Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
jaa ,eddig azt gondoltam IP alapján megy a letiltás

LSSAHPAUL
De azért nálunk sem örök ban az örök ban. Minden év végén amnesztiát hirdetünk.. hátha azóta a vérpistike odaadta a cd-jét valaki másnak aki jobban megbecsüli...

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
ahaa <#fejvakaras>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nem, de határozottan nagyobb az esély rá 😊
mert pl ha vérpistike eredetivel játszik, akkor ha gyökérkedik, kap egy cd kulcsos bant, aminek eredményeképp sajnos többet nem élvezhetjük a társaságát, egész addig, amíg be nem ruház egy új játékra 😞
míg ha ugyanezt tört játékkal kapja, akkor csak szimplán generál egy új kulcsot, és tovább boldogítja a többi játékost a jelenlétével...
kápis?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Minden nap van olyan idõszak amikor full a szerver. Csak néha beteszik aberdennt 5x egymás után vagy sztálint 2x és elmegy a jó nép..
A vérpistikék a banlistánkon nyugszanak ( kb 100 ) szal kezd kemény lenni a game..

BurnBaby
nem így vannak az összefüggések. ellenben a szerverre eredeti kell és ez nem is fog megváltozni 😊

www.battlefield.hu

bakvarnyu
szted ha valakinek megvan az eredeti akkor az már tuti normális?

BurnBaby
szívecske 😊

www.battlefield.hu

joebacsi
jameg valaki elmagyarázhatná már, hogy mitjelent ez a "kisebbmint3centi" jel, mer úgynézki mégse azt amire gondoltam, mer bb valszeg nem épp a szülinapján oltogatná vele 😄

joebacsi
jameg hbd ucuba

joebacsi
hánnemtom, de én speciel szívesebben játszok 12 normális embörrel, mint 60 vérpistikével 😊

bakvarnyu
akkor lehet , hogy keverem valamelyik másik magyar szerverrel=)
de sztem nem mert nekem nem volt eredeti a cucc.

Zs0lt1
sztem fél éve sem volt tört ,)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

bakvarnyu
nem az, de fél éve még alig lehetett bejutni.
ebben a pillanatban pl 12-en vannak bent.
ez az átka a dolognak.

Zs0lt1
nem szoktak kevesen lenni bent, de 3000 ft ne legyen már sok egy játék megvételéért!

bakvarnyu
akko azér vannak olyan kevesen

Zs0lt1
hát sztem nem, de sztem nem is ISSAH, hanem LSSAH, de lehet hogy bennem van a hiba ,)

BurnBaby
hbd cucu. <3 ya 😊

www.battlefield.hu

bakvarnyu
A lSSAH szerver má nem enged be törtet?

Bencsi
Bismarckbencsi!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Kovács legény
ment privi

www.czekoart.hu

atyaég, 1x megyek el nyaralgatni és máris mi minden történik 😄

Pink Tiger
loller

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
De tudod miért lett vizihulla a jó úszó Botiból ?
-Mert pont ott volt a greenpeace amikor ki akart volna jönni a vízbõl és azok meg azt hitték hogy bálna és mindig visszadobták, mignem az utolsó ereje is elfogyott és elmerült mint a Bismarck.

Bencsi
hadjad máá te vizihulla, 2 feles után felborulsz!

5-0 gyerekek, nehogy má' komolyan vegyétek a dolgot. Én napi félóra/óra BF után már befordulok a sok tk-s köcsögre, és ALT+F4 egy nyomok, utána meg iszok mint állat hogy helyre jöjjek idegileg.
Tuvok
és nõd ?

joebacsi
nah már ittis a vérpistike újregek...<#wow3>

Bencsi
klánt keresek!
fiúm mán van!

joebacsi
botival nincsen gond, õ a jókis megmondóembere a csapatnak, kell ezis 😊

BurnBaby
figyejj má oda boti, látod képesek és komolyan vesznek 😊

www.battlefield.hu

FiveOmensXXXXX
Azért mert lusták vagyunk írni még figyelünk 😉 Amúgy akartunk veletek játszani csak ugye volt a foci vb, meg klántalira mentetek, aztán nem kerestünk benneteket , inkább külföldiekkel játszottunk. Megvertek minket? hát az biztos, de akkor mivan? semmi. Azt a tapasztalatmennyiséget ami nektek van semmivel se tudjuk pótolni, ezért nem is nyerhetünk. Jobbaktól kikapni meg nem szégyen. Na nem pofázok tovább, majd találkozunk este 😉

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

LSSAHlavina
az is benne van amikor olyan jóízûen zúdítom le a torkomon az üvegbõl a jaegert???? Kéretik cenzúrázni.

The future is now

LSSAHlavina
Botira ne figyeljetek, nem ilyen õ, csak most tuti elfogyott a Jaeger otthon. Mindjárt viszünk neki és akkor megint minden jó lesz.

The future is now

maszat19
boti látom az egód rendben van. amugy ha nem lennének ilyen lámák mint a .:5-0:. akkor kit tudnál elverni? A brutál pistit? amugy mi a játék élvezetéért játszunk nem a dicsõségért. Te mikor élvezted utoljára a játékot? Vagy csak a statod a lényeg?

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

kössz megvan

LSSAHPAUL
50% on van a talis video feltöltése (350mb) és kész vagyok még mindig 2óra20perc 😄 ,cancel, majd rajta lesz a dvd-én ez is. Hát ha másért nem ,ezért érdemes lesz lejönni a köv talira.. Botinál az az éneklés 😄 omg.

LSSAHPAUL
Szerdán hallottad volna.. nem volt egy jó szava se, csak károgott 😄 De felvan véve a ts, a következõ lssah-dvd mappába már be is másoltam, remélhetõleg a boritón a "2006 magyar bajnok" szöveg is virítani fog.

Szerencsémre, én csak a játék élménye miatt játszom, nem a gyözelem miatt.
Nem az itt elért eredmény határozza meg az életemet.
Ha legyõznek, akkor legyõznek. Nem nagy ügy.

Gondolom neked ezt hiába is magyaráznám...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
pont ma játszunk velünk 😊
Majd lesz éles meccs az év vége fele, ugyanis kihirdetjük hogy igényt tartunk a 2006 év bf1942 magyar bajnoki címére. Ha lesz jelentkezõ azzal megküzdünk, ha nem akkor az ölünkbe pottyan 😄

joebacsi
elfogyott a jager boti? 😄

Látom újabban ez a fórum is egyre inkább LSSAH-s fórum lessz. Lassan többet irnak ide a klán társak mint a saját fórumunkra. Te Paul ezek a lamma 5-0 -ok nem igértek egy partit a nyár közepére? Ha már úgy is ott eszi õket a fene a mi szerverünkön, legalább hívjuk ki õket egy két éles CB meccsre, had szokják a verést.
Kovács legény
a játék mappájába lesz egy screenshot mappa

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
mert szkrinsotokat csinált a szerecsétlen, te meg leharapod mindjárt a fejét 😄

Te meg honnan csöppentél ide? És egyáltalán milyen képekrõl beszélsz? Mivel készítetted õket? Ha fényképezõgéppel akkor abban a mappában lesznek ahová bemásoltad õket. Meg amúgy egyáltalán mi köze van ennek az egésznek ehez a fórumhoz?
hali meg tudnátok mondani hogy amiket csinálok képeket meik mappába teszi?

LSSAHPAUL
ADD MEG FIÚ! ezt meg kell adni! 😊

LSSAHlavina
ha õ is úgy ordibál, mint az echte Gyuri, ha egy játékos kap két egyforma színû lapot ez elsõ kiosztásra, akkor jöhet.

The future is now

joebacsi
coRDHA Gyuri-ra gondoltál?

Wreck86
<#vigyor2> humorzsák

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers