Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The future is now
The future is now
Jah, a hobbi klánosok jöhetnek, jó fejek. Sõt, Mr. Black is beférne a kispadra mellém. ;-)
The future is now
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Pink ! Neked is lett üzenve Apa által hogy gyere a klánba, még áll a dolog, értsd már meg hogy Apa lssah-ás, csak nem meri vállalni a nevet mint pl BB.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
The future is now
Kissé gyengén muzsikál már szal hagyom erõt gyûjteni a srácot és holnap flém egén 😊))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
A Pepe az elég jó repülõs volt. Ha nem BF2-zne, hanem gyakorolna, jó lenne.
Mondtam már, hogy át kéne szerkeszteni a Wespe skinjét.
The future is now
Jó pihit neked 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
"Lavina boldog... " Igen. De nem amiatt, hogy itt fórumozok, hanem mert szabin vagyok, és épp most ettem meg az asszony fõztjét, és finom volt. És most meg sörözök.
"Lalavina" ezt logopédus nagyon jól tudja kezelni.
"mert habzik a szája" csak a sör, de az sem annyira, mert üvegbõl iszom most.
"megdobják egy Kamaz alvázzal véletlen" ezt annyira nem tudom vizualizálni, hogy hogyan lehetne kivitelezni, de erre is biztosan tudsz valami jó levitációs varázsigét.
The future is now
õsbfeskorra meg mindenki lecsitul és spec apával befogadunk bmilyen régi arcot a hobbi menhelyre...😊
Lavina boldog...
Na többi lssah veletek semmi bajom amíg nem kezditek el a zrikálást fõleg úgy hogy nem voltál ott nem láttad stb szal peace nekik no meg ezt a kiskutyátokat ezt a Lalavina vagy mit oltassátok be mert habzik a szája kicsit és még megdobják egy Kamaz alvázzal véletlen 😊))
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
néha van hogy a wespén kívül senki sem szereti õket😛 na de ha beülnek..
Más: milyen érdekes, hogy azokat az embereket kickelitek a szerverrõl akik régi BFesek és esetleg funból jáccanak már(álnéven) és nem azokat akik beülnek egy wespe-be amikor a másik már benne ül. Társaim nevében elnézést kérek, hogy évekig jáccottuk ezt a gémet és még mindig nem felejtettünk el játszani és le-le merünk lõni embert anélkül, hogy halnánk és esetleg pár LSSAH-s admint felbaszunk azzal, hogy lelõjük õket meg nem halunk meg meg ilyenek... Megpróbálunk lámulni kicsit és visszaszürkülni a publichoz mert ez tényleg tûrhetetlen. ÉN kérek elnézést...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
gondolom olyan hogy SiX féle légierõ neked semmit nem mond...hogy csak 1 példát említsek 😊
The future is now
lavina te meg értsd meg hogy senki sem szereti ha valakinek elõjoga van egy szerveren
tai te meg azt hogy fogd be😄
mindketten meg azt hogy bftracks meg õsöreg bf meg hasomló témák csak elviszik a jó kis fléjmet értelmetlen fléjm felé, ami alapvetõen nagyon élvezetes de: #87001 !
The future is now
The future is now
The future is now
off
vmelyik nap láttam egyébként hogy borg a "saját" sgés css fórumába elhajtott egy láma njúbit😊)))jaj de vicces volt, alig bírtam megállni hogy ne spammaljek bele egy smájlit a fórumba😊
on
www.battlefield.hu
Elgurult a gyógyszer öcsi? hajolj le és keresd meg csak kend be vazelinnel hátul ahogy szoktad...
llammer na télleg off
Amúgy meg arra is magasról teszek, ki játszik csaknorisz néven, meg ki játszik mánámáná néven (LOL), vagy cuncli néven, sorolhatnám, nekem csak egy CDkey, aki ha DTKzik, repül, játszhat máshol, ha akar, még van más szerver is.
The future is now
Ezt most hadd ne kommentáljam...elég hogy tegnap elöntötte az agyam a méreg az "elõjog" miatt...
Az utána lévõ dumát... a többség az itt kukkolók közül épp akkor törölte a bf-et már mire ti egyáltalán rájöttetek hogy klánozódni lehet,de ezt tudjátok is ...lehet hogy ez fáj nektek,hogy nem lehettetek az õs brigád között,de erre kár irigykedni mert ...Dignitas,Archy,stb... szal nem mindig volt móka és kacagás.De ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz...jah még vmi 😊))nem meggymagot vágtátok ki csaknorriszként szal hagyjuk sose jöttök ár úgyse 😊
amúgy akkor már én is panaszkodok kicsit 😄D
amikor feljöttem újra bf42-zni, én is azzal kezdtem az elsõ map-ot, hogy aberdeen-en kifele menet szétlõttem a defgun-t, aztán erre ban :]
aztán elmúlt pár napban két klasszikus eset:
tankban utazik felül vki, szétlövök mindenkit (keménykedik), kiszállok javítani, beszáll alulra a potyautasom és elviszi a tankot, én meg nézek bután a semmi közepén :]
tegnap kharkovon: stuka két emberrel kicsit hamarabb elindul, én is indulok a vadászgépemmel, erre a stukás 2. ember mint a hülye gyerek lövi az én repcsimet, maradt egy csíkom, azzal kezdtem a pályát hogy leszálltam javítani.. olyan jó volt 😄
Az való igaz, hogy most sincs még jó repülõsünk, bár azért már hazai viszonylatban van egy pár jó pilótánk, de nemzetközi porondon még egyik magyar BF42 -s repülõs se nagyon tudott bizonyítani, mióta a játékott kiadták. Már abbol is kiindulva hogy a legtöbb magyar klánnak Aberdeen volt a kedvenc házi pályája.
Meggymag neked meg nem hiszem hogy el kéne magyaráznom miért vagy ennyire "szívesen" látott vendég az LSSAH szerveren.