Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ja igen, igen a judeai nemzeti front!
-neeem a szlovákok😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
már már bántó személyeskedésbe csapott a válaszom stílusa ('..fletó szolga..')
mélyen meghajlok, elnézést
egyelõre csak érdeklõdöm 😊 majd ha lesz keretem ilyesmire, akkor rákérdek meg van-e még, ok?
hát jelenleg betettem az asszony gépébe... mennyit ér meg neked ?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
elhiheted nekem se fér bele az elfogadható tartományba a nyílt és egyértelmû hazugság, ugyanakkor nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy csak egy ilyen vezetõgárdával lehet helyrehozni az országot, és vagyunk abban a helyzetben, hogy ez legyen az igazán fontos. nagyon végletes példa: fantasztikusan jó ha emberileg korrekt emberek vannak hatalmon, de ha nem ért hozzá eléggé, akkor én meg éhenhalok. de azért emberileg korrekt politikusaink lennének!
(amúgy nem osztom ezt a véleményt, mert szerintem más párt is megtudná csinálni a szükséges dolgokat, stb. csak felvázoltam mint lehetõséget, vagy mint új vitaalapot 😉 (ha választani kéne: nyomorúságos körülmények között de a szentlélekkel harmóniában akarnál élni, vagy mondjak a mai életszínvonalad fenntartásának érdekében belefér-e ez-az, ha igen, mi, mennyi, stb (ja és csak komoly és kifejtett választ adjon rá aki ez ügyben billentyûzetet ragad)))
szal csak azért, hogy legyen valami értelmes téma, azon kívül is hogy melyik klán kivel játszik (mert hát lássuk be az ilyennek nincs helye itt 😄 )
és elhiheted, tényleg csak azt akartam hogy akinek tetszik vagy nem tetszik a cikk ezért meg azért, az mondja el, mert ez olyan, amirõl lehet elég egyértelmû véleményt alkotni. akár a tartalmáról, a tartalom szereplõjérõl, a cikk nyelvezetérõl, írójáról, stb
szóval igen, egy jól átgondolt, álláspontokban gazdag beszélgetés alapja lehet ez a cikk
és elhiheted nem fújjolni akartam azzal hogy terjesztem a cikket, még akkor se ha a cikkírónak meg az volt a szándéka vele
és mindenki elhiheti hogy
gyurcsány, mszp, szdsz, kormány ... mindenki azt szajkózná hogy hogy képzeli ezt orbán? takarodjon de rögtön, sõt az emberek kimennének az utcára..
ez a vicc
(ami egyébként nekem bele is fér a politikai kommunkációba)
de pusztán ezek miatt soha nem fogod tudni egyértelmûen azt mondani neki egy tvémûsorban hogy elnök úr ne mondja már hogy soha nem hazudott az embereknek!
(közben még az is lehet hogy igen hazudott, de ezt senki sem tudja csak kábé annyit hogy mi a saját egyéni tippje a kérdésben... mondjuk ugyanúgy mintha én azt tippelném hogy te megcsaltad e feleséged, merthogy az nem ritka dolog az férjeknél)
de egyvalkirõl egyértelmûen kiderült hogy hazudott és számomra továbbra is idegíesíõ hogy azzal menekül a hazugság terhe és jelen esetben súlyos felelõssége alól hogy másokra mutogat hogy õk is õk is 😊
ha nem lennék ettõl felindult hát csak röhögnék már ezen...
de ha ez így maradhat akkor 10 év múlvba rajtunk fognak röhögni, mindannyiunkon a történelemkönyvek európában, engem ez zavar
A magyar szereti ha hazudnak neki.
Én örülök neki hogy a fidesz elzavarja a táborát. Mert mégis kire fognak szavazni a volt fideszesek ill. mszp-ek ? kdnp ? -nem , szdsz? - 😄 ,csak a miép-jobbik maradt és 4 év mulva simán nyerik majd a választásokat. jaaj csak ez a 3 év nagyon hosszú lesz..
<#beka2>#beka2>
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
lényeg hogy ez a cikk csak poén, persze mint mindig van aki ezt is túlreagálja, meg van egy tippem hogy az írói nem viccnek szánták, de nálam maradt abban a kategóriában
másik: napló. azért szánalmas volt amit sváby csinált, teljesen kevert, vagy összemosott fogalmakat, fõleg az erõszakos cselekményeket a tüntetõkkel...
amúgy láttátok naplót? azért elég vicces volt, hogy kérdez vmit sváby, aztán nem hagyja válaszolni orbánt, meg hogy teljesen összemos meg kever dolgokat... (mint pl hogy páran randalíroztak, és így meg úgy szörnyû, ebben hiphop egyet lehetett érteni, de azért mellette vannak jó páran a kossuth téren is, normális keretek között, csak pl sváby meg sokan mások le vannak ragadva az mtv-nél történteknál)
izé, volt szó anno arról, hogy így meg úgy mentették a rendõröket azok, akik ugyanakkor rájuk támadtak. én ahogy elnéztem, nekem az az érzésem támadt, hogy volt a balhézó tömeg (meg akik mennek az árral), és õk rátámadtak magukra a rendõrökre is, és voltak akik belátták gyorsan okosan hogy ennek semmi értelme, és õk vezették ki a rendõrt a vízágyús ótóból, õk hozták ki azt az 1-2 rendõrt akiket elkapott a tömeg közvetlen az épület elõtt (legalább is ezeken a felvéteken ez volt látható)
amúgy azon gondolkodtam, hogy nyílván hazudik mindenki, stb, de mennyire durva (és jó) lenne már, ha a vezetõ politikusok (és igen, elsõsorban a két nagy párt vezetõi) összeülnének, és megbeszélnék, hogy hogyan tovább, ha kell kompromisszumot kötve is, de nem egymás ellen harcolnának 😊
Van üresedés,de jól gondoljátok meg, mi is kb úgy állunk hozzá mint ha a magyar foci válogatott a vébén játszhatna, azaz hogy megtiszteltetés hogy itt lehetünk, de úgy elvernek minket hogy fél évik fogjuk nyalogatni a sebeinket :p
Kary vagy Karykeksz
ne böszmézd a kedélyeket fletó szolga, mert mindjárt félreteszem a munkám és beolvasok..
<#ejnye1>#ejnye1>
azonban gozom sincs hogy fogtok jatszani, hiszen 3C nem regisztralt egyetlen jatekost sem 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
( inkább téged kérdezlek minthogy angolul kelljen szerencsétlenkedjek )