Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
amúgy ma volt idõm kicsit túrkálni a wlan access pointot. Rájöttem, hogy ha short preamble-t adok a csomagoknak long helyett, akkor kisebb a sebessége a netnek, ami átjön a wlan-on, hiába a wlan sávszél sokkal nagyobb, mint az internet, de stabilabb a kapcsolat. Sõt, ha a MTU-t (max transm. unit) leveszem a default 1500-ról 1200 köré, akkor is csökken a sávszél, de sokkal kisebb a packet loss. Ért valaki ilyen DLINK cuccokhoz? Így közgazdász fejjel nehéz eligazodni az adatcsomagok rejtelmei között.

The future is now

LSSAHlavina
Ezt kikérem magamnak az oszifõnk magyar tanár volt és én voltam a kedvence. Mindíg jó voltam magyarból, de komolyan, annak ellenére, hogy reál beállítottságú voltam. Verseket is nagyon jól tudtam elemezni, és a helyesírásom is mindíg jó volt. Szóval ezt a sértést nem veszem fel, ez már sok, ez túlmegy minden határon. Hallatlan.

The future is now

LSSAHlavina
A legjobb Wittamann volt, a paranoiások közül, már elnézést a nevén nevezéséért a dolognak. 😊) Esküszöm egy idõben várta a Moszadot.

Jah, a hobbi klánosok jöhetnek, jó fejek. Sõt, Mr. Black is beférne a kispadra mellém. ;-)

The future is now

Hát Paul ez eléggé szemreróka szagúan hangzott....Tudod azt hiszem korrekten megmondtam anno a BF-et mint klánszintû játékot lezártam only fun,ezen kár volt besértõdni,sztem ez a korrekt hozzáállás.az hogy ti tovvábra is rekruitoltátok a népet az a ti dolgotok helyes is ha van célotok a gémmel,nekem már nem volt vele.ennyi de az amit Lavina csinál az nonszensz volt most meg még inkább az lett szóval én eddig sem osztottam az "én vagyok az admin neked kuss nézetet" pedig volt pár szerverhez hozzáférésem...csak hát ugye ez valahol hatalom és visszaélni vele könnyû mert nagy a sötét oldal csábító ereje ugye 😊 egyébként mákja volt tegnap lavinának mert ha meglett volna a kis papírkám még a cuccokkal tuti kivágtam volna egy 10-15 percre utána 😊 de nem alacsonyodom le az õ szintjére látod végsõ kínjábín már magyartanárkodik csak és próbálja értelmezni a sorokat 😊 pedig neki nem fog menni soha életében 😊 no mindegy jó lett volna kicsit funolni de nem jött össze ez van

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

LSSAHPAUL
Még szerencse mert nagyon jó fejek és biztosan állíthatom hogy nem volt és nem is lesz még egy ilyen jó hangulatú, összetartó klán kishazánkban. Megpróbáljuk összeszedni a jó fejeket, nem a jó skill számít hanem hogy betudjon illeszkedni ebbe a sajátos légkörbe. Többszõr is próbáltalak visszahívni mert sokan csiptük a stílusod ( "üdv Úrak" stb ) de megváltoztál már nem az vagy akinek megismertelek.
Pink ! Neked is lett üzenve Apa által hogy gyere a klánba, még áll a dolog, értsd már meg hogy Apa lssah-ás, csak nem meri vállalni a nevet mint pl BB.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
hmm..

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Meggymag
LóL...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

LSSAHlavina
csak azért cukkoltalak ma, hogy megmutasd az igaz éned itt a bf42 közösség elõtt, úgy látom ez már sikerült is. Legalább mindenki látja az átalakulásod, amirõl Boti beszélt. Részemrõl ennyi.

The future is now

Jaja sajna egy idõ után nem rezonálok az ilyen mókusokra 😊
Kissé gyengén muzsikál már szal hagyom erõt gyûjteni a srácot és holnap flém egén 😊))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

LSSAHlavina
Hm, Boti a fórumon. LOL 😊 Ne szokd meg Boti! 😊 Bocs, ha nem voltál kábult tegnap, ahogy beléptél, a hang alapján úgy hallottam, van benned vagy 3 sör meg 2 fél jéger, úgy saccra. 😊)

A Pepe az elég jó repülõs volt. Ha nem BF2-zne, hanem gyakorolna, jó lenne.

Mondtam már, hogy át kéne szerkeszteni a Wespe skinjét.

The future is now

Lelõhetsz 😊)csak nem a lámer köz 2/b-n 😊)))
Jó pihit neked 😊

Frankie
<#pias>

Vége a mûsornak? Nemáá...

Pink Tiger
na megyek wörkoholik mára már belepofáztam mindenbe <#nyes>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
"Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa..." Ez a WOW-ban valami varázsige? Hallottam már ilyenrõl, nem tudod megkülönböztetni a valóságot a gémtõl, seek medical help.

"Lavina boldog... " Igen. De nem amiatt, hogy itt fórumozok, hanem mert szabin vagyok, és épp most ettem meg az asszony fõztjét, és finom volt. És most meg sörözök.

"Lalavina" ezt logopédus nagyon jól tudja kezelni.

"mert habzik a szája" csak a sör, de az sem annyira, mert üvegbõl iszom most.

"megdobják egy Kamaz alvázzal véletlen" ezt annyira nem tudom vizualizálni, hogy hogyan lehetne kivitelezni, de erre is biztosan tudsz valami jó levitációs varázsigét.

The future is now

Pink Tiger
tényleg most kéne kicsit kussba lenni és nem lenne problem, naponta 10szer is lelõhetnélek.. ejnye😊

Pink Tiger
a jó tüzéreknek ott az elismerés hogy végigverték az egész világot és félnek tõlük, sõt kimondottan ellenük csinálják a stratot😊

õsbfeskorra meg mindenki lecsitul és spec apával befogadunk bmilyen régi arcot a hobbi menhelyre...😊

"Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa..."
Lavina boldog...
Na többi lssah veletek semmi bajom amíg nem kezditek el a zrikálást fõleg úgy hogy nem voltál ott nem láttad stb szal peace nekik no meg ezt a kiskutyátokat ezt a Lalavina vagy mit oltassátok be mert habzik a szája kicsit és még megdobják egy Kamaz alvázzal véletlen 😊))

Meggymag
hüpp hüpp számkivetettek vagyunk mi tüzérek....Nincs valami segélyalap a kisemmizett wespeseknek?

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Pink Tiger
hát ja, na de a wespések mindig érzékeny lekületûek😊 ezt tutira megfigyeltem😄
néha van hogy a wespén kívül senki sem szereti õket😛 na de ha beülnek..

Meggymag
LáL mi megy itt. Kiderült, hogy közellenség vagyok az LSSAH szerveren 😉 Fél éve nem jáccottam a játékkal már kb de ilyeneket írnak egyesek. Muris meg minden.
Más: milyen érdekes, hogy azokat az embereket kickelitek a szerverrõl akik régi BFesek és esetleg funból jáccanak már(álnéven) és nem azokat akik beülnek egy wespe-be amikor a másik már benne ül. Társaim nevében elnézést kérek, hogy évekig jáccottuk ezt a gémet és még mindig nem felejtettünk el játszani és le-le merünk lõni embert anélkül, hogy halnánk és esetleg pár LSSAH-s admint felbaszunk azzal, hogy lelõjük õket meg nem halunk meg meg ilyenek... Megpróbálunk lámulni kicsit és visszaszürkülni a publichoz mert ez tényleg tûrhetetlen. ÉN kérek elnézést...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

joebacsi
azt azért remélem érzed, hogy ez egy kicsit más volt, mint 1 nóném vérpistike ámokfutása...ha csak 1 kis kurta mondattöredékben elismerted volna, hogy azért a te viselkedésedben is volt hiba (hamár önzetlenül segített korábban, ennyi lenne a minimum, amit megérdemel), neadjisten esetleg elnézést kérsz, akkor már röhögnétek az egészen, és mindenki tudna tovább szórakozni ezzel a játékkal 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
igazad van de ne viselkedj hülyén, tait meg töröljétek bannból, had jöjjön játszani ha nem dtázik ész nélkül ha sérelem éri, legalábbis szerintem, higgyétek el jóarc

joebacsi
nem arról van szó, hogy akik korábban bfeztek szükségszerûen jobb játékosok, hanem azért egy fikarcnyi tiszteletet kaphatnának talán...

joebacsi
de nemzetközi porondon még egyik magyar BF42 -s repülõs se nagyon tudott bizonyítani

gondolom olyan hogy SiX féle légierõ neked semmit nem mond...hogy csak 1 példát említsek 😊

LSSAHlavina
értem én, de én is pont ezt mondom. Ha hülyén viselkedtem, akkor mondja meg, és ne robbantson fel direkt, mint egy dedós. A szerveren márpedig az tuti szabály, hogy dtk-ért perma ban jár. Nincs idõ vizsgálgatni, ki miért dtk-zik, nem jó az önbíráskodás, szólni kell adminnak. Erre jön mindenféle fennkölt dumával.

The future is now

joebacsi
énisénis!

Pink Tiger
valamelyõtök engedhetne, de legjobb az lenne ha mindketten

lavina te meg értsd meg hogy senki sem szereti ha valakinek elõjoga van egy szerveren

tai te meg azt hogy fogd be😄

mindketten meg azt hogy bftracks meg õsöreg bf meg hasomló témák csak elviszik a jó kis fléjmet értelmetlen fléjm felé, ami alapvetõen nagyon élvezetes de: #87001 !

LSSAHlavina
Úgy kell írni, hogy lamer.

The future is now

LSSAHlavina
A neocitrán nem gurul el, mert tasakos kiszerelésben kapható, és vazelinnel sem kell bekenni a hátulját, ne hallgass másokra, ha ezt hallottad valahol.

The future is now

LSSAHlavina
Nem vagyok az öcséd, legalábbis szerintem. Ha nem vagy biztos benne, kérdezd anyukád, õ csak tudja.

The future is now

LSSAHlavina
Szerencsére nagyon régen szedtem gyógyszert utoljára, ha jól emlékszem, megfázásra neocitránt úgy másfél éve, köszönöm kérdésed.

The future is now

Pink Tiger
ja igen és nem tudja valaki véletlen hogy miszter black melyik d2mhs volt régebben?

LSSAHlavina
Te kezdted wazze.

The future is now

Pink Tiger
na még a végén bekapcsolódik borg bácsi is az õsöreg-njúbi ellentét kapcsán😊)

off
vmelyik nap láttam egyébként hogy borg a "saját" sgés css fórumába elhajtott egy láma njúbit😊)))jaj de vicces volt, alig bírtam megállni hogy ne spammaljek bele egy smájlit a fórumba😊
on

Pink Tiger
akkor ugye béjnkújzer volt? 😄

Ahhoj
végre egy kis élet <#hehe>

BurnBaby
drága fiatal barátaim. van valami konkrét oka annak, h megy itt a mûsor? peace...

www.battlefield.hu

Ki szólt hozzád?
Elgurult a gyógyszer öcsi? hajolj le és keresd meg csak kend be vazelinnel hátul ahogy szoktad...
llammer na télleg off

LSSAHlavina
LOL mi a fenéért irigykednék hogy nem BF-eztem korábban? Ezt most tényleg nem értem, valaki magyarázza el, ne haljak meg ennek tudata nélkül, mert kísérteni fogok 200 évig. Amíg Ti klánoztatok, addig mi a Riverán nyomtuk szintén klánban, már elõtte 1 évvel is, mielõtt a magyar scenére bejöttünk volna. De ezt már elmondtuk ezerszer. Mindíg az idegesített a legjobban, hogy a korábbi játékosok azt hiszik magukról, õk az istenek, mert korábban kezdték. Lehet, hogy a WOW-ban így van, tapasztalatpontokat kell szerezni, meg fejleszteni kell a varázserõdet, LOL, de ez nagyon idegesítõ.
Amúgy meg arra is magasról teszek, ki játszik csaknorisz néven, meg ki játszik mánámáná néven (LOL), vagy cuncli néven, sorolhatnám, nekem csak egy CDkey, aki ha DTKzik, repül, játszhat máshol, ha akar, még van más szerver is.

The future is now

Szasz Boti.
Ezt most hadd ne kommentáljam...elég hogy tegnap elöntötte az agyam a méreg az "elõjog" miatt...
Az utána lévõ dumát... a többség az itt kukkolók közül épp akkor törölte a bf-et már mire ti egyáltalán rájöttetek hogy klánozódni lehet,de ezt tudjátok is ...lehet hogy ez fáj nektek,hogy nem lehettetek az õs brigád között,de erre kár irigykedni mert ...Dignitas,Archy,stb... szal nem mindig volt móka és kacagás.De ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz...jah még vmi 😊))nem meggymagot vágtátok ki csaknorriszként szal hagyjuk sose jöttök ár úgyse 😊

Ahhoj
"de nemzetközi porondon még egyik magyar BF42 -s repülõs se nagyon tudott bizonyítani, mióta a játékott kiadták." loool 😄DD (mielõtt vki azt hinné, nem magamra gondoltam 😛 )

amúgy akkor már én is panaszkodok kicsit 😄D

amikor feljöttem újra bf42-zni, én is azzal kezdtem az elsõ map-ot, hogy aberdeen-en kifele menet szétlõttem a defgun-t, aztán erre ban :]

aztán elmúlt pár napban két klasszikus eset:
tankban utazik felül vki, szétlövök mindenkit (keménykedik), kiszállok javítani, beszáll alulra a potyautasom és elviszi a tankot, én meg nézek bután a semmi közepén :]

tegnap kharkovon: stuka két emberrel kicsit hamarabb elindul, én is indulok a vadászgépemmel, erre a stukás 2. ember mint a hülye gyerek lövi az én repcsimet, maradt egy csíkom, azzal kezdtem a pályát hogy leszálltam javítani.. olyan jó volt 😄

Hmm, nem értem miért mondja minden klán társam hogy én be voltam rúgva tegnap, mert én nem emlékszem rá hogy így lett volna. Azt meg végképp nem értem hogy miért nem fogják fel az emberek hogy az LSSAH szerveren a Wespe a Laviná-é 😊. Ha elég közzel mennek hozzá akkor meglátják rajta a nevét is. Biztos Taj csak azért nem tudja még ezt, mert már rég nem játszott a szerverünkön. Amúgy én meg csalódtam Szabakiban, valahogy komolyabb ember benyomását keltette még anno amikor tiszteletbeli klán tagunk volt. Hát igen, sokan mondták már hogy a WoW megváltoztatja az embert.
Az való igaz, hogy most sincs még jó repülõsünk, bár azért már hazai viszonylatban van egy pár jó pilótánk, de nemzetközi porondon még egyik magyar BF42 -s repülõs se nagyon tudott bizonyítani, mióta a játékott kiadták. Már abbol is kiindulva hogy a legtöbb magyar klánnak Aberdeen volt a kedvenc házi pályája.
Meggymag neked meg nem hiszem hogy el kéne magyaráznom miért vagy ennyire "szívesen" látott vendég az LSSAH szerveren.
Pink Tiger
gyere fel néha aprítani egymást😊

Frankie
büszke is vagyok rá 😄

hiányznak a régi BF42 idõk.. <#szomoru1>

LSSAHlavina
ha nem tetszik a BFtracks, ajánlom ezt, ez jobb. ;-)

http://193.138.125.6/

The future is now

LSSAHlavina
nem tudja cserélni, mert nem crackelt a szerver.

The future is now

Pink Tiger
amíg fel nem rakja😄

joebacsi
hi frankie, tetszik az aláírásod 😊

<#wave>hátte is élsz még? 😊

annak a fele a bann miatt cseréli ^^feltéve hogy érted amit írok...