109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHPAUL
    jaja! :) tényleg nagy a poén mert ez a szakterülete a cégnek :D ( két ház között markolásszák kifele a földet, én az egyik ház mellett álltam és nézelődtem... szép sárga gázcső megy a ház oldalán le a földbe.. hm... hát biztos látták az emberek is,meg mit pofázzon bele egy informatikus gondoltam, de csak nem hagyott nyugodni a dolog átnéztem a másik házra hát ott is pont ilyen cső pont ezzel szemben megy le a földbe :) na közben már javában markolászták a földet.. csak szóvátettem a dolgot, erre arrébb mentek. )
  • JAG1
    Húzhatod, ez csak gyökér...
  • bunkolaja
    Paul! Ne légy ily kegyetlen és áruld el: mi volt ráírva?
  • JAG1
    Jáááájjj édes istenem. Lassan én is menekülök az országból, ha ilyenek jönnek majd szembe velem az utcán...
  • JAG1
    És az volt ráírva, hogy "ez csak gyökér" :-)
  • LSSAHlavina
    úristen ha egy ilyen főtevékenységű cég így kezel csöveket, akkor hol is tartunk??!! :DDDDD
  • LSSAHlavina
    Csalánszopó verseny helyezettek:

Véres játékok:

• KaryKeksz
    AZÉ zajlik az élet :D:D:D
  • LSSAHPAUL
    Na egy friss story. Reggel óta keressük a csőtörés helyét a cég telephelyén, de még azt sem tudjuk hol megy a cső.. Nekem valami zajkeresővel kellett volna megtaláljam de reménytelen, szal markolóval ásnak össze-vissza amikor is a markoló egy kb 3cm átmérőjü valamit kifordított. Az egyik munkás kiabál a markolósnak hogy: húzzad ez csak gyökér! Köv pillanatban már : ÁÁÁLLLJJ! ÁÁLJ MEEGG! Írás van rajta!! :p
  • JAG1
    Elérték a céljukat.
    Pont ezt akarják. Léceljen a nép és betelepítenek olcsó, buta, népeket.

Gondolj bele. Nekik tök mindegy ki, csak occó' legyen és ne pofázzon.
  • LSSAHlavina
    az a durva, hogy van egy 72 éves ismerősünk, soha életében nem volt beteg, 40 évig finanszírozta a TB-t, most meg rákos, és elhajtották a közös lakóhelyünk szerinti kórházból, hogy nincs pénz a kezelésére, menjen máshová.

Elmenni? hát ja. Akinek csepp esze van, menekül innen, mint a patkányok a süllyedő hajóról... :)) Jó állásom van, nem panaszkodnék, de 1 hónapja elkezdtem intenzíven pályázni külföldre. Nem akarom, hogy a gyerekem itt nőjön fel, én meg nem akarok itt megöregedni, mert szívás. Ennyi.
  • Pink Tiger
    ma van nőnap, csak hogy nehgy elfelejtsétek az asszonyt meg a muttert meg a többieket megvirágozni meg minden
    meg bbének is boldog nőnapot
  • LSSAHPAUL
    :) had hulljon a férgese, majd kínából importálnak embert.
  • JAG1
    Te vagy a béna, fasznak vagy beteg... :-)
  • KaryKeksz
    Jó story :)
  • LSSAHPAUL
    Miből gondolom: abból hogy szidtad a Tb,nyugdíjrendszert. Ergo arra következtettem hogy helyesled amit csinált a kormány az egészségüggyel. Javaslom menj el dokihoz és nézd meg mi folyik. Csak hogy képben legyél : vérvételt kellett hogy megismételjek, megyek a laborba, mondják hogy kell beutaló. Mondom itt a beutaló, nem ez csak javaslat.. .Jó visszamegyek a kardiológiára hogy legyenek szivesek ne szivassanak irják rá a papirra hogy nem csak javasolják :) Vizitdíjat fizettem e ? mondom nem. Akkor sajnáljuk jöjjön vissza a csekkel, mondom hogy önök irták rosszul a papirra,stb, de hiába. Jó megyek venni ezt az izé vizitdijat. Ott kérdezik hova kell? Mondom a kardiológiára. Beutaló ? 1 hónappal ezelőtt voltam és most nincs beutalom mert kontrolra jöttem,laborba stb. A csávó nem adott vizitdíjat, de anélkül meg nem mehetek vissza a kardiologiára, a laborban meg nem vesznek vért addig mig a kardiológia nem ad papirt. így azóta se tudtam intézni a dolgokat. Itt rájöttem hogy magamra maradtam, vagy megtalálom miért szúródik a mellkasom,vagy bekrepálok. Másnap megyek tüdőszűrésre. Ablaknál kérik a vizitdíjat és kérdezik hogy ki utalt be. Mondom senki, eddig tudtommal önkéntes dolog volt ha valaki ment tüdőszűrésre. De mindegy fizetek. Nem nem lehet,mert kell beutaló. Jó másnap bejelentkezek a dokihoz 10 órára. Persze 12ig vártam mire behívtak, és fizetni kellett vizitdijat. Másnap megyek a tüdőszűrésre fizessek megint vizitdíjat ( megjegyzem hogy fél órán át veszekedett a 2 nő hogy most kell e 2x fizessek vagy nem ).
    Persze nem a tüdőmmel van gáz, de ezek után én már nem megyek vissza a kardiológiára. ha tehetném elhuznám innen a csikot bárhova, ukrajnába, az is jobb.
  • joebacsi
    nem, miből gondolod?
    szerintem szimplán le kéne mészárolni a mostani politikai elitet egytől-egyig, annak talán lenne értelme :)
    de ez egyrészt túl romantikus elképzelés, másrészt nagyon valószínű, hogy pár év alatt visszatermelődne sok hasonló gyökér, akkor meg ugyanott vagyunk :)
    de pl a te mostani megnyílvánulásod miatt mondom azt, hogy itten ezt hanyagolni kéne, mert kurvakönnyű félreérteni a másikat...

meg a politika amúgy is tiltva van az esgén (nagyon helyesen)
  • LSSAHPAUL
    Nehogy zokon vedd má! Felőlem csinálhatunk heti tetvest a topikból és akkor jöhetnek a hírek :)
    az első hirre válaszolok is : szenilis vén barmok. mind hármat vinném az elfekvőbe.
  • joebacsi
    sry, igazad van, nem voltam túl friss tegnap (fn sztem is korrekt, bár az ominózus cikket nem olvastam, mert nemolvasok offline médiát túl sűrűn)
    bár ennek fényében sem értek veled egyet...a rendszer a szar, és nem az, aki kihasználja a hiányosságait, de részletesebben inkább ne menjünk bele...
  • LSSAHPAUL
    :D végül de
  • KaryKeksz
    Nem túl nagy az Paul ?
    (mivel csak 1 v 1 lenne )
  • KaryKeksz
    Nah akkor a Birkás Stonehange .
    ok akkor ki is jelentkezne ?
    töltsd le itt Stonehange
  • JAG1
    Boldog Nőnapot minden érintett ratyinak... :-)
  • Wreck86
    sorry.
  • LSSAHPAUL
    Kary : Ott van erre a stonehange.
    Joe : Te gyurcsányra szavaztál ugye ?
    Miller : Ha ezt fontosnak tartottad közölni, akkor gyorsan tegyük helyre a dolgokat mert ilyen hír napont 100 is van, szal ne ide.
  • Bala10
    Igen, ezen én is gondolkodtam már. :)
    Az ötletet támogatom. :)
  • KaryKeksz
    Most hogy benne vagyok a bf2-es inf kupában , azon gondolkodtam hogy nekünk is kellene inf kupát szervezni .
    Stalingrad 1 v 1 a középső zászló lenne a lényeg .
    Pl. 15 perc egy kőr és terfélcsere is lenne szal az egész 30 perc . lennének bírók nálunk is ts en figyelnénk mi van stb ..
    Hozzásólás a lopott ötletemhez ?
  • LSSAHlavina
    csak éppen pont azért van adókerülés, mert magasak az adóterhek. Ekkora elvonással megölik a hazai vállalkozókat oszt már a kenyeret is kínából hozzuk. Na de mind1, bf rulla.
  • Wreck86
    Rendőrök szerdték szét a szexéhes nagypapákat

Két, csaknem nyolcvan éves férfi vívott olyan heves élet-halál harcot egy nő miatt Szerbiában, hogy húsz rendőr is alig tudta szétválasztani őket.

Az ország déli részén lévő Leskovacban ment ölre az 52 éves Zivkica Jankovic nevű hölgyért "hovatartozásáért" a 77 éves Radivoje Sinadinovic és 78 éves szomszédja, Ljubisa Petkovic.

Mint véletlenszerű életben maradása után Sinadinovic helyi lapoknak elmondta, együtt éltek Zivkicával, ő szerette, és feleségül akarta venni az asszonyt. Amikor azonban egy alkalommal átjött hozzájuk Petkovic szomszéd szilvapálinkát (sligovicát) vásárolni, elkezdett hencegni azzal, hogy milyen magas a nyugdíja. Ettől kedvese annyira megszédült, hogy elment és nem tért vissza hozzá.

Vasárnap fogta magát és a puskáját, "felkereste" Petkovic szomszédot, és ott találta nála az asszonyt. Nekiment a nőnek és elkezdte verni. Petkovic erre előkapta a fejszéjét, és Zivkica védelmére kelt. A dulakodásban elsült a 77 éves felszarvazott nyugdíjas puskája, s a lövedék a nő lábába fúródott.

A mindinkább elfajuló viadal olyan vehemenciával folyt tovább, hogy két tucat rendőr tudta csak nagy nehezen szétválasztani a nyugdíjas szerelmi párbaj résztvevőit.
  • Kicsirigo
    Ha vetted volna a fáradságot és a linkre nyomsz, te is láttad volna hogy ez nem az index.hu cikke, hanem csak átvette a Figyelőtől, amit én megbízható üzleti-gazdasági hetilapnak tartok. Vagyis a leírtak 99 százalékát hitelesnek tekintem.
  • joebacsi
    index.hu...pff :)
    a tárgyilagosság, hozzáértés, objektivitás mintapéldája
    najó, azért a blikknél kicsit jobb...de nem sokkal :)
  • Kicsirigo
    Ja és az is vicc hogy a népesség 30 százaléka aki dolgozik (kb.3,9millió), na ebből 800ezer a közalkalmazott (20%).
  • Bala10
    Minimál dizájn. :)
  • Kicsirigo
    ja bocs tévedtem, nem az 1/3-a. A népesség 30 százaléka dolgozik és ezeknek a 44 százaléka minimálbéren van. Vagyis a népesség 13.2 százaléka fizet adót.

http://index.hu/gazdasag/magyar/fnmaf070215/
  • Bencsi
    MUK
  • Bencsi
    eddíg ez a legjobb;)
  • joebacsi
    ez az 1/3ad jó kis hasraütéses arány :)
    közel sem akkora az ilyen emberkék száma, hogy sok vizet zavarjon...
    de arra azért jó, hogy fel lehessen fújni :)

az elavult tb és nyugdíjrendszer az ami életképtelen közép-hosszú távon...az ebből eredő szopások első állomása a mostani helyzet...és ezt az egész nyugati társadalomban így van/lesz, nemcsak nálunk

nah de politikát szvsz itt hanyagolni kéne (lavina érezze magát leb@szva), max majd sörike mellett :)
  • Bala10
    Ez sajna így van. :P

De nem is lenne ezzel gond, ha a fizu elég lenne. De az nemsok mindenre elég.
  • Kicsirigo
    Ja csak a többi országban mindenki fizet adót, míg nálunk jó ha az emberek 1/3-a. Mert nálunk mindenki minimálbérből él és az után nem kell adózni. Minimálbérből vesznek 100 millás házakat meg 7-es BMW-ket.
  • LSSAHlavina
    hej de jóléti népköztársaság vagyunk