Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
hát én jobboldal szimpatizáns vagyok és kiváncsi voltam erre a filmre, meg is néztem vmelyik nap de nekem ennek ellenére fárasztóan gagyinak tûnt, persze azért van benne egykét homályos elgondolkodtató dolog de semmi konkrétum

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Még a választások elõtt megmondtam hogy ne politizáljunk, mert úgy járunk mint a jcsr. De egyébként 90% jobbik-miép. ( a klántagjaink között van a jobbik egyik alapítója )

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kiru,csak ennyit tudok hozzafuzni.
Tiszta amerika,ott is elokerult a bush utan egy "szep" kis film rola.

Tuvok
hehe
tanulságos 😊
hab a tortán ...

JAG1
Hogyne lenne. Zöldek vagyunk. Esténként, BF után, kimegyünk az utcára, Gyurcsinak hitlerbajuszt, Orbinak narancssárga szemet rajzolunk. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHlavina
LOL egy nõ letapizta benne Gyurcsány s*ggét! 😊)

The future is now

LSSAHlavina
Nem azért raktam be, hanem csak azért, mert azon kell elgondolkodni, hogyan lehet az 16 év demokrácia után, hogy ezt a filmet sehol nem fogjátok látni a magyar TV adókon.

The future is now

Pink Tiger
tényleg, az lssahnak van egységes politikai nézete?😊

LSSAHlavina

The future is now

Pink Tiger
😄DDDD

LSSAHPAUL
Ladies and gentlemen of the jury! Have you reached a verdict?"

"Yes, we have 'Your Honour', we find the defendant guilty
On all counts for crimes against all humanity"

"By virtue of the jury's decision and the power
Vested in me by the state
I hereby sentence you to be incarcerated
With no possibility of parole for life"

LSSAHPAUL
Ne is mond kb ezelõtt 10 évvel volt egy 72-es 1200-em és haverral (Sacek) +2 felszedendõ picsával jártuk a megyét diszkóról diszkóra. Gyanus volt hogy alig világít a lámpa, szal megálltunk a diszkó elõtt közvetlenül, kb hajnal 2 óra körül indulnánk. Tél volt, indítanám a zsigát..: csvu-úú.. csvoouu-u... 😞 csvö, csv , cs, cs, cs. Ennyi.. nem indul. Kiszálok , kurbli bele az eljébe haver meg inditózik, én tekerem. kb 20 ember gyült össze a mulatságra, a 2 csaj beg végig bennt ültek és eltakarták az arcukat. Végül beindult és hazavittük õket,töbet nem jöttek velünk sehova 😞

JAG1
Védencem megígéri, hogy többet sipát a kezébe nem vesz, idézem: - Rohadjon le a kezem, ha még egyszer Snájperkedem.
Továbbá megígéri, csak assi lesz és igen jól fog teljesíteni.

Védelem befelyezte.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
A védelem szót kér.

Köszönöm.

Indítványozom Kanmacsku megbocsájtását. A védelmi aktákat benyújtom a legfelsõbb itélkezõ bíróságnak.

Indok: Védemcem ne bûnös, mivel nem volt a tett színhelyén a kérdéses idõpontban.
Épp szerelte 8 éves kisfia gördeszkálya kerekét, ami kitört, mert kisfia bánihoppozott a replika powerpelalta deszkályával.

Ezt bizonyítandó szólítom elsõ számú tanunkat KanmacskuJuniort.

Tedd a kezed a bibliára és mond utánam: Esküszöm, hogy az igazat, a színtiszta igazat mondom. Ámen.

-Hol voltál és mit csináltál a kérdéses idõpontban Jíkéjj.
-Apu épp a görimet szerelte, mikor láttam, hogy megint, mint mindíg azzal a vacak játékkal játszik, amiért velem sosem foglalkozik. Odaültem és elkezdtem lõni minden felé. Majd kipécéztem magamnak egy Rumus, vagy Mumus, vagy Rémus nevü ürgét. Gondoltam szanaszét lövöm. Nem is volt nehéz....

LSSAHPAUL
Mondjuk nekünk is volt egy sniperünk de már leszokattuk, jó ember lett belõle 😊
Ok, néha kell egy kis nyugodt játék ezért szoktam Midwayt betenni és silent-hunterkedem de azért szétnézhetnél a játékban, vannak tankok,repülõk,hajók...
Banod levettem. az 5-0 tagokat keres, nem akarsz belekóstolni az klánosdiba ?

JAG1
Ebbe a zsigulés témába a kurbli a legnagyobb LOL. :-)

Figyu Paul ! A dolg.szobámból csak két percre mentem ki,ami alatt megtörtént az ami megtörtént! Hogy én mirõl gyõzlek meg,és mirõl nem,azt nem tudom.Neked jogod van azt hinni,amit akarsz,nekem,meg jogom van az ártatlanság vélelméhez! Ha valaki sniperkedik,abból meg végkép nem tudom,hogyan lehet az illetõ életkorára utalni?.
De azért megmondhatnád az öregnek,hogy legyen egy kicsit elnézõbb,mert bár nem kötekedésbõl mondom,de az az ok,amit írtál,az sem vall valami idõs emberre! Tudom,hogy az öreg "markában" vagyok,de azért egy kicsit megenyhülhetne.Ha meg öreg,talán gyereke is van,és akkor meg tudhatná,hogy hozzájuk aztán igen csak nagy türelem kell ! Pá
LSSAHPAUL
Megnéztem és Remusnak ez az egyetlen egy banolása van, szal tényleg valami fasza dolgot csináltatok hogy enyire felbasztátok az öreget 😄

Nekem is lenne egy kérdésem: ha valóban van egy 8 éves fiad akkor hogy lehet az hogy sniperkedel ahelyett hogy valami értelmeset csinálnál ? (ergo nem nagyon gyõztél meg hogy nem te vagy a 8 éves gyerek)

Nem mondod komolyan?!! Ez akkora bûn? Akkor miért nem írjátok ki,hogy snipások ne jöjjenek! Egyébként a 8 éves fiam volt a "bûnös",aki egy óvatlan pill.-ba belépett! Na de mindegy,úgylátom,tökmindegy,hogy mit mondok! Csak az az érdekes,ha ezt nem egy LSSAH-s taggal teszi a fiam,akkor a mai napig nem vagyok bannolva! Ennyit az egyenlõ feltételekrõl!
LSSAHPAUL
Csõ! Örökre vagy banolva, de ez tényleg nem az én reszortom hanem Remus-é. Én csak válaszoltam a kérdésedre. ( az hogy hirhedt snipa vagy csak annyiban érint negativan hogy nem szólok az érdekedben )

PAUL ! Az nem én voltam,amiért bannoltatok! Azért nem lehetne megmondani mégis,hogy mennyi az az annyi?? Azon,meg nagyon csodálkozom,hogy te minden játékosról tudod,hogy ki kinek hiányzik!!! Talán sniper-el nem lehet hadakozni???
Na mindegy.Csõváz!
Oh, köszi. <#bohoc><#wave>

LSSAHPAUL
Szerencsés napom volt. Elhagytam a rendszámot a zsiguról és meg találtam. ( esik az esõ és ilyenkor úgy viselkedik mint egy rallyautó és nem voltam rest ezt kihasználni 😄 )

JAG1
Nem úgy nyalós...:-)

JAG1
Tudod BB, nekünk tuning kell, hogy valamit elérjünk, nem úgy mint neked. (nyalósszmájli)

Á dehogy, csak elkapott a boldogság...
kösz a linket. Régen megvolt nekem is, csak kiment a lyukas fejembõl.

Nem,csak +vitattuk a fejesek problemajat. 8)

BurnBaby
tuning topic? 😊

www.battlefield.hu

Jaja tenyleg,mindjart keresek is valami XP network tweak-et,mert tuti ezert kapom mindig a fejeseket.<#crazya>

Azért a WINdows hálózati rész tuningja sokat dob egy ilyen játékon, aminek a jó játszhatósághoz real-time-nak kell lennie. Netes sakkban már persze mindegy, de 1-2 tizedmásodperc is számít.

Vagy olyan spílernek kell lenni mint szerénytelenségem, aki elõre tud célozni. :-)

JAG1
Viszonylag jól meg lehet csinálni. Van egy tweek-es telepítõm, amiböl eleve kiszedtek jópár marhaságot. Nemrég tettem fel és közel fele annyi idõ alatt áll fel a rendszer. Anno én is csináltam egy ilyet. 325MB volt a telepítõ lemez. :-)

Mindent kiszedtem ami sztem nem kell, de kicsit túlzásba is vittem mert nem volt stabil. Viszont brutál gyors volt, amikor ment. :-)

Ez itt Windows,itt minden csokkenti a gep teljesitmenyet,de azert hirtelen sebessegnovekedesre ne szamits,csak Windows marad ez.<#crazya>

Nekem hiányzik.<#awink>
Nahh... majd holnap, ha visszakapom a netem feletti irányítást (mert most olyan mint régen a modem 😊 ), akkor megcsinálom a tweak-et.
Aztán reszkess bratyesz. 😄

Az oprendszer meg marad. Köszi!
Majd lefuttatom a regcleanert + társait. Így is lesz pár mega lim-lom, ami lekerül róla biztos. 😛
(Azt mondjuk nem tudom, hogy az érvénytelen bejegyzések csökkentik é a gép teljesítményét... de hátha.)
De ez már nem BF-es téma. Bocsi 😊
Köszi!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Az oprendszert újrarakni akkor érdemes, ha már nagyon össze van barmolva. Ha újrarakod akkor is felkerül minden baromság, amit ki kell nyírni. Csináld meg a tweaket és szálj rá JAG-re! :-)

JAG1
Mérnemmondtam' mérnemmondtam'....

Mert már ígyis le-lepuffogtatsz. :-)
Hiányzik az nekem, hogy az Öcsi állandóan leöljön? :-)

Hát, már amúgy is ráférne...
Az EVEREST szerint:
Opr. telepítés dátuma 2005.02.26.
Ki tudja, hogy mik bújnak, bújtak meg a gépemben ennyi idõ alatt. 😄
Vagy ez még nem vészes?

Azért kíváncsi lennék, hogy milyen csalafintaságok, trükkök, "finombeállítrások" vannak még?!
Ha valaki tud még hasonlót, akkor legyen jó és szóljon. 😊
(Csít kizárva) 😄

Víg napot!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ne sírj 2002 óta így játszottam! :-)
egyébként a tweak guide-ot csináld végig a lenti linkrõl.

Annyira azért nem. 😊 Ahhoz taktika és gyakorlás is kellene.

Furcsa is volt, hogy a valóságban sokkal kisebb szórásra emlékeztem boldogult 3 lövéses kispuskás fekvõlövészetemben a megboldogult magyar katonaság kötelékében. Ott meg AK47-re már nem volt esélyem, kiraktak a kaput õrízni, míg a többiek lõttek. :-)

De jó! Nekem miért nem mondtad, hogy van ilyen? 😊
Hagytad, hogy 4 hónapig vacakoljak???
Na, csak gyere haza...<#gunyos1>
Egy hét sörmegvonás!!! 😄
Büntibõl, "nyusziváró" alatt újra rakhatná(d)nk az oprendszeremet! 😄

JAG1
A végén még kiderül, hogy Bencsi vér folyik az ereidben. :-)

Ó igen! 😊

84 BunkoLaja 62 204 30 146 1.40 8 0d, 6h,31m

ja a pingem 17-19 között, eddig volt 23.

most állok

183 BunkoLaja 20 139 29 121 1.15 8 0d, 5h, 5m

ezen.

Kíváncsi vagyok a frissítésre.

Hát Jag köszönöm, végigcsináltam a PC tweakelést.
Eddig nem tudom, hogy tudtam játszani... eddig volt kb 1.1 Kill/death ratio.

Most Berlinben kb majdnem 3 KDR. 1 tárral 3 ellen, nem is kell eléjük célozni. A legtöbb halálom az egyetlen spawn pointon volt. Célkereszt az ellenre, pakpakpak és lenn van.
Iwo jima is kurva jól ment.
A 2 pályán kb + 40 pont.

Baba.

köszi, már csak a célzóprogramot kell kifejlesztenem és vége lesz mindenkinek. 😊

Hu.man limbi
nem ment. bocs, nézd meg a képtáramat, ott van

Hu.man limbi

A nõ földrajza:
15-20 között olyan, mint Afrika: Félig felfedezett, félig vad.
20-30 között olyan, mint Amerika: Teljesen felfedezett, és tudományosan
tökéletes.
30-35 között olyan, mint India és Japán: Nagyon forró, bölcs és gyönyörû.
35-40 között olyan, mint Franciaország: Félig lerombolva a háború után,de
még mindig kívánatos.
40-50 között olyan, mint Németország: Elvesztette a háborút, de nem a
reményt.
50-60 között olyan, mint Oroszország: Nagyon széles és nagyon csendes.
60-70 között olyan, mint Anglia: Dicsõséges múlttal, de jövõ nélkül.
70 fellett olyan, mint Szibéria: Mindenki tudja, hol van, de senki sem akar
odamenni.
-------------------------------------------------------------------------------- -------
A férfi földrajza:
15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína: potenciálja óriási, jövõje
beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.
20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása:
forradalmár, lelkes, élvhajhász.
25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát
de még mindig a pia és a kurvák irányítják.
30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derûs és
szereti a gyerekeket.
35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart
el és már csak a foci érdekli.
40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nõtt, van
pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csõdöt mond.
50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert
csak õ segíthet az ágyban.
60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven
gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét.

LSSAHPAUL
Dtk miatt, Rémust ölted meg , 3x is megkérdezte tõled hogy miért, nem válaszoltál... Bant kaptál határozatlan idõre hogy finom fogalmazzak.
De hogy õszinte legyek nem fogsz hiányozni senkinek, talán-talán a sniper társadalomnak picit.

Sziasztok! Srácok,monja meg már valaki,hogy miért lettem kibannolva,és meddig???
Mert fogalmam sincs róla!! Köszi.