Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencsi
hááádee van közös ellenségünk!
-ja igen, igen a judeai nemzeti front!
-neeem a szlovákok😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pink Tiger
<#mf2>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
szóval elnézést, ami jár az jár de hogy hogy jutott eszedbe a fasszopás..<#fejvakaras>

Pink Tiger
csak semmi buzulás! õõ azaz PUNCI! <#whatever>

Ahhoj
jó azért egymás faszát se kell szopni 😄DDD

Pink Tiger
ja😊 de én nem aggódom 😉

Pink Tiger
ok elhiszem,
már már bántó személyeskedésbe csapott a válaszom stílusa ('..fletó szolga..')
mélyen meghajlok, elnézést

Ahhoj
1puszi 2puszi 😄DD
egyelõre csak érdeklõdöm 😊 majd ha lesz keretem ilyesmire, akkor rákérdek meg van-e még, ok?

LSSAHPAUL
radeon 9600pro
hát jelenleg betettem az asszony gépébe... mennyit ér meg neked ?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ahhoj
tényleg, a régi vidkarid az milyen, és mit szándékozol tenni vele?

Ahhoj
...és nekem nincs 😉

Ahhoj
ja persze, most hogy van új géped már ki mersz hívni egy párbajra, mi? 😛PP

LSSAHPAUL
Gyere be este a szerverre és lejátszuk. De nem ám a levegõben. Rendes szabolcsi emberekhez méltóan késsel!

Ahhoj
fúú Pink, ha lesz bf tali és mind2en leszünk nekünk nagyon sok sört kell meginnunk 😄DDDDD

Ahhoj
<#mf1>

Ahhoj
<#puszi>

Ahhoj
ja és ja és ja 😊)

Ahhoj
csak egy gondolat, roszabb ember lett attól hogy lebukott egy hazugság miatt? mert akkor úgy lenne fair, ha másról is tudnánk biztosra. és ugye az ember olyan, hogy azt nehezebben fogadja el, hogy valaki azt mondja, hogy még nem hazudott, mint hogy azt, hogy igen. (és igen téves az az elképzelés sokak részérõl, hogy gyurcsány beismerte. nem! lebukott)
elhiheted nekem se fér bele az elfogadható tartományba a nyílt és egyértelmû hazugság, ugyanakkor nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy csak egy ilyen vezetõgárdával lehet helyrehozni az országot, és vagyunk abban a helyzetben, hogy ez legyen az igazán fontos. nagyon végletes példa: fantasztikusan jó ha emberileg korrekt emberek vannak hatalmon, de ha nem ért hozzá eléggé, akkor én meg éhenhalok. de azért emberileg korrekt politikusaink lennének!
(amúgy nem osztom ezt a véleményt, mert szerintem más párt is megtudná csinálni a szükséges dolgokat, stb. csak felvázoltam mint lehetõséget, vagy mint új vitaalapot 😉 (ha választani kéne: nyomorúságos körülmények között de a szentlélekkel harmóniában akarnál élni, vagy mondjak a mai életszínvonalad fenntartásának érdekében belefér-e ez-az, ha igen, mi, mennyi, stb (ja és csak komoly és kifejtett választ adjon rá aki ez ügyben billentyûzetet ragad)))

LSSAHPAUL
Értjük 😄. Szóval mivel az lssah vs oldbfesek háborúra nincs kilátás, valahogy szítani kell a hangulatot.. ó azok a boldog véradmin évek ! 😄

Ahhoj
nah, bizonyos értelemben igen 😉 de van egy olyan érzésem hogy nem ugyanarra gondolunk
szal csak azért, hogy legyen valami értelmes téma, azon kívül is hogy melyik klán kivel játszik (mert hát lássuk be az ilyennek nincs helye itt 😄 )
és elhiheted, tényleg csak azt akartam hogy akinek tetszik vagy nem tetszik a cikk ezért meg azért, az mondja el, mert ez olyan, amirõl lehet elég egyértelmû véleményt alkotni. akár a tartalmáról, a tartalom szereplõjérõl, a cikk nyelvezetérõl, írójáról, stb
szóval igen, egy jól átgondolt, álláspontokban gazdag beszélgetés alapja lehet ez a cikk
és elhiheted nem fújjolni akartam azzal hogy terjesztem a cikket, még akkor se ha a cikkírónak meg az volt a szándéka vele

Pink Tiger
na písz

Pink Tiger
ja és ha mindez fordítva történt volna, ha orbán hazudott volna és õ "hamisította" volna meg a költségvetési számadatokat, és õ mondta volna hogy csalással és nem valós adatokkl nem lehet választást nyerni hát akkor azt mondanám takarodj orbán, a politikában a hazugság egy egyérintõs játék, viszlát

és mindenki elhiheti hogy
gyurcsány, mszp, szdsz, kormány ... mindenki azt szajkózná hogy hogy képzeli ezt orbán? takarodjon de rögtön, sõt az emberek kimennének az utcára..

ez a vicc

Pink Tiger
kezdem azt gondolni a magyar tényleg egy birka nép úgy vezetik hogy azt sose hittem volna 😊

Pink Tiger
vszínû ködösített elkent már ezer meg ezer dolgot
(ami egyébként nekem bele is fér a politikai kommunkációba)
de pusztán ezek miatt soha nem fogod tudni egyértelmûen azt mondani neki egy tvémûsorban hogy elnök úr ne mondja már hogy soha nem hazudott az embereknek!
(közben még az is lehet hogy igen hazudott, de ezt senki sem tudja csak kábé annyit hogy mi a saját egyéni tippje a kérdésben... mondjuk ugyanúgy mintha én azt tippelném hogy te megcsaltad e feleséged, merthogy az nem ritka dolog az férjeknél)

de egyvalkirõl egyértelmûen kiderült hogy hazudott és számomra továbbra is idegíesíõ hogy azzal menekül a hazugság terhe és jelen esetben súlyos felelõssége alól hogy másokra mutogat hogy õk is õk is 😊
ha nem lennék ettõl felindult hát csak röhögnék már ezen...

de ha ez így maradhat akkor 10 év múlvba rajtunk fognak röhögni, mindannyiunkon a történelemkönyvek európában, engem ez zavar

a smileyt lehagytad Paul, avagy bili-kéz-belelóg! 😊

A magyar szereti ha hazudnak neki.

LSSAHPAUL
Pink! Azért tedd a szivedre a kezed és mond hogy Orbán még soha nem hazudott..
Én örülök neki hogy a fidesz elzavarja a táborát. Mert mégis kire fognak szavazni a volt fideszesek ill. mszp-ek ? kdnp ? -nem , szdsz? - 😄 ,csak a miép-jobbik maradt és 4 év mulva simán nyerik majd a választásokat. jaaj csak ez a 3 év nagyon hosszú lesz..

Hu.man limbi
Feltaláltad a parlamentet 😄

Hát mi mindig így "pörgünk"
<#beka2>

Kary vagy Karykeksz

Értem !

Kary vagy Karykeksz

LSSAHPAUL
csak a nevezettek játszhatnak. elméletileg 8 is elég de mivan ha valakinek elmegy a netje,árama, vagy csak egyszerüen nem ér rá ?

Kovács legény
egy kicsit gyorsan villogtok nem?

www.czekoart.hu

Pink Tiger
sztem ne csinálj úgy mintha nem provokálni akartad volna a kedélyeket, méghacsak viccbõl is

És minek kell oda 32 ember ? ill játékos ?

Kary vagy Karykeksz

A rendeleteket a pártok nem közösen fogadták el?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ahhoj
én azt szeretném, hogy összeüljenek, és kompromisszumokat kötve kialakítsanak egy közös programot, és akkor együttes erõvel lehet azon munkálkodni, nem pedig arra kell pazarolni az energiát hogy folyamatosan harcoljanak egymással. még ha a kompromisszumok által sok minden másabb is lenne mint az eredeti elképzelésük, akkor is többre jutnának ha egy ilyen programon dolgoznának közösen, mint ami most megy...

Ahhoj
óóó hogy a retkes... pedig egy olyan hosszú és tartalmasat írtam...
lényeg hogy ez a cikk csak poén, persze mint mindig van aki ezt is túlreagálja, meg van egy tippem hogy az írói nem viccnek szánták, de nálam maradt abban a kategóriában

másik: napló. azért szánalmas volt amit sváby csinált, teljesen kevert, vagy összemosott fogalmakat, fõleg az erõszakos cselekményeket a tüntetõkkel...

Ahhoj
mivanmá, csak poén 😄
amúgy láttátok naplót? azért elég vicces volt, hogy kérdez vmit sváby, aztán nem hagyja válaszolni orbánt, meg hogy teljesen összemos meg kever dolgokat... (mint pl hogy páran randalíroztak, és így meg úgy szörnyû, ebben hiphop egyet lehetett érteni, de azért mellette vannak jó páran a kossuth téren is, normális keretek között, csak pl sváby meg sokan mások le vannak ragadva az mtv-nél történteknál)

izé, volt szó anno arról, hogy így meg úgy mentették a rendõröket azok, akik ugyanakkor rájuk támadtak. én ahogy elnéztem, nekem az az érzésem támadt, hogy volt a balhézó tömeg (meg akik mennek az árral), és õk rátámadtak magukra a rendõrökre is, és voltak akik belátták gyorsan okosan hogy ennek semmi értelme, és õk vezették ki a rendõrt a vízágyús ótóból, õk hozták ki azt az 1-2 rendõrt akiket elkapott a tömeg közvetlen az épület elõtt (legalább is ezeken a felvéteken ez volt látható)

amúgy azon gondolkodtam, hogy nyílván hazudik mindenki, stb, de mennyire durva (és jó) lenne már, ha a vezetõ politikusok (és igen, elsõsorban a két nagy párt vezetõi) összeülnének, és megbeszélnék, hogy hogyan tovább, ha kell kompromisszumot kötve is, de nem egymás ellen harcolnának 😊

LSSAHPAUL
http://hl.bfbot.net/tournaments.php?id=1
Van üresedés,de jól gondoljátok meg, mi is kb úgy állunk hozzá mint ha a magyar foci válogatott a vébén játszhatna, azaz hogy megtiszteltetés hogy itt lehetünk, de úgy elvernek minket hogy fél évik fogjuk nyalogatni a sebeinket :p

Milyen kupa lessz?

Kary vagy Karykeksz

Pink Tiger
<#ejnye1>

ne böszmézd a kedélyeket fletó szolga, mert mindjárt félreteszem a munkám és beolvasok..

<#ejnye1>

LSSAHPAUL
hm <#wow2>

jelenleg ugy nez ki 16-bol csak 14 vagy 13 klan lesz, ketlem hogy barki csak ugy beugrana jatszani

LSSAHPAUL
De gondolom lesz valami klán helyettük, szal gyakmeccs már levan szervezve 😊

Ahhoj
ne off-olj már plzthx!

Wake Island es Tobruk
azonban gozom sincs hogy fogtok jatszani, hiszen 3C nem regisztralt egyetlen jatekost sem 😊

Ahhoj
joebacsi
cuki, lenyúltam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Ucu! Adnál valami felvilágosítást hogy milyen map lesz a héten, illetve mikor ?
( inkább téged kérdezlek minthogy angolul kelljen szerencsétlenkedjek )

Ahhoj
Két politikus beszélget:
- Hogy vagy? - hazudja az egyik.

Bencsi
janis joplin megmondja a frankóót, úgyis jön a fehér nyúl!
kohn béla, rosenfeld manó, jani bácsi, pufjkás gyuszi, d-209, KISZ titkár ferkó, nem volt elég?!
mit tudtok még felmuatni?😞
csíterek!örök ban!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"