Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
gondolod? a hétvégét a Hobbi Klán a lengyel nép nemzeti italainak tesztelésével tölti, a helyszínen 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

hát lehet de az is biztos hogy semilyen társaságban nem tudod elfogadtatni magad még az lssahbol is távoztál szvl...ennyi! apa hétvégén összefutunk igérem 😄

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

LSSAHlavina
én legalább nem vagyok olyan tudathasadásos, hogy 3 énnel írom alá a hozzászólásaimat.

The future is now

aPa
na azért 😊
viszont igen hamar bedõlsz egy kis laza flémnek. jer inkább puffogtatni, jó az.
egyébként az LSSAH-ban van néhány hiróz bajnok is... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHlavina

The future is now

ja, közben rájöttem hogy valami warcraft ez a wow.

visszavonom hobbi-s nem reagált szvl sorry a többi marad

érdekes vélemények! be kell látnom a régi jofej társaság silány utánzata maradt ebben a topicban akik max egymás faszát coptyák dehát változik a világ! az lssahban ismét nem csalodtam töluk nem vártam mást de a hobbitol kicsit többet vártam.....

A WarCraft2 vel szerintem mindenki játszott. Én legalábbis szerettem.
Aztán a harmadik részét meg már csak azért adták ki, hogy az onlájn izét el tudják sózni.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
öö aha <#wilting>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Az szerintem Wizard Of Wor amire Te gondolsz.. ;-) És az egy nagyon király gamma, korhatár nélkül.

The future is now

mi a f... az a wow.? Nem az, amire én gondoltam.

Helló! A stat nyáron nem törlõdik havonta? A tegnapi gyalázatos teljesítményem sincs beledolgozva.

Nem értem mit pampogtok a wow-on 35 év felé már megint elõ kéne venni, ott nagyobb a sikerélmény.(márha wow = wizard of war)

Zs0lt1
jah, arról nem is beszélve 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

LSSAHlavina
és hosszú õ ...

The future is now

Zs0lt1
befõttnek kétté ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

LSSAHlavina
... és kösz jó vagyok.

A wow meg lehet, hogy überfasza gamma, de az is tuti, hogy egészséges ember 15 év felett nem játszik vele, vagy ha igen, akkor olyan lesz mint te.

The future is now

joebacsi
az óvatos fikázás elég tág és szubjektív fogalom 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
... és ban plíz.

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHPAUL
😄 woow.. ezt megkaptam 😊 ( jó játék baszki a wow de konyorgom max 15 éves korig 😞 )

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

csak annyit hogy BEKAHATJÁTOK! 😄 paul te meg ne flémelj azt sem tudod eszik vagy isszák ezt a gamet én nem ugattam a bf42-öt te se ugasd igy le a wowot. ovatosan fikázni szabad de bunkonak nem kell lenni! borg az már régen rossz ha a nödet discozni kell vinni nem haza eltenni befötnek!! <#mf2>

joebacsi
szorítkozzunk a wowosok gyûlöletére 😄

Ahhoj
szerintem egyszeruen a wow-osok es nem wow-osok -rol kene irni, mar ez is ket eleg nagy tabor 😊)

Paul ez butaság, én pl. hosszú ideig quake3-aztam haverok miatt, és nem a bf2 ellen érzett masszív gyûlöletem miatt nem játszom vele 😊 Szerintem jó játék, de a második vh-s feeling nekem mindig is jobban tetszett, bár azért kiváncsi vagyok majd a 2142-re is majd egyre szimpibbek a képek 😊
A wowosokról alkotott véleményed viszont abszolút igaz, csupa láma pötsch 😄

Micsoda?

LSSAHPAUL
Ha pszihológusnak tanultam volna tutira a wow/bf2 szeretõ emberekrõl írtam volna a szakdokit. Hangsúly az emberek szón van, ugyanis ha egy gyermek játszik ezekkel a játékokkal az még nem kórós elváltozás, de egy 20as jaaj neadj isten 30as éveiben járó fiatalember ennyire stratégia szegény, értelmetlen játékkal foglalkozik az több mint érdekes.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Meggymag
Ez sokkolt de tényleg <#wilting><#wow2><#hehe>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

téged is bmikor 😊 de neked most nincs csapatod?
most nem értem borgtól kaptam egy üzenetet hogy összegyûlt az öt büntetõpontom és bant kaptam, de akkor miért tudok ide beírni? 😊
hm
gratula az új kártyádhoz, ma énis felrakom az 1.3-at kiváncsi vagyok milyen lett tõle a bf2, amugy nekem egy mezei paraszt 9600xt-m van 1 GB RAM-al és tudok vele BF2-zni, igaz minimum grafon lesz tökéletes az fps de engem abszolúte nem zavar mert 42-t is minimum grafon játszom a láthatóság miatt

Hát elõször is nem haza rohantam hanem vittem vácra diszkózni mert megígértem hogy kicsit megbuliztatom 😊 Másodszor szeretnél te úgy rohanni nõért mint én, vagy ha nem hát.... hmm, tulképp wowozz csak tovább 😄

Bencsi
wow az a futrinka utca utódja, sok kis mazsolával😊
egy kamu bábszínház!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

WOW? Emléxem. Berlinen két elfet gránátoztam le...<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tuvok
Kultúrált ember nem szpemetel, a többieknek pedig tilos .

Jólvan. 😄
Akkor bevesztek a csapatba? 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ÉN most néztem egy NV 7600GS-t 30 000 HUF.
Nem mintha nem fogadnék el egy X800-ast, csak lehet, hogy még pénzt is kapnál vissza. 😊

nektek beszélhet az ember nagy dolgokrol 😄 szánalmas banda <#mf2>

joebacsi
<#law>

joebacsi
pff wow <#levele>

joebacsi
csak nem beesett a mikróba így garilejárta elõtt? 😊

Pink Tiger
én is látom már hogy álmatlanul forgolódsz izmos night elf férfiakról fantáziálva <#nyes>
éljen frajd?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
gyere nagyfiú, ne csak a szád járjon de ne fékeljél! <#mf2>
mutasd magad, ha jobb vagy jobb vagy engem spec nem érdekel, de lehet hogy az utolsó newbie is szarrá kalapál borsóvetõvel is.. lássuk😉

Pink Tiger
kevesebb anyázás több mosolygás 😉

nem ugatol pink mert felhuzom magam azt visszamegyek kicsit bf42-özni bár kicsi rá az esély! és akkor max borgnak meg bbnek kegyelmezek <#violent>

Pink Tiger
bmikor beférsz hozzánk lavina koma 😊
dzsóbácsinak sem kell pedálozni

csak jelentkezni kell és megfelelni a felvételin a tönbbi már csak hobbi 😄

Pink Tiger
én is égettem már magam ilyesmivel 😊)