Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oldotta meg hogy leszedtem hozzá a legújabb NoCD peccset (Eredeti key meg minden ...) És azóta mén 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
megnyomod a nullát
utánna beírod hogy fps 1 (efpéesszóközegy) és enter 😊
bal felsõ sarokban lesz fps, középen pedig szépen hullámzik a pinged 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hát én is erõsen gondolkodom a BF42-n. Nincs egy értelmes játék sem a piacon, amivel lehetne játszani, és már fel is raktam bf42-t, csak valamiért data differs-sel kirak. pedig 1.61 meg minden megvan, eredeti a kulcs es meg crackelve sincs...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
The future is now
The future is now
www.czekoart.hu
még tegnap megnéztem neked ratyi, csak mire visszamentem, már nem voltál sehol 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A 42-t úgysem tudja semmi überelni. A divizióra osztás lassan megtörténik az LSSAH-ban, mert sok tagunk van. Én bekérem magam a B divizióba, és klánmeccseken csak sniperrel leszek. A legutóbbi 3c elleni meccsen rájöttem mennyi stressztõl óvja meg magát az ember sniperezés közben. :-/
Ja, alapvetõ szabály a klánban:
Ha más klán megkörnyékez, köteles vagy azt jelenteni politikai tisztünknek (Paul) 😊
The future is now
Nem kell kapkodni. Az lenne a legjobb, ha te is a lent említett oldal szerint telepítenél. Majd, ha megvan minden patch és legális cd-key, akkor Cobra kollégám által említett progit felrakva, keress servert. Amelyik server megtetszik, 2x katt rá és indítja magától a gamet.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
msn cimed nincs
A magyar szerverekhez ... sõt talán majdnem minden külföldihez is már eredeti kulcs kell ... valakit olvastam, hogy talált tört szervert, de ritka mint a fehér Zorro ...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
server cimeket hova irjam segitsetek?