Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol 😄 na majd akkor jatsz amikor az asszijaink jatszanak... Battlefiled.no szerver kozkedvelt. az asszijaink: Ray, Sario, utr, hugo, n1nja 😉

mi azokat a palyakat preferaljuk ahol vannak tankok repulok es az asszik is ernek valamit 😊 ilyenek pl az orosz mapok.. kharkovot kurskot nagyon kedveljuk, meg wake bocage sem rossz. gazalat csak a repuloseink szeretik 😊

LSSAHPAUL
Ha minden jól megy a héten lesz stat.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Effendi
Lehet, hogy nagy lámaságot mondok, de nincs kapcsolat véletlenül az ASE és a BFtrack között??
Mivel a BFtrack sem látja jelenleg a szervert, és gondolom, oda be kéne regelni, mert mintha valamikor régen ilyesmit hallottam volna, hogy regelni kell a szervert, hogy a statot figyelje.
Most lusta vagyok megnézni 😊
Talán, ha oda sikerül beregelni, akkor az ase is lát6ja!

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Pink Tiger
bazzz az szép...

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bencsi
mondjuk berlin helyett inkább bevállatunk volna egy gazalát!😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
azt mondja ucu, h kibaszott jók a repûlõik!
aber, un berlin😊

Bencsi
asszem az a baj h az új szerverek semmien zászlóban nem részesülnek, legyen az magyar v német😞
szóval máshogy kell benépesíteni a szervert!
stattal, sok játékkal, türelmesebb adminokkal😊

Effendi
Elõzõ csak pojén vót, me jó a kedvem 😊

Effendi
Egyébként kijez a féd? 😊
Mit tudnak, tankozni, vagy asszizni?
Nem tudtam velük megismerkedni, mert állandóan meghalnak, ha meglátnak gyalogosan 😊 😊

hat megis.
tehat a palyak: Aberdeen / UN Berlin
akinek nincs un berlin az megtalalhatja a kupa honlapjan (http://hl.bfbot.net/) annyit tudok, hogy csak akkor lehet jatszani ha a szerveren content check ki van kapcsolva. intezni fogom hogy Arcor szerveren fenn legyen

Pink Tiger
nagyon gáz szerintem, eléggé felhábírító..

Pink Tiger
hát akkor én szavazok a német zászlóra, de valami legyen😊
a bf42õsök nagy része szerintem aset használ, azt szokta meg...

Effendi
Nem tudom, hogy miképpen,de valóban valahogy át kellene regelni németnek, és talán akkor legalább német zászló alatt többen is látnák a szervert.
Amúgy is lassan több külföldi van a szerveren esténként, mint magyar játékos.
Ja és Paul: várjuk a statot 😊

Szerintem a stat fog segíteni hogy jó shokan legyünk majd.
<#violent>

Kary vagy Karykeksz

joebacsi
azon nemtudok segíteni 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BurnBaby
nem válasz arra a problémára, h a yahoo bszik a userekre, akik fizetnek a szolgáltatásért...

www.battlefield.hu

visszavonva :S

na akkor a varva vart palyak:
Aberdeen / UN Berlin

Kovács legény
ikszfájöröm nekem is van és tök jó basztatni rajta másokat miközben jáccanának😄

www.czekoart.hu

joebacsi
xfire 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

valszeg ma este meglesznek a palyak, rugdosom az adminokat paros labbal...

Bencsi
szerintem is, inkább kirúgjuk a Hunzerkübelwagent😊

Pink Tiger
áááááááá 😊

Pink Tiger
áááááááááá 😊
monsjuk megnézném hogy az lsah beleegyezik egy román zászlóba😄😄😄

Pink Tiger
áááááááá 😊

FiveOmensXXXXX
Beírtam az eredményt (alig tudtam összeszedni az emberektõl, mert nem játszottam). Mecs után azt mondta a hL, hogy ne foglalkozzunk vele õk kitöltik... Thx hogy szóltál.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Bencsi

BurnBaby
ase nem frissül érdemben egy ideje... amióta a yahoo megvette lényegében leírták. a fórumon nem válaszolnak, nem vezetnek át változtatásokat, stb. nem tudunk mit csinálni. nevetséges. joggal panaszkodom - kifizettem érte 30$t (igaz, h már vagy 3 éve, h megvettem, de szerintem a "lifetime" licensz kicsit többet kéne jelentsen, mint 3 év...)

www.battlefield.hu

Bencsi
😄
irányított szabadidõ, a sok müanyag katonának!
nem is kell ide puli kutya😊

Bencsi
ha nem hozz változást a stat rendszer, akkor kénytelenek leszünk német zászlóval vagy akár eusal regelni a szervert, úgy is van két spanyol tagunk meg a román Hunzi!akkor legalább a lista elejére ugrik a szerver ha be van pipálva a europe.mondjuk ez lehet h a klánon belül nem tetszést keltene, vagy nem is lehet megvalósítani?tényleg szar h nem képviseltettheti magát egy magyar szerver ami eddig az egyik legnépszerübb volt, az 5-0 szerverét így meg sem ismerhetik.de az LSSAH úgy is német formáció volt

5omens clanleader -e meg adja meg a kupa honlapjan az eredmenyt, mert amiatt nyavajognak

omg 😄

Bencsi
😄
de nagy szernecse h 1 naprendszer van😊

LSSAHPAUL
Borg tehet az egészrõl. Nem elégszik meg a gyõzelemmel, neki még asszimilálnia is kell az ellenfelet. Majd ellenetek,a meccs elõtt is elmondja a mondókáját: Resistance is futile !

jah eleg szanalmas. kikap valaki a csapataval es megy ahhoz akik elvertek... ahelyett hogy keszulnenek a visszavagora...

LSSAHPAUL
Tiszta hülyeség, igaz hogy játszottunk velük legalább 50 sztálingrádot és soha nem vertük el õket, épp ideje volt...
Képzeld kb 3 hónapja játszottunk az LKE ellen, a mérkõzés után széthullottak, játszottunk 2 hete a bf81-el a mérkõzés után a klánvezér és a helyettese kilépett, majd rá pár nap mulva lssah-ba bevettük õket ( lehet xandert is bevesszük ), bár csak esetleg globális áramszünet esetén tudnának bekerülni a csapatba... Nem értem miért olyan nagy gáz ha jól elverünk valakit.. Minket is elvert az arcy,prgk csúnyán ( igazi lengyel módra (base/spwan camp, bb-vel csak röhögtünk hogy ki mitõl döglik meg a fõbézen születéskor kurszkon ) pár ember befordult, nem játszott pár hétig és kész..

Tuvok
Pink Tiger
A Coca-Cola reklámban a napocskán napszemüveg van...
Ugyan mi a f..sz süt a szemébe???? 😄

Xander

I'm very sorry, but our Battlefield 1942 squad is dead! And I'm not anymore a clanleader of clan =Yes=. So we can not play anymore in this cup. Thanks for organization this very interesting tournament!

Yummy Elite Sausages clan will live in Battlefield 2 and Battlefield 2142, but without me.

ugy latszik nem csak Arcor-nak fajt a pofon 😄

Pink Tiger
hát az a helyzet hogy amíg az ase nem látja szerintem nem lesz nép, ezen csak valamelyest fog segíteni a stat
baszki egy héten belül újra lesz nektem nekem is

hat igen, jomppes is jokor utazott el kulfoldre 😄 amugy az igazat megvallva nekem jobban teccett volna az eredeti elkepzeles, miszerint a palyak a meccs elott 30 perccel lennenek veletlenszeruen kiosztva 😊 ha minden igaz lesz majd telre is hasonlo kupa, sot az is lehet hogy Fade szervez egyet, ott majd normalisan meg lesz csinalva minden 😊

LSSAHPAUL
Megbeszélem a többiekkel a videó felvevést.
A pályák hogy hogy nincsenek még meg? Röhely ez a szervezés, ha jól tudnák angolul már rég lebasztam volna mindenkit.. Kiirják 4. forduló 14-21... 2 nap eltelelt úgy hogy már játszani kellene de nincsmin. Pl azt belehetne írni hogy mivel a folduló 14-21 közti napokra van kiirva és ha egy klán csak vasárnaponkénk ér rá akkor az azon játszon amit akar,mivel sosincs idõben kisorsolva a map, jövõhét vasárnappal meg már kicsúszik a szombat esti meccs leadás határidõbõl.

jaja, el voltam tunve par napra szegedre. kiraly rendezem majd a szervert veluk. es lehet venne egy spectator a meccsunket majd a kozelgo promo videonkhoz, ehhez nektek is bele kell egyeznetek persze.

hibátlan pingjeim vannak:
LSSAH BF1942 battlefield.hu 1.6|313ms|195.228.45.119:14567

ez a tonylány sajátos tulajdonsága? 😞

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Bencsi
semmi sorsolás kupában😞

Bencsi
kusspicsába te fogalmatlan!

Bencsi
látja, csak ne pipáld ki a europe-ot!
így kidobja az összes amcsi meg a stb szervert is😞
de zászló nem lesz a magyar szerverek mellet😞!
jövõ héten valszeg beindul az élet a Lssah szerveren, me lesz stat a sok híú fasznak😊
volt olyan hónap tavasszal h 10000 új (ip)játékos nézed be😊

DarkHorSe
az a baj hogy aseban nem latszik

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LSSAHPAUL
Nincs 😊 ekkor mákot. 1 évben 1x ír Effi és pont most ette a fene 😊