Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
Jaj még a végén felrakom a a gépre a jó öreg 42-t 😊

megjön a kedvem ha ilyen szépeket olvasok 😊

Sértegeti a kis bftrackse az sértegeti, a hímvesszõnél kiszálltam a buliból 😊Látod még a szlenget se érti 😊 no mindegy az lssah szerver meg ha kimarad a játékomból hát kimarad ennyi nem kértem a ban levételt meg semmit én a bf-et anno lezártam ma már csak fun...feltéve hogy nem baxxa el vki a kis megalomániájával a gamemet 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pink Tiger
kösz😊
de tovább te se sértegesd lavinát nem vezet sehova max csak nem fogunk látni a szerveren az meg kinek jó? nekem nem

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
"Amikor még sokan játszottak??" A havi 9000 különbözõ CD-KEY-es gammer csak a mi szerverünkön nem elég neked?

The future is now

LSSAHlavina
"Amikor még sokan játszottak??" A havi 9000 különbözõ CD-KEY-es gammer csak a mi szerverünkön nem elég neked?

The future is now

LSSAHlavina
"zsigerbõl levettelek szal" Mi van??? Csak én nem értem vagy ez tényleg nem magyarul van??? 😊)

The future is now

Jó lenne kis zsíros Taifrag mi? 😊))sajna elég keveset tartózkodom a földön ha játszom is néha néha még 😊De az alanti dolgok megmagyarázzák miért id félévente gamelek már csak vele 😊Egyébként pont tegnap telepítettem,miutána letöltöttem a xszáz mega peccset mondom kis fun cimbikkel erre a zsigerhülye jön nekem a bftrackssel ehh no comment 😊 majd máskor lelõhetsz Pink 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Te Lavina.... említette már valaki hogy nem a statisztikával lõsz? vagy most újdonságot mondtam? 😊))
a 115 hely derék...grat...kár hogy nem akkor sikerült ez amikor még sokan játszottak a gameval... no mindegy zsigerbõl levettelek szal perma ban ,bye bye

Pink Tiger
agree

Pink Tiger
tegnap bocage-n vitték alólam a wespét kétszer is, persze béjláutoltam, de nem értettem hova akarja vinni majd kiderült hogy elviszi az ellen német fõbájzre na gondoltam majd ott akar répelni a hülye de minek viszi annyira közel??
aztán látom nemám hanemcsak odáig elment vele kiszállt és elkezdett assaultal lõdözni, persze rögtön meghalt...
na ilyen volt tegnap kettõ is😄 elõször bosszantott aztán meg röhögtem

LSSAHlavina
Nem a kibasz*tt wespe húzott fel, hanem hogy megbeszélés miatt ledtkzott. Nem értem mit kell ezen megbeszélni, hogy egybõl perma bant kap? Ez csak természetes...

The future is now

Pink Tiger
késsel is lelõlek ratyi😊) de nem ez a lényeg a lényeg azon van hogy egy újabb frag lehetnél akit lehet üldözni a mappokon😄D

ha mondjuk bekínálhatok egy bunkiba egy gránátot az ott születõ sokadalomnak vagy tait lelövöm nos én tait választanám😄 az élvezetek embere vagyok, ez a nagyobb...

na látod lavina ezért fékelnek 😄

joebacsi
tai-nak elég sokmindent köszönhettek, ha jól tévedek...most komolyan képes vagy mindezt elfelejteni, csak azért mert 1 körben nem hagyta neked ott wespe-t, hogy nyugodtan spawnrape-elhess?
kislányok szoktak ilyeneken összeveszni 😊
maradt 1 maroknyi bfezõ közösség, nemértem miért kell ennyire széthúzónak lenni, egy pötyiképp nagyobb tolerancia, és rögtön kevesebb a probléma...anno elég nehezen ment a beilleszkedésetek a közösségbe, végül nektek is sikerült felnõni, és tiszteletet kiharcolni, azzal, hogy még mindig talpon vagytok 42ben, illetve biztosítjátok az egyetlen publik szervert kishazánkban...most egy ilyen f@sság miatt tényleg muszáj mindezt felrúgni?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
http://bftracks.net/appl/bft/bf1942/Search/view/R/0/contains/LSSAH-

Hm, így nem szokott mûködni a link, de most teszi.

The future is now

Pink Tiger
az a kimondatlan szabály hogy aki elõbb ül a wespébe azé a wespe, emellett ha mondjuk el kell vinni valahova a wespét akkor általában az viszi aki alulra ül, a felsõ meg max utazik de a végén kiszáll

nekem is volt már olyan hogy én ültem elõbb a wespébe de véletlen felülre pakolt és mire leültem volna lentre már valaki beült lentre és vitte én meg kiszálltam és mentem mással vagy gyalog (persze lehet hogy bosszankodtam de átngedtem)

itt tai ült a wespébe hamarabb mindegy hogy azért mert te laggoltál, már bocs de az ilyenkor senkit sem érdekel, ezekután át kellett volna neki engedned, mindegy hogy milyen néven játszik, én értem hogy ez bosszantó lehet de így korrekt

az meg hogy valaki fake néven játszik azzal szerintem nincs semmi gond, mindenki olyan néven játszik amilyennel akar, aki faket használ az tudja hogy úgy kezelik majd mint a nagy többséget, ha a sajátján és ismert figura akkor nyilván mgértõbb egy egy admin is vele ha véletlen félrenyúl, mert mindenki dob félre gránátot vagy hasonló..
és én saját nevemen játszok mégis elõfordul néha hogy kell a helyem valakinek, ahogy az elõbb írtam😄

az hogy tai dtkázott nem tûnik helyes megoldásnak, de ebben nem foglalnék állást, mert én is szoktam így reagálni és sokan szerintem, ha te nem akor max azért mert adminként max bannolsz vagy kickelsz a dtk helyett

LSSAHlavina
Azért láttad úgy, hogy beültem a mozgó wespébe, mert lagoltam, mondtam már. Wireless LAN-on van elosztva a 4mbit, és nem tudom milyen körülmények között, de a WLAN néha belaggol. Ilyenkor én vagy képregényt látok, vagy CONN PROB-t.

Azért nyomtam BAIL OUT-ot kérés helyett mert névtelen játékos ült a wespében. Általában ilyenkor mire beírom 2 nyelven a kérést, már rég halott vagyok a legközelebbi ellenséges pontnál a "sofõrrel" együtt. Mondom, az egész annak az eredménye, hogy fékeltek.

A wespe használatát most ne taglaljuk, gondolom nem értetted meg mit mondtam, de szerintem a többiek tudják. Nézd meg a wespe stat-ot fél évre visszamenõleg a history 1-2-3-4 stb...

Ha fél éve nem játszottál honnan tudod hogy játszom? Segítek, 115. vagyok globál rankban.

http://bftracks.net/appl/bft/bf1942/Player/view/3202172

The future is now

Off - nem kérted a wespet hanem paraszt módon beültél egy mozgó wespebe - anyukám jól van nem úgy mint a tiéd aki gondolom bujdosik amiatt hogy megszült...- a másik ha egy wespe beáll lõni a malmot az "A sok névtelen agyatlan gombnyomogató nép általában arra használja a wespét, hogy megrohamozza az elsõ közelben lévõ ellenséges pontot"-az kicsit minõsíti fergeteges játék tudásod ,hogy ezt felismered...-és végül te legfõképp ne tanácsolgass mert siralom amit mutatsz játék név alatt...- no kb ennyi és bocs BB az offért de nem bírom a vadparasztokat fõleg ha már csak dacból sem látja be a hibát...

LSSAHlavina
http://193.138.125.6/vipp.htm

The future is now

Kovács legény
én azt vallom hogy aki elõbb ér a wespéhez és beül az egyesbe azé a darázs oszt vigye,akárki is az. Elhiszem hogy idegesítõ,de a szerver public,és nem VIP

www.czekoart.hu

Szasz Pink 😊
Kár a gõzért úgyse tudsz lelõni 😊))

Tuvok

LSSAHlavina
én mindíg a 2 legmagasabb pingût rúgom ki. Mondjuk ilyenkor is elõfordul, hogy mire konnektelek, már megint tele, szóval áttérek a 3-ra.

The future is now

LSSAHlavina
De komolyan, hogy lehet valaki ilyen parasztlegény? Kérem a wespét, kiszáll, és felrobbant vele együtt? Te hogy viszonyultál volna az egészhez? Jó hogy perma ban. Mondja azt, hogy õ is akar wespézni, oszt hagyom a faxba. A sok névtelen agyatlan gombnyomogató nép általában arra használja a wespét, hogy megrohamozza az elsõ közelben lévõ ellenséges pontot. Ilyenkor persze hogy elszedem tõlük. Bulge-on ha felállok wespével a malomhoz, akkor nagyobb esélye van nyerni a csapatnak, mert a másik 3 pontot belövöm, és szétesnek. Ha általam ismert játékos ül bele elõttem a wespébe, persze, hagyom játszani, és megvárom míg felrobban valahol, ilyenkor visszamegyek az alapra a wespéért, és onnan általában már nálam van a végéig. Ezért utálom a fékelést, mert azt vállalják, hogy "névtelenül" játszanak, de a bánásmód legyen királyi. Faxom tartja számon ki milyen neveken szokott fékelni.

The future is now

Pink Tiger
lol

Pink Tiger
micsoda harc megy a wespért, én is most szerettem meg beszállhatok?😊

LAVINA
ha táj dtkázott az nem szép, de nekem is el szokott pattanni valami néha, pl aberdínen indulok tankkal és egybõl kapom a bazúkát.. az ilyesmi nagyon idegesít néha és van hogy lelövöm a pöcsöt reflexbõl
no de a lag miatt nem értem csak oda a wespéhez dolog kb ugyanilyen hülyeség, ezzel azt kell mondjam te kezdted, fordítva pont te sem maradtál volna megértõ egy ilyen indokra..

más
ha bejön egy lssah-s a szerverre ne engem rúgjon már ki hogy legyen helye, lécci srácok😊
mér nem lehet kickelni egy ismeretlen idegent inkább?😊

na mostmár csak egy dolog érdekel, táj koma fake neve!!!!!!! szét akarom szedni!!!!! 😄

erdos
No, elindult a lavina <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

LSSAHlavina
Hogy én is tanácsoljak valamit, maradj a WOW-nál.

The future is now

LSSAHlavina
Boldogan élek.

The future is now

LSSAHlavina
Nincsenek birkáim.

The future is now

LSSAHlavina
nem voltam berúgva. Az Boti volt.

The future is now

LSSAHlavina
Hímvesszõ az anyukád.

The future is now

Pink Tiger
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkerrrrrrrrflééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééémerek
😊

Guest
Nincs meg az MSN-címed :S
Gondoltam hogy csak valami elemi erejû csapás választhat el attól a .... csodától. Mondjuk egy földrengés, árvíz, sáskahad, energiaválság, atomháború. Állítólag lehet mostmár kapni WoW-ot i.v. Csak bekötöd és a nap 24 órájában csepeg...

És gondolom menten inhüvely és egyéb gyulladást okozna kis kezetekben ha olyankor rám üzennétek MSN-en. Vagy galambbal. Vagy bánom is én. Attól hogy nem ülök TS-en és nem hallgatom a nap 24 órájában hogy 452. szintû vak istennõ üvegszeme melyik bodzabokorba gurult el, attól még itt vagyok.
Oder was.

Guest
Neeeeem, csak disconnect volt 😄
Guest
"Persze, akkor már vállalja magát, amikor sírni kell, leszedni a bant meg ilyenek." Kár, hogy már jóval elõtte kiderült, hogy õ az 😛

"Erre kiderül hogy állandóan itt fékel a szerverünkön." Hónapok óta nem BF-eztünk.

A többi stimmel 😉
Meggymag
Néha szoktunk BFni csak nem dicsekszünk vele 😉)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Te hímvesszõ nézz már magadba.... ezeket józanon is fogod vállalni?na mindegy téma lezárva,kb fél éve nem bfeztem visszajövök és egy férfi nemi szerv leszel rögtön....Jah és kibaszottul nem látom hogy bárhol kértem volna hogy vedd le a bannt.
Tudod mit hagyd fennt élj boldogan,terelgesd tovább a birkát a réten csak bf közelébe ne menj 😊 na pá

Meggymag
Én is szeretlek 😄D Amúgy nem az voltam. höhö 😉)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Ahhoj
köcsög fékerek

LSSAHlavina
Persze, akkor már vállalja magát, amikor sírni kell, leszedni a bant meg ilyenek. Hogy az õ szófosulatával éljek, "tipikus". Hogy mire mondom? Egy idõben Paul mint megváltóra nézett rá, nem tagadom, sokat segített a klánstratégiát alakítani Aberdeeenen. De aztán mintha elvágták volna, hallottam többször Paultól, hogy kereste, de semmi válasz, általában nincs idõ szindróma. Erre kiderül hogy állandóan itt fékel a szerverünkön. Hát, én erre mondom, hogy szánalmas...

Na mindegy, én sok mindenben nem értek egyet a klán mostani dolgaival, nem is nagyon játszom, úgyhogy ezt most csak egy playerként írtam, nem klántagként vagy adminként.

The future is now

joebacsi
ehh... :/
btw ma extra packet lost-os volt a szerveretek sztem (nekem is ment tovább tank 2 teljesen szép segges után 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Uristen, mivan lefagyott wow szerver hogy ti itt mulatjatok a draga idot?? 😊

Lol Paul, azt a csaknoriszt vagy 2x megöltem mielõtt kidobtam volna 10 percre.
De ha tudom hogy megymag akkor permanent bant adok. Ja, hogy miért dobtam ki, mert 2 vagy 3 szor felrepült az M10 lövésétõl és még mindig élt.
Tuvok
<#lama>

Guest
😄DDDD
Meggymag
Ma már csak max külföldi szerver lesz szal np 😊

Meggymag
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL kurvajó 😄DDD

LSSAHPAUL
Már vagy 20 percre kivan szedve de nem fognak lelassulni az események mert Boti bevan rugva... ha nem muszáj ne gyertek most fel játszani, inkább majd holnap.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.