Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ip:195.228.45.119
még friss a szerver de esténként van élet
legyen végig coop-s beállítás <#bee1>#bee1>
ötletek?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
IP????
jó megkapják tuti altf4eznek😊
én persze ezt nagyon jól tudom csak hát a nagyérdemû😊
pelitrõl meg annyit h nemtudom csak paulnak mindíg viirítanom kell😊
jöjjön mán afh2 me annyira izgulok!
Fade meg ugye .. khm.. szal mi egyesultunk a Fade-del. es kharkovon ugy kentuk el Pelit-et hogy 20 ticketet vesztettunk. szal azer annyira ne legy biztos benne hogy vertek minket 😊
Annyit Pelit-rol hogy tankos palyan nem nagyon van ellenuk eselye senkinek imho, kulon felhivnam figyelmeteket jna nevu jatekosukra... de hat hajra sracok 😊 ahol repcsi van ott mar verhetoek :]
pelit veri a háromcét!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Group C:
1Rb+Beware 1RBWR -ismerem õket, esélyük nincs ellenünk
Fade -verjük õket
Pelit -na errõl soha nem hallottam
LSSAH -mi vagyunk
3C -vernek minket
najó azé hamár valami konkrétat is akarsz:
óvatos becslések szerint 2006 valószínûsíthetõ 😄
nemkellmegköszönnöd 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tudni valamit, úgy izgulok😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
(így viszont kicsit tényleg hibás a kép, mert az akkori pz3asok kizárólag hosszúcsövû változatok voltak, csak késõbb kapott rövidebbet...pont fordítva alakult a sorsa, mint a p4nek)

meg mivel ugye alapból a pz4et gyalogság támogatására találták ki (ugye pz3ra jutott volna kizárólág a dinamikus pánzéloselõretörés), így az afrikai hadjárat elején fõleg a D változatból volt több...majd késõbb ugye az F változattal pöttyet változott a koncepció...na azzal pöttyet effektívebben oda lehet b*szni a matildáknak 😊

Csak vicceltem a kihívásukkal 😄
www.czekoart.hu
Önbizalom, hát ja. Úgy nézem, már játszottunk vagy 100 meccset (a gyakokkal együtt), szerintem a legjobb felállásunk játékosai különösebb csapatgyakorlás és taktikai megbeszélés nélkül is annyira össze vannak szokva, hogy elég jól kezelünk le minden szituációt. Pl. soha nem gyakoroltuk azt, amit tegnap csináltunk utolsó körben Aberdeenen, mégis 0-ra vertük õket így is. Egyszerûen kitaláltuk, és megcsináltuk. Mindenki ösztönösen tette a dolgát. Volt páncélos ék, én elterelõ hadmûveletet nyomtam, lekötöttem 3 tankjukat, és ezzel vigyáztam a fehér seggetekre. 😊) Végül a stratégiai célt is elértük, mert meglett a fõbézük hamar... Jó poén volt, gondolom õk annyira nem élvezték. Én már rég kiléptem volna. 😄
A legjobb volt amikor Bocage-en egy sniperrel párbajoztam, én colttal lõttem, kétszer eltaláltam, aztán csak fejbelõtt. 😊) Olyan messze volt hogy egy pixel nagyságú volt a messzeségben még ha rázúmoltam is colttal. 😊)
A srác viszont jól nyomta a malomból engiként!!! Minden elismerésem az övé. Sok tankot is felrobbantott fentrõl, meg egy halom gyalogot kiszedett. Mondjuk csak zavarkeltésre volt jó, nem tudtuk háborítatlanul kihasználni stratégiai magaslatként a malomdombot.
Na ennyi.
The future is now
Lavina! most csordulásig vagyunk önbizalommal annyira hogy szerintem már káros. Hívjam ki a prgk-kát ?? 😄
(605-0-ás elsöprõ gyõzelmet arattunk a GBZ felett. Jó móka volt.)
The future is now