Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A bázisról szaladtam az elsõ pont felé. A vonat és a földhalom között rendszeresen meghaltam. Többször is kipróbáltam, és mindíg egy bizonyos sávban történt. Veletek elõfordult már? Mert én eddig ezt nem tapasztaltam.
(Nem! Nem lõttek le! 😄 )
Bug, vagy miaszösz?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
király volt hogy legalább pénteken lssah nagyja ott volt 😉
pink: na mi a felvételi követelmény? tuti piához van köze... ;D
na hû bazz most ennyire berúgtam pénteken? van egy új tagunk?😊) én nem tudok róla, egyébként nálunk folyamatos a tagfelvétel de egy egyszerû tagfelvételi procedúrán kell részt venni, aki meg kíván felelni az jelentkezzen nálam vagy apánál 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
de az egy kicsit fáj h boti áruló lett és kilépett a klánból!
de az mégjobban h pont lammaratyi hobbisokhozz lépett be😊
ez a kúlvaflódó😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
iMac
Sajnálom hogy csak egy órát tudtam veletek eltölteni a tegnapi talin, de mint kideült asszony már így is 8x csörgött rám mire észrevettem hogy keres, totál ki volt akadva mert azt hitte valami bajom van hogy nem veszem fel a telefont 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
mivel a buli kint lesz, és nem tudom mennyire lesz banánérlelõ meleg az idõ tessék okosan öltözni. felülrõl ernyõkkel fedett, de amúgy nyitott tér, tehát tüdõgyulladás elkerülésére mindenki az idõjárásnak megfelelõen, rétegesen blablabla... 😊 na meg persze majd iszunk rá, az melegít vagy hût, ahogy kell 😊)) jöttök amikor akartok, a büfé déltõl üzemel.
www.battlefield.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"