109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #94296 Ja! nemrég videóztunk bf-be, és a neveket kikapcsoltuk, hogy ne zavarjon.
Nagyon dúrva úgy játszani. :D Nem is értem miért vannak ott a nevek egyébként. Este nem gémelünk így a 5-0-n? :) Lesz pár tk az tuti.:) -
Bala10 #94295 Ismeri valaki a Day Of Defeat Source-t? Jó, vagy mi?:)
nemisdrága
képek
-
#94294 unatkoztunk boh el-alameinen és 2vs 2 bazooka fightokat rendeztünk :D -
HUmanHunter #94293 aztazeget ez nagyon durva -
#94292 ctf power. szerintem király darab. pilóták figyelmébe, ha még nem volt meg :) -
Bala10 #94291 Régebben ezt már belinkeltem, de nagyon jó, így megteszem megen. :)
hvg címlapfotók -
Bala10 #94290 Hát, nem felismerni apáinkat...
Már csak Torgyán világgazdálkodási és földgömbművelésügyi miniszerünk hiányzik. -
#94289 Jaaaa...
Látszik, hogy szarok a politikára. :-) -
#94288 tömörgyönyör :) -
Bala10 #94287 ORBGYURCS. :) -
#94286 Ez miez? -
#94285 -
#94284 én mennek
gengszterre!
natejós az Lavina asztala:) -
Bala10 #94283 Majd rezegj msn, ha mész. :) -
#94282 lehet benézek :) ^^ -
KaryKeksz #94281 szerintem 19:00-tól leszünk fent
-
#94280 az elsőt ismerem :] mikor mentek fel? -
KaryKeksz #94279 Ma este gyülés valamelyik serveren ?
Geisterjaeger 3
Server IP 217.20.127.156:14567
Nateos.com #1: new maps !
Server IP 213.186.35.63:14567 -
Bala10 #94278 nm.:)
Ha van még valami, szólj. :) -
Bala10 #94277 Érdekes. :)
Én ritkán emlékszem az álmaimra, kettő van amit régesrég álmodtam, de emlékeim szerint töbször is.
Az egyik egy szörny elöl menekülős, a másik meg egy liftes. A liftbe beszálltam, megnyomtam a kívánt emelet gombját, de nem állt meg a lift azon az emeleten, hanem felment a legtetejére. Ott nem nyílt ki az ajtó, így vissza kellett vele mennem a földszintre, aztán lépcsőzhettem. :D
Nem túlérdekes, de ezekre emlékszem a mai napig. :) -
#94276 érdekes hogy ugyanazon az este álmodtunk ilyesmit :) -
#94275 az semmi! Én azt álmodtam hogy valamilyen uráncentrifugát kellett megvizsgáljak, Nyiregyházán ( természetesen nem a mostani kormány megbizásából ) és a mellette lévő számtekboltba mentem be ( volt kulcs ) de bejött a tulaj is ( régi ált iskolás szerelmem ) és elmondtam neki hogy átkell fúrjam az épület falát, persze nem hitte el erre megmutattam neki hogy kivülről megvan erősítve sugárzás ellen a szomszéd fala, szal nagy nehezen elhitte, így letudtam nyulni a plutóniumot. -
#94274 thx:):) -
#94273 wow, ma igazán faszányos álmom volt, Paul főleg te olvasd el!!! -
Bala10 #94272 Jóreggelt mindenki. -
Bala10 #94271 Közben rájöttem mi lehet a gond, így kijavítottam. :)
-
#94270 olyan pajzsot tudnál nézni,ami az egész msn logo méretét kitölti,mert ennek az oldalánál,mivel íves vannak fehér foltok. -
#94269 dacép!:D
köszi szépen,sztem így pont jó.
akkor nézek még neked rendelést,ok?:) -
Bala10 #94268 :D
És nagy a gyanúm, hogy nem is nőből vannak. Mert ugye ezt manapság nem lehessen tudni. -
Bala10 #94267
Ha nem jó vmi, írd nyugodtan. Holnap változtatok rajta, ha kő. :) -
#94266 szerintem inkább vagy mi. Szebbet hányok másnaposan. :) -
#94265 akkor csinálnál nekem ebből a képből egy msn logót lécci,felirat rajta: "Mike" valami hozzáillő betűtípussal:)
köszi,köszi,köszi,köszi:):):) -
#94264 daajóóóóó:D:D -
Bala10 #94263
Ez a pajzs nem vóna jobb?:)
Mond mi kő, nem kell a kovácsokhoz ruhangálni mindenért. :) -
Bala10 #94262 :D
az a két nő... vagy mi. -
Bala10 #94261 Na, most teljesen elment az életkedvem.
Ezé iszom egy sört.:) -
bunkolaja #94260 Csak ennyi? Asszittem Attila sírja... -
#94259 megvót mán :) -
#94258 azért szidtam, mert tényleg szar :)
politikától, országhatártól függetlenül az egész nyugati társadalomban...hogy miért is?
még mindig nagyjából ugyanúgy működik, ahogy anno 150 éve Bismarck kitalálta:
az aktív dolgozók bedobják a kalapba a jattot, amiből rögtön kifizetik az akkor rászuroló nyugdíjasokat, betegeket...mire pedig ők lesznek idősek, akkor az épp akkor aktívan dolgozók járulékából lesznek ők eltartva...ez teljesen jól működött addig, amíg a dolgozók száma nagyobb volt, illetve jobban nőtt, mint az eltartottak száma...namost a demográfia radikálisan megváltozott az elmúlt pár tíz évben, vagyis egyre több idős van (akik mellesleg tovább élnek mint korábban, mert azért mégiscsak fejlődött valamit az orvostudomány) és egyre kevesebb fiatal, és ezzel nem lehet mit kezdeni...
tökmind1, hogy most a nagy orrú van ott, vagy a cigány, vagy az újonnan alakított Rezső király, vagy Béla kormányzó, csodát eggyik se tud tenni, még ha akarna se...
amit most tesznek, az is elég radikálisnak tűnik, de valójában csak arra elég, hogy áttolják a problémát a későbbi korosztályra, szóval az igazi "bazmeg" úgy 15-20 év múlva lesz, de akkor világ szinten...
érdemes lassan majd összedobni egy magánhadseregre, én amondó vagyok :) -
#94257 mégis mi lehetne ? sok választás nincs.. erős áramú vezeték