Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tiszta amerika,ott is elokerult a bush utan egy "szep" kis film rola.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
The future is now
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
The future is now
"Yes, we have 'Your Honour', we find the defendant guilty
On all counts for crimes against all humanity"
"By virtue of the jury's decision and the power
Vested in me by the state
I hereby sentence you to be incarcerated
With no possibility of parole for life"
Továbbá megígéri, csak assi lesz és igen jól fog teljesíteni.
Védelem befelyezte.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Köszönöm.
Indítványozom Kanmacsku megbocsájtását. A védelmi aktákat benyújtom a legfelsõbb itélkezõ bíróságnak.
Indok: Védemcem ne bûnös, mivel nem volt a tett színhelyén a kérdéses idõpontban.
Épp szerelte 8 éves kisfia gördeszkálya kerekét, ami kitört, mert kisfia bánihoppozott a replika powerpelalta deszkályával.
Ezt bizonyítandó szólítom elsõ számú tanunkat KanmacskuJuniort.
Tedd a kezed a bibliára és mond utánam: Esküszöm, hogy az igazat, a színtiszta igazat mondom. Ámen.
-Hol voltál és mit csináltál a kérdéses idõpontban Jíkéjj.
-Apu épp a görimet szerelte, mikor láttam, hogy megint, mint mindíg azzal a vacak játékkal játszik, amiért velem sosem foglalkozik. Odaültem és elkezdtem lõni minden felé. Majd kipécéztem magamnak egy Rumus, vagy Mumus, vagy Rémus nevü ürgét. Gondoltam szanaszét lövöm. Nem is volt nehéz....
Ok, néha kell egy kis nyugodt játék ezért szoktam Midwayt betenni és silent-hunterkedem de azért szétnézhetnél a játékban, vannak tankok,repülõk,hajók...
Banod levettem. az 5-0 tagokat keres, nem akarsz belekóstolni az klánosdiba ?
De azért megmondhatnád az öregnek,hogy legyen egy kicsit elnézõbb,mert bár nem kötekedésbõl mondom,de az az ok,amit írtál,az sem vall valami idõs emberre! Tudom,hogy az öreg "markában" vagyok,de azért egy kicsit megenyhülhetne.Ha meg öreg,talán gyereke is van,és akkor meg tudhatná,hogy hozzájuk aztán igen csak nagy türelem kell ! Pá
Nekem is lenne egy kérdésem: ha valóban van egy 8 éves fiad akkor hogy lehet az hogy sniperkedel ahelyett hogy valami értelmeset csinálnál ? (ergo nem nagyon gyõztél meg hogy nem te vagy a 8 éves gyerek)
Na mindegy.Csõváz!
kösz a linket. Régen megvolt nekem is, csak kiment a lyukas fejembõl.
Vagy olyan spílernek kell lenni mint szerénytelenségem, aki elõre tud célozni. :-)
Mindent kiszedtem ami sztem nem kell, de kicsit túlzásba is vittem mert nem volt stabil. Viszont brutál gyors volt, amikor ment. :-)
Nahh... majd holnap, ha visszakapom a netem feletti irányítást (mert most olyan mint régen a modem 😊 ), akkor megcsinálom a tweak-et.
Aztán reszkess bratyesz. 😄
Az oprendszer meg marad. Köszi!
Majd lefuttatom a regcleanert + társait. Így is lesz pár mega lim-lom, ami lekerül róla biztos. 😛
(Azt mondjuk nem tudom, hogy az érvénytelen bejegyzések csökkentik é a gép teljesítményét... de hátha.)
De ez már nem BF-es téma. Bocsi 😊
Köszi!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mert már ígyis le-lepuffogtatsz. :-)
Hiányzik az nekem, hogy az Öcsi állandóan leöljön? :-)
Az EVEREST szerint:
Opr. telepítés dátuma 2005.02.26.
Ki tudja, hogy mik bújnak, bújtak meg a gépemben ennyi idõ alatt. 😄
Vagy ez még nem vészes?
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen csalafintaságok, trükkök, "finombeállítrások" vannak még?!
Ha valaki tud még hasonlót, akkor legyen jó és szóljon. 😊
(Csít kizárva) 😄
Víg napot!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
egyébként a tweak guide-ot csináld végig a lenti linkrõl.
Furcsa is volt, hogy a valóságban sokkal kisebb szórásra emlékeztem boldogult 3 lövéses kispuskás fekvõlövészetemben a megboldogult magyar katonaság kötelékében. Ott meg AK47-re már nem volt esélyem, kiraktak a kaput õrízni, míg a többiek lõttek. :-)
Hagytad, hogy 4 hónapig vacakoljak???
Na, csak gyere haza...<#gunyos1>#gunyos1>
Egy hét sörmegvonás!!! 😄
Büntibõl, "nyusziváró" alatt újra rakhatná(d)nk az oprendszeremet! 😄
84 BunkoLaja
183 BunkoLaja
ezen.
Kíváncsi vagyok a frissítésre.
Eddig nem tudom, hogy tudtam játszani... eddig volt kb 1.1 Kill/death ratio.
Most Berlinben kb majdnem 3 KDR. 1 tárral 3 ellen, nem is kell eléjük célozni. A legtöbb halálom az egyetlen spawn pointon volt. Célkereszt az ellenre, pakpakpak és lenn van.
Iwo jima is kurva jól ment.
A 2 pályán kb + 40 pont.
Baba.
15-20 között olyan, mint Afrika: Félig felfedezett, félig vad.
20-30 között olyan, mint Amerika: Teljesen felfedezett, és tudományosan
tökéletes.
30-35 között olyan, mint India és Japán: Nagyon forró, bölcs és gyönyörû.
35-40 között olyan, mint Franciaország: Félig lerombolva a háború után,de
még mindig kívánatos.
40-50 között olyan, mint Németország: Elvesztette a háborút, de nem a
reményt.
50-60 között olyan, mint Oroszország: Nagyon széles és nagyon csendes.
60-70 között olyan, mint Anglia: Dicsõséges múlttal, de jövõ nélkül.
70 fellett olyan, mint Szibéria: Mindenki tudja, hol van, de senki sem akar
odamenni.
-------------------------------------------------------------------------------- -------
A férfi földrajza:
15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína: potenciálja óriási, jövõje
beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.
20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása:
forradalmár, lelkes, élvhajhász.
25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát
de még mindig a pia és a kurvák irányítják.
30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derûs és
szereti a gyerekeket.
35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart
el és már csak a foci érdekli.
40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nõtt, van
pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csõdöt mond.
50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert
csak õ segíthet az ágyban.
60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven
gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét.
De hogy õszinte legyek nem fogsz hiányozni senkinek, talán-talán a sniper társadalomnak picit.
Mert fogalmam sincs róla!! Köszi.