Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Szép beszéd, meg is hatódtam. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Látod Pink eltûnsz, közben itt kapkodnának utánad az emberek. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nem jelentkezik senki?? 😞
BurnBaby
én nem vagyok a barátod!!!
,)

www.battlefield.hu

Pink Tiger
hú milyen kelendõ ez a 42 mostanság, lehet vissza kéne néznem roból egy kicsit de félek elfelejtettem lõni😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

FiveOmensXXXXX
Szevasztok ha már tagfelvételrõl van szó lehet jelentkezni a FiveOmens-be. Van nálunk is újra tagfelvétel. Azért újra mert december végén úgydöntöttünk végleg abba hagyuk az egészet. Próbáltunk keresni valami más játékot, de rájöttünk bf-nélkül nem lehet élni 😄
A FiveOmens (http://fiveomens.extra.hu) egy multigaming klán pillanatnyilag van mohaa cod2 és bf1942 részlege. A bf-részleg több mint másfél éves. A csapat története bõvebben olvasható itt: http://bf5-0.cjb.hu
Amit tudni lehet rólunk hogy egy lusta szervezetlen nem normális csapat vagyunk 😄 mert sohase vettük komolyan a játékot azért tartunk ott ahol. Most a nyárra tervezzük a nagyobb visszatérést megpróbálunk valamit alkotni(ez is attól függ, mint mindig minden az emberek hozzáállásán). Az aktív állományt akarjuk bõvíteni, mert a csapat egyrészét már nem érdekli igazán a játék vagy nincs ideje játszani(munka, tanulás stb.). Pillanatnyilag a csapat vezetõsége vizsgázik érettségizik stb. Ezért nem nagyon érünk rá rendbeszedni a társaságot, meg toborozni is kellene csak ahoz is idõ kell ami most nincs.
Tagfelvétel: a jelentkezõk elõször a második szakaszunkba kerülnek(kivételek persze lehetnek😄). Ez olyan próba idõs valami. Azért van hogy megismerjük a játékost, a játékos pedig minket. A próba idõ ideje változó, egyéntõl függ. Az elsõ szakaszba csak valamit bizonyított emberek kerülhetnek.
Lehet jelentkezni a fórumon vagy a nálam msn-en cím: [email protected]

(de sokat írtam túlléptem az évi sg-re írási keretemet 😄 )

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Sziasztok!

Nekem már volt klánom(igaz 1 másik játékban).Ott 6 hónapig voltunk,sajnos tudásban nem voltunk 1 szinten,ezért feloszlottunk,de jól megértettük egymást,(még ma is tartjuk a kapcsolatot).
LSSAHPAUL
Az a gáz hogy téged nem ismer senki, elõszõr írsz erre a fórumra, lehet hogy 1 hét múlva megjelenik valami játék vagy nõ és többet nem is látunk.
Lenne igény még egy magyar klánra, sõt még tudok is 2 új klánt aki ellen lenne esélyetek, de szerencsésebb lenne ha ismert figura lennél.. Szal a toborzásra keress pl egy Joebacsi féle fazont.. Klánleader attól még lehetsz bár jobb ha tudod hogy kibaszott nagy szívás. Nekünk most több mint 30 aktív tagunk van és gondolhatod milyen szar lehet a 8 embert kiválasztani aki játszani fog waron,rádadásul mind nagyon jó fej és barátom is..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Na emberek,senkisem akar klánt?
JAG1
Figyelj már Paul!

Burkoltan Bencsi fizetésemelést kér. :-)

Tuvok
😄D

Bencsi
mennyi a gázsi?

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Senkisem akar jönni a klánba?
nincs több jelentkezõ?
LSSAHPAUL
Akkoriban kemény sörözésekrõl mondtál le az enterprise ürhajó miatt. Én láttam vagy 5 TJ Hookeres enterprise-t és nem tartottalak normálisnak, de most így utólag 10év multán kiderült .... ami kiderült 😄 (shaolin socker,itákdáse)

LSSAHlavina
Na itt a másik identitászavar. Régen, mikor még Kelet-Európában csak a SAT1 adta a Star Trek TNG-t, néztem, és mondtam milyen fasza. Azzal húztatok, hogy minek nézem azt a pizsomás TJ Hookeres baromságot... 😊 Most meg nekem kellett erõsen gondolkodnom hol is volt ez az unimatrix dolog, aztán leesett, hogy Voyager... 😄

The future is now

Rayden,felvettelek msn-re.
Tuvok
kezd nagyon "el-CS-sedni" a dolog 😊

Tuvok
bõvebben ?
ok: 😄DDD

Rayden14
gyarkran vagyok fent de ma nem leszek nagyon😄

ha a mi klánunkra gondolsz akkor igen.
Na,nem izgat senkit a dolog?
Rayden14
én jelentkezek msn:[email protected]

LSSAHPAUL
Na mondtam a többieknek hogy belépsz, elsõ reagálás Remus-é: legalább lesz kivel veszekedni 😄
Na majd Hunzival lehet külön tsre teszünk, egyfajta unimátrixban lesztek...

Most alakulunk,eddig 2 en vagyunk,remélem leszünk többen is😊
LSSAHPAUL
Kell! Még mielõtt lecsap rád a MAG 😊

Ha kell vki aki látott már repcsit szólj 😊

LSSAHPAUL
Hányan vagytok eddig ?
Szervert biztosítunk nektek, cserébe csak annyit kérünk hogy heti 3 alkalommal gyak meccset vívjunk. Ui. még érdekeltek vagyunk a revival kupában és a következõ ellefeleinket skillben képtelenség felülmúlni, de egy jól begyakorolt taktika csodákra képes.

kicsit bõvebben is írhatnál😊
Tuvok
😄

Hi all!

A MAG klán tagokat keres,jelentkezzetek nálam.
e-mail: [email protected]
Szisztok!
Az EL ALAMEIN pályát nem tennétek fel a játszható pályák közé?

Lécci-lécci.

Köszi.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
Lehet, mert már 12 éves koromban furcsának néztek metál pólón pet shop boys jelvény, felhalgatón meg depeshe mode ment... 😄 most már bevallom gondolon elévült, nem fognak meglicselni a rokker haverok. volt egy kényes ügyem : anno a 90es éve elején a rokkerek verték a depesmódosokat és én is résztvettem egy ilyenben, csakhogy az egyik srác akit kergettünk pont az volt akiõl 1 héttel korábban kölcsön kértem 2 depesmod kazit.. szerencsére nem árult el. Lehet igy 15 év után már nem látjátok a súlyát ennek, de ha akkor kiderül nem lett volna maradásom a városban...

LSSAHPAUL
Mondtam már neked hogy költözz Minszkbe 😄

lavina!

tegyük hozzá, hogy a sajtó csak ezeket a híreket adja. szvsz hülyeségben 1 csöppet sem vagyunk lemaradva tõlük.

Azert ez nem teljesen igaz.Akkor is lelonek,ha csak egy csokiert nyulsz a zsebedbe,mert nagyon hasonlit egy tarcara.Es ez hatvanyozottan novekszik,ha esetleg nem feher a borszined.

LSSAHlavina
Fogalmam sincs, mi a gond vele, de nézd meg hová vezet pl az USA-ban... Egy egész nemzet lesz paranoiás, lelõnek a zsaruk ha a tárcádért nyúlsz, stb.

The future is now

Az eredményt beírtam korábban. 90 perc alatt +42 pont. A kalasnyikov távcsöves puska pontosságúvá vált a korábbiakhoz képest. :-)

Tünetek voltak: kurva nehezen tudtam bárkit leszedni, messzirõl még csak csak, de közelharcban szinte esélytelen voltam. Fõ oka ennek az, hogy nem ott volt a mozgó ellenfél, mint ahol én láttam akkora volt a késleltetés.

Innen indultam ki:
http://www.secretsofbattlefield.com/hardware1.html

Nos amit én csináltam meg ezekbõl:
Step 2: Operating System Maintenance
- Adaware lefuttatása
- TweakXP beállítása
- Msconfig végigbuherálása
- Servicek végignézése és disabledbe tettem rengeteget.
- Disable Perf checker-t a leírás szerint.
- Microsoft network: leírás szerint

A programban a beállításaim:
Video: 800*600, medium no shadow
Sound: medium.

Hw: XP3200+, 1 GB RAM, 9600XT, SBlive.

Köszönet Paulnak.

Pink Tiger
mi a gondod az egyén szabadságjogainak védelmével? 😊

LSSAHlavina
Ha azt nézzük, hogy a fejlett demokráciák, melyek az egyéni szabadságjogok maximális védelmére épülnek (legalábbis kezdeti pár száz évben) akkor nem akarok oda jutni. Lásd pl. USA...

Azt nézegetem már vagy 2 éve, hogy hol fogok élni. Ha így haladunk, akkor Ázsiába megyek, valami jó kis szigetre.

The future is now

Pink Tiger
fejlõdõ lakuló demokrácia vagyunk ez igaz, de az emberek nagyobb része mindenhol egy birka tömeg szerintem 😊

Pink Tiger
😊 mindenesetre hozzám nem érkezett meg az üzenete...

LSSAHlavina
Paul identitás zavarban szenved... :-)))

Elsõ körben ultrajobbra szavaz, másodikban meg hadd ne mondjam.... :-))))

Én utálom a politikát, és tényleg ne beszéljünk róla, de ahogy figyelem a dolgokat, a nép nagyon birka tud lenni. Igazság szerint szerintem a magyar közéletben nincs olyan hiteles párt/ember, akire érdemes lenne szavazni. Amúgy meg már rég mondtam, a kelet-európai államok többsége még nem érett meg a demokráciára, és ez nagyon igaz kicsiny hazánkra is.

The future is now

LSSAHlavina
Van benne 2 gagyi rész, amit én nem raktam volna bele, mert az összképet lehúzza, de azért vannak benne ütõs dolgok. Vagy elaludtál az unalmas részek alatt, vagy nem értetted. ;-)

The future is now

JAG1
Mivan Limbi tuningolunk, tuningolunk? :-)

JAG1
Elsõ értelmes megmozdulása a TNyomnak...

Hu.man limbi
Errõl bõvebbet lehetne esetleg, akár priviben. Köszi

Pink Tiger
képzeljétek tagnap hazajöttem és nem ment a netem ha beakartam valamit hozni kijött egy lap hogy számlatartozás miatt szünetelteti a netem a tonline..
na mondom bassza meg hogy lusta vagyok a számlákra normálisan odafigyelni...
látom hogy kiírja a rendszer hogy hányféleképp lehet rendezni... de tudom hogy ez akár egy hétbe is belekerülhet, azaz szopás van...
mindenesetre volt egy olyan opció hogy az otp netes fizetõ oldalán amit elérhetõvé tesznek rendezhetem kártyáról(dombornyomott vagy virtuál kártyákkal), na jó megpróbáljuk gondoltam
beadom a kártyaadatokat, 20 mpen jön az értesítés le is vonta a bankszámláról
várok 1 percet és felhívom az ügyfélszolgálatot aszondják mivel nincs számlatartozásom már megy is a netem, mondom nemááá! megnézem basszameg tényleg megy😄😄😄😄
hát itt tartunk, elég kira nem? s bár t-online ellenes vagyok és csak a cégem miatt választottam õket, de most úgy érzem csakmegérte...
5 percen belül lett netem újra....

Pink Tiger
miért hogy járt a jcsr? 😊 énnemtom

Pink Tiger
😄D