Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
én támogatom
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Van egy ötletem. Valamelyik nap, összejövük így csapatostúl a warserveren és aprítjuk egymást Fun-ból. Random mód oszlunk 2 csapatra ( TS-en is ). Elbohóckodunk kicsit. Lehet csak kés, vagy bármi. Kovácsoljunk egy jó kis csapatot a veszekedõs brigádból. Hmm?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Megjelenése óta toltam ET-t, BF-eket ... csak nem klánoztam, nem fórumoztam és nem játszottam komolyabban ... kocapléjer 😊 Csak sajna ET-s BC-BR-ek óta utálom ha valami stresszel ... Melóban van elég stressz, nem kell még otthon is 😊 Ezért maradt anno abba mindegyik online game ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
títítididû
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
The future is now
Hogy akinek hat alma sok,
Annak elég hatalmas ok,
Hogy ne legyen a hatalma sok!
😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
más,
megtisztelõ hogy hívtatok a klánba, egyenesen nektek még nem köszöntem meg, de apával üzentem (bár tegnap azt mondta már két hete nem is bfezett mert most dógozik...)
szóval megtiszteltek, én bírom az lssahsokat és örülök hogy van egy szerver amin tudunk játszani, sõt néha néha segítek a fenntartásbn is ha valami gond támadna
de csak fánból (hobbi-ból) játszom (már a vietnámmal és bf2vel is így voltam) páblikon ha épp kedvem van, szívesen elmegyek néha meccsre is ha nem vagytok elegen, úgyis rég voltam már meccsen és megígértem apának hogy felmegyek egyszer hozzátok tsre is (amit páblikon alapvetõen nem szoktam jobb szeretek irogatni)
de klánosdit már nem játszom, ennyire már nem tudom komolyan venni, ezért is a hobbi klán 😊 (forevör)
szóval én már õshobbis maradok, de mégegyszer köszi!
komolyan azt hiszitek hogy apa nem meri a prefixeteket felvállalni?😊
bbét meg csak a meccseken láttam prefixel😊 a régieket már nehezen lehet rávenni a prefixekre, nemtom miért, de így van
ettõl még szívesen szerethetnek kedvelhetnek titeket és szívesen gémelnek veletek
de csak az elején utána évekig semmi. bezzeg a DC topikban vér folyt évekig <#violent>#violent>
durván 3e pénzt sztem megérne neked is a dolog 😊
már megbeszéltétek, hogy táj hogy megváltozott, teljesen kifordult önmagából, ezt bizonyítja azis, hogy nem adta neked oda szónélkül a wespet...mit kell ezen még flémelni? 😄
Tud vki tört FH szervert? Amiket ppróbáltam, az mind invalid cd key
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Elõsször azt hittem ez a BF2 topik ... rengeteg hozzászólás, fele fikázás ... de nem <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
www.battlefield.hu
The future is now