Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Jáccottunk volna tovább ha nem lett volna a ban elhiheted 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Tai banolása után felgyorsultak az események 😊 Amúgy az csak poén volt...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Guest
"megtudtam, hogy fék néven játszik" megtudtad, mert elárulta, ezzel bukik a "nem vállalja magát" rész. Amúgy sztem ha saját néven játszik se csinál mást, õ ült bele elõbb, az övé, jóhogy már nem azért kérsz el vkitõl egy jármûvet, mert a te géped lassabb, és neked lassabban töltötte be a pályát...
LSSAHlavina
Na mindegy, sok kis anyámasszony katonája faker ex, stb. haggyatok már, jáccatok.

The future is now

Meggymag
tény 😊)

LSSAHlavina
Nem én tettem ki. Csak megjegyeztem, hogy rámrakott egy csomó expacokot, de nem robbantott fel.

The future is now

LSSAHPAUL
most hallom a storyt Lavinától:
Rápakolt Lavinára egy rakás expakkott és elment. Nem robbantott!! Lavina nem volt engi és végig abban a tudatban kellett játszon hogy az illetõ bármikor megnyomhatja a gombot 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
Igen, fõleg ezután, hogy megtudtam, hogy fék néven játszik, ami amúgy is idegesít. Nem vállalja magát? Látom miért.

The future is now

Meggymag
Gondoltuk körberakunk, hogy ne tudj mozogni tõlük... Mert ugye expack=fal 😊) Istenem...

LSSAHlavina
csaknorrisz rámpakolt egy halom expackot, alig mozdult tõle a wespém.

The future is now

Guest
Omg te ezt komolyan gondolod? Adja oda neked, mert te értél volna oda elõbb, csak lagoltál?
LSSAHlavina
LOL ez überjól hangzik.

The future is now

Guest
loooool

Na ebben spec. egyetértünk 😄
LSSAHlavina
kb. 2 hete nem játszottam, belépek Bulgera, hogy wespézzek, ott voltam a Wespénél hamarabb mint Te, de connection problemem volt. Az, hogy te voltál, nem mentesít azon bûn alól, hogy dtk-zol, mindegy miért. Ha látom a nicked, akkor megkérlek, hogy add át, feltételezem átadtad volna. Ha meg fék neven játszol, így kell viselkedni???

Nem azt mondtam, hogy kilépek a klánból, ha kiveszi a bant Paul, hanem hogy akkor én lépek ki a játékból. A klánosdi nem érdekel már régóta, csak azért vagyok LSSAH néven, mert az alapító tagok gyerekkori haverok. Amúgy már klánmeccseken is ritkán játszom, csak ha nincs meg a csapat, de ez más tészta.

The future is now

Meggymag
omg ez tényleg gáz 😊)

LSSAHPAUL
hm, õ nincs a bannlistán.. lehet csak 15 percet kapott.. az indikot azt tudom: Boti nem tudta megölni az M10-el. Ez már nevetséges.

Guest
De elõtte kérdezd meg, hogy õt miért bannolta, érdekelne erre milyen mesét mond 😉
Meggymag
Csaknorriszról meg szedd le léci a bannt mert semmit se csinált..köszke..

LSSAHPAUL
Na megjött a régi jó barátunk is a vérszagra 😊
Hát igen, így már más. Ha beült felülre az nem szép dolog..

most ha olyan lennék mint Lavina akkor felmennék és szerteszana baxnám a szerveretek Lavina IP bannolásával az élen de tudod mit... egy olyan ember aki kétnaponta kilép tõletek és hogy is mondjam "lelkierõben nem épp erõs" na mindegy...jó kis game volt részemrõl téma lezárva. Jah még mindig nincs érdemi repülösötök 😊)))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Meggymag
Tai beleül wespebe.....Lavina meglátja wespe-t Tai-al és beül fölé....Tai megkérdi, "ezt most komolyan gondolod?"...Lavina mondja: "ez kell nekem"...Tai kiexpackolja Lavinát...Lavina kirúgja Tai-t... Hát srácok nálatok semmi se változott...

LSSAHPAUL
De. Csak annyit mondott hogy szállj ki. De nem kötelezõ 😄 pláne utána letékázni.. Poénból mondom Lavinának hogy kiszedtelek a banlistából erre azt mondta hogy azonnal kilép a klánból.. úgy hogy marad a permament, majd intézzétek el valahogy ezt a dolgot.

elõzményét nem mondta mi? jellemzõ

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

LSSAHPAUL
😄
Direkt kiexpakkoztad tudtommal

gratula Lavina....

és sorry-t nyomtam.

TK: hát igen: a lerakott expackom timeoutolt, felrobbant és vitte magával a mate-t.

Tuvok
Nem bízom olyan nõben, aki pisztolyt tart a párnája alatt :o)

Pink Tiger
minimum egyet tkáztál😊) és ezek szerint még csak elnézést sem kértél érte!!! 😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
legyen hited pajtás😊)

-3 pontom van a staton!!! 😞((( Mit csináltam, magam sem tudom. 😊

Tuvok
Õ engem szerintem :o)

Danee
hiányoztál 😊))

Pink Tiger
naneeee😊
kirúgdosnád az ágyból??

Pepti
akkor cserelj pelenkat...

Tuvok
Michael Jackson nõvé operálva ? 😊)

Danee
NEEEEEEEEEEEEEEEE
HBA PEPTI BESZAROK!!! bf42 óta nem láttalak!!

Pepti
randa...

Ahhoj
akkor egyikünk se jár jól 😄

Zs0lt1
borért megmondom ;-) 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Pink Tiger
kell az uncensored?😊

Pink Tiger
túl sokat takar?😊)
most gondolj bele kharkov hillen ül és arra vár hogy kifulladva feltipegj

Ahhoj
lál? 😄

joebacsi
mi is a fõnököd elérhetõsége? 😊
kéne szponzor új gépre, aztán lehet pár infó megérne neki pár forintocskát 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
esetleg az lssah szerverének ip-jét nem lehetne ide betenni felülre? 😊
csak mert innen melóból alig találtam meg (bftracks-en találtam meg lssah szervert, és onnan az ip-t, de ugye ez így szar 😄)

uHs Gerzson
Censored <#alien2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bencsi
ááááh, szar a sminkje😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pink Tiger
jó reggelt <#fogmosas>

LSSAHPAUL
Köszike, rendelem is megfele, nehéz meccsek jönnek a revival kupában (http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2463 ) és már lassan nem férek be a csapatba 😛

Hu.man limbi