Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig sztem kjó játék lehet
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
húzz a saját topicodba <#gunyos1>#gunyos1>
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
www.battlefield.hu
nem érdekel, kinek milyen konfig a jó. sok ünneprontó....
www.battlefield.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
pecsrõl pecsre egyre szarabbul ment az atikon, most ott tart, hogy egy mezei 6600gt jobban teljesít bf2 alatt mint az x800...pedig elvileg nemugyanaz a kategória...eléggé undorító, de ezvan 😞
meg sokat számít annak a giga ramnak a sebessége is...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
a.) Videokártya túlhajtás ill. túlmelegedés
b.) Rossz video-driver
c.) Savage-4 videokártya
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Megvannak az eredetiek is, ezeket jpg-be mentettem, hogy kisebbek legyenek. Amúgy is te lennél a szervergazda, a statok vigyázója, nézd vissza a logban... 😄
Ja, van még funny képem.
Ilyen egy fa belülrõl. Ui. beleestem, mondhatni karóba (fenyõbe) lettem húzva.
WTF???!!!!
Nem viccelek, így lopakodó üzemmódban mentünk ki majdnem a partig. Más kérdés, hogy lebombáztak így is. Amikor elindult a csónakunk, a hajó lõtt egyet, és így átbillentünk, de gázt tudtam adni, fordulni már nem.
1:0 Berlin...

The future is now
a.)A Lavina pontszámánál a death retusa harmincvalahányról 3-ra az elsõ képen jobban sikerült
b.)Az LSSAH-BENCSI eltüntetése és helyette LaViNa beírása a 2. képnél pixelhibás.
c.)A bootok manuális ping szerkesztésénél az elsõ képen 1 karakter csúszás van.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

The future is now
The future is now
Vagy nem is azt???<#vigyor2>#vigyor2>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem lett volna egyszerûbb szólni?<#duhos2>#duhos2>
Jóvan. Megjegyeztem ám mindenki nevét! 😉
Egyébként kiváncsi voltam, hogy ki figyel!
Ez csak egy teszt volt! 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

The future is now
The future is now
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
(azóta reggel frissen és üdén 😉)
jó akkor csak egy kérdésem van, berlinen német oldalon a háromból melyik német bázisról indulva ütközöl egybõl vonatba/vagonba?😊
nem stalingradra gondolsz inkább?😄
Megpróbálom megkeresni.
Neked mihez nincs erõd fél kettõkor...<#worship>#worship>
Amúgy, JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Mert már régen jártál arra felé! Itt az ideje, hogy felfrissítsd az emlékeidet. 😉
Berlinen a Német bázis egy vonatállomás. 😊 Ahogy kiszaladsz, máris egy vagonba ütközöl. El sem lehet téveszteni. 😊
De kezdesz elbizonytalanítani.<#crazya>#crazya><#vigyor3>#vigyor3>
a flottánál az élet így épp olyan mint a farmon, minden étel egy lakoma! minden sorakozó parádé! minden jutalom egy vagyon! minden pálya egy felfedezés!
<#fogmosas>#fogmosas> jó reggelt!
Mert arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy ügyességi pályát. (repülõknek, tankoknak...) Aztán saját szórakoztatásunkra, lehetne rajta hülyülni.
Volna hozzá kedvetek?
Esetleg ha lehet, akkor videót is lehetne belõle csinálni.
Vonat nincs, csak vagon. 😄
De a lényegen nem változtat. 😊