Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pink Tiger

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
hû mekkora ötlet, jöjjön mindenki aki akar plusz hívjuk meg a veszekedõs feleket is mind😊 mindenki kiélheti magát és apríthatja a flém ellenfelét😊)
én támogatom

DummyBoy
Csak Wespe? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JAG1
Pár napig nem figyelek rátok és már veszekedtek?

Van egy ötletem. Valamelyik nap, összejövük így csapatostúl a warserveren és aprítjuk egymást Fun-ból. Random mód oszlunk 2 csapatra ( TS-en is ). Elbohóckodunk kicsit. Lehet csak kés, vagy bármi. Kovácsoljunk egy jó kis csapatot a veszekedõs brigádból. Hmm?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DummyBoy
😊 Én se vagyok mai csirke, MUD-okkal kezdtem az Onlány jáccást (Szóval aki azongya hogy a WOW így meg úgy, azt megnézném hogy kötné le ugyanez szöveges terminálablakban 😊 ) ...

Megjelenése óta toltam ET-t, BF-eket ... csak nem klánoztam, nem fórumoztam és nem játszottam komolyabban ... kocapléjer 😊 Csak sajna ET-s BC-BR-ek óta utálom ha valami stresszel ... Melóban van elég stressz, nem kell még otthon is 😊 Ezért maradt anno abba mindegyik online game ...

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina
hehe 😊 http://szmajlik.uw.hu/iszik_elemei/unnep.gif

The future is now

Danee
mien néven játszol? 😊 még nem láttalak 😊
Télleg, jó az uj ruhám?

Cobra.
Ha nincs komoly ellenfél, még én is tudok sok pontot összeszedni (persze jelenleg BF2-ben) <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bencsi
mánámáná!
títítididû

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

LSSAHlavina
Kis kihagyás után játszottam már végre egy délutánt. Azért annyira nem ment rosszul, mint ahogy Tai lehúzott... 101-es pontszám Berlinen, és hangsúlyozom még csak nem is spawngránátoztam, mert végig el volt foglalva legalább egy pont, ja és új körrekord. 😊) Most zárásként Kharkov végig gyalog, 49-19-2 Igaz Bencs annyira nem volt beszámítható, nem volt konkurrencia.

The future is now

LSSAHlavina
elnézést kérek, pedig igyekeztem.

The future is now

Pepti
Te Tídzsé, ez még semmi. Régebben legalább komoly flém ment, ez csak ilyen fun flém :-)

Ahhoj
akkora a szoba, hogy belenyúlik mind2 településbe

LSSAHlavina
Az a szoba most akkor Érden van vagy Pesten ??? 😊

The future is now

leveskocka
wespe nem ketszemelyes?kene egy peccs,hogy csak egy fel perc mulva tudja a sofor az agyureszt hasznalni😊)nekem is verte magat egy pocs a multkor bf2-be,hogy ez az en apc-m,lotte az oldalat dugospuskaval,en meg ott ultem benne,mig a konyhaban elszittam egy cigit😊aztan "vigyed" felkialtassal atadtam neki😊kb 15 masodperc mulva vegzett vele egy akna😊
LSSAHlavina
tényleg ez jó ötlet. Akkor legalább van mire hivatkozni. Írom is.

The future is now

Ahhoj
<#lama><#taps>

Guest
Ehh, megelõztél 😊))
Guest
"nem értem hogy miért nem fogják fel az emberek hogy az LSSAH szerveren a Wespe a Laviná-é" Pfff no comment, welcome message-be nem akarjátok esetleg kiírni, hogy mely jármûveket használhatják csak LSSAH-sok, melyik LSSAH-st körönként max. hányszor lehet lelõni, stb...
.

LSSAHlavina
jaj.

The future is now

LSSAHPAUL
Azt mondják a hatalmasok,
Hogy akinek hat alma sok,
Annak elég hatalmas ok,
Hogy ne legyen a hatalma sok!
😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
már a spájzban vannak <#bohoc>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
<#bohoc>

LSSAHlavina
Grat. Te voltál az elsõ. ;-)

The future is now

Ahhoj
mindig rövid i-vel van 😄DDD
(bocsi, ezt nem hagyhattam ki 😄DDD)

LSSAHlavina
akkor volt értelme ma felkelni...

The future is now

Pink Tiger
bazz most vezsem észre amíg nem figyeltünk lavina elvitte a 87kát <#wow3>

LSSAHPAUL
Figyúú lassítsunk le az irogatással, holnap is lesz nap, mert túl sok hozzászólás született és lehet hogy tényleg ide téved pár bf2-õs.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
mert én aztán full komolyan válaszoltam ám rá <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
😄

LSSAHlavina
LSSAHlavina
csak vicceltem.

The future is now

Pink Tiger
bocs de én nem hinném hogy tai megváltozott volna, nem lehet hogy csak tényleg arról van szó hogy sokat már nem szeret foglalkozni a bffel és elõre szólt is nektek? ezt nem lehet erõltetni...

más,
megtisztelõ hogy hívtatok a klánba, egyenesen nektek még nem köszöntem meg, de apával üzentem (bár tegnap azt mondta már két hete nem is bfezett mert most dógozik...)
szóval megtiszteltek, én bírom az lssahsokat és örülök hogy van egy szerver amin tudunk játszani, sõt néha néha segítek a fenntartásbn is ha valami gond támadna

de csak fánból (hobbi-ból) játszom (már a vietnámmal és bf2vel is így voltam) páblikon ha épp kedvem van, szívesen elmegyek néha meccsre is ha nem vagytok elegen, úgyis rég voltam már meccsen és megígértem apának hogy felmegyek egyszer hozzátok tsre is (amit páblikon alapvetõen nem szoktam jobb szeretek irogatni)
de klánosdit már nem játszom, ennyire már nem tudom komolyan venni, ezért is a hobbi klán 😊 (forevör)
szóval én már õshobbis maradok, de mégegyszer köszi!

komolyan azt hiszitek hogy apa nem meri a prefixeteket felvállalni?😊
bbét meg csak a meccseken láttam prefixel😊 a régieket már nehezen lehet rávenni a prefixekre, nemtom miért, de így van
ettõl még szívesen szerethetnek kedvelhetnek titeket és szívesen gémelnek veletek

joebacsi
aha...bezzeg a "HU" klán nevét büszkén hordtad bf2ben...szóval ne akard átverni az ittenieket 😛

Frankie
olyan izgibizgi flémek voltak itt 😊

de csak az elején utána évekig semmi. bezzeg a DC topikban vér folyt évekig <#violent>

joebacsi
tudtommal nincs fh tört szerver (amin meg élet lenne az végképp nincs)
durván 3e pénzt sztem megérne neked is a dolog 😊

joebacsi
áhh ez az õs flémforrás topik, mostmár legalább érted, honnan van a tapasztalat bf2höz 😊

joebacsi
méne? 😊
már megbeszéltétek, hogy táj hogy megváltozott, teljesen kifordult önmagából, ezt bizonyítja azis, hogy nem adta neked oda szónélkül a wespet...mit kell ezen még flémelni? 😄

LSSAHlavina
Ne offoljátok már szét a jó kis flémet lécci.

The future is now

bazza
Hi all!
Tud vki tört FH szervert? Amiket ppróbáltam, az mind invalid cd key

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DummyBoy
Milyen csinos kis pörgi-pörgi lett itt 😊

Elõsször azt hittem ez a BF2 topik ... rengeteg hozzászólás, fele fikázás ... de nem <#hehe>

hát ezen nem csodálkozunk BB

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

BurnBaby
kb 2 éve nem publikozok klánjelzéssel 😊 se bf, se dc alatt nem használtam azóta, most sem kívánom 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
jaj😄 basszus fáj a hasam a röhögéstõl😊 ez kínzás😄

LSSAHlavina
jó akkor nevezzük nevén a gyereket, nem merik vállalni az elõtagot. Pedig ez csak játék, és semmivel sem roszabb a nevünkön játszani, mint német egyenruhában rohangászni a játékban. Szerintem. De kövezzetek meg ha nem így van. Abrakadabra, cast spell "stoneshower" to "lavina"

The future is now

BurnBaby
"nem meri vállalni a nevet" 😊 ez édi 😊

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
Ez sajna a WOW. Írtam OXOTHuK-nak is, hogy ne nagyon mélyedjenek bele. Natasha lett a fõ adminja a wowszerverüknek. Nyáron jönnek Balcsira, kíváncsi vagyok megváltoztak-e õk is.. 😊

The future is now