Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The future is now
Addig is ide irom de csak ezt az egyet ebben nincs semmi olyasmi ami alapján elmegyógyintézetbe lehetne vitetni.
Szal hogy érsétek mi a fasz van, lavina blogja álmokról szól,, szal ezt ma hajnalban került rögzitésre 😊
Azt álmodtam hogy megyek a zsigámmal és az út mellett találtam egy ugyanolyan 2106 os homlokfalt, elsõ lámpákkal és még 2db köd lámpa is volt. Betettem a hátsó ülésre ( valójában képtelenség hogy beférjen ) , megyek tovább. Nemsokára egy ugyanolyan mûszerfal van az út szélén ezt is berakom. Haza fele menet már gondolkoztam is hogy kicserélem az olajnyomás jelzõt a mûszerfalban mert biztos hogy az a rossz és csak vicc az hogy alapjáraton minuszt mutat 😄
Na szal ezen álmélkodtam amikor mit látnak szemeim: zsiguli hátsó ülés az úton, gyorsan megállok, megyek odafele de egy másik kb velem egyidõs fiu is közeledik.. Persze neki is kellett volna , õ hamarabb látta meg na az ilyenkor szokásos dumák.., végül jó pár perc veszekedés után odébb álltam..
Megérkezek a garázshoz, alig tudtam elférni a piros 1200-em mellett. ( 3 éve szétbontottuk, egyébként 32 évig szolgálta a családot ), bent a garázsban levan támasztva a simsonom ( km 10 éve ellopták ).
Ennyi maradt meg. De ennél jobb álmot nehéz lenne elképzeljek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
The future is now
az esélyitekrõl még nem szóltam: együttérzek veletek :p
Sunday 23 April 20:30 (20:30 , 20:30 )
Levels: Bulge/Bocage
Server: 212.144.3.205:14567:2
Cup: BF1942 BF1942 Revival
Admins: dRAG0 (r)
Arcor win from SS Leibstandarte with 481 to 13 tickets
Ha mán van... 😊
Elõre is köszi.
FiveOmens clan server 1.61 PB 87.229.7.3:14567
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
ip:195.228.45.119
LSSAH ClanSzerver 21h
nevezési díj majd nekem a köv. béjeftalin!lehet folyékony állagú is😊
csak rozsdás 8cm feletti fegyvereket fogadunk el!
3.-ra összehozzuk, méghozzá úgy hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Csak nehogy a káposzta lakjon jól 😊
A héten szerda,csütörtökön warunk van, más napokon ráérünk.
Legyen friendly CB meccs. Így nyoma is marad hogy elpicsáztatok minket, nekünk meg a féltve õrzött pontunk is megmarad :p
azért mert nyertetek egy wart az nem azt jelenti h gyere cipó hamm bekaplak😊
jó mondjuk megértem😊
"Az ASE-t jelenleg nem tartják karban, így nem nagyon tudja rendesen filterezni a szervereket, nem fogja az újakat se mutatni."
"Megoldás:
Elindult egy jó kis kezdeményezés az ASE problémára a szerver névhez kell
Az ASE filtert pedig itt találod...
Forrás: http://www.2play.hu/
😉"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Valami jó hír is legyen: Donc-al dolgozunk a statisztika létrehozásán.
Ha valaki megcsinálja hogy lássa az az ASE vagy mi rendesen akkor megigérem hogy kap a pink féle érembõl egyet ( ez egy örök érem azoknak akik valahogy segítették a szervert ), sõt még vérdíjat is kitûzök a fejére : aki legtöbbszõr megöli az kap egy érmet pl egy ASE creator killer aláírással :p
nincs netem otthon és egy jó ideig nem is lesz így sajna kimaradok a szerveres mókákból...
de tényleg jó lenne ha visszaszivárognának a playák, ha nem lenne lagos a szerver annyira és ase megtalálná akkor jönnének szerintem az lssah szóra meg a magyar zászlóra...
hbd Meggymag
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Túl sok a két klán közötti különbség, egy esetleges fade gyõzelem nekünk kb 100 pontunkba kerülne, szal ha friendly minõsítésben is van kedvetek játszani azt elfogadjuk.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bftali kéne, és kevesebb wow, és sokkal szebb lenne a világ 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez a legkevesebb annak érdekében, hogy az õsbfes kötsögök egymásra találjanak 😊
(tudom-tudom, az arany szivem, nemkell külön mindenkinek hangsúlyozni 😄)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”