Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
A FiveOmens (http://fiveomens.extra.hu) egy multigaming klán pillanatnyilag van mohaa cod2 és bf1942 részlege. A bf-részleg több mint másfél éves. A csapat története bõvebben olvasható itt: http://bf5-0.cjb.hu
Amit tudni lehet rólunk hogy egy lusta szervezetlen nem normális csapat vagyunk 😄 mert sohase vettük komolyan a játékot azért tartunk ott ahol. Most a nyárra tervezzük a nagyobb visszatérést megpróbálunk valamit alkotni(ez is attól függ, mint mindig minden az emberek hozzáállásán). Az aktív állományt akarjuk bõvíteni, mert a csapat egyrészét már nem érdekli igazán a játék vagy nincs ideje játszani(munka, tanulás stb.). Pillanatnyilag a csapat vezetõsége vizsgázik érettségizik stb. Ezért nem nagyon érünk rá rendbeszedni a társaságot, meg toborozni is kellene csak ahoz is idõ kell ami most nincs.
Tagfelvétel: a jelentkezõk elõször a második szakaszunkba kerülnek(kivételek persze lehetnek😄). Ez olyan próba idõs valami. Azért van hogy megismerjük a játékost, a játékos pedig minket. A próba idõ ideje változó, egyéntõl függ. Az elsõ szakaszba csak valamit bizonyított emberek kerülhetnek.
Lehet jelentkezni a fórumon vagy a nálam msn-en cím: [email protected]
(de sokat írtam túlléptem az évi sg-re írási keretemet 😄 )
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Nekem már volt klánom(igaz 1 másik játékban).Ott 6 hónapig voltunk,sajnos tudásban nem voltunk 1 szinten,ezért feloszlottunk,de jól megértettük egymást,(még ma is tartjuk a kapcsolatot).
Lenne igény még egy magyar klánra, sõt még tudok is 2 új klánt aki ellen lenne esélyetek, de szerencsésebb lenne ha ismert figura lennél.. Szal a toborzásra keress pl egy Joebacsi féle fazont.. Klánleader attól még lehetsz bár jobb ha tudod hogy kibaszott nagy szívás. Nekünk most több mint 30 aktív tagunk van és gondolhatod milyen szar lehet a 8 embert kiválasztani aki játszani fog waron,rádadásul mind nagyon jó fej és barátom is..
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Burkoltan Bencsi fizetésemelést kér. :-)
The future is now
Na majd Hunzival lehet külön tsre teszünk, egyfajta unimátrixban lesztek...
Szervert biztosítunk nektek, cserébe csak annyit kérünk hogy heti 3 alkalommal gyak meccset vívjunk. Ui. még érdekeltek vagyunk a revival kupában és a következõ ellefeleinket skillben képtelenség felülmúlni, de egy jól begyakorolt taktika csodákra képes.
Az EL ALAMEIN pályát nem tennétek fel a játszható pályák közé?
Lécci-lécci.
Köszi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
tegyük hozzá, hogy a sajtó csak ezeket a híreket adja. szvsz hülyeségben 1 csöppet sem vagyunk lemaradva tõlük.
The future is now
Tünetek voltak: kurva nehezen tudtam bárkit leszedni, messzirõl még csak csak, de közelharcban szinte esélytelen voltam. Fõ oka ennek az, hogy nem ott volt a mozgó ellenfél, mint ahol én láttam akkora volt a késleltetés.
Innen indultam ki:
http://www.secretsofbattlefield.com/hardware1.html
Nos amit én csináltam meg ezekbõl:
Step 2: Operating System Maintenance
- Adaware lefuttatása
- TweakXP beállítása
- Msconfig végigbuherálása
- Servicek végignézése és disabledbe tettem rengeteget.
- Disable Perf checker-t a leírás szerint.
- Microsoft network: leírás szerint
A programban a beállításaim:
Video: 800*600, medium no shadow
Sound: medium.
Hw: XP3200+, 1 GB RAM, 9600XT, SBlive.
Köszönet Paulnak.
Azt nézegetem már vagy 2 éve, hogy hol fogok élni. Ha így haladunk, akkor Ázsiába megyek, valami jó kis szigetre.
The future is now
Elsõ körben ultrajobbra szavaz, másodikban meg hadd ne mondjam.... :-))))
Én utálom a politikát, és tényleg ne beszéljünk róla, de ahogy figyelem a dolgokat, a nép nagyon birka tud lenni. Igazság szerint szerintem a magyar közéletben nincs olyan hiteles párt/ember, akire érdemes lenne szavazni. Amúgy meg már rég mondtam, a kelet-európai államok többsége még nem érett meg a demokráciára, és ez nagyon igaz kicsiny hazánkra is.
The future is now
The future is now
na mondom bassza meg hogy lusta vagyok a számlákra normálisan odafigyelni...
látom hogy kiírja a rendszer hogy hányféleképp lehet rendezni... de tudom hogy ez akár egy hétbe is belekerülhet, azaz szopás van...
mindenesetre volt egy olyan opció hogy az otp netes fizetõ oldalán amit elérhetõvé tesznek rendezhetem kártyáról(dombornyomott vagy virtuál kártyákkal), na jó megpróbáljuk gondoltam
beadom a kártyaadatokat, 20 mpen jön az értesítés le is vonta a bankszámláról
várok 1 percet és felhívom az ügyfélszolgálatot aszondják mivel nincs számlatartozásom már megy is a netem, mondom nemááá! megnézem basszameg tényleg megy😄😄😄😄
hát itt tartunk, elég kira nem? s bár t-online ellenes vagyok és csak a cégem miatt választottam õket, de most úgy érzem csakmegérte...
5 percen belül lett netem újra....