Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor igy jártam <#bohoc>
Minden esetre köszi az eddigi lehetöséget.
Viszont azt akkor is fentartom, hogy Wespeztem kharkovon és nem löttem bazookaval Botit!!!
Ha logoljátok a szerveren történteket, akkor lessetek bele a logba és kiderül, hogy többször is kértem célt és amikor kaptam az az orosz elsö zászló volt, ahol épp Boti támadott tankal. Csak a hegy tetejéröl a kisház mögül elég nehéz elsöre belöni látatlanban a pontot. Igy az elsö lövésem sajnos a hidra ment és pont ott volt Boti = Tk. Ezután bann. Ennyi még hozzá tartozott az igazsághoz.
Még egyszer thx.
Pá.

Danee
ez van 😊 hihi LuckyL már nem is játszik sõtt már nem is itt lakik 😊

BurnBaby
omg... 😊)))

www.battlefield.hu

Tuvok
sejtettem ? 😉

Danee
lehet, hogy nem kellett volna mondanom, nem volt régen jó hírem, de 2 év alatt benõtt a fejem lágya 😊
DaNeE = HBA|Subzero

Tuvok
Sztem meg nem volt titok, elvégre én is itt tudtam meg 😊
Na mindegy, akkor kapok egy fejmosást

aPa
de, eddig az volt (csak én meg Te meg Gus tudott róla) 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Tuvok
Gus = HBA|Glassman
remélem nem volt titok ...

BurnBaby
pedig aszittem töröltem. mostmá biztos ,) türelmet lenke vagyok 😊)))

www.battlefield.hu

Ahhoj
dettó

gus-t a bf szerverekre!!! <#phone>

Kovács legény
jaaaah😄
Gus-t ismerem,vagyis soxor láttam jáccódni de Guy-t nem

www.czekoart.hu

Danee
nem 😊 guy= gus 😊 ez a srác neveee

Kovács legény
gus=guy?😊

www.czekoart.hu

BurnBaby
gus nem csak visszajáró, de visszatérõ lélek is. má ezeréve jáccik. ill. ezerévvel ezelõtt jáccott 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Elképzelhetõ, de nem igaz. Ugyanis ünnepélyesen bejelentette hogy örökre banolja a gus-t. Én pl rosszat nem tudok rád mondani, Apa az valszeg szerelmes belé olyanokat mondott róla. Valszeg csak én keverem a Shirkánnal (õt már nem mertük mondani)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kovács legény
elképzelhetõ hogy nem frissitette az admint

www.czekoart.hu

Már bocsi de én határozottan emlékszem, hogy nem lötem bazookával se Botit se mást. Kharkovon wespében ültem dokiként. Az igaz, hogy volt 1 (egy) tkm a map elején, de wespével, és egyböl irtam, hogy sry. Ezután még egyet tudtam löni és akkor BAN. Sztem valakivel összekevert.
Minden esetre köszi. És Boti még egyszer bocsi.

Pink Tiger
amondó vagyok magyar rendszeresen visszajáró lelkeken néha lehet megsajnálni, modjuk gust láttam már nemegyszer marhaságot csinálni😊))
egyébként meg szerintem, ha vki kérdezni akar, nyugodtan legyen arrogáns, bunkó, vagy éppen teljességgel ostoba.. a lényeg, senki se igyon tejfölt.. magában nem olyan jó... khm.. köszönöm. (igazából google)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Letékáztad Botit bazokával. Apával próbáltuk meggyõzni hogy ne legyen örök ban... hát nagyot köszönhetsz apának.. lesz még vita belõle de kiszedtük a banod. Nem értem miért lõttél bele Botiba 3x is bazókával.. röhögnék ezen, de ez inkább szomorú.

Valaki a Lssah-bol elmondaná miért lettem bannolva?
<#nemtudom>
Este kb. 9 körül kharkov mappról.

LSSAHPAUL
Tegnap valentin nap alkalmából kaptátok 😄
egyébként mindig ez a map sorrend csak én mindig megszakítom valahol aberdeenre, vagy Lavina berlinre.

hahó! hogy valami ontopic is legyen: tegnap gazala, omaha véletlenül került sorra, vagy be lett téve rendszeresre?

JAG1
Én meg, ilyen elnök. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zs0lt1
hbd manson

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Pink Tiger
ilyen kapuérás én is lennék😄DDD

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

DarkHorSe
boldog szulinapot <#gonosz1>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DummyBoy
HBD!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pink Tiger
hdb manson

Tuvok

BurnBaby
hbd

www.battlefield.hu

Pepti
ehh, boldog szülinapot ratyi :-)

uHs Gerzson
HBD Mr. Manson 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BSZN Manson 😛

-tRs-Landor

LSSAHlavina
... igasságot akartok. akkó igazat szólok.

Ami DC-n nincs az nem is létezik.

The future is now

LSSAHPAUL
Inkább találjatok ki valami okos mondást mint hogy idétlenkedtek.
pl: a fejed fölött átrepülõ varjú sereget ne nézd, ne is gondolkodj rajta hogy kurva sokan vannak, ill. hogy vajon hova mennek.

Kovács legény
õõõõõõ
. ?

www.czekoart.hu

joebacsi
<#duhos2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Asszem itt a megfelelõ utódod 😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

Tuvok
közvetítés a diliházból ? <#mf2>

Guest
Ejnye Joebá, folyton rossz hozzászólásokra klikkeltél 😊)
joebacsi

joebacsi

joebacsi

joebacsi

joebacsi