Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
PÓL
na ucu gépe is laggol mint látom ha akartok venni egy új procit a szerverbe vagy ilyesmi én egyszeri egykét ezerig be tudok segíteni

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

mivel a kupaban lesz un_berlin is, ezert felpakoltam a szerverre, majd szepen szedjetek le ti is innen: http://www.up-north.org/bf42/download/Current/un_berlin_v6.zip
zipbol rfa -t a kov helyre:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels\
(a gyengebb felfogasuak kedveert😊

mivel a kupaban lesz un_berlin is, ezert felpakoltam a szerverre, majd szepen szedjetek le ti is innen: http://www.up-north.org/bf42/download/Current/un_berlin_v6.zip
zipbol rfa -t a kov helyre:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Archives\bf1942\levels\
(a gyengebb felfogasuak kedveert😊

asszem 😊

BurnBaby
jóvan, remélem legalább te érted 😊

www.battlefield.hu

BB a bfservermanager automatikusan beleirta azt a sort (enableremoteadmin), ez ugyanaz mint ami a remotemanager/Admin/Enable Remote Admin helyen talalhato jelszo.

BurnBaby
ucu - console adminhoz remote passt meg kell adni a .con file-ban szentem. a remote admin pass oda nem jó. g8 faq

www.battlefield.hu

roviden:
1. csinalsz magatoknak egy csatit quakenet szerveren (fel perc)
2. arra kell hoznotok egy L botot, le van irva hogy kell mik a feltelelek stb (3 perc olvasassal)
3. bemesz quakenet szerveren a #bfbot.net csatira ott megkeresed Eke|| nevu urat es szolsz neki hogy toljon be egy bfbot -ot a ti csatitokra. ha szerencsed van epp nem pial es pillanatok alatt ott lesz a bot.
4. bfbot hasznalata: !bf42 seek pcw 31st aug | 10on10 or 8on8 | maps discussed | server np | rules discussed | pm me

kb ennyi.

amirol te beszelesz az szerintem a warbot, amit a bfgeek.dk uzemeltet es egy roppan kocsog unszimpi banda, minden szarer kiviszik a botjukat (tolunk pl azert mert meccs keresebe beirtam hogy we are horny)

szal nektek bfbot kell. majd BB kisasszony segit 😊

Pink Tiger
ne szomorkodj a lényeg hogy bmi baja történik az egerednek van rá egy öt éves gyári garancia ami azt jelenti szó nélkül cserélik egy újra

LSSAHPAUL
na akkor most a percen verem szét én is az mx510-et, alias Grabovsikt 😊 ( amikor megvettem anno 15000ft volt az ára és ezért még nevet is adtam neki, asszem párhónapja volt az év egere az mx500 és mikor megakartam rendelni kiderült hogy van tõle egy jobb... meg drágább :p )

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Pink Tiger
hi all

na képzejétek miután egy dühödtebb pillanatomban (leszoktam a cigirõl) megbüntettem a (nagyon kedvenc) mx500as egerem (heves asztalhoz csapkodással) úgy tönkrement hogy a hobbiklán (beépített reptéri) repülõmûszerész csoportja sem tudta helyrehozni, ám egy alkohol-delíriumos (hobbi-d2mh) tárgyaláson fon nyali megemlítette hogy logitek bácsi ingyért ad egy újat, ezt kapjátok ki!!!!!!
sõt megrendelik nekem a (svájci!) központi raktárból és egy futár egyenesen házhoz hozza, nekem e ide ni !!
és mivel nincs már raktáron se 500as se 510es így 518ast kapok
/kisbetûs megjegyzés: egy telefonba került, mindenféle hátszél nélkül és anélkül hogy bki megvizsgálta volna hogy egyáltalán az egerem tényleg rossz e, meghogy nem azért rossz e mert darabokra törtem vagy mi, vagy hogy egyáltalán van e nekem logitekes bmilyen egerem/

na ez szuperpunci! hát nem? 😊
na szóval azért írtam cask hogy tudjátok ti is, ilyen is van, merthogy ez nincs hálra reklámozva ám

LSSAHPAUL
Ucu te bejáratos vagy a http://bfbot.net/ -re 😊 , régen BB mondta hogy van valami bot ami jelzi ha valaki játszani akarna valami meccsett. Én egybõl rá is nyomultam az ügyre, regeltem, megcsináltam mindent jól , és vártam mikor kapjuk meg a botot. De ennek már 1 éve 😊 Szal neked nagyon nagy szavad van ott... szólj már nekik hogy nyomjanak az ircünkre egy ilyet, feltéve ha még létezik ez a dolog.

Ahhoj
ja

ha jol ertem akkor nekem hozza sem kell nyulnom a szerverhez, admin jelszot tudjatok, remote engedelyezve, aliast parancsokhoz meg ugyis a gepeteken kell csinalni. remelem jol ertettem. na mindegy majd kialtsatok ram ha valami kell.

BurnBaby
nem kell utánanézz
console admin g8 féle faqban, console commands itt

www.battlefield.hu

jah Horny Heroes neven fogunk jatszani 😊 Desperation (nem pedig desperado) pedig BF2 -t jatszik, 42-t mar nem.

LSSAHPAUL
Akkor horny néven lesztek a kupában ? A desperádóval mivan ?

a madarak csicseregtek hogy a kupaban a Team-Pelit a Frostiis-al kiegeszulve fog jatszani... ami ugye mar messzirol nezve is eleg durva lineup :S

volt egy gyors adminisztrativ teendom a szerverrel ugyhogy eltunt egy par pillanatra, de mar olyan ugyesen meghegesztettem, hogy ha bedoglik a szerver vagy ujraindul a gep stb akkor automatikusan elindul 😊 jovo heten nezunk rajta forgalom statisztikat aztan ha nem tul nagy akkor mehet tobb player 😊 a proci birja 😊

<#integet2>

Kovács legény
köszi de ,nemoan nagyazabetü ,legalábbis nálam nem az😊

www.czekoart.hu

Magyar szerver: LSSAH ClanServer2 BF1942 1.61 PB | 193.6.41.157:14567

picit ha fejjebb nézel ott van NAGY betûvel...
N.R.G

Kovács legény
mijaz ipéje ennek az isten szervernek?

www.czekoart.hu

oke 😊 azert ha idokozben rajovok magamtol majd dobok par sort hogymithogyanmerre kell😊

BurnBaby
hagydcsak 😊 alt+tab+bfsm power 😊

www.battlefield.hu

jah btw van valami ilyen bf console-os parancsok kickhez banhoz stb. ha valaki ertelmesen el tudja magyarazni nekem hogy mit kell nekem tenni a szerverre vagy mit kell konfigolnom bfserver manageren akkor szoljon es rapakolom azt is.

ah ugyan nincs mit, majd jossz egy sorrel 😊
jah ventri amugyis sokkal szebb hangot produkal 😊
most egyelore azon gyurok hogy bfservermanager win servicekent induljon, ugyhogy majd valamikor hegesztem a vasat jovoheten, akkor majd kenytelen kelletlen le fog allni a szerver legalabb 5 percre 😊

UCU!!!

Ha az az óhajod én esküszöm elveszlek feleségül is ez annyira jó lett ez a szerver, végre ha leggéppuskázok a repcsikémmel vkit akkor az meg is hal, és ha bombázok akkor az oda megy ahova szántam!! Ettõl teljesen elszoktam már az utóbbi idõbe, mert a régi szerveren a géppuskázás az teljességgel irreális volt. Egy szó mint száááz.. Respect 😊

Mit is akartam ebbõl kihozni, ja igen, nekem teljesen jó a ventri is ha az neked egyszerûbb hisz ezek után aranyba foglalnám a neved nemhogy fáradságot okozzak 😄😄

Egy hálás pilótalélek.

Pink Tiger
na gyövök én is kipróbálni az új szervert, golyós egérrel vagyok szóval reszkessetek 😄

BurnBaby
(nm ip)

www.battlefield.hu

Ahhoj
(thx ip)

BurnBaby
nekem jó a ventri. többiek?

www.battlefield.hu

kupa ugyben: lesz olyan szabaly hogy meccs elott le lehet zsirozni az ellenfellel kulonbozo extra szabalyokat: pl. no baserape, no bascamp, no pixeling, vagy pl hogy 10on10 legyen stb. majd alakul

ts ugyben: tudok rakni, valszeg holnap delelott, bar az igazat megvallva az lenne a legjobb ha megfelelne nektek a ventrilo, mert az van telepitve win service -kent, a ts-el meg szivni kell. szoljatok hogy mi legyen.

Ahhoj
tenyleg, BB, szerver ip cimet nem lehetne betenni oda a topikba? néha jól jönne 😉

LSSAHPAUL
1 óra mulva nincs többet a szerver, gyorsan még sasoljátok a statisztikát mert az sem lesz. www.193.138.125.6

Alig van idõm játszani és tényleg csak ezek a looserek voltak bent. Majd elsírtam magam... :-)

LSSAHPAUL
<#taps> Jól tetted!!
Én beirom 3x hogy snipers give me target, meg állandóan nyomom az f2-f6 ot, ha így sem adnak akkor 3 honap ban az összes snipának. A legrosszabb az volt hogy egyszer elbambultam és a másik oldali snpákat is kibanoltam... de mivel senkinek sem hiányzik ez a állatforma így maradtak a listán 😄

A régi szerveren sikerült most pár saját snipert lelõni Omahan.
6an voltunk allied, ebbõl 4 sniperként spannolt és nem adott célt a hajóágyúnak se...

Jólesett.

(ha örök ban akkor please töröljétek...)

BurnBaby
ide kéretik jönni ma este:
LSSAH ClanServer2 BF1942 1.61 PB|193.6.41.157:14567

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Már soxor volt panasz az asére, használjátok a serverspy.net-et..
http://www.serverspy.net/site/search/server.html?a=193.138.125.6:14567&g=7
Azért durva hogy több mint 2 évig ment folyamatosan, este fullon és szerencsétlen szerver csak 28. legnépszerübb a világon... azért többet vártam..pl 2.helyet.. érdekes.

PAUL vagy valaki fejes LSSAH-bol keressen meg holnap delelott! quaketnet ircnet icq

Pink Tiger
épp most akartam megkérdezni mi a fasz történt mert olyan lagos az lssah hogy az már játszhatatlan.. 😊)

remélem hamar találtok új helyet! sajnos nem tudok segíteni..

BB ma este/holnap delelott kesz van amit kertel 😊

Ahhoj
aki tud plz help testing:
servername: hmm, pass: bf42hu, ip: 87.229.7.92

ujabb infok a kupaval kapcsolatban:

Teams signed up:
hL
Div-k18-
Illuminators
Frag The Net
DC
WBA
Yummy Elite Susages
BS
Fade
Pelit
Desperation
LSSAH

Teams that are taking a place but have NOT confirmed:
3C
1Rb
5th Para

es ugytom van meg egy hely, valszeg visszalepett valaki :S

remelem nem nagyon jarsz majd a kozelemben 😄 nbrigade? ucu looking at BurnBaby o.O

Azt hiszem ucukám még úgyse repültem ellened... 😊 Vagyis nem rémlik, csak valami nbrigade nevû hobbi klán ellen játszottunk coffal, nem tudod õk kik voltak? 😄

LSSAHPAUL
Köszike, remélem találunk hamar egy szervert, mert mi élni nem tudunk bf1942-nélkül 😊 A hétvége nagyon durva volt.. nem mentünk sehova, még az ablakon se néztem ki annyira nyomtuk. Bár kicsit feszültebb mindenki a lag miatt , mármint a hihetetlen lag miatt. Meg a pestieket bontja félóránként az se szép dolog, de én pl kifejezetten vártam már hogy mikor bontja õket, legalább a pálya végén több esélyel pályázok az 1,2,3 helyekre.. pl elég ha hunzit a pálya közepén kidobja, mire visszajön és elkezdi megint gyüjteni a pontokat már nem biztos hogy megelõz :p
Bencsit meg már majdnem megelõzöm önerõbõl is mióta csak baókával nyomja :p

mi most epp atalakuloban vagyunk, de jovo heten meccselhetunk 😊 van szerverunk, egy sved(100mbit) meg egy magyar(100mbit), ugyhogy majd megnezzuk melyik jobb. ideiglenesen ha kell meccshez szerver (100mbit, dual xeon 3GHz, 1G ram) keressetek meg icq-n, ircneten, quakeneten mindenkeppen elore szoljatok. nekunk, hetfo es csutortok szokott altalaban jo lenni, de akar a tobbi nap is. legjobb ha megkeresel quakeneten es letisztazzuk 😊

na most egy kis reklam:
ucu is looking for one highskilled bf42 pilot or infantry with english language experience to join a european clan where you can play with top european players (mostly scandinavian). 😊

LSSAHPAUL
Szept.1-tõl megszûnik az általatok lssah szerverként ismert 193.138.125.6 bf1942 szerver. Nagyon lagos volt, nyilvánvaló hogy túl sokan osztoztak már a sávszélességen, ezért már az utolsó hónapot kisem fizettük :p
A héten keresünk Budapesten egy jó helyet, ha van tippetek hogy hol a legjobb belföldre akkor szóljatok. Ha külöldre rossz az inkább elõny mint hátrány hátha így elpicsázuk Ucuékat 😄