Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de itt egy vers neked :
Amikor elõször állt bambán Grádon,
Még nem tudta, ki az úr a placcon.
Az elsõ vágást kapta
Mert Hunziba akadt az útja
A bf42-ben rohadt a törvény:
Fejlövés kell és elég két töltény
Az elsõ csítet feltette régen,
Nincs mit reklámozni már ezen a téren.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az jó volt, mikor Balával futottunk egymással párhuzamosan, szemben állva, õ mp18 én colt, és lepuffogtattam. Emléxel? 😊) Minden coltlövésem talált.
The future is now
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
biztos beragadt akkor a gépágyúja😊
vagy csak felderítõ géppel😊
Én hajóval voltam és csak 1x tudtam leszedni Effet, rossz napom volt 😞
Józsefváros!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
The future is now
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
jöhet privben
azt hogy befizetnél egy páblikba az tök jó az a második lehetõség
Nem fogok gyõzködni senkit, de szívesen áldzok én személy szerint egy jó kis páblikra. 😊
és legalább ti is gyakrabban jönnétek páblikra mindannyian és onnan meg jönnének hozzátok is tagok rendesen ahogy kell eg klán életében..
merthogy tudtok olyat csinálni hogy egyszer ti egyszer az lssah használj a szervert, fõlleg ha kb 5 aktv tagotok van tuti hogy nem gyakoroltok éjjel nappal a war szervereteken, simán fel tudnátok osztani az lssahsokkal a szerveridõt a két klán között és amikor ti gyaktok magatok közt akkor õk nem és fordítva szerintem ez így nem hangzik rosszul nem bala?
Az, hogy szeretnénk egy saját szervert, szerintem senkinek semi köze hozzá.
Abban viszont benne lennék, (bár nem sok manival), hogy beszálnék egy közös publik szerver fizetésbe. Azt nem vitatom, hogy jó volna egy olyan szerver, ahol összegyûlik a nép. De kell egy olyan is, ahol lehet a taktikákat csiszolgatni, ökörködni. 😊
Én ezzel hozzá tudok járulni eme nemes cél eléréséhez.
Kary vagy Karykeksz
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
de miért nem akartak anno közösködni az 50ások? ez nekik is jó, ugyanakkora költségért van egy közös páblik szerverük az lssahval, ennyi különbség a mostanihoz képest
mekkora a taglétszámotok kari? és ki a vezér vagy döntéshozó?
De az 5-0 nem ment bele .
Én benne lennék de a többiek nem akarnak közösködni .....
Sorry az 5-0 nevében
Én kérek ellnézést
Mostantól fent leszek a lssah-n gyüjjön mindenki
Kary vagy Karykeksz
arra tartjuk hogy ha már teljesen kihal a bf42 szkín, ez a topic meg minden akkor majd napi 20 posztot nyom itt néha csak egymagába néha bbével mindezt hogy elõbb utóbb visszatérjenek az õsbéefestulkok is akkor újra indul a kör 😊))
szóval akkor ki a five omenesek vezére? vele kéne beszélni hogy legyen az lssahnak és az fonak egy közös war szervere és egy nagy közös páblik szervere és a két klán együtt tartsa fenn ezeket
hátha meg lehetn e egyezni
pól ehhez mit szólsz mint lssah vezér? én ilyenekbe nem is nagyon akarok beleszólni, szerintem neked kéne az ottani vezérrel egyeztetned ha jó ötletnek tartod
majd apával is tisztázom hogy a napi nyakkendõs rabszolgaásgot ideje levetnie iõnként mostmár 😊
Tuvok meg lehetne a pap. Õ fogja feladni az utolsó kenetet a game-nek 😊
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A közösködés mindenképpen célravazetõ lenne, ugyanis publik elég lenne egy , egyrészt nagyobb népesség lenne, másrészt költségben is jobban jönne ki mindenki. War sztem ritka lenne, mikor egyszerre warozna a két klán. Ezt idõpont egyeztetéssel megoldhatnánk. Ha nagyon nem, akkor 2 warserver menne, a publik addig állna. Ez az esetek max 1%-a.
nem lehet olyat hogy egy szerveren fut kétfajta játék?
mert ha két klánnak egy közös war szervere van amit egyébként is ritkábban hsználnak, teljesen összeegyeztethetõ lenne a warolás két hasonszõrûen warozgató klánnál, a költségeket meg meg tudnák osztani, így akár egy bf2es kisebb klánnal is lehetne war ügyben közösködni..
az 50ásokon ki van még melyik a harmadik klán, az rdh?
a másik két klánnak is van szervere, de azon nem páblikoznak nem?
az csak war szerver szóval amikor õk is páblikoznának akkor jhetnek az lssahásra,
vagy lehetne a három klánnak egy közös páblik szervere, az milyen gondolat szerintetek?
vagy ez hogy van most kell minden klánnak egy saját war szerver meg saját páblik szerver?
nem lehetne valahogy közösködni itt a klánoknak?
csak akkor szeretnék kérni mapváltós jogot.
mert most is invasion megy ....
Kary vagy Karykeksz
Egyrészrõl nincs mit összetörnöm, másrészrõl viszont belõlem mi maradt volna ha a kocsi így néz ki? 😊
De komolyan, ment le Bajára az 51-es úton és a jeges úton megcsúszott. Szembõl elõztek és ezért ráfékezett ekkor elkezdett az autó csúszkálni és a segge elkezdett keresztbe fordulni. Majd mikor 180 fokot fordult megakadt a jobb oldali padkában és fölborult. Azért nem pördült csak körbe mert egy fa megfogta az autót a hátuljánál. Talán ez volt a legszerencsésebb változat.
Szerencsére nem lett semmi baja és segítettek neki kiszállni meg visszaborítani az autót.
Az út annyira síkos volt, hogy mikor kiért az autómentõ a sofõr is majdnem elcsúszott a tükörjégen. Még azért is szerencséje volt mert csak 60-al ment.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
DE erre kérnék egy választ lssahsok: #92434 !!!
most akkor kell összerakni egy saját szervert nektek vagy amit kaptok az RDHtól az saját lesz vagy mi van?
mer akkor ha jól veszem egy normális páblikhoz:
kell egy vas (rdhás vagy valami más...)
kell egy rendszergazda (jag...)
kell egy moddoló (miller...)
kell egy statoló (pól...)
és fel kell futtatni délutánonként a kezdeti idõkben hogy odaszokjanak mások is (mindenki más)
és akkor kell a havidíjra összedobni (lssah tagság...)
mer akkor csináljuk meg és kész!
egyébként meg tegyétek nyilvánossá a tst amíg nincs meg az új szerver, szerintem jó ötlet
Kary vagy Karykeksz