Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Nincs 😊 ekkor mákot. 1 évben 1x ír Effi és pont most ette a fene 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Majd lesznek rajta, jövõhéten lesz stat.
Jah 800 is megvan :p

Effendi
Sajna úgy látom megin válság tört ki a közösségben....
Néha esténként azért összejövünk páran.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Hi!
Na jo-jo,de felmentem erre a címre aztán egyedül voltam,az ase meg nem is látja...mi van?
vagy 1szerûen csak noob? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

BurnBaby
topic!!! n00b 😛
welcome back ,)

www.battlefield.hu

Hi!
Melyik szerveren lehet mostanában játszani?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

LSSAHPAUL
Mostanában nem vagy icq-n, ezért ide kell irjak.
Megkérdeztem az vezérüket hogy játszhatjuk e a szerverükön a fade-lssah meccset, azt mondta igen.

Bencsi

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi

igen, beszeltem a WA -jukkal. valahogy ugy mondta hogy "we feel so noob" 😄 de nagyon vissza akarnak vagni, azert figyeljetek majd oda mert valoszinuleg a legjobb tankos lineup -pal fognak felvonulni, ugyhogy tuti ott lesz az is aki kenterbe veri -Pelit-jna -t, gondolom akkor el tudod kepzelni mit tud a srac.. szal csak ugyesen, pofozzatok el oket megegyszer, ha lehet megjobban 😊

Bencsi
asszondja a Paul h kihívott minket az Arcor😊
két éves hibernációból tértek vissza!
ennyire fájt a verés?😊

Bencsi
elszállt a ts!
de a public szerver megyen..

Én a lelkem mélyén bevallom picit örültem mert fél tizkor egyszer csak beállitott egy kedves hölgy és elmulasztotta a fejfájásom 😄
Nem is tudom mit csináltam volna ha épp warozni kell és itt van.
De lényeg hogy nyertünk és mindenki jól járt. Grat fiuk.

akkor bennunket jol beszopatott a harhalaukaus 😄 mikor veluk jatszottunk csak annyit mondtak hogy "20:00 our server" 😄 en meg mondtam hogy oke :] na mindegy mosma ezt is tudom...

LSSAHPAUL
Ma rendszerváltás lesz a szerverünkön, menjetek piálni.
Jah soxor szóvolt az ase-ról. Miért nem ezt használjtok ?
Csak kikell választani a játékot, utána az országot és kis dobja a 3 db magyar szervert, playerekkel,statisztikával..
http://www.game-monitor.com/

LSSAHPAUL
Tehát annyit jelent a home/away hogy aki a home az választhat elõszõr a saját szerverére mappot. Ne nagy elõny, mert utána az ellenfél választ és már el is dölt hogy melyik oldalt hol játszák. Még ami a story végéhez hozzátartozik amikor mondtam Xandernek hogy ok all your says agreed, mondta hogy vállasszak mapot a szerverünkre. Választottam egy sztálint meg egy battleaxe-ot, erre visszairt hogy csak 1-et választhatok, és õ válaszotta ki a másikat. Szal gyakorlatilag elhanyagolható a home/away megkülönböztetés.

LSSAHPAUL
Hát hiába mondtam a magamét, Xander megkérdezett egy admint és utána még õk diktálták a szabályokat hogy 1-1 pálya 1-1 szerveren, a végén megkérdezte hogy melyik szerveren kezdjünk. erre gúnyosan megkérdeztem hogy can i choose ? Szal amiért értelenkedtem, nagyon megharagudtak,egy darabig mosoly szünet lesz. Már kezdeni kellett volna a meccset amikor én még mindig az igazamat állítottam 😊Xander a magáét. Amikor utoljára kérdezte hogy melyik mapot játszuk a szerverünkön írtam megint hogy all map 😊 Erre megint bekopizta az admin szavait. Végül engedtem mert nagyon erõsködött és úgy lett ahogy õ akarta. Szerintem te tudod rosszúl Ucu. Sõt egészen biztos.

Bencsi
nem, elég vicces volt😊
alied axe után, alied stalint nálunk, utána náluk az axis köröket😊

LSSAHlavina
szvsz nem azt jelenti, hogy mind a 4 kör ott játszódik (home vagy away szerver), hanem az elsõ kör (map), nem?

The future is now

Effendi
Lehet, hogy nevet váltok, nagyon megtetszett a "Balthasar" név 😊, mármint a B. Woll keresztneve. Vagy csak "kisbaltha". Még gondolkodom...

Effendi
Hát nem én voltam aki befoglalta a közepet, de azért rátettem még erre, mert kb 1-2 perc múlva a saját ponjukat foglaltam be 😊

vegulis akkor mindket palyat nalatok jatszottatok? mer en ugy tudom aki a kupa weboldalan az adott korben "Home" az szolgaltatja a szervert, az "Away" meg kenytelen ott jatszani. vagy rosszul tudnam?

valamelyik nemet klannal csak sikerul lezsirozni, de teny es valo hogy Arcor -e nagyon franko. mondjuk nekem mindegy hol jatszok, mivel foleg assi-knak kritikus a ping

igen, a kupa kezdete elott senki nem szolt semmit a palyakkal kapcsolatban :] nekunk meg mindegy mit jatszunk 😊

Bencsi
köszi a gratot😉
az liedért is lefogadom😊

Okszohúk, de mindegy.
Az hogy a két Stalinon rávertünk a Yes-re 220 pontot kb. olyan mintha minket vertek volna el Aberdeenen hasonlóan. Mondjuk a második Stalinon nagyon meglephette õket hogy Effi hihetetlenül gyorsan befoglalta a közepét, utánna már csak szórni kellett az almát középre. Grat Effi!
Bencsi
az Arcor szerverre tényleg kurva jó, korrekt lenne tõletek ha ott tudnánk lejátszani.tegnap picit komikus volt a szerverekrõl való alkudozás😞
a kis fütyi kezdõ Dark, ki is lépett az elsõ axe kör után és ment volna hozzájuk😊

LSSAHlavina
LMAO

The future is now

Bencsi
lol, bulge nincs, ellenben Corál van!õ vagy az aber vagy mi van😊

Bencsi
rosszul tudod, Okszohút!
ugye Boti😊

LSSAHPAUL
Megemlitem hogy egyszer én öltem meg szegényt miközben várta hogy átáljon a pontunk.. kivégeztem szegényt.

LSSAHlavina
azt amit mi: õrült vagy. PZ-vel még oké, de Bazookával... pffff...

Mondjuk én egyszer axe-on repcsit wespével lõttem le... 😊)

Amúgy a neve Oxothuk, amit oroszul kiolvasva "ohotnyik"-nak kell ejteni, és vadászt jelent.

Amúgy Natasha megint pörgött tegnap. Hátrament a pontunkhoz Sztálinon, láttam, mászik a létrán. Egyet még sikerült belelõnöm, de felért. Megölt fenn két asszinkat, utánamásztam, és lelõttem. 3-an kellettünk hozzá, nagy étvágya van a csajnak. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
Boti jól helyetesítet axe-on, szorgos munkával megtanulta a pixeleket és sikeresen kilötte Oxohút-tot 😊
A multkor mikor játszottunk a yes-el gyakmeccsett lelõttem bazókával Oxót, most meg a tigával suhintottam rá 😄 Nem tudom mit gondolhat.. 😄

LSSAHlavina
nekem meg csak az utolsó Stalin körre javult meg a netem. Képzelhetitek, hazamentem, nincs net... Pánik ezerrel, router, switch, modem reset, fél óra pihentetés után volt netem 0,5 percig... 😞( Aztán szakadozva 1-1 másodpercre volt net jó óráig... Nem tudom mi a fene volt, mindenesetre nekem a modem nem tûnt melegebbnek, mint általában, de a végén ráállítottam egy batárnagy ventillátort, nem tudom ettõl javult-e meg, ma délután meglátjuk, mert jön a szerelõ (legalábbis ma reggel ígérték).

The future is now

Ahhoj
csütörtökön meg játszatok döntetlent! 😉

Ahhoj
grat a gyõzteseknek 😊

mint az elozo post -om 😉 na mindegy lenyeg hogy megprobalom Arcor -ral lezsirozni hogy az o szerverukon jatszunk, oks? vagy ha veluk nem megy akkor masik nemet klannal...

ez meg hiheto is lenne de elobb nezd meg hogy Bulge nincs a palyak kozott amik kozul sorsolnak 😉 learn to read forum 😉

coral sea -n barki szarra veri a Pelit -et 😊 Pelit -nek asszem van egy pilotaja aki fel tud szallni repulovel, szoval ott azert nem volt nehez dolguk. de teny es valo hogy ma ftn-nek 0% eselye volt velunk szemben. Battleaxe axis 181 - 0 😄 aztan stalingradon nem volt kegyelem :]

az a baj nalunk is hasonlo a helyzet. csutortok = Fade nyer 😊

LSSAHPAUL
Jah, elsem hittem,te mindig hülyéskedsz. megnéztem és tényleg:
Round #4 : 14th October - 21st October ( Aberdeen & Bulge )

Bencsi
megvan a sorsolás:
Aberdeen, Bulge!

Bencsi
beszartál a nagy téttõl mi😉
Effi kihúzott minket a szarból😊

Bencsi
grat!
durva, mert az ftn szarrá verte a pelitet😊

Bencsi
😄D

Elnézést kérek mindenkitõl de szó szerint sötétségbe borult körülöttem minden, elõször csak az áram ment el egy bõ félórára aztán a netre sem tudtam 11-ig visszamászni. Sry.

LSSAHPAUL
Ok, maradunk a tradícikónál: csütörtök=lssah nyer

LSSAHPAUL
köszönjük, viszont!

akkor jovo het csutortok? jo nektek?

nagy kiralysag! gratula