Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
sztem meg inkább "--> FREE XXX <---" lenne marketing szempontból a legideálisabb szervernév 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wreck86
lehetne pl RatyiFire,ZúzdaCircle😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

BurnBaby
ezt ma kaptam. aggódó urak figyelmébe ,)

FIGYELEM!!! TOLVAJOK!!!

Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok:

Két feltûnõen csinos , fiatal nõ odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen a Teszkó/Ósán/Metró parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából (így terelve el figyelmed) megkérdezi, hogy lemoshatják-e a szélvédõdet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy eldobnád-e õket a közelben lévõ benzinkúthoz.

Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idõ múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni!

Ekkor az egyik elõrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel.....A másik pedig közben kikönnyíti a pénztárcádat! VIGYÁZAT!!!!!

Egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem!!!
Ma is oda megyek.

www.battlefield.hu

JAG1
:-D
Ne haragudj BB, tdom nem vicces téma, de a mondatod utolsó szakaszán jót nevettem.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

BurnBaby
semmi baj pali, majd azt is fizetem én... úgy tünik nekem belefér buli, haverok, szerverek? ha nem kell a szerver tessék szólni, az én faszommal vered a csalánt.

www.battlefield.hu

Pink Tiger
salvatoréval néha beszélünk msnen, amikor kitettem a persona non grata mottót az msnen egybõl megkérdezte hogy csak nem a prájmeri miniszterünkre gondolok? 😊) szóvl képben vannak a skacok😮)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
egyébként ezen én is gondolkodtam, az lssah név lehet vonzó és riasztó is
.. nemtom

Wreck86
Zalka Mátét ? ammög ki 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
ha a prgk,vagy illu,vagy arcor emberke meglátja az LSSAH-s feliratot,egybõl beugrik:ide ne mszaabd menni,mert bannolnak 😛 ha lesz serevr valami univerzális név kellene neki.

a 3. pontrol annyit hogy szerintem semmi koze a magyar mentalizmushoz... ugyanugy latom pl a nemet Arcor tagokat kulfoldon jatszani, vagy ftn-eseket, az illusok is kulfoldon jatszanak, hL-esek is jarogatnak battleboxra vagy mas kulfoldi szerverre, sot meg a PRGK tagjaival is gyakran talalkozom holland es nemet szervereken... szoval szerintem ennek semmi koze a magyar mentalitashoz

Yan
több ismerösöm most vette meg.
pár régi arccal beszéltem, szívesen leporolnák, mert az uj bf sorozatok nem jöttek be nekik.
de ahogy látom, Te átnyergelsz a bf2-re 😉

&#165; xfire: kistekila

Pink Tiger
fú hogy van ez?

bf.hu-tól béreltek egy szervert amihez nincs olyan hozzáférésetek amilyen kellene egy naprakész szerverhez, ezért ezt érdemes leváltani, ugye?

rdhától kaptok egy szervert kompletten, de az akkor saját szerver lesz?

LSSAHPAUL
Kérdezd már meg hogy ismerik e Zalka Mátét ? 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Miller a spanyol nagykövet 😊

Wreck86
+ spanyol barátainknak is lett saját pub+war serverük😞 ()

Wreck86
ja,és az x-esek azért konkurencia,mert elszívja a német játékosokat,akiknek a battlebox nem tetszett,mivel jó a pinge+ismertek is. persze ha hozzánk jönnének az más tészta lenne.eleinte nagyo nsokat segítettek is,rendesek voltak.

Wreck86
moddolt mapok+antibasecamp rendszer cakk-um-pack megvannak+pár új map is,DGJ-vel beszélgetek néha,ha ráérek vuzsgaidõszak alatt,hogy hogy tudok plussz tankokat betenni,pl: aberdeen 5 tigris,5 m10... vagy egyik oldalt csak tiga másik oldalt csak jeep 😊😊 azt fun. abeerlin= nagyon akadna a városban bent a berlin,mert berlin fa..án kidolgozott,sok a tárgy(object) benne,s ezért nem valósítható meg. ui: legutóbb el-alameinre tettem be egy tengeralattjárót a a német fõbéz mellett lévõ tóba 😄😄 móka. szóval a servernek iylenfajta ügyeit én tudom intézni.(mint eddig is)

Én mindig az ase-n keresztül csatlakozom😊 Ping szerint rendezem, és az elsõ 4-ben megtalálom a miénket, meg a tiéteket. 😊 A többi meg nem érdekel😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger
ok, házat valaki csak tud egyet és akkor ram és proci kell még

LSSAHPAUL
Most még a bf.hu -tól bérelt szerverünk van, de nem fizetjük már 2 hónapja, mostmár valóban a battlefield.hu által szponzorált a szerver 😊 De tárgyalunk az rdha-val hogy õk adnak nekünk bf szervert, lesz stat is, meg minden. Még nem egyeztünk meg, tesztelés alatt van a szerver. (88.209.254.42)
A saját gép nagyon jó lenne! Mert az hogy így néz ki a stat csak annak köszönhetõ hogy annak idején Wittmann távoli asztal használati jogot adott nekem és tudtam basztatni, illetve akinek volt valami jó ötlete azonnal megcsináltuk,pl antibasecamp rendszer, moddolt pályák stb. ez a kulcsa egy befutott szervernek. Legyen pár ember aki azonnal tudja pesztrálni. Mert pl te azt mondod hogy van egy olyan aberdeened ahol 5 tigris van és írsz a bf.hu-nak hogy tegyék be,akkor garantáltan több mint 1 hónapig kellene nyüstöld õket, addigra meg már általában elkeseredik az ember, de pl ha lenne pár embernek ftp-je a bf könyvtárra akkor mihelyt van valami jó cuccod feltöltöd, vagy szolsz olyannak akinek van.. ( anno legalább 10 embernek adtunk ilyen jogot )és az feltölti.
Kihagytam még valamit az elõzõbõl:
4. Nem látja a szervert se az ase, de még a játék sem 😄 😄 😄 ( azon röhögök hogy az emberek minek jöttek fel egyáltalán ha azt sem tudták milyen map van, megy-e a szerver,vannak e rajta, egyáltalán honnan tudták az IP-ét ? 😄 )

JAG1
Elég hát. Giga lan integrálva, netet Õk adják. Mi kellene még?
Még monitor sem kell. VNC-vel távolról vezérelhetõ.

A mostani serverrõl semmit nem tudok.

Sztem indulónak bõven elég. Gémek elférnek rajta. Késõbb, ha bõvítenénk még 1 winyóval, akkor raid-be lehetne rakni, ami nem kicsit növelné a sebességet. A winyó mérete lényegében inenntõl azon múlik, hogy mennyi ftp-re szánt cuccot akarunk felrkani rá. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pink Tiger
pl milyen vinyó kell? én oda tudom adni egy vinyómat, 40gigás maxtor vinyó semmi extra de tökéletesen mükszik

Pink Tiger
és ez így elég?
most milyen szerveren megy a páblik? abból valamit nem lehet felhasználni?

JAG1
Mondom, van egy asus fullos alaplapom, amiben nem megy az AGP. Ennyi baja van. De ha server, nem is kell.
Kell bele egy proci, lehetõleg Barton (AMD Soket A) kb. 13-15K használtan.
RAM
Winyó
Ház
Letesszük egy server farmra havi kb. 7K

Önnyi.

A server supportját bevállalom,(telepítés, karbantartás, mittomén..) fõleg ha Pösti hostingra tesszük le a vasat.

Pink Tiger
összerakjuk a szervert aztán majd veszel újat😊

JAG1
Egy lelkes ifjonc. :-D
Ááá Pink koma, egyedül maradtál ezzel a lelkesedéseddel. Én is hasonlóan kondolkodom mint Te. Néha publikoznék kicsit, de nem a sok benszülött, agyatlan között. Nekem is ez a játék, tényleg játék. Szórakozásdiból jó társaságban én is elmarhulnék néha.
Az más kérdés, hogy valami vasat is kellene a gém alá szerezni, mert eladtam. :-)

Pink Tiger
a statisztika akárhogy is de tuti megoldható

az xesek szervere meg ekkora konkurencia nem lehet, nem? ha minden más oké akkor jöönnek a népek a régio jól bevált lssah szerverre nem?

ha jobb vas kell többen tuti össze tudjuk dobni

ha jó szerveren stattal megy minden rendesen akkor meg a befuttatást megszervezzük minden estére, késõbb meg már megy magától..

Pink Tiger
ez így nem helyes! izgasson téged is!! 😊))

szóval azért lenne jó a páblik mert vagyunk egy páran akik nem waroznának már, nem érünk erre rá és ebben már kitomboltuk magunkat, max néha segítségként fánból beállunk ha hiány van nálatok, egyébként inkább csak innen a fórumból szurkolunk nektek és örülünk ha sikereket értek el..
tehát inkább csak páblik de az is csak és kizárólag a szokásos arcokkal, pl veled meg a többi lssahs arccal meg a többi esti freggelésre elõmászó hazai vérkirállyal pl kary, vagy újabban seat, vagy pl elõkerült néhány õs humános is, de összefutottam attestól kezdve majd minden régi arccal is már az lssah-n... és persze egy csomó "ismeretlen" magányos farkas bfes aki szinte majd minden este fent volt a szerveren a magyarok közül vagy a megszokott külfõldi arcokkal mint salvatoréék,bender, mercedes, muesli, xpartiék... jó volt így esténként nyomni, ezt kéne visszcsinálni

másrészrõl az lssahs tagoknak is a saját lssah páblik tuti hogy csapat összetartó erõ volt, ráadásul a külföldiek is jöttek hozzátok beállni klán szinten és õk is mind a páblikon keresztül jöttek..

pl vas akkor nem is kellene? ez a három a fõ ok amit írtál?
stat miért nem ment? mi köze van a battlefield.hu-nak ehhez?

Tuvok
😄

LSSAHPAUL
Benne vagyunk 3 kupában és a cb-ladderen is nyomolunk. Személy szerint már nem izgat a publik de azért összeszedem az okokat. Az hogy eltüntek az emberek a szerverünkrõl több okra is visszavezethetõ:
1. a statisztika nem ment normálisan a battlefield.hu jóvoltából
2. a német barátaink az -X-esek saját szervert hoztak létre
3. nehezen indult be a szerver késõ délután.. és ha nincs rajta senki akkor kevés bolond van aki feljön rá "befuttatni", illetve a szokásos magyar mentalizmus, ha a külföldin vannak 40-en akkor megyek oda. ennyi.

Guest
Miért, te is BF-eztél? <#wow1>

😄
Pink Tiger
volt hogy reggel bffel keltem egész nap a munkahelyemen stratokon vitatkoztam a belsõ fórumban, délután az elsõ dolgom volt bekapcsolni a gépem otthon majd elõmelegítés, este gyak, vagy mecss, ha meccs elõtte tökölõdés aztán nagy végre késõ este meccs aztán levezetés páblikon, aztán hajnalban fekvés reggel ugyanez 😊))

Pink Tiger
ki tudja megmondani hogy mi kell pontosan? pól?

JAG1
Párszor volt már ez téma, de megoldás sosem született.
Én felajánlottam egy jó kis alaplapot, de a kutyának nem kell. ;-)

Pink Tiger
a mostani szerver nem jó? mi nem stimmel? vas kéne? pár ezrest bele tudok rakni ha kell... vagy mi kell?
pól? többiek?

JAG1
Ahhoz kéne egy jó kis szerver, ami bírja a sok népet, meg nem külön, szanaszét kéne brancsolni annak a maradék pár 10 megszállotnak.
Tegnap én is gémeltem volna egy kicsit, de sehol nem volt senki.
Battleboxon kellett szégyen szemre csapatnom. Ráadásul egyedül, mert a sok nyomi egymást írtották a repülõért, meg a tankért.

Tuvok
Olyan kincseket õrzök ... ezeréves stratok pályákra, painttel berajzolt útvonalak kharkovon, aberdeen-es meg bulge-os pixelshoot képet, gránátozóhelyek sztálingrádon, B17 útvonalterv gazala-n meg bocage-on, Fritz "csíterek vagytok" címû wake island stratégiája 2004 januárból ...
:o)

Pink Tiger
biztos hogy valahgogy nem lehetne azt az lssah szervert népszerûsíteni hogy pörögjön mint a battlebox meg a többi?

Pink Tiger
én pont ugyanígy vagyok Kary!!

én is ismerõsökkel és haverokkal játszanék együtt, egyébként meg nekem a bfnél jobban tetszik pl a vietnám és idegenekkel játszani inkább azt szeretem, sajnos mivel már vagy 3-4 hete szinte nincs is magyar szerveren senki pár napja én visszatértem a vietnámhoz.
azaz ha hazamegyek és játszani karok egyelõre elõször még megnézem az lssahszervert és ha ott nincs senki hát átkapcsolok vietnámra és már csatlakozok is valahova...

azert van meg jopar oskovulet 😊

én is attól tartok hogy lassan már társaság sem lessz

Kary vagy Karykeksz

Tuvok
Te meg szimplán befogod <#smile>

Tuvok
mindig a társaság mitt szerettem BF-ezni, de akikkel én együtt játszottam vagy egy klánban voltam, azok már nincsenek sehol

Guest
Nem, õ csak szimplán spammel.
akkor evvel te is így vagy ?

Kary vagy Karykeksz

Tuvok
mert az évek alatt megunták, már nem látnak benne kihívást, jobbat találtak, vagy nincs rá idejük

De miért is ?
Ez a nagy baj !

Kary vagy Karykeksz

Tuvok
a legtöbb "õs" már évekkel ezelõtt abbahgyta ...

De én szeretek a ismerõsökkel eggyüt játszani ( magyarokkal ).

Kary vagy Karykeksz

nemtom, en azert latok tomott szervereket minden este.. nem is egyet