ban után fél perc és már bent vagy, semmi értelme 😉

I.C.ram
Attól lesz valaki profi, hogy megveszi a játékot? 😄 Ez valami újdonság. Arról vna szó, hogy most volt szilveszter, karácsony stb, egy rakás pénzem elment, nem szeretnék mégjobban költekezni 😞
joebacsi
nem, annó ilyen ortókhoz szoktam, azok pedig könnyebben hullottak 😊

Kovács legény
hát igen anno még azt sem tudtad hogy mijaza tigris,nemhogy belüljé

www.czekoart.hu

joebacsi
2990 😊
amúgy a lámákról meg annyit, hogy múltkor felmentem bulge-ra, és mindenki ismeretlen hirtelen olyan pontosan tudott lõni bazooka-val, mikor beszabadultam a tigrisbe...valami 2 csíkkal támojogtam vissza a fõbézre tekerni magamon egy kicsit 😊
igaz utánna 2 p4 támogatásával vissza lettek söpörve a keleti partra rövid úton...
anno azért nemígy nézett ki a dolog 😊

DannyL
Így is elég a láma, nem kell még több. 4000 Ft.

uHs Gerzson
Anyu megmondta hogy én akkor is az elsö vagyok nála bibibi

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
ha felmentem DC-ni szarráaláztam mindenki assiban mert akkora pro vagyok mint az állat és ti meg nem ,én meg igen és ti meg neeeeem én meg igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

www.czekoart.hu

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Nem tudjátok véletlenül, hogy BF1942-bõl lehet normális verziót kapni vagy már csak a Classic-ot?

Voltam a Teccsóban, de most csak 1 Classic volt, nekem pedig a msáiknak jobban tetszik a borítója 😊

Tuvok
apa, nem szoktál véletlen Sniper Elitezni ?

TS Zolly
Persze. Gondolom te soha nem DC-tél, én meg csak néha megyek fel, még most is, BF42-ni. Akkor is csak Magyar szerverre. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

aPa
hát engem meg spec DCben még senki sem lõtt le 😊
és egyikõtök nevére sem emlékszem 😄

TS Zolly
DC-ben allig akad jobb nálad????? Nohiszen. Még a neveddel sem találkoztam soha.

Én elejétõl toltam a DC-t, de soha nem mertem kijelenti, hogy allig akad jobb assaultos nálam. Bááááár, egy-két embert örületbe szoktam kergetni a PKM-el. Sa3-at talán ha 2-3 ember nyomta nálam jobban. Persze ezt mind hazai játékosra értem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

LSSAHPAUL
A Jeep expakkal mûködik de már tanult kollégám megválaszolta pontosan.
Az asszi harcról:Ha belegondolsz mikor lefeküdsz akkor neked a fejed van legelõl minden lövés azt éri, elég 3 szerencsés lövés, mig az ellenfél ugrál biztosan nem találod el fejen, lábra ne is lõj mert ahoz kell vagy 10 golyó hogy megmurdeljen.. ha meg közeledben van az illetõ akkor már csak 2 kérdés van 1. megvárja e mig kilövöd a tárat? 2. kés vagy pisztoly?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DummyBoy
Asszem teljesen logikus hogy ne engedje be a törteket ... így legalább csak azok jutnak oda akik TÉNYLEGESEN játszani szeretnének 😊

Nekem tetszik DC és FH is ... bár FH-t még csak tegnap néztem ...

Asszem nem fogok várni az Anthology-ra és beugrok a Teccsóba BF1942-ért 😊

BF2 meg várja az 1.3-t 😊

Kovács legény
attól még lehet laggos a szerver,hogy neked 50alatti a pinged.
Amugy Ahhojnak teljes mértékben igaza van,aki megtanult bf42-ben assizni (pontatlan fegyverekkel és kevés tölténnyel) annak nevetségesen könnyû DC-ben ahol egykét fegyver tûpontos és kapsz egy millio töltényt.
Gyakorolni kell és fejre célozni ennyi.

www.czekoart.hu