Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
632-re comment? omg... de ráérsz 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
1

2

3

4

5

The future is now

Pink Tiger
basszus hogy én nem voltam bétateszter ! 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Kösz JAG, majd okosodok belõle.(remélem.)

Tuvok

Tuvok
HBD Gus <#wave>

JAG1
Keresgéltem a neten, de csak BF2-höz találtam.

Eztetet

Sztem az elv nem sokat változott.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Én csak azt tudom, hogy az én tankom mindíg jobban sérül, mint az ellenfélé! 😊
Ki érti ezt?!.<#buck>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
más ember hülyesége mitt miért nekem van gyomorfekélyem😄

Grat nancsanyú!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

aPa
hát oda kell lõni, ahol a lehetõ legnagyobb sebzést tudod elérni az adott pozícióból 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Van valahol leírás arra, hogy a páncélosoknak mik a legsebezhetõbb pontjai?
3 éve csak lövök ahol érem, de már leesett hogy lehet benne más rendszer is. :-(

Pink Tiger
én az elõbbire voksolnék 😊 van egy határ ameddig ki lehet tûnni egy bizonyos szint felett nem lehet lenni csak csítekkel, legalábbis tartósan

LSSAHPAUL
Ajánlom figyelmetekbe a "rauchfrei.maehnaebteheu" nevü fickót! Legendák keringenek róla ,több embertõl is hallottam hogy fantasztikusan lõ tankkal.. volt aki felhívott telefonon emiatt 😄 Az tény hogy tegnap volt alkalmam találkozni vele és van valami a mendemondákban az biztos.. vagy egy büdös csiter vagy az eddigi legnagyobb páncélos ace akivel találkoztam.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ojjé, több mint 2000 helyet javítottam! 😊

ojjé, több mint 2000 helyet javítottam! 😊

Kovács legény
Kösziszépen
És nagy GRAT Nancsi!!!

www.czekoart.hu

Pink Tiger
grat nancs<#wave>

LSSAHPAUL
Gratula a kisfiúhoz! jó fura neve van, csak nem angol az apuka?

Hbd Klegény! Most már lesz személyid ugye ?

aPa
ejha, nemsemmi!
a bazookaleckéket ne felejtsétek el idõben kezdeni!
😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Hu.man limbi
Gratulálok Nancsika, jó egészséget kívánok!

BurnBaby
szasz drága nancs 😊 gyönyörû baba. a papát meg vedd rá mosolyogjon a képeken 😊
gl, hf ,)
bb

www.battlefield.hu

Tuvok
Szia Nancsi ! <#puszi><#wave>
Szép munka, gratula 😄 és részemrõl is jó egészséget és sok boldogságot a csöppségnek ! 😊

Gratula Nancsi!! Nagyon széép, kivánok neki sok sok egészséget és boldogságot 😊

Nancsika
Sziasztok!

Kicsit off, de akik emlékeznek rám, azokkal tudatom, h megszületett a kisfiam Alex Martin. Sajna BF-ezni még nem took, mert ölbebaba, így most minden idõmet leköti.😊
Egy pár kép róla:

Pusza:
Nancsika

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Pink Tiger
hbd kokszi legény <#wave>

Tuvok
HBD KLegény, meg Josy-nak is utólag ! <#wave>

Zs0lt1
bszn KLegény!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

JAG1
Nem kell a server hozzá.

Csinálsz egy multi pályát, a haverod meg IP alapján csatlakozik hozzád.

Ha netán gond lenne az IP-d kiderítése, itt lecsekkolhatod.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok

A segítségetek szereném kérni.
A haverommal szeretnénk 2-en botok ellen játszani a bf-el illetve a desert combattal a neten keresztül.Mindkettönknek biztonsági másolat van feltelepítve.
Hogyan oldható meg hogy játszani tudjunk?
Jelen pillanatban szedem le a battlefield1942 szervert,de nem tudom hogyan kell majd beállítani.
Elõre is köszi:Tomi

DonPapa
vigyázz BB a Paulkával mert qkkol

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
mit is akarsz te a BB-vel egy tankban ???

hm hm

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Pink Tiger
pl offline módban lehet 😄

Ahhoj
igen, tudja
használd a fórumkeresõt, biztos van topikja, ha nincs, akkor hozz létre egyet

aPa
tanusítom 😊

sWbFII
Tudja valaki,hogy hogyan lehet vezeték nélküli hálózattal internetezni?????
Bocsi a téma miatt.

"Not Weaken.... Weeeaken"

BurnBaby
omg... te tõlem akarsz tankban bármit is ellesni? nem jó tankos vagyok, csak kényelmes katona: utálok gyalogolni 😊)))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
basszs szinte mindennap rozok, alig bfezek mostanában 😊 pedig azért egy csomo mindn nem tetszik rajt d valahogy nem tudom megállni😄

joebacsi
hehe, nálam dettó, csak vietnám helyett fh, vagy dc figyel be párszor 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
na én már összevissa vagyok kavarodva, bf42, vietna, bf2, ro
hol a pisorasak kell lõni hol meg a kékeket 😊

TS Zolly
Hehe! Hétvégén DC-tem egy kicsit. Ollan szépen estek le az irakiak, öröm volt nézni. Csak az volt a baj, én is iraki voltam. Hozzászoktam a bf2ben, hogy csak a pirosat kell lõni. Volt is rendesn minusz pontom.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

2322-ik vagyok. -23. Basszus tegnap aberdeenen eltévesztettem melyik oldalon vagyok, csak amikor a 3ik allied-et nyírtam ki döbbentem rá!

Bocs mindenkitõl.

Be kellett volna venni a Cavintont...

2322-ik vagyok. -23. Basszus tegnap aberdeenen eltévesztettem melyik oldalon vagyok, csak amikor a 3ik allied-et nyírtam ki döbbentem rá!

Bocs mindenkitõl.

Be kellett volna venni a Cavintont...

LSSAHPAUL
Donpapa! Boldog, bf-mentes nyugdíjas éveket kívánok!
Amúgy meg biztos hogy nem én vagyok a karikatúrán mert nem ülök felülre a halálfészekbe. De lehet hogy te vagy az.. látok valami piros jelképet a tank oldalán meg a sapkán is 😄
Én inkább bóklászok egy kályhacsóvel a sivatagban mintsem lássam hogy mit miért nem csinál a tank-pilot. ( kivétel BB. õhozzá beülök, had lessem el a szakmát )

Billgéccet<#eplus2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

aPa
sajna ma nekem is lagos szegényke, de legalább elindult 😊
megyek inkább magánykodni 😊

JAG1
<#action>

Ahhoj
cuncimókus, írtam privit <#puszis>

DonPapa
javitás:

Paul a dzsip-ben

JAG1
Húúú az jó játék?

Mikell lõni benne? :-)

JAG1
Ez nem tank, dzsip teee...:-D

Ez a Paul tankban: