Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ucu gépe is laggol mint látom ha akartok venni egy új procit a szerverbe vagy ilyesmi én egyszeri egykét ezerig be tudok segíteni
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
zipbol rfa -t a kov helyre:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels\
(a gyengebb felfogasuak kedveert😊
zipbol rfa -t a kov helyre:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels\
(a gyengebb felfogasuak kedveert😊
www.battlefield.hu
1. csinalsz magatoknak egy csatit quakenet szerveren (fel perc)
2. arra kell hoznotok egy L botot, le van irva hogy kell mik a feltelelek stb (3 perc olvasassal)
3. bemesz quakenet szerveren a #bfbot.net csatira ott megkeresed Eke|| nevu urat es szolsz neki hogy toljon be egy bfbot -ot a ti csatitokra. ha szerencsed van epp nem pial es pillanatok alatt ott lesz a bot.
4. bfbot hasznalata: !bf42 seek pcw 31st aug | 10on10 or 8on8 | maps discussed | server np | rules discussed | pm me
kb ennyi.
amirol te beszelesz az szerintem a warbot, amit a bfgeek.dk uzemeltet es egy roppan kocsog unszimpi banda, minden szarer kiviszik a botjukat (tolunk pl azert mert meccs keresebe beirtam hogy we are horny)
szal nektek bfbot kell. majd BB kisasszony segit 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
na képzejétek miután egy dühödtebb pillanatomban (leszoktam a cigirõl) megbüntettem a (nagyon kedvenc) mx500as egerem (heves asztalhoz csapkodással) úgy tönkrement hogy a hobbiklán (beépített reptéri) repülõmûszerész csoportja sem tudta helyrehozni, ám egy alkohol-delíriumos (hobbi-d2mh) tárgyaláson fon nyali megemlítette hogy logitek bácsi ingyért ad egy újat, ezt kapjátok ki!!!!!!
sõt megrendelik nekem a (svájci!) központi raktárból és egy futár egyenesen házhoz hozza, nekem e ide ni !!
és mivel nincs már raktáron se 500as se 510es így 518ast kapok
/kisbetûs megjegyzés: egy telefonba került, mindenféle hátszél nélkül és anélkül hogy bki megvizsgálta volna hogy egyáltalán az egerem tényleg rossz e, meghogy nem azért rossz e mert darabokra törtem vagy mi, vagy hogy egyáltalán van e nekem logitekes bmilyen egerem/
na ez szuperpunci! hát nem? 😊
na szóval azért írtam cask hogy tudjátok ti is, ilyen is van, merthogy ez nincs hálra reklámozva ám
www.battlefield.hu
picit ha fejjebb nézel ott van NAGY betûvel...
N.R.G
jah ventri amugyis sokkal szebb hangot produkal 😊
most egyelore azon gyurok hogy bfservermanager win servicekent induljon, ugyhogy majd valamikor hegesztem a vasat jovoheten, akkor majd kenytelen kelletlen le fog allni a szerver legalabb 5 percre 😊
Ha az az óhajod én esküszöm elveszlek feleségül is ez annyira jó lett ez a szerver, végre ha leggéppuskázok a repcsikémmel vkit akkor az meg is hal, és ha bombázok akkor az oda megy ahova szántam!! Ettõl teljesen elszoktam már az utóbbi idõbe, mert a régi szerveren a géppuskázás az teljességgel irreális volt. Egy szó mint száááz.. Respect 😊
Mit is akartam ebbõl kihozni, ja igen, nekem teljesen jó a ventri is ha az neked egyszerûbb hisz ezek után aranyba foglalnám a neved nemhogy fáradságot okozzak 😄😄
Egy hálás pilótalélek.
ts ugyben: tudok rakni, valszeg holnap delelott, bar az igazat megvallva az lenne a legjobb ha megfelelne nektek a ventrilo, mert az van telepitve win service -kent, a ts-el meg szivni kell. szoljatok hogy mi legyen.
Én beirom 3x hogy snipers give me target, meg állandóan nyomom az f2-f6 ot, ha így sem adnak akkor 3 honap ban az összes snipának. A legrosszabb az volt hogy egyszer elbambultam és a másik oldali snpákat is kibanoltam... de mivel senkinek sem hiányzik ez a állatforma így maradtak a listán 😄
6an voltunk allied, ebbõl 4 sniperként spannolt és nem adott célt a hajóágyúnak se...
Jólesett.
(ha örök ban akkor please töröljétek...)
LSSAH ClanServer2 BF1942 1.61 PB|193.6.41.157:14567
www.battlefield.hu
http://www.serverspy.net/site/search/server.html?a=193.138.125.6:14567&g=7
Azért durva hogy több mint 2 évig ment folyamatosan, este fullon és szerencsétlen szerver csak 28. legnépszerübb a világon... azért többet vártam..pl 2.helyet.. érdekes.
remélem hamar találtok új helyet! sajnos nem tudok segíteni..
Teams signed up:
hL
Div-k18-
Illuminators
Frag The Net
DC
WBA
Yummy Elite Susages
BS
Fade
Pelit
Desperation
LSSAH
Teams that are taking a place but have NOT confirmed:
3C
1Rb
5th Para
es ugytom van meg egy hely, valszeg visszalepett valaki :S
Bencsit meg már majdnem megelõzöm önerõbõl is mióta csak baókával nyomja :p
na most egy kis reklam:
ucu is looking for one highskilled bf42 pilot or infantry with english language experience to join a european clan where you can play with top european players (mostly scandinavian). 😊
A héten keresünk Budapesten egy jó helyet, ha van tippetek hogy hol a legjobb belföldre akkor szóljatok. Ha külöldre rossz az inkább elõny mint hátrány hátha így elpicsázuk Ucuékat 😄