Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
lol úristen. Ezt hallgassátok meg: hivatalos sov kupameccsen tegnap, stalingradon, miénk volt mind a 3 pont,allied oldalt, Lavina beült egy MG állásba és lötte a maint. Látom én is hogy állandóan van fregje de nem hittem volna hogy !!!! : az ellenfél egyszer csak berírta hogy Lavine please leave MG ! gondoljatok bele.. ez hivatalos meccs volt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
Tegnap megtaláltam a másik tömegpusztító fegyvert a wespe mellett: BROWNING.

The future is now

joebacsi
ez a p4 annyira mögtetszett, hogy éltem a KK elkobzási jogommal 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Azt megköszönném. De lehet, hogy elnézek a cdgalaxisba. Végtére is kijátszottam a játékot és tetszett is. Ennyivel tartozom a készítõknek. Horrorisztikus áron viszont nem vagyok hajlandó szoftvert venni. Így köszönöm, addig is elfogadom.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

uHs Gerzson
<#buck>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi

mielõtt kérdeznétek: fingom nincs, 2007ben valamikó 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
😊
hbd=bszn😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

juj
hbd

Kary vagy Karykeksz

Pink Tiger
nem tudom..
miért kitõl láttál ilyet?

hdb mit jelent ?

Kary vagy Karykeksz

Pink Tiger
na igen hbd blaster!😊
és gyere csak vissza páblikozni!

Bencsi
hüle vagy, nem képzeled, persze h a csicska dárkét adnám oda😊
abba úgy is több a csít!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

akkor már megdobhatnál engem is eggyel !

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Úúúú, a mázlista. Egy igazi erekjét kapsz paszmeg. :-)
Ez még sokat fog érni egyszer, ráadásul a Bencsikey-el ölhetettlen leszel.
:-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bencsi
mámint cd-keyt

Bencsi
tudok adni egy eredetit!

jaj,a sok álnickes láma 😊)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, jól esett, hogy gondoltatok rám. 8-)

Bencsi, gratulálok a babához. Nem is tudtam, hogy már ennyire öreg vagy. 8-)))

Látom szervezitek újból a magyar bf publicot. Tetszik az ötelet. Mostanában fõleg hétvégén szoktam én is újból játszani, de inkább külföldi szervereken. Ha beindulna a magyar public, inkább a régi ismerõsökkel játszanék, mint a sok lámával a battlebox-on.

JAG1
Nem. :-)
Kell egy eredeti cdkey, amire kicseréled a Te generáltadat.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bencsi
😊
ezért kapsz egy evangéliumot😊

Bencsinek és Máténak,hogy tudja az a gyerek mi is az a foci:-)))

kicsit gól?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Bencsi
Csörög a telefon a KGB központjában:
- Szeretném bejelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége. Gyémántokat rejteget a tûzifájában!
A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántokat nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tûzifát, sõt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyémántokat. Mivel semmit sem találnak, elnézést kérnek Igor Szergejevicstõl, majd elvonulnak.
Kis idõ múlva csöng a telefon Igor Szergejevicsnél:
- Halló, Igor?
- Igen.
- Volt nálad a KGB?
- Igen.
- Felvágták a tûzifát?
- Igen.
- Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet...

Nah go mindenki a LSSAH serverre !

Kary vagy Karykeksz

a changert leszedtem. ezek szerint már ma este is tudnám nyomni amíg meg nem veszem eredetiben?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csak bf1942 . nem kapsz hozzá semmi kiegészítõt

Kary vagy Karykeksz

JAG1

JAG1
Van egy progi, az a neve, hogy CDkey changer.
Ezzel a progival újratelepítés nélkül ki tudod cserélni a cdkey-t amit megveszel.
Felmész vele egy serverre, ami legális és megnézed, hogy beenged e, illetve pár perc múlva nem vág e ki.
Van valami oldal, ahol van lista ezekrõl a cd keyekrõl, de most nincs idõm megkeresni. Majd esetfelé lökök egy linket. A progit, ha nem találod a googlival, felteszem valahová neked.

A kieg-eket asszem mind kijátszottam. A HW-ban-t hogy tudom megnézn?

JAG1
Van vagy 5 kiegészítõje, de azokkal még ennyien sem játszanak.

JAG1
Fórumokon sztem öccázé' megkapod, csak sasold meg elõtte, hogy nincs e Punkbuster Hardware ban rajta. :-)

Milyen a nem sima? 😊

Az nagyon nagy Hiba .
Pedig már 2000Ft-ért megkaphatod (de akkor csak a sima bf1942-õt ) .

Kary vagy Karykeksz

Csakhogy nincs meg origiba a gém 😞

Paul .
Akkor most melyik az a server ami már rendesen LSSAH ?
Szal az lessz mostantól míg ...
Mert amire feljárunk azt bármikor lekapcsolhatják.
Akkor melyik szerverre járjunk fel ?

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
jah, ha elég közel mész a wespéhez, látszik a nevem a textúrában. De persze nem jutsz elég közel, mert ban. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
hm, megmosolyogtató az optimizmusod!

Bencsi veszélyes !
De azért nem annyira . ....

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Hát Cod eléggé hentelõs. BF-ben sokkal jobban számít, hogy mennyire tudsz lõni és mennyire tudsz együttmûködni a csapattársaiddal. Itt gondolkodni is kell. :-)
Ha beülsz egy tankba, egyedül nem sokra mész. Jobb, ha van veled egy assi, meg egy endzsi.
Ha Bencsi nevû ellent látsz, jobban teszed, ha saját magad alá dobsz egy gránátot és elkaparod magad. :-)

Ami még fontos:

Wespe Lavináé!
Hajó Paulé!
:-D

LSSAHPAUL
És már nem is dobunk ki senkit tk miatt 😊 Tegnap értelmetlenül letékáztak átmentem a másik oldalra.. ez a legnagyobb büntetés 😄

gyere várunk szeretettel ! nagyin jókat lehet röhögni játék közben !
Tetszeni fog nagyon de van egy pár alap .
A TK amit JAg már mondott
A másik hogy az áthuzzot ellenséges zászlóhoz nem menj .

Kary vagy Karykeksz

Cod-ot és COD2-t nyomom már egy ideje. De valahogy itt jobb lehet az összmunka.

JAG1
Mindenki elkezdi. A TK-ra (saját csapattársad leölése) vigyázz, a többi majd jön magától. Ez csapatjáték, próbálj meg együttmûködni a többiekkel.
Fontosak a rádiójelek.(F1-F12) Jelezd, ha ellen van.
Ja és fejre, kicsit elé célozz. :-)

THX! Addig még kéne pár kendõt vegyek, hogy legyen mivel takargatni a full kezdõ multisságomat 😊

JAG1
Ase-ban találsz 2 magyar klán servert is,(LSSAH - 5.0 ) de csak estefelé gyûlik rajta a nép. :-)

Létezik, hogy ennyire nincs már magyar server a gémre? Mondjuk nem egy mai gyerek de nekem valahogy jobban tetszett mint a 2. Gondolom a játék alacsony ára miatt nincs is tört server. Felhomályosítana vki?

Igen. 😊
Valaki babrált a fegyveremmel. Elállította az irányzékot 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHlavina
Paul benned egy (vagy két) Nyomasek Bobó veszett el!!! 😊))

The future is now

LSSAHPAUL
😊 nekem sem ment tegnap a hajóágyúval repcsi leszedés,többet vártam magamtól, a tegnapi játékomra a pontot Bencs tette fel stalingradon..

BurnBaby
emlékeim szerint effi és bencs téged bombáztak, én meg néha leszálltam a fellegekbõl és lelõttem vmelyiket (és csak párszáz lõszer ment mellé!)

www.battlefield.hu

LSSAHlavina

The future is now