Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Köszke Zsolti. Kéne megint BFtali, nemde? 😉

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Bencsi
én most tényleg mennek,engi only😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Wreck86
akkor már elment a botos pálya sry <#sir>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

TS Zolly
Faq alatt megtaláltam, ezért is irtam, nem válaszolj. Felmentem, de se bot, se nem bot. Egyedül meg tök unalmas magamat legránátozni. 😊 Este meg POE2. 😞

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Wreck86
amúgy ki van írva a piros FAQ felírat alatt<#vigyor2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Bencsi
látja csak nem bír zászlót kreálni mellé😞
ip:195.228.45.119
még friss a szerver de esténként van élet

Wreck86
vhogy vissza kéne csalni azt a sok palyert,aki anno a régi serverünköb nyomta,csak nemtom mivel <#confused>
legyen végig coop-s beállítás <#bee1>
ötletek?

TS Zolly
Ne válaszólj!!!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
ase nem látja a szervert 😞

IP????

TS Zolly
Tod, az lesz a baj vele, a kiskecseg játékosok eleinte játszani fognak vele, de mivel nem kapnak érte semmi jutalmat, lásd: plecsnik, ezért vissza térnek az alap bf2-höz. Egy 32 fõs szervert fentartani, pár 2.WW rajongónak nem éri meg. POE2-t ugy krehálták meg, hogy állítólag lesi a statot, de én speciel még nem láttam. Lehet lesz a FH2-nél is, de nem hiszem. Esetleges megoldás, a privat ranked szerver. Igy talán a játékosok is megmaradnak, mint pl most a poe2 esetén. Ez lesz talán az egyetlen lehetõség, hogy népes maradjon a szerver. Csak egy kis utánna járásodba kerül csak elintézni.

Bencsi
megyek tolom az lssahán me coopra van állítva és nincs fenn senki csak63 bot😊
jó megkapják tuti altf4eznek😊

Bencsi
mennyi megy tovább, meg mik a map leosztások meg stb?
én persze ezt nagyon jól tudom csak hát a nagyérdemû😊

Bencsi
naaannaa amazt még nem adtuk vissza😊
pelitrõl meg annyit h nemtudom csak paulnak mindíg viirítanom kell😊
jöjjön mán afh2 me annyira izgulok!

jah, ket hete mar teszteltek az fh2 beta verzioju szerveret, onnan van az az ingame screenshot is. ugyhogy remeljuk a beta szerver mihamarabb jatszhato lesz, valszeg be is fogok uzemelne egy szervert az LSSAH regi helyere😊

Pelit veri a 3C -t igen 😊
Fade meg ugye .. khm.. szal mi egyesultunk a Fade-del. es kharkovon ugy kentuk el Pelit-et hogy 20 ticketet vesztettunk. szal azer annyira ne legy biztos benne hogy vertek minket 😊
Annyit Pelit-rol hogy tankos palyan nem nagyon van ellenuk eselye senkinek imho, kulon felhivnam figyelmeteket jna nevu jatekosukra... de hat hajra sracok 😊 ahol repcsi van ott mar verhetoek :]

Zs0lt1
BSZN Meggymag!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bencsi
remélem viccõsz😊
pelit veri a háromcét!

LSSAHPAUL
Passz, mi voltunk ma 6-an, de aztán meguntuk. Talán ha lesz majd statisztika akkor visszajün a nép.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

szurkolok de ennek örömére miért üres most a szerver?

LSSAHPAUL
Megvan a sorsolás:
Group C:
1Rb+Beware 1RBWR -ismerem õket, esélyük nincs ellenünk
Fade -verjük õket
Pelit -na errõl soha nem hallottam
LSSAH -mi vagyunk
3C -vernek minket

TS Zolly
De látod millen kis pont pont pont vagy! Legalább egy kiizélt eSGés linket nyomhattál vóna be ide!!!!! 😛

Huu vazz elegge utosre sikerult a kep,ha ez nem kozmetikazott photoshop-os,akkor nagyon ott lesz a szeren.

joebacsi
há mikó készlesz... 😊
najó azé hamár valami konkrétat is akarsz:
óvatos becslések szerint 2006 valószínûsíthetõ 😄
nemkellmegköszönnöd 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bencsi
mikó mán?
tudni valamit, úgy izgulok😊

LSSAHPAUL
Hm. Nekem olyan érzésem van hogy a pz3-as tankok közül csak is az "L" vag az "N" változat jött ki hosszabb csõvel- nagyon késõn, szerintem a PZ4-F2 sorozat gyártása után. Hogy miért kellett még gyártani amikor nyilvánvalóan elavult volt ? biztos volt egy csomó alvázuk legyártva , vagy nem olvasták a történelem könyveket :p

uHs Gerzson
Biztos az Fh-s srácok tudnak valamit <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
ami késõi változat egy csöppet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Ami most a FH2-ben van az PZ3 N tipus.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
jaigen, errõl nemis beszélve 😊
(így viszont kicsit tényleg hibás a kép, mert az akkori pz3asok kizárólag hosszúcsövû változatok voltak, csak késõbb kapott rövidebbet...pont fordítva alakult a sorsa, mint a p4nek)

joebacsi
ezlesz az, ami majd neked köll 😊

joebacsi
lesz hosszúcsövû is, neizgulj (legalábbis fh1be volt)...
meg mivel ugye alapból a pz4et gyalogság támogatására találták ki (ugye pz3ra jutott volna kizárólág a dinamikus pánzéloselõretörés), így az afrikai hadjárat elején fõleg a D változatból volt több...majd késõbb ugye az F változattal pöttyet változott a koncepció...na azzal pöttyet effektívebben oda lehet b*szni a matildáknak 😊

uHs Gerzson
Mert az egy PZ3 😊

Kovács legény
mert ezen a hadszintéren ezeket vetették be

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
elég jól néz ki de miért még mindig a rövidcsövû PZ4 van benne????!!!!

The future is now

joebacsi
lassan-lassan gyün béef kettõre fh2...:

LSSAHlavina
naja, a meglepetés ereje is nagy úr tud lenni a csatamezõn.

The future is now

Tegyük hozzá hogy olyan hülye ötlet volt ez hogy bármelyik éppeszü klánt összezavarta volna 😄

LSSAHPAUL
mi nem 😊, nagyon nem 😄 Szemetek a prgk-ok. olyan meccseket játszottunk velük ami után 2-3 hónapig nyalogattuk a sebeinket.. értem ezalatt pl Lavinát aki nem akart több klán meccsen játszani, de még én nálam is elszakadt a cérna, kb a fél csapat nem tudja kibírni disconnect nélkül :p Játszottunk erõsebb csapat ellen pl esv,evo de van valami iratlan szabály vagy csak egyszerüen szánalom a basecampelésnél.. egy darabig jól esik mert ez a jobbik csapat érdeme... de nem végig és mindennel 20 percig... valszeg értitek mirõl pofázok :p
Csak vicceltem a kihívásukkal 😄

Kovács legény
prgk42 ellen nagyon frankó derbiket nyomtunk ,lehet mára már más a helyzet velük

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
nem játszanak valami sportszerûen, és akkor finom voltam. Szerintem ne hívd ki õket.

Önbizalom, hát ja. Úgy nézem, már játszottunk vagy 100 meccset (a gyakokkal együtt), szerintem a legjobb felállásunk játékosai különösebb csapatgyakorlás és taktikai megbeszélés nélkül is annyira össze vannak szokva, hogy elég jól kezelünk le minden szituációt. Pl. soha nem gyakoroltuk azt, amit tegnap csináltunk utolsó körben Aberdeenen, mégis 0-ra vertük õket így is. Egyszerûen kitaláltuk, és megcsináltuk. Mindenki ösztönösen tette a dolgát. Volt páncélos ék, én elterelõ hadmûveletet nyomtam, lekötöttem 3 tankjukat, és ezzel vigyáztam a fehér seggetekre. 😊) Végül a stratégiai célt is elértük, mert meglett a fõbézük hamar... Jó poén volt, gondolom õk annyira nem élvezték. Én már rég kiléptem volna. 😄

A legjobb volt amikor Bocage-en egy sniperrel párbajoztam, én colttal lõttem, kétszer eltaláltam, aztán csak fejbelõtt. 😊) Olyan messze volt hogy egy pixel nagyságú volt a messzeségben még ha rázúmoltam is colttal. 😊)

A srác viszont jól nyomta a malomból engiként!!! Minden elismerésem az övé. Sok tankot is felrobbantott fentrõl, meg egy halom gyalogot kiszedett. Mondjuk csak zavarkeltésre volt jó, nem tudtuk háborítatlanul kihasználni stratégiai magaslatként a malomdombot.

Na ennyi.

The future is now

LSSAHlavina
ok next klántalin ha jössz megkapod. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
Jelenleg még psw védett, de ez csak átmeneti, nemsokára levesszük a past.
Lavina! most csordulásig vagyunk önbizalommal annyira hogy szerintem már káros. Hívjam ki a prgk-kát ?? 😄

ah ugyan nincsmit, jossz egy sorrel😉

Kovács legény
és public az a TS? me lehet felnéznék néha.

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
köszi az eddigi hósztolást!!!

The future is now

LSSAHlavina
jelentem csapataink minden fronton áttörtek.

(605-0-ás elsöprõ gyõzelmet arattunk a GBZ felett. Jó móka volt.)

The future is now

LSSAHlavina
raktunk TS-t. Jobban komáljuk.

The future is now

ventrilo kell meg vagy raktatok?

joebacsi
nyugi, nem a pingváltozásod miatt lõsz jobban aaval 😊

Kösz. Annyit vettem észre, hogy rengeteg régi arc tolja megint és rengetegszer kinyúvasztanak! Más: 1 hete szereztem egy Audigy2-t a gépembe és a pingem lement 15 körülire. Ez már a szerverváltás után volt, az csak 18-19es pinget eredményezett(másnak meg 10 körülit!). AAval valahogy egész könnyen(merthogy eddig sehogysem ment) lekapom a repcsiket...