Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nb-ben, desperation-ben 😊 amugy Hithflick vagymi 😊

LSSAHPAUL
az ase egy nagy rakás szar.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Pukkandur
Sziasztok! Nincs ma szerver? Vagy csak én nem látom az ASE-n?

Tuvok
2706634021914696313150

Kovács legény
vedd meg...

www.czekoart.hu

BurnBaby
ki?

www.battlefield.hu

Hy all!
Tudna vki adni nekem egy Battlefiel 1942 telepítõ kódot???elõre is thx!
LSSAHPAUL
kiis hivtam a pts-t még a fade elõtt 😊 mivel jócskán 1000 pont fölött vannak sokat fognak veszteni a fade ellen..

FADE most eleg eros, olyan pilota parosuk van hogy mar azzal siman hozzak a meccset, ket top pilota egyikuk meg anno nalunk volt, masikat nem ismerem, de teljesen osszeszokott paros. na de hetfon gyakozunk veluk ugyhogy majd eloben is megtapasztalom tenyleg annyira jok-e. 😊

LSSAHPAUL
A ladderre is visszatér a Fade:
Saturday 2 Sep
19h: Fade - PTS193
Ezek szerint ki kell hívni a pts-t a Fade elõtt mert most még jó sok pontjuk van. :p

LSSAHPAUL
tuti.. egy hónapja a revivalon is ott voltak...

ASE-n lattam. mivel finnek szervezik a kupat, igy nem lennek meglepve hogyha meg frostiis is elo tolna a kepet 😊

Bencsi
adminkodtál vagy simán ase?
hol láttad?

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

minden csapatnak lehet 1 db jatekosa aki jatszhat masik cspattal is, valamint szinten lehet 1 db mas klanbol szarmazo jatekosa. a jatekosokat be kell jelenti a kupa legelso meccse elott. 😊
kuszi a meghivast, tankban eligazodom, mar majdnem lekapartam magamrol az osszes rozsdat, de a kupara igyekszem csillogni 😊 szal szoljatok nyugodtan ha valaki nem er ra kozuletek, szivesen beallok 😊

LSSAHPAUL
köszike 😊
ha jól értelmezem a szabályokat, 1 alkalommal lehet szerepeltetni olyan emberkét aki egy másik klánban is játszik.. Esetleg ha lenne kedved.. biztos tanulsz tõlünk valami újat :p

jah meg a minap lattam FADE vs Team-Pelit meccset egyik szerveren 8on8... khm, nem vagyok nagy jos tehetseg, de van egy otletem hogy mire gyurnak a sracok 😊 szoval szerintem ott lesznek bizony ok is

PAUL
kis ujabb info kupaval kapcsolatban. betelt ugye a letszam, meg van mind a 16 csapat. most ugy terveztek a szervezok hogy a csapatok nem derulnek ki ameddig a csapatbeosztas el nem keszult. viszont a legtobb klan meghivasos alapon kerult be, igy feltetelezem foken a CB-s ladder-rol jonnek. annyi bizonyos hogy a YES klan is ott lesz, feltetelezem a szervezo hL is reszt vesz.
annyit meg hogy biztositanak 1 darab szervert is. ha netan osszekerulunk a PRGK-val, en kerelmezni fogom hogy inkabb azon a szerveren jatszuk le mindket kort! 😊

Bencsi
jah, fõleg h a csajnak az örizendõ pontját foglaltam vissza vagy 4x gyalogossan aknázzva, mer a kisaassszony valahol egy konzervdobozban múlatta az idõt!
hát igen vannak frontkatonák, vannak másod vonalasok, meg wespések😊
de Botiról no comment😊

LSSAHPAUL
"lssah szinészek" Te õrült! 😊 de lehet csak tényleg be vagy baszva 😊 Nincs semmi bajunk velük! sõt.. Apropó tegnap beszéltem Sacekkal és neki a szept. 1. hete jó csak az újabb klántalira. Tudod Rémusz szülinapját ünnepeljük meg a szept. 11-érõl megemlékezünk, fekete karszalag viselete kötelezõ!

BurnBaby
bizony! a ticket, akarommondani, az ember a legfõbb érték! ,)

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
a legjobb az volt amikor leb*szott BB téged meg Botit, mert meghaltatok vagy 10-szer együttvéve, és kb. ennyi fraget vesztettünk a pályán összesen. 😊

The future is now

Bencsi
nemtod kijaz a mosodás?!há alapmûveltség😊 óójajjj
pedíg tuti a kedvenc lssah színészek játszák: Garass, Kern😊
nem Paul?

Bencsi
szivessen😊 azért néha én is zavarogtam az éterben!A-B-be😊

LSSAHlavina
Mondjuk tényleg jót játszottunk tegnap, az Aberdeen az minta volt, mondhatnám papírforma. 😊

A Gazala meg olyan érzés volt, mintha mi lettünk volna a Hezbollah, a WBA meg az izraeli hadsereg. Nem bírtak a gerillataktikánkkal. Kösz BB-nek a jó ötletet a stratégiához, és a fantasztikus repülõsmunkát Pepééknek.

The future is now

LSSAHlavina
vagy én vegyok beb*szva mint a csacsi, vagy ti. 😊

The future is now

Bencsi
hát persze, de inkább Minarik Ede, mint Puszkász😊

LSSAHPAUL
Tehát a Puszkász féle aranycsapat játékához hasonlóan játszottuk a bf-et tegnap este, fõleg azért is mert egy Gazala nevü uriember is így látta...

szvsz ontopik. :-)

LSSAHlavina
???

Segítsen valaki légyszi lefordítani, hogy mit írt! Kösz.

The future is now

Bencsi
régi idõk focija volt a meccsen, mámint a béjefen!föleg h gazala azt hitte😊

LSSAHPAUL
100 alá nem lehet venni

50es pinglimit a problémára? :-)

Mr Manson
Ahhoj!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

LSSAHPAUL
túl sokan is, fullon vagyunk, alig tudunk bemenni, mindig kikell dobni vagy 5 embert mert ha csak 2õt dobok ki mire joinolnák már megint full, annyian nyomogatják..
Bekellett állítani a 100 pinglimitet is, de sajnos magyarokból is túl sokan játszanak, õk meg immunisak ez ellen. 😞

soma62
Sokan szoktak még játszani 1942öt?? Mert akko felteszem a gépre!

www.flickr.com/photos/soma62sco

LSSAHPAUL
Eddigi praxisom során csak egyszer sikerült bazókával leszedni egy repülõt anno 1-2 éve még tartottunk gyakokat és ott. Na hát tegnap játszottunk egy ruszki klán ellen gazalát és van egy pilotájuk ovotnyik aki mesterien ûzi a szakmát ( lavina tudna róla mesélni ) szal a vasháromszög közepén max sebességgel közepes magasságban repült, amikor kiengedtem egy bazokát és eltaláltam 😄

Zs0lt1
nyíregyházi kötsög nemszólbe! ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ahhoj
asszem most blog-olok kicsit ide a community topik helyett 😊
masik jo zene (soad - lonely day)

Ahhoj
a zsóti az pesti köcsög és nem volt 😉

LSSAHPAUL
ja én is szavaztam, de mondom nem érdemes nagyon ezzel foglalkozni. Mi 2 ilyenbe is beneveztük és hiába minden segítség nem kerültünk be a top10-be..
ti is pestiek vagytok ? nem voltatok nyiregyházán kb 1 hete ?

skorpio7
Megtörtént és ödvözlöm/jük Nancsit és a kicsit mindannyian. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zs0lt1
Sziasztok!
Nancsika kérését tolmácsolom, miszerint lécci, menjetek és szavazzatok pici fiára
EZEN a weboldalon.
Alex, Dunakeszi címen fut, jelenleg elég kevés szavazattal.
Szavazzatok a BF következõ generációjának képviselõjére, legyen Õ az elsõ!

Nagyon köszöni és mindenkit puszil: Nancsika.
:-)))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

LSSAHPAUL
uh baker. amior irtál én már egybõl küldtem az imélt... jó hogy nem áltam le szarakodni valami angol szóval.. irtam abból a 10 szóbol 1 mondtatot amit ismerek. 😄

LSSAHPAUL
Én is reklámoztam de csak itt a bf1942 betegek között... de nincs értelme, mert van aki ráér és percenként regel 1 imélcímet és úgy is az nyer. Az viszont szimpatikus hogy te is viccett írtál a szlogened helyére. :p

ti voltatok a 16. jelentkezok 😄 ugyhogy eppenhogy bekerultetek 😊

igen azer irok mert ugy gondolom ennel szanalmasabb nincs hogy a kolkodet jatekos forumokon reklamozod LOLOLOLOLOL 😄

79Alba
te is szánalmas vagy, hogy irkalsz nekem mert ha nem erdekene nem irnal.

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

jah eleg szanalmas hogy az osszes topicba berakod kolkodet LOL

79Alba
<#mf1> köszi bunkókám

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;