Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg meg akarom késelni frenkit a láma sznájpert!!!!!!!<#beka3>#beka3>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
igen, minél több repcsis pályát kérünk 😊
én omahát és coral seet szeretnék😊
egyébként ha repcsiben fejlõdni szeretnétek akkor nemárt repcsispáláykat elõrébb hozni: coral, britain, midway
egyébként ha repcsiben fejlõdni szeretnétek akkor nemárt repcsispáláykat elõrébb hozni: coral, britain, midway
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
esetleg battle of britain?
Gazala rulez!
Azon 64 player is elfér!
én battleaxe-t is szeretem.
De elég a gyereknapból, Aberdeent ide! 😊
Azon 64 player is elfér!
én battleaxe-t is szeretem.
De elég a gyereknapból, Aberdeent ide! 😊
omg, bocage, kursk jöhetne
el al, midway, philippines, coral see nekem se hiányzik mondjuk 😊
el al, midway, philippines, coral see nekem se hiányzik mondjuk 😊
www.battlefield.hu
Néha nem ártana tényleg valami más pályákat is szerepeltetni, persze megértem, hogy egyes pályák nem fekszenek sok embernek és inkább lelépnek.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
gyakorlatilag ha Paul leül a gép elé, akkor a nextmap=Aberdeen a szokásos remote command. A Bulge meg utána jön.... 😊
The future is now
Á1 tankba nem is kerültem... 😊 Valamikor a közepén csatlakoztam.
Tegnap kicsit beakadt a szerveren az Aberdeen-Bulge pályakettõs. Valaki félrekonfigolt valamit?
Tegnap kicsit beakadt a szerveren az Aberdeen-Bulge pályakettõs. Valaki félrekonfigolt valamit?
Aberdeenen van pár vesztõhely, aki oda megy kezdésnél annak kb 10 percre megvan pöcsételve a sorsa. Axis-on nem szabad axis-sajátra menni, de ha mégis akkor húzni onnan el de gyorsan mert a hegyre érkezett ellenség azt csinál amit akar. Allieden meg allied sajátra nem szabad menni mert a délrõl érkezõ hordát még aknazárral sem lehet megállítani. Szal a kezdésnél fontos hogy túléld az elsõ rohamokat mert ha megdöglöl egy darabig nem lesz tankod. Persze ez csak publik 50 fõre igaz, még mielõtt bárki is lelámázna 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tegnap elég elbaltázott társulat jött össze Aberdeen-en. egy nap alatt 80 helyjel kerültem lejjebb a staton.
Nem baj lesz ez még rosszabb is.
Nem baj lesz ez még rosszabb is.
próbáltam flémkelltõ lenni, de túl ortó vagy hozzá 😄
(bsg = battlestar galactica)
(bsg = battlestar galactica)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nézzé bsg-t, az nem olyan steril szutyok pár más scifi!
(hû a logójához szmájli)
(hû a logójához szmájli)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"