Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
Ferkó nap alkalmából:

Aljas idõk vannak vala...
(részlet a Toldy-ból)

Ég a napmelegtõl a kopár szik sarja,
Bár ezt Gyurcsány Ferenc soha be nem vallja.
Pedig még legénytoll sem pelyhedzik az állán,
Iszony sok hazugság áradt ki a száján.

Õ viszi a szót most már a kormányon,
Elkúrtuk elvtársak, de ezt sosem bánom.
A CNN csatornán megremeg a beste,
Hazudtunk reggel, éjjel és hazudtunk este.

S hol van Hiller Pityu, merre leng a karja?
Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta.
Ösztövér kútágas, hórihorgas gémmel,
Lendvai Ildikó folyton Fideszt kémlel.

Juhász Ferenc bezzeg honvédõ rutinnal,
Felszólít és fröcsög fékevesztett kínnal.
Elvtársak figyeljünk, kezünkben az irka,
Én vagyok a Juhász, ti meg a sok birka.

Írjátok hát össze, kit és hogyan láttok,
Így talán megmentjük a bukástól a pártot.
A Köztársaság téren remegnek a combok,
Feri most segítsél, ha kimegyek, mit mondok.

Ne aggódjon senki, majd én beszélek,
Mert az orvos is megmondta, én senkitõl se félek.
Felírva a kórkép egy fél cédulára,
Ebben hasonlítok talán Horn Gyulára.

Egykor jobban állt tán rajta a pufajka,
Õ hazudott rosszul, és leszakadt a pajta.
Én már rutinból szöktetem a szókat,
Fogam kerítésén árad ki a szózat.

A gáz árát emeljük, kifosztjuk a népet,
Mindehhez a paraszt vágjon majd jó képet.
Talán tüntetgetnek, de én azt hol bánom,
Én maradok úgy is a reformkormányon.

Ne fájjon a fejünk, a választást megnyertük,
Az MTV ostromát böszmén le is vertük.
Böszme frakcióban böszme fejek ülnek,
A gyurcsányi szóra szemek kerekülnek.

Míg õk egymással vannak elfoglalva,
Lángokban áll az ország és ketyeg az óra.
Jó reggelt magyarok, ébredjetek végre,
A Gyurcsány-csomaggal kivittek a jégre.

Ferencünk nem mond le az elnöki posztról,
És nem mond le biza a kiemelt kosztról.
Hogy mi lesz belõle? Nem tudja még senki,
De jobb lenne nekünk a beszélõn keresni.

Mintha pásztortûz ég õszi éjtszakákon,
De nem pásztortûz az, a rendõrkocsit látom.
Parázslik a vidék, lángol a fõváros,
Most lépjetek gyorsan, ki bármiben sáros.

Di end.

The future is now

fair 😊

LSSAHPAUL
Na megvan az a 600 is nagy nehezen !!!!!!!!!!!!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
sziasztok

LSSAHPAUL
oh, kiváncsi vagyok hogy egy olyan klán ellen is bevállalják a gentleman rulest amely amúgy sem csinálna baserape-et stb, szal nem érdekelt a prgk, tényleg csak mint fear játék kedvéért ha elfogadják teljesen megrökönyödök....
Alig várom hogy megkérdezzem... megöregszek a kiváncsiságtól

fasza 😊 megsugom a Harhalaukaus -nak a pilotak csunyan beszoptak ma ellenunk :S

esetleg megkerdezheted a WA -jukat hogy gentleman rules -hoz mit szolnanak (no bc, no br, no pixel)

ha kiralyak vagytok pixelingben akkor siman, ha nem, akkor mar meggondolando.
apropo, holnap valamikor este fel 11 utan mutatnek valamit ami faszan bevallt nekunk market gardenen :]

LSSAHPAUL
Na itt az ördög-falifestmény:
Kihivott minket a PRGK, mit gondolsz UCU ? fogadjam el ?
Date: Monday 9 October 21:00 (21:00 , 21:00 )
Levels: Operation Battleaxe
Server: we will see
Players: 8 x 8
Ladder: BF1942 CON
Notes: we can play this match 8v8 , 9v9 or 10v10

FiveOmensXXXXX
Már 12 embert bereggeltünk (még akarunk 4-et). A gaming group-hoz odaírtuk a prefix-et. Még a CD KeyHash-t is kitöltöttük. Thx az infót 😊

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

5 Omens! regeljetek a site-ra (hl.bfbot.net) es profile-ban allitsatok be Gaming Group-nal a sajat csapatneveteket. mivel mar nem fognak tobb jatekost hozzapakolni a csapatokhoz, hanem igy jelolik. aztan penteken ujabb palya sorsolas es ti a Team Harhalaukaus finn csapattal fogtok jatszani.

na tovabbjutottunk \o/

LSSAHPAUL
az édes hazánk jellemezõi:
- demagógia, az összes tv,rádió a rendõrállam kezében van kivétel a hir tv
- posztkommunista rezsim ( hasonló mint fehéroroszországban azzal a kivétellel hogy a nyugatnak nyal a kormány )
- cionizmus
- a pacifizmus ritka sõt egyedi változata: legnagyobb ellenség az aki hazafinak mer feltünni pl magyarzászló a kézben, himnusz éneklés stb
- hazugság,csalás,korrupció mindenhol

LSSAHPAUL
Ezt az "édes hazánk" -at csak egy ember szájából hallotam eddig Tökés Lászlótól 😊
Egy kis filozófia:
4 fajta ember van:
-aki gondolja,irja,pofázza de nem teszi
-aki gondolja,irja,pofázza és teszi
-aki nem gondolja,irja,pofázza és nem is teszi
-aki nem gondolja,irja,pofázza de teszi
bye Paul

Wreck86
öööö a szervezettséghez kapcsolom a következõt: bf elött még day of defeat-oztam sokat,meg közben is ritkán.Ott egy kámfortech nevû klánban jáccottam,meccs elõtt 15 perccel tsen mindenki,következõ (felvett) üzenet hangzott el: "hé van itt vki,ja itt vagyunk csak Tibit épp szo...ják,Geri alszik egy kicsit még,
Pisti másik klánjával warozik stb.Akkor lesz war vagy vmi,sztem lesz,várj leugrok söré' majd gyüttem. 10 seccel meccs elõtt haver épp mondja le a meccset,mikor kúrva nagy ordibálás: ittvagyunk mind,Tibi is,csak még fetreng,meg ráharaptak,a sörös meg berugott atom. szóval hasonló színvonal azért még nincs <#vigyor2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
imádlak titeket <#love12> (vicc szint nyugi)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHlavina
ehehe, ez tökjó:

Ismeretlen szerzõ:
NEKED, NEKÜNK

Neked kurva ez az ország
Nekünk édes hazánk,
Küldenél, de nem megyünk:
Ezt hagyta ránk anyánk, apánk.

Neked társadalom-
Nekünk ember meg ember,
Isten teremtette örök titok,
Saját akarattal és saját érzelemmel.

Neked tüntetõ csürhe-
Nekünk szavát hallató büszke nép,
Ki, ha sokat hazudnak neki
Egyszer csak fölveti fejét.

Neked picinyke csomag
Nekünk a bõrünk bánja,
S meg vagy sértve, hogy
Nem mindenki a reformod barátja.

Neked hazátlan román
Nekünk erdélyi magyar testvér,
Kinek régi álmát kilopták;
S te ezért sokat tettél.

Neked Bratislava
Nekünk õsi Pozsony,
S mi még szisszenünk, ha
Magyar arcon csattan pofon.

Neked arab terrorista-
Nekünk küzdõ sportoló,
S csak mert Allah az istene,
Nem ellensége minden felhõkarcoló.

Neked cserélendõ feleség
Nekünk holtig-sírig társ,
S legyen bár ifjú vagy öregecske,
Édes, mint a virágzó hárs.

Neked nem bûn a hazugság
Hazudsz reggel, éjjel, este,
Nekünk szívünkbe írt parancs:
"Legyél igaz s ne beste!"

Neked nem bûn a lopás,
Hanem cél, hogy kiéljed magad,
Nekünk azt tanította apánk,
A másét elvenni nem szabad!

Neked magángép száll-
Nekünk nem térkép e táj,
Ismerjük minden rejtett zugát,
S tudjuk mit alkotott Szent István király.

Neked kurva ez az ország
Nekünk édes hazánk,
Irgalom legyen neked, béke nekünk:
Ezért könyörgünk most, Mi Atyánk.

The future is now

LSSAHlavina
ehh én nem mondtam, hogy nekünk is kell gyakni, arra lusta vagyok.

The future is now

LSSAHPAUL
Egyszer voltál csal egy másik klánban a yes-nél és azt mondtad hogy semmi taktikájuk nem volt. Persze az 5 perces wingwalk is komolytalan. Egyébként meg már dél óta kivan írva a gyak holnapra, ha kicsit sürvebben néznéd a belsõ forumot és nem ide irogatnál az hasznosabb lenne. holnap 19-órától lehet tenni is valamit nem csak írogatni.

Bencsi
szerintem ezeket ikább a saját fórumon vitassátok meg, mert még kiderül h segglámák vagyunk😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

LSSAHlavina
hát, nemtom, nézd végig a CB-s laddermeccseinket, és pipáld ki, amelyikre gyaktunk mondjuk egy ilyen wingwalkos 5 percnél többet. Én a többi klánnál mondjuk azt látom, hogy szervezetten tudják, kinek mi a dolga, és betartják. Bocage-en vagy Bulge-on pl. egy engi fel a malomba, az tartja expackkal, a malom tövébe tank, vagy pl. Berlin és Stalin tankokkal, azt sem tudjuk hova érdemes állni a páncélosokkal, hányan és kik javítják,ki honnan gránátozik melyik fázisban, stb.stb. Ezeket gyakorolják a többiek...

The future is now

LSSAHlavina
nekem meg allieden mindig identitászavarom van. Tennap is marketen berambóztam a nagyhíd hídfõnél a nagy házba, leöltem a fehérítõ németet, aztán mentem feljebb, jött szembe bencs amcsi ruhában, õt is elkezdtem lõni, és ha nem lett volna TS-en és ordít hogy ne lõj, biztos leTKzom, nem is érdekelt, hogy ott virított zölden a neve felette. Axis a fasza.

The future is now

Ahhoj
😄DDD
ja, volt ilyen elsõ lan partyn, épp hunzi figyelmét tereltem el erõsen amikor bebukták emiatt, szegény köpni-nyelni nem tudott 😄DD
azt hogy konkrétan ki vitte ki, azt passzolnám...

LSSAHPAUL
Haggyad má, csak azért írtam mert hasonlít a sickboy féle esethez, ha eszembe jut csak mosolygok rajta, meg Botin hogy kikészült az affértól 😄 ( kb 10 percig csak szidott )
De hallotam ettõl durvább storykat is... valami lan partyn a jcsr egy erõs klán ellen játszott és tán Erdõs kivitte a hajót a pályáról waken, mivel nem volt pontjuk lepörögtek... Olyanra nem emléxem hogy nálunk egy ember miatt kaptunk volna ki. Viszont olyan már sok volt hogy 1 embernek köszönhetõen nyertünk..

Én erre nem emléxem de biztos igy volt 😄

Tegnap is kiszedtem szegény janit mert axis jeepben volt és hát amikor az ember a levegõben repked és kiszed 18-9 jármûvet akkor reflexbõl rámozdul az ellen gépére mégha saját ül is benne 😊

Ezúton is még 1x sry

LSSAHPAUL
Egyszeri alkalommal játszhat egy darab más klánból való ember szabályal élünk.
Úgy volt hogy Ucu drága fog jönni kivéve ha nem repcsis a map. Hát Coral Sea az.
Egyébként nagyon haragudtunk rád egy darabig amikor egy Éles CB meccsen, (bocage/axis) AA-val startnál kiszedted a Jeepet 2 emberrel. Nem lett volna akkora horderejü a dolog ha nem gyaktuk volna 2 napja a Jeep-el közép foglalást.
Bajnokság alapján döntöttük el hogy ki méltó arra hogy a Jeepbe üljön. Mindenki mindenkivel párban kivolt próbálva az egyik gyõztes tán Boti volt, a másikra nem emléxem, szal akkor jobb hogy nem voltál a tsünkön. 😊 ( sabakival mint külsõs piloták külön tsen voltatok mert szokatlan volt nektek a ts-szokásunk 😊
De már régen volt, azóta 100x jóvátetted 😊

csutortokon, violent north kupaban, mert PAUL kerte, mert raer

mikor hol miért hogyhogy

Ez tényleg igy volt. Meggymagnak nagyon komoly idegrendszeri problémái voltak mindig szegénykémnek a "10 perccel meccs elõtt még nem vagyunk meg" szindróma miatt 😊
Ransi meg az Öreg állandóan basztatták egymást, kedvencem az volt mikor egy nagyon komoly Kharkov répa elszenvedése közben Ransi kicsit kiborult a helyzet reménytelensége okán és úgy gondlta hogy az asztal szétbontásában keresi meg a vígasztalást... ököllel. És mivel az Öreg felette játszott a galérián ezért berezonált és ilyenformán két TS userbõl is az ütemes öklözést lehetett hallani "BUMM, BUMM".

Vagy amikor Sicboy éles meccsen kezdésbõl lebazookázta a Bulge-on az északi hidat ostrómló legeslõ P4-ünket mert azt hitte hogy még mindig funolunk.

Régi szép idõk... aztóa mindd hülye wowos lett 😄

igy igaz, vannak mapok amin felesleges barmit is gyakorolni. market garden ilyen. ezert nem jatszuk soha.

Ha 2893045. alkalommal játszol wart meg akarod kövezni azt aki megint taktikai egyeztetésre hivja az embereket 😊 Most nyilván nem azokról a pályákról beszélek amiket ritkán vagy alig játszik az ember (coral sea...)

De ha most pl benyögném a srácoknak hogy gyakjunk már egy kis Aberdeent valszeg elküldenének anyámba 😄

Írott taktikát pedig az esetek 70%-ban ha valami eltérõen alakul a tervektõl tapasztalataim szerint senki nem fogja betartani, mert nem elég fegyelmezett olyankor / ideges / elfelejti. Egy a lényeg meg kell próbálni a szarból is ésszel és fegyelmezetten kimászni 😊

Pink Tiger
én elhiszem hogy egy összeszokottabb ráadásul igen skilles bagázs sokmindent megold, de igazán akkor van komolyan véve egy meccs ha mindenki pontosan tudja mi a dolga, valaki írja a taktikát, vészhelyzetekkel megspékelve(a-b-c terv...stb.), valaki begyakoroltatja, vannak házifeladatok, van egy olyan vezér aki ONLINE vezér tud lenni a meccs alatt... stb😊
nos ilyen klán szerintem egy ha volt a magyar szkínben..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Amit kell azt szoktuk gyakorolni, pl te is ott voltál kb 1 hete amikor a wingwalkot gyaktuk. Market axison nem sok mindent lehet csinálni, aki amihez legközelebb van abba beleül és megy a közelebbi hídhoz 😊 Allieden a 3 repcsisnek nincs mit mondani, a két tank is csak dísznek van, a repcsiseink nagyon jól megoldották a dolgokat. ( pl én az egyik sermannal végig a templomnál vesztegeltem ugyanis egy ficko lefehéritette a pontot és elég jól bevédte ) Ki is irom gyaknak ezt a szitut: Bencsi felmegy a templom emeletére és 3 embernek kikell szednie, illetve Bencsnek 20 percig kikell tartania 😄
Ha van valami amit gyakni kellene szolj nyugodtan.

LSSAHlavina
hát akkor a közérthetõségért: magát a játékot már persze, komolyan vesszük, ha egyszer elkezdünk játszani csapatban, akkor mindenki küzd ezerrel. De ha a kupákat és a tétmeccseket komolyan vennénk, akkor azért csak gyakorolnánk a taktikát, vagy (JAJ) csinálnánk egyáltalán taktikát, mert ugye igazi taktikánk az kb. csak Aberre van... 😄

Lássátok be, ez a taktika nélküli, utolsó perces megbeszéléses dolog azért nem egyenlõ a komolyanvétellel, de ez így is van szvsz jól a bf42-vel.

The future is now

nekunk teljesen mindegy kivel jatszunk :]

LSSAHPAUL
sirály 😊 esélyeink 50%-al növekednének,nektek is jobb ha egy lssah-val találkoztok a késõbiekben mint egy arcorral :p

ugynezki lesz egy Fade pilotatok, ez nem 100%, csutortokon derul ki, hogy hogy all a beadandojaval

LSSAHPAUL
Látom nagyon rossz napod van lavina 😊 Csak a te üzidre válaszoltam amiben irod hogy nem vesszük komolyan a meccseket, erre felháborodsz hogy igenis komolyan vesszük 😄 😄 ez a lol.

LSSAHlavina
LOL

The future is now

LSSAHlavina
"...Meggymag bevette a nyugtatóit, Ransi épp összeveszett a faterjával..."

LOL!

The future is now

LSSAHlavina
LOL!!!

The future is now

LSSAHlavina
LOL

The future is now

legalabb nalatok mindenki idoben tudta, hogy mit fog csinalni 😄

Bocsánat én nem mondtam be hogy mit fogok csinálni. Mert én úgyis tudom <#mf1><#mf1>

A Coffal sem igazán csináltuk annak idején máshogy.. persze elméletben létezett 1 órával a meccs elõtti taktikai egyeztetés ami gyakorlatban azt jelentette hogy a meccs elõtti tizedik percben Meggymag bevette a nyugtatóit, Ransi épp összeveszett a faterjával, a maradék meg épp vacsorázott vagy valamikor beesett. Nem egy fontos meccset nyertünk megy ugyanilyen módszerrel hogy a visszaszámlálás elõtti 30. másodpercben lett kiosztva a csapat, és meg kell mondjam talán nem is hiányzott mert egy összeszokott társaság ugyis tudja nagyjából hogy ki mit csinál, hova mozog, max a csapat játékot lehet csiszolni, azon felül már nem nagyon van mit egyeztetni. Szerintem 😊

joebacsi
elkúrták 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
lol belsõ zûrrrrrzavarok😊 ez lehet hogy a szervezet erkölcsi válsága?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
lehet hogy rossz marketing, de felesleges tagadni, tegnap is kezdés elõtt a visszaszámlálás alatt mondta be mindenki a TS-be, hogy mit fog csinálni. Ennyit a gyakról, végtére is ez csak azt mutatja, hogy mindenki jó játékos a csapatban, és már nagyon összeszoktunk.

The future is now

LSSAHlavina
nem Marketen fordultam be, hanem a Coral-on, magán a MAP-on (és nem egyedül, a végén már Felherr és Wittmann is irogatott be dolgokat), hogy ezen kell játszani. Nekünk 3 éve nincs benne a maplistába, ha jól emlékszem, talán nem véletlenül. Néha beraktuk funból...

Nem vettem komolyan a tegnapi gyakmeccset? Ha jól emlékszem mindkét oldalon érmes voltam Marketen, pörögtem mint gép. De mindegy, majd meglesztek nélkülem is.

A másfél óra gyakáson nem voltam ott, bocsi, csak azt hallottam a gyakás végén, hogy a pixelezést gyakoroltad, amivel sokra mentünk. 😛

The future is now

LSSAHPAUL
Na álljunk meg egy szóra. Ne beszélj többes számban, komolyan mondom hogy rajtad kivül nem tudok mást aki ne venne komolyan még egy tegnapihoz hasonló gyak meccset is. Érdekesen nem veszed komolyan egyébként mert te voltál az egyedüli aki befordult. :p
Azért tegnap jó másfél órát gyaktunk, és ha nem tõrnek ránk Ucuék hogy kezdés 😊 még tovább gyaktunk volna. Szal van rá igény, az más kérdés hogy van e értelme... vajon az arcor ellen befog e következni megint ez a hihetetlen légifölény ?

igen, mi is ismerjuk mivel mit lehet kipixelezni, ugyanugy kezdenek mint mi 😊 de most ez BFL meccs lesz gentleman rules -al, no baserape, no basecamp, no pixel