Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább is nekem ez a taktikám 😉
csak úgy, kíváncsiságból
igen, miért?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
megsúgom neked, de könyörgöm, ne mondd el senkinek: ennek nem sok köze van ahhoz az assi harchoz, ami mozgás közbe történik. de ez titok!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
ahhoz meg nem kell pattanásos 10 évesnek lenni, hogy tk-s legyél, és fordítva
a vilag legjobb jateka votl kar hogy vege😞((((
(hulye bf2 ben mar nem lehet zsigaval tamadni az arab varosban)
hát nem hinném, h a simát valahol lehet-e kapni. én kb 2 éve a classic-ot vettem meg, mert már akkor sem lehetett kapni a simát.
És érdekelne hogy másikat lehet-e valahol kapni ? Mert itt a Teccsóba csal Classic van, az is 4 ropi ... mert ha simát már nem lehet kapni akkor megveszem ezt ...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
na meg ugye ha csak úgy generálhatnál magadnak kulcsot, akkor ban után fél perc és már bent vagy, semmi értelme 😉
amúgy a lámákról meg annyit, hogy múltkor felmentem bulge-ra, és mindenki ismeretlen hirtelen olyan pontosan tudott lõni bazooka-val, mikor beszabadultam a tigrisbe...valami 2 csíkkal támojogtam vissza a fõbézre tekerni magamon egy kicsit 😊
igaz utánna 2 p4 támogatásával vissza lettek söpörve a keleti partra rövid úton...
anno azért nemígy nézett ki a dolog 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu
Nem tudjátok véletlenül, hogy BF1942-bõl lehet normális verziót kapni vagy már csak a Classic-ot?
Voltam a Teccsóban, de most csak 1 Classic volt, nekem pedig a msáiknak jobban tetszik a borítója 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
és egyikõtök nevére sem emlékszem 😄
Én elejétõl toltam a DC-t, de soha nem mertem kijelenti, hogy allig akad jobb assaultos nálam. Bááááár, egy-két embert örületbe szoktam kergetni a PKM-el. Sa3-at talán ha 2-3 ember nyomta nálam jobban. Persze ezt mind hazai játékosra értem.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az asszi harcról:Ha belegondolsz mikor lefeküdsz akkor neked a fejed van legelõl minden lövés azt éri, elég 3 szerencsés lövés, mig az ellenfél ugrál biztosan nem találod el fejen, lábra ne is lõj mert ahoz kell vagy 10 golyó hogy megmurdeljen.. ha meg közeledben van az illetõ akkor már csak 2 kérdés van 1. megvárja e mig kilövöd a tárat? 2. kés vagy pisztoly?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nekem tetszik DC és FH is ... bár FH-t még csak tegnap néztem ...
Asszem nem fogok várni az Anthology-ra és beugrok a Teccsóba BF1942-ért 😊
BF2 meg várja az 1.3-t 😊
Amugy Ahhojnak teljes mértékben igaza van,aki megtanult bf42-ben assizni (pontatlan fegyverekkel és kevés tölténnyel) annak nevetségesen könnyû DC-ben ahol egykét fegyver tûpontos és kapsz egy millio töltényt.
Gyakorolni kell és fejre célozni ennyi.
www.czekoart.hu