Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Basszus ez az élet mindig hoz valamit! Komolyan mondom
mióta Pesten lakok kicsit se unalmas az életem.
Múlt héten pl. szépen sikerült összetörni az autót ma beszéltem
a karosszériással azt mondta 90%, hogy gazdasági totálkár.
Képek a galériámban.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
A párja se olvassa a fórumot?

Boldog szülinapot Blaster!

Ma vettem egy Samsung TFT-t végre élvezhetõ módon tudok játszani.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Te aktív Bf1942-es vagy ??

Kary vagy Karykeksz

Guest
Másikbf szar, sry 😉
joebacsi
milyen kódot? 😄
mind1, majd 4 fele felszabadulok tsre, oszt megokosítjuk...meg amúgy is frx ellen kéne most gyúrnod a másikbfben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pedig nekem is jön .

Kary vagy Karykeksz

Nem gyün<#rinya> Kódot kér<#wow3> nekem a full 1.6 peccs kéne....

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

joebacsi
há pedig gyünaz

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a sly.hu-ról nem sikerül letölteni az 1.6-os patch-et<#wow3>

Tuvok
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 01. 10. 11:27
sazl ...
HBD neki :o)

Guest
Amúgy boldog szükinapot Blaster (bár 99% hogy nem olvasod a fórumot 😊)
Guest
Nem is, tekintve hogy a BF2142 egy BF2 mod így gyakorlatilag egyforma szar mind a kettõ 😊
egyik xarabb mint a masik

<#eljen>

Kary vagy Karykeksz

gecc
Elég lesz a bf2,a forgotten hope 2 csak ezen lesz<#eljen>

Bf 2 és uttána megveszem a bf2142-õt.

Kary vagy Karykeksz

gecc
Kary akkor BF2 vagy BF2142 lesz?

Tegnap Balával mentünk fel ketten a lssah serverre .
10 percen belül 10 -en lettünk 😊
Mentem is Szólni a lssah ts-re , uttánna meg jöttek a lssahsok.
És toltunk egy nagyon jó game-t.
Csak mostanság sokat cod 2-tem .
És rájöttem hogy mennyire nem tudok bf-ezni !

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Looool....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nem jött még haza a baba a kórházból ugye? :-)

LSSAHlavina
Á mégsem, ez még kell.

- Csókolom p*n*ízû fagyi van?
- Persze, tessék.
- Fúj de szar az íze!
- Kicsit följebb nyald hülyegyerek!

The future is now

LSSAHlavina
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!!"

"Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!"

"A nõknek 70 házimunkához kell érteniük: Fõzés + 69."

"A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez, de nem nagyon."

"A démonokat dobolással elûzni kívánó benszülötteket lenézik a civilizált amerikaiak, akik hosszantartó dudálással akarják feloszlatni a közlekedési dugókat."

"A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék."

"Egy nap 24 óra. Egy rekeszben 24 sör. EZ NEM LEHET VÉLETLEN!!!"

"Ön dönt, iszik vagy vezet. De egyszerre a hármat ne csinálja!"

"Nem jön semmi, csak egy tehén... Az is IFA-n."

Na, ennyi volt mára.

The future is now

LSSAHlavina
Egy mérnök, egy könyvelõ, egy patikus, egy informatikus és egy
köztisztviselõ el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a
legkülönlegesebb képességekkel.

Elsõként a mérnök hívja magához a
kutyáját: "Derékszög, mutasd be, mit tudsz!"
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet,
egy kört és egy háromszöget.

Ezután a könyvelõ is odaszólítja a kutyáját: "Aktívpasszív, na mutasd
csak be te is, amit tudsz!"
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi
azokat négyesével 3 oszlopba.

A patikus erre azt állítja, hogy az õ kutyája még ennél is jobbat tud:
"Hõmérõ, add elõ a számod!"
A kutya kinyitja a hûtõt, kivesz egy liter tejet, elõvesz egy 10 cl-es
poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy
mellé.

Az informatikus szerint ez semmi, az õ kutyája ezt simán
lepipálja."Keménylemez, nyûgözz le minket!" A kutya leül a számítógép
elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot.

A négy ember a köztisztviselõ felé fordul és megkérdezi: "Na és a te
kutyád mire képes?"

"Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselõk képességeit!"
A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent
letöröl a számítógéprõl, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy
közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzõkönyvet a munkabalesetrõl
és elmegy hat hónap betegszabadságra.

The future is now

LSSAHlavina
változzon a tavaszi szél... 😊)

The future is now

JAG1
Kezdem azt hinni, hogy Bencsi-nek két énje van. :-)
És hogy mennyire iagazad van, az is alátámasztja, hogy tegnap már olyan elvonási tüneteim voltak, hogy a P3-as notira felküszködtem a gémet.
640*480~60Hz minden low, a szövegek olvashatattlanok voltak és még így is annyira akadt, hogy mire lõttem volna, már a spawn pontot kellett kijelölnöm. :-)
A lényeg, hogy gyûlt a nép szépen, amint látták, hogy fenn vannak páran.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bencsi
persze ez a közös tsezés elég naív dolog, ha 4 éven keresztül nem üzemelt a picsasok playerrel, akkor most miért értékrlödne át a fontossága, hasznossága.
a szerverünket(tiszeteletem az 5-0 klán felé, de úgy adodott h az LSSAH szerverrre népszerübb lett, amivel fordított esetben sem lenne gond)meg szerintem kúrva egyszerû lenne vissza futattni, vagy legalábbis a mi igényeinket kielígíteni(napi 10v10-es jó ízû funnolás), csak egyszerûen játszani kell rajta!!
ha van még 20 fanatikus napi player, és van!!!akkor nincs különöseb probléma csak némi összefogásra, lelkesedésre van szükség!
egyértelmû probléma, a már töbször kivesézett szerver kérdés, stattisztika hiánya, keménykezû adminolás és a 3keménymag külön saját szerverre való orientálodása, de ezen túl kell lépnünk és egyszerûen játszanunk kell!
igen ez mártír dolog, mert egy egész délutánba kerül h felfutass egy szervert,de érzésem szerint ez 4-5 nap munkát igényel és akkor megen kialakul egy olyan brigád, játékkkedv h a már említett 20 playa meg a bekapcsolódó ingyen frag, vicces mókákat hozhat össze!
persze úgy megy ez, ahogy én is szoktam mostanság h frissítek, üres a szerver, vagy akár 3 noném bohóckodik máris mennek külföldre😞
de én igérem és remélem még páran csatlakoznak, h mától a közeljövöben ahogy idõm enegedi az LSSAH szerevrt fogom preferálni!
remélem ha páran még így teszünk, 1-2 nap alatt megen tiszteletét teszi a régi-új lamer brigád
tapasztalataim szerint ez este 6tól 10ig való intervallumban valosulhat meg a leghatékonyabban

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
ucunak teljessen igaza van, tömve vannak a szerverek!
ha nagyon akarnánk felmennénk egy ts szerverre akár 4 szobába külön és tolnánk a játszást, mindegy hol, de legalább 20-an és együtt!
csak nem kell ego kérdést csinálni a szerver mijenségébõl, hovatartozásából!
persze kellemetlen ha fizeted, foglalkozol vele és nincs rajta nép, de ezen is lehet segíteni!
de ameddig ezt a problémát nem orvosoljuk, az addigi átmeneti idõszakot sem kellene magunk számára fossá tenni!
azt javaslom tegyük még nyilvánossá az 5-0 v a LSSAH ts szerverét magyar berkekben, és akik akarnak publikozzni azok büszkeséget félretéve nyugott szívvel menjenek együtt egy jó ízüt gémelni külföldi szerverekre ameddíg nincs más vagy akár akkor is!

Bencsi
köszi skacok,skaccsajszik a köszöntõket, kedvessek vagytok!
Pink kösz a halakat😉

Wreck86
LaViNa te nem változol😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHlavina
légyszi ne írogassatok már be ennyi ontopic dolgot a fórumba. Nincs ennyi idõm olvasni.

The future is now

maszat19
Az sw-nek nem jó a szériálja (crackws) az EA-hoz meg sok szerencsét...

Számítógépét működtesse elektromos árammal.

Wreck86
a sw-snek két baja lehet:
1.alapból rosszul lett megírva egy széria,s emiatt ne mûködik
2.már kilopták a cd-keyt régen(nem én voltam 😛)

amúgy max,ha 10-en jáccanak vele egyszerre,nem vesztettél vele semmit,az 1.6-os patch pótolja símán.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

gecc
Köszi szépen<#worship><#worship><#worship>

Holnap felhívom az EA HU-t és lesz, ami lesz. Majd elküldöm neked üzenetben, hogy mit mondtak...

BurnBaby
bocs, megtaláltam a belsõ fórumon. ott is gyalázatos. üdv, bb

www.battlefield.hu

BurnBaby
a "nem fizetjünk két hónapja" sor bszott fel, mert így nemtom minek fizetek a klánnak szerverdíjat, miközben hónapok óta alig játszom, ha ti nem fizetiek, ugye, és hát nem is a rendezésre való szándék cseng ki a soraidból. ergo ebbõl megint nekem lesz kellemetlenségem. nem értem továbbá miért itt kell megtudnom, a belsõ fórumon nyomát se láttam, h ilyen szándékotok van (értsd: nem fizetés).
üdv, bb

www.battlefield.hu

JAG1
Látod Pink koma mit ki nem pattintotál itt a server felvéteseddel?
A totyik beindult, pörög mint állat, a klántagok összevesznek, régi gémesek visszatérnek...
:-)

JAG1
Akkor tényleg nemtom, mert a Tescoba simán kilopják a cd-keyt.

gecc
Unokatesóm is most vette,azt neki is ez a panasza.Úgyhogy nem vagy egyedül.<#szomoru1>

joebacsi
szard le, azzal úgyse multizol, mer nemigen van hozzája szerver 😊
amúgy, csakhogy érezd, hogy jót cselekedtél, minnyá kapod a logódat 😄

<#vigyor> régi. 3 éve kaptam SMS-ben angolul.... Ennyi ideig tartott mire valaki lefordította<#nemtudom> de attól még jóóó<#zavart1>

LSSAHPAUL
na kocc le a nevemrõl BB!
Nem vagyok se bank, se pénzügyi intézõ, direkt nem én intéztem a pénzügyeket, nekem semmi közöm a battlefield.hu-hoz, max annyi hogy más dolgokban még én vagyok a klánvezér és könnyen hozzám lehet ezt is vágni. Én fizettem, az én lelki ismeretem tiszta. Meg a partin bukott pénzedbe is beszáltam, szal fejtsd már ki hogy mi a bûnöm.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

576K-ban (Westend) Az alapot és a Road to Rome-ot sikerült feltenni, de az Sec.Weapons-t nem<#wow3><#rinya>

JAG1
Én passzolom. <#wow3>
Tesco-ba, vagy Media-ba vetted?

JAG1
Lol

Szevasztok!

Kipróbáltam a BF2142-t. Kb 8 órát nyomtam. Szar!<#levele> Elcseréltem Medieval 2-re<#vigyor> és megvettem a BF 1942 anthology-t<#vigyor0> De a Secre weapons CD kulcsot nem fogadja el<#wow3>
Sorry, de nincs idõm FAQ-ban keresgélni...

lol? 😄

BurnBaby
jah, amióta pali beterhel így keresek mellékest ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
csak a tisztánlátás kedvéért, te vagy az egyik csaj ?

😄