Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHlavina
LSSAH vs YES!
320-117

The future is now

Fade vs ftn
536 - 50

Szerintem meg... csak cseréltek, mert a malac elfáradt.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bencsi
tuti h õ nevelte csak kinõtte az ólat, valszeg most viszi az ingyen konyhásoknak!nemes lélek

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

gecc

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina
hm, régebben így is mûködött. Az a baj, hogy melóban nem is látom a képet, mert az ingyenes szolgáltatók le vannak tiltva. FTP-zni viszont tudok... 😊) Itt is okos rendszergazdák vannak.

The future is now

LSSAHPAUL
😄 ez SUPER jó kép

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bencsi
hát ezt jól elkúrta😊

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

LSSAHlavina

The future is now

Bencsi
talmapowa😊

gecc

a legjobb strategiat meg nbrigade-s csapattars alkotta meg az azota hiresse valt "SPAM YOU FAGGOTS" mondataval 😊

LSSAHlavina
nah szóval tegnap látatlanban azt hittem találtál végre egy jó Sztálin stratégiát a neten, azt kell fordítani... Mert én egész délután azt kutattam, de nem találtam semmi érdemlegest.

The future is now

TS Zolly
Nekem még a bf.hu-n is az bibi 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BurnBaby
nem véltelenül nem hordom a cimkét...

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
www.lssah.com

Wreck86
A Waffen-SS elsõ és talán legjelentõsebb hadosztálya. 1933 hozták létre "Sepp" Dietrich vezetésével, eredetileg Adolf Hitler testõrségének funkcióját látta el késõbb azonban fokozatosan harcoló alakulattá vált. 1943-ban páncélgránátos-, majd 1944-ben páncélos hadosztállyá alakítják. A hadosztály hûségéhez híven végig kitartott Führere mellet és gyakran hatalmas áldozatok árán hajtotta végre küldetését, feladatát. Mindamellett, hogy a Leibstandarte katonái kiváló harcosok voltak, nem szabad elfelednünk azt a tényt sem, hogy sok ezer ártatlan ember halála is az õ lelkükön szárad. Az ideológiától és bosszúvágytól túlfûtött katonák gyakran követtek el különféle atrocitásokat a civillakossággal, valamint a hadifoglyokkal szemben. Bûnei ellenére a Leibstandarte SS Adolf a Harmadik Birodalom egyik legeredményesebb és leghírhedtebb hadosztálya volt, amelyben olyan legendás alakok szolgáltak, mint Michael Wittmann vagy Balthasar Woll.

Alternatív elnevezések:

SS-Stabswache Berlin
SS-Sonderkommando Berlin (vagy SS-Sonderkommando Zossen and Jüterbog)
Adolf Hitler-Standarte
Leibstandarte Adolf Hitler (LAH)
Leibstandarte SS Adolf Hitler (LSSAH)
Infanterie-Regiment "Leibstandarte SS Adolf Hitler" (mot.)
SS-Division Leibstandarte-SS "Adolf Hitler"
SS-Panzer-Grenadier-Division "Leibstandarte SS Adolf Hitler"

..."http://panzergeneral2.atw.hu/leirasok/pancelos_hadosztalyok/1.html"
<#vigyor2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Bencsi,csinálok én neked ilyesmit,sõt még jobbat,csak nem eredeti képekkel,hanem bf1942-õs képekkel 😊😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

TS Zolly
Leibstandarte SS Adolf Hitler

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Bocsesz. De én nem tudom mit jelent a LSSAH .
?????????????<#helpplz>

Kary vagy Karykeksz

6 player jott ossze estere, ugyhogy sajnos le kell mondanunk a gyakszit :\ bocsesz :/

TS Zolly
😄 Nekem ez a csengõ hangom! 😄 Röhögök a sok ratyin, mert azt sem tudják mi szól, ém meg beadom nekik, az svájci vasutasok indulója. 😄

Bencsi

Bencsi

Bencsi

joebacsi
khm-khm, az elsõ ték számít ha már mindenképpen csak 1 gyõztes lehet...azmeg beersnél sokkal jobb kezekbe került 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mar 6-an vagyunk valszeg, de lehet 3 palya nem fog beleferni

Bencsi
de egy 6vs6-os jammelés is vicces lenne, gyak értéke nem sok, de egy kis mokamiki😊
persze jó lenne ha meglenétek

Bencsi
na mán megen a pánic😊

PAUL
nem 100% hogy megleszunk estere, de azert rugdosom a kis vikingeket. szolok 7ig, ha megsem jonne ossze

LSSAHlavina
na, a melóból nem tudtam megnyitni, köszönet az informatikusainknak... <#mf1>

Zsákmányolt tankokat gyakran használt a német sereg, egyszerûen átfestették.

The future is now

Bencsi
a fütyi lammák ha tovább keresnének, megtalálnák azt a 109-est amibõl a néger beleugrott a tankba, csak hát az anti basecamper megfogta😊

Pink Tiger
minden nagyobb rásnál van egy csomó együttes nyertes😊 ezért még sehol sem szokták letörölni az összes 100kást 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

TS Zolly
Mert volt belölle vagy 4. 😄 Amugy Beers lett a gyöztes. 😊

LSSAHPAUL
A lényeg hogy találtak egy t-34-est német vaskeresztel. Kb ez a szürke t-34-nek felel meg a bf-ben. Látod ott van a kupak amire kell lõni 😊

LSSAHlavina
ok ma megcsinálom Franciára, holnap kész lesz a német, de oroszra csak jövõ hét...

The future is now

Bencsi
Lavina egy fordítás elkélne😊

Bencsi

Bencsi
http://fishki.net/comment.php?id=13675

Bencsi
pelnahajdelplovokától!

Bencsi
mija a pénec<#nemtudom>
emezt meg méé

Pink Tiger
én már rég forradalmat csináltam volna ott ezért, persze ha aktív sceen tag lennék..<#zavart1>

Pink Tiger
megvolt a 100k a bf2 topicban és lecsúsztam róla, róhadt nethiány!<#hehe>
de láttátok hogy letöröltéék a 100káikat? ekkora lámaságot..

Pink Tiger
ú hát ráfért az sgre már egy kis design csere, de az elõzõ átláthatóbb volt egy kicsit..

Mond nekik, hogy jogod van játszani, ezért biztosítsanak egy erre alkalmas gépet! Vagy különben mész az Ombucmanhó... 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHlavina
Na én meg elvittem a 90705-öt. 😛PPPPP

Akkor a YES ellen nem tudok pályára lépni, bár még lehet, hogy találok egy szabad gépet Strasbourgban, viszem a BF42 cd-met. 😊

Legyetek szemetek, Battleaxon pixelezni ezerrel.

The future is now

az a durva hogy illuminators egyik jatekosa (illuminators.Bot) magyar szarmazasu es az illu ventrilojan magyarul beszeltem vele 😄 bar picit tori a magyart 😄 milyen kicsi a vilag...

egyikotok maradjon fenn ha lehetseges, valami klan tag-el a neve elott ugy megismerik