Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjön a kedvem ha ilyen szépeket olvasok 😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
de tovább te se sértegesd lavinát nem vezet sehova max csak nem fogunk látni a szerveren az meg kinek jó? nekem nem
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
The future is now
The future is now
The future is now
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
a 115 hely derék...grat...kár hogy nem akkor sikerült ez amikor még sokan játszottak a gameval... no mindegy zsigerbõl levettelek szal perma ban ,bye bye
aztán látom nemám hanemcsak odáig elment vele kiszállt és elkezdett assaultal lõdözni, persze rögtön meghalt...
na ilyen volt tegnap kettõ is😄 elõször bosszantott aztán meg röhögtem
The future is now
ha mondjuk bekínálhatok egy bunkiba egy gránátot az ott születõ sokadalomnak vagy tait lelövöm nos én tait választanám😄 az élvezetek embere vagyok, ez a nagyobb...
na látod lavina ezért fékelnek 😄
kislányok szoktak ilyeneken összeveszni 😊
maradt 1 maroknyi bfezõ közösség, nemértem miért kell ennyire széthúzónak lenni, egy pötyiképp nagyobb tolerancia, és rögtön kevesebb a probléma...anno elég nehezen ment a beilleszkedésetek a közösségbe, végül nektek is sikerült felnõni, és tiszteletet kiharcolni, azzal, hogy még mindig talpon vagytok 42ben, illetve biztosítjátok az egyetlen publik szervert kishazánkban...most egy ilyen f@sság miatt tényleg muszáj mindezt felrúgni?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hm, így nem szokott mûködni a link, de most teszi.
The future is now
nekem is volt már olyan hogy én ültem elõbb a wespébe de véletlen felülre pakolt és mire leültem volna lentre már valaki beült lentre és vitte én meg kiszálltam és mentem mással vagy gyalog (persze lehet hogy bosszankodtam de átngedtem)
itt tai ült a wespébe hamarabb mindegy hogy azért mert te laggoltál, már bocs de az ilyenkor senkit sem érdekel, ezekután át kellett volna neki engedned, mindegy hogy milyen néven játszik, én értem hogy ez bosszantó lehet de így korrekt
az meg hogy valaki fake néven játszik azzal szerintem nincs semmi gond, mindenki olyan néven játszik amilyennel akar, aki faket használ az tudja hogy úgy kezelik majd mint a nagy többséget, ha a sajátján és ismert figura akkor nyilván mgértõbb egy egy admin is vele ha véletlen félrenyúl, mert mindenki dob félre gránátot vagy hasonló..
és én saját nevemen játszok mégis elõfordul néha hogy kell a helyem valakinek, ahogy az elõbb írtam😄
az hogy tai dtkázott nem tûnik helyes megoldásnak, de ebben nem foglalnék állást, mert én is szoktam így reagálni és sokan szerintem, ha te nem akor max azért mert adminként max bannolsz vagy kickelsz a dtk helyett
Azért nyomtam BAIL OUT-ot kérés helyett mert névtelen játékos ült a wespében. Általában ilyenkor mire beírom 2 nyelven a kérést, már rég halott vagyok a legközelebbi ellenséges pontnál a "sofõrrel" együtt. Mondom, az egész annak az eredménye, hogy fékeltek.
A wespe használatát most ne taglaljuk, gondolom nem értetted meg mit mondtam, de szerintem a többiek tudják. Nézd meg a wespe stat-ot fél évre visszamenõleg a history 1-2-3-4 stb...
Ha fél éve nem játszottál honnan tudod hogy játszom? Segítek, 115. vagyok globál rankban.
http://bftracks.net/appl/bft/bf1942/Player/view/3202172
The future is now
www.czekoart.hu
Kár a gõzért úgyse tudsz lelõni 😊))
The future is now
The future is now
LAVINA
ha táj dtkázott az nem szép, de nekem is el szokott pattanni valami néha, pl aberdínen indulok tankkal és egybõl kapom a bazúkát.. az ilyesmi nagyon idegesít néha és van hogy lelövöm a pöcsöt reflexbõl
no de a lag miatt nem értem csak oda a wespéhez dolog kb ugyanilyen hülyeség, ezzel azt kell mondjam te kezdted, fordítva pont te sem maradtál volna megértõ egy ilyen indokra..
más
ha bejön egy lssah-s a szerverre ne engem rúgjon már ki hogy legyen helye, lécci srácok😊
mér nem lehet kickelni egy ismeretlen idegent inkább?😊
na mostmár csak egy dolog érdekel, táj koma fake neve!!!!!!! szét akarom szedni!!!!! 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
😊
Oder was.
"Erre kiderül hogy állandóan itt fékel a szerverünkön." Hónapok óta nem BF-eztünk.
A többi stimmel 😉
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Tudod mit hagyd fennt élj boldogan,terelgesd tovább a birkát a réten csak bf közelébe ne menj 😊 na pá
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Na mindegy, én sok mindenben nem értek egyet a klán mostani dolgaival, nem is nagyon játszom, úgyhogy ezt most csak egy playerként írtam, nem klántagként vagy adminként.
The future is now
btw ma extra packet lost-os volt a szerveretek sztem (nekem is ment tovább tank 2 teljesen szép segges után 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De ha tudom hogy megymag akkor permanent bant adok. Ja, hogy miért dobtam ki, mert 2 vagy 3 szor felrepült az M10 lövésétõl és még mindig élt.