Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mit csinálunk ? vígünk
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
The future is now
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Meg alliedrõl kétszer megöltek a nagyhíd hídfõs házba berohanva, 3-adjára úgy fordultam be a lépcsõn, hogy már elõtte kihúztam a gránátból a szeget. Eldobtam, de akkor pofánbazookázott, meghaltunk mindketten, érkezett Bencs, befogta. 😊
Na meg a repcsiseket megint nem gyõzöm dícsérni. Hunzi még közelharcba is besegített, mellettem lebombázta az ellenséges assit úgy, hogy én túléltem, pedig épp kifogyott a táram.
The future is now
Nagy ellenfél volt.
The future is now
Swedish people are albino monkeys
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
ez kesz 😄 konnyesre rohogtem magam 😄
UNIX Airways
Mindenki elhozza magaval a repulogep egy kis darabjat, amikor megerkezik a
repterre. Mindannyian kimennek a kifutora es darabrol-darabra osszeallitjak
a gepet. Megallas nelkul vitatkoznak, hogy milyen tipusu gepet kivannak
epiteni.
Air DOS
Addig toljak a gepet, amig az siklorepulesbe nem kezd, akkor mindenki
beugrik es engedik a gepet siklani amig az ujra foldet nem er. Majd ujra betoljak, beugranak es igy tovabb...
Mac Airlines
Minden stewardess, kapitany, csomag- es jegykezelo ugyanugy nez ki es
ugyanazt csinalja. Minden alkalommal, amikor a reszletek felol erdeklodsz finoman, de hatarozottan elmondjak, hogy ezt nem kell tudnod, igazabol nem is akarod tudni es minden csak erted fog tortenni anelkul, hogy ezt tudnad, ezert pofa be!
Windows Air
A terminal nagyon szep, szines, baratsagos stewardess-ek, kenyelmes csomag
ellenorzes es beszallas, sima felszallas. Kb. 10 percel kesobb a gep
felrobban a levegoben barmilyen figyelmeztetes nelkul.
Windows NT Air
Eppen mint a Windows Air, csak tobbe kerul, nagyobb gepeket hasznal es a
robbanas pillanataban 70 km-es korzetben az osszes tobbi gepet magaval rantja.
Linux Air
Az osszes tobbi OS legitarsasag elegedetlen munkavallaloi elhataroztak, hogy
sajat legitarsasagot allitanak fel. Onmaguk epitik fel a gepeket, a
jegyszamlalokat es a kifutopalyat. Kis osszeget szamolnak fel, amely fedezi
a jegynyomtatas koltsegeit, de onmagad is letoltheted es kinyomtathatod a
jegyeket. Mikor felszalltal a gepre, kapsz egy szeket, negy csavart, egy
franciakulcsot es egy ules-HOWTO.html-t. Mikor elintezted, a teljesen allithato szeket nagyon kenyelmesnek talalod, a gep felszall es megerkezik idoben minden gond nelkul, a repules kozbeni kaja csodalatos. Megprobalod elmeselni a tobbi legitarsasag ugyfeleinek a nagyszerû utazast, de ok mindig csak azt kerdezik: 'Hogy MIT kellett csinalnod az ulessel ?!
The future is now
Full extrás elsõosztályú jeggyel szálltál a járatra amiben az étkezés mellett a kiszállás is benne foglaltatik az árban. Amúgy a jó pilóta megtartani tudja az embereket a szárnyon, a rossz meg ledobni 😄
Nem nehéz, ha én wingwalkoltatok általában megemelem a gépem orrát a célterület fölött mer az AA-kat csak ugy tudom becsapni ha összevissza kezdem változtatni a sebességemet, szóval akkor felemelem aztán hirtelen bedöntöm és usgyi el 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Rákattintasz lent a free gombra és már kezdi is a számolást aztán egy 3-jegyû kód és már tölti is.
http://rapidshare.de/files/35469297/Market_Garden.zip.html
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
a megoldás: levonni a tanulságot és beeírni a szerzõdésbe az új kitételt, egy legközelebbi esetre...
DE ez nem jelenti azt hogy nics szükség szerzõdéskötés elõtt végiggondolni a szerzõdés szövegezését, vagy hogy a végiggondolás maga hülyeség lenne mert a legjobb leggyorsabb ha szívás után javítjuk a szerzõdést...
ez nem jelnti azt hogy minden eszedbejut de ha nem is gondolkodsz el rajta akkor tuti biztos nem fog eszedbe jutni minden eshetõség
és ilyen eset az is ha az ellen nem használ mondjuk karkovon tankot ebbõl kifolyólag van 2 vagy 3 plusz gyaloguk így mennyivel könnyebben védik be a közepet ...stb
😄
1, mindenki maga akarja megoldani a dolgokat
2, nincs egy valaki aki átlássa a helyzetet, és tudjon érdemleges megoldást mondani az adott helyzetre, amit csinálnak is a többiek
3, alapvetõen kommunikációs hibák szoktak lenni
egy peldaval elve: elozo csapatommal kharkovot toltuk, es nemkicsit kentuk el az ellenfeleket. aztan jott ellenunk egy klan aki magasrol lesz*rta hogy van tank is a palyan, es toltak 8 gyalogossal es 2 pilotaval, mi meg csak vartuk hogy hol vannak a tankjaik... meg is lett az eredmenye, szamunkra remalom lett 😊
neha bizony a tulsagos szervezkedes miatt is be lehet szopni 😊
"Egy a lényeg meg kell próbálni a szarból is ésszel és fegyelmezetten kimászni" erre való a tervezés, lehet anélkül is de tervezés nélkül több a kockázat, több a váratlan eesemény, ez a projektmenedzsment, kockázatelemzés és sokminden elve..😊
el lehet hülyéskedni az ilyesmit persze és az tök móka (szerintem is) de az nem a szervezett profizmus 😄😄
spec én is wingwalkoltam már iwón és alig gyakoroltunk, persze meccsen nem is ment: mindenki lehullott az elsõ percben félúton, így értékes perceket vesztettünk, miközben senkinek gõze sem volt hogy most mit csináljunk ha nem megy a wingwalk 😄😄😄😄😄 szar a köbön, szóval röhögni lehet rajta de ez nem profizmus😊