Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
elkezdtem...befejeztem...de mit is?

The future is now
viszont igen hamar bedõlsz egy kis laza flémnek. jer inkább puffogtatni, jó az.
egyébként az LSSAH-ban van néhány hiróz bajnok is... 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
The future is now
Aztán a harmadik részét meg már csak azért adták ki, hogy az onlájn izét el tudják sózni.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
Nem értem mit pampogtok a wow-on 35 év felé már megint elõ kéne venni, ott nagyobb a sikerélmény.(márha wow = wizard of war)
A wow meg lehet, hogy überfasza gamma, de az is tuti, hogy egészséges ember 15 év felett nem játszik vele, vagy ha igen, akkor olyan lesz mint te.

The future is now
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A wowosokról alkotott véleményed viszont abszolút igaz, csupa láma pötsch 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
egy kamu bábszínház!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Akkor bevesztek a csapatba? 😊
Nem mintha nem fogadnék el egy X800-ast, csak lehet, hogy még pénzt is kapnál vissza. 😊
éljen frajd?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
mutasd magad, ha jobb vagy jobb vagy engem spec nem érdekel, de lehet hogy az utolsó newbie is szarrá kalapál borsóvetõvel is.. lássuk😉
dzsóbácsinak sem kell pedálozni
csak jelentkezni kell és megfelelni a felvételin a tönbbi már csak hobbi 😄