109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
ucu #96651 semleges nemet szerverre kellett volna osszehozni mindket kort. nemtom volt-e ilyen iranyu probalkozas, de ha nem az eleg nagy hiba, hiszen magyaroknak koztudottan sz@r a net svedbe -
ucu #96650 a net szar svedbe, illu nem csal.
amugy meg tobbet kene publikolni a brigadnak kulfoldi szerveren hogy szokjuk azt is, mert ahogy elnezem leggyakrabban mindenki sajat magyar szerveren jatszik ~10-es pinggel. igy nem csoda ha kulfoldi szerveren nem ugy megy a jatek mint kene.
de valo igaz, sved szerver nem valami jo infnek/pilotanak. -
KaryKeksz #96649 -
ucu #96648 kis kiegeszites:
Kary: jatszik vagy 5 klanban (egyik lamabb mint a masik). elsoosztalyu, remek pilota (legalabbis azt hiszi magarol), gyalogkent a legjobb golyofogok koze tartozik.
Fobb jellemzok: mivel allitolag neha templomban neha kutyaolban lakik igy elegge hangos, raadasul neha "elszall" :D
Gyakori mondasai TS-en: "bimmm-baaammmmm-bimmmm-baaaammmm", "vu-vu... vu-vu..."
Fontos: ismeretlen forrasbol szarmazo hir, hogy gyerekkoraban lenyelte a szomszed falu reformatus templomanak harangjat, majd az orvosok tanacsara kutya gennel kezeltek hatha kiugatja a harangot... a hirt nem tudjuk megerositeni de a TS-t hallgatva lehet valami igazsagtartalma -
#96647 ühüm,akkor az megy a p4re is
-
#96646 Akkor beszoptam :(! -
#96645 A kereszt -
#96644 bf be a zöldes trutyi,vagy a kereszt nézne ki jobban a tigrisen? -
#96643 A repülökön is ez a fehér kereszt fekete alapon van -
#96642 ok:) akkor megvan a p4+tiga,wespe is,de maradt bf109es +kubelwagen+stuka -
#96641 próbáld ki,ha a bf menüje engedi,ok.ha nincs felsorolva,akkor nem. -
#96640 A rohamtüzérség fegyvernemi jelvénye.
-
#96639 -
Bala10 #96638 Ezt te írtad?
Amúgy,. -
#96637 -
#96636 Haliho! Az lenne a kérdésem,hogy mi magyarok miylen felségjelzést használtunk tankokon,repülőkőn,járműveken a 2.vh-ban? (értem ezalatt pl: amcsik a csillagot,németek a fekete keresztet,angolok a zászlójuk színű kört)
köszi -
#96635 én is otthagynám, dehát a hónaljam alá van tetoválva a klánjelzés. Igen fájdalmas az eltávolítás.
A seggemre meg egy nagy piros szív, és az van benne, hogy "Kary".
U.I.: Nem is tudok wespézni. -
#96634 látszik hogy nem vagy waron mostanában mert már Ucu a tt.
Nem igaz az se hogy sírok meccsen, ugyanis pont hogy nem. Én próbálom a játékra terelni a figyelmet. Már amikor nem mutollak le benneteket. -
KaryKeksz #96633 Paul te most komolyan ezt a super klánt akarod otthagyni ? -
KaryKeksz #96633 Paul te most komolyan ezt a super klánt akarod otthagyni ? -
#96632 azta -
KaryKeksz #96631 LSSAH összeállítás:
Paul:a fönök ő a líder bár a taktikát tanácsadójára hadja,aki bencsi.
Főbb jellemzők : sírás sírás ..... befordulás
Wittman: egyik legjob nehéztankos aki minden második embert ( játékost ) lecsíterez . ! végigkommentál mindent
halálát.
Föbb jellemzők: sírás , csíterezés , csíterezés, " hát bazzdmeg"" Befordulás....
Boti: eggyik legnagyobb pusztíto (jaegermeister) ! :)
Föbb jellemző: túlordibál mindenkit tsen , ő mindenki feladatát jobban tudja ( jobban is csinálná mit a sajátját)
A repölüket ki nem álhatja , eggyik legfontosabb befordulási ponta a repcsi. Eggyik legmókásabb arc.
Sírás , Szídás, ordibálás, befurdulás." huzzam bele a faszom" " a kurva ann*át " "basszam ki".
Jani: megtestesűlt nyugalom, "te hüüllyyyeeeee" , bombázó maister , csendes visszahúzódó
Föbb jellemzők : nem sír !! de idővel befordul. " hátt gyerekeeek "
Feldi: eggyik legjobb puskás, inkáb engi, vagy könnyü tank .
Föbb jellemzők: " ott a román " nála mindenki román minden bokorba tesz egy ladminet
elkeseredik de legalább nem fordül be !
Miller: Ő is inkább puskás, amit kiosztanak neki azt csinálja.
Föbb jellemzők: Csendes , de néha megindúl a dumálója. Be tud sértődni nagyon . nem jellemző a befordulás.
Bencsi: mindenben a legjobbat csinálja mint bárki más de ez csak szerencse ,.... semmi tudás nincs benne !
Föbb jellemzők : csirigli, csírke , laposlaszti , nagyképü, ritkán lehetbefordítani és felidegesíteni
" ezt nem hiszem elll " taktika man.
BB: keveset játszik mostanság , az életét teszi jó vágányra. De amikor önszántából jön játszani akkor van nála
pia bőven.
Föbb jellemzők: " most miért bántanak a baráraim " "bántanak , félek " " anyúúú " , "mit akar ez a fiatalember"
náght , angol elsőszámú leányzója a klánnak.
Efi: csendes nyugodt , ritkán beszél, jó asszíí
főbb jellemzők: " ezt nem hiszem el " , "hihhetttlen"
Lavina: Wespe májszter, azt hiszi magáról hogy jó aszzí de ez mind csak fikció, berlinmánia + gránát
Főbb jellemzők: " kurva isten faszát" Sírás azt egyből befordulás.
Ucu: Nemrég igazolt át evvel is gyengíti sorainkat , eggyik lámább klánból átjött a leglámább klánba.
Inkább tankos , sermaba a legjobb .
Föbb jellemzők: " LÓFASZ " nem jellemző befordulás , " Meglepem mint nikolájt a tetvek " .
Ip-barát ( ipbari) : a neki kiosztott feladatát végzi, de azt nagyon (nem használ minimapot) :D ,
a rá kiosztott fát, bokrot megvédi, külső zavaró tényzőkben zavaróbb a játék (telefonálás)
8-as pingel körrélövi az embert , ha 6-os a pinge akkor eltalálja a lábát. állandóan lagzik.
Mentora és támogatója Boti, imádják egymást.
Főbb jellemzők: állandóan a lagra fog mindent . ha meg nem a lagra akkor az ellenfél csíter.
Magamt nem jellemzem .
tegyétek meg hejettem . a hejesírást ne nézzétek légyszi .
ezt inkább poénból írtam , nem illik besértődni emiatt .
Amugyííís tudom hogy én vagyok a legjobb .
oszt ennyi -
#96630 Bocsi a láma kérdésért, de 1680*1050-es felbontást be lehet állítani? -
#96629 lefedettség -
#96628 http://www.sosiski.org/video/30-jul-07_Round_1.avi
http://www.sosiski.org/video/30-jul-07_Round_2.avi
Ha nagyon unatkoztok megnézhetitek, a tegnapi omaha bícsünk :) ( orosz kommentárral ) -
bunkolaja #96627 szőrözök természetesen mert magyar vagyok (és főleg bunkó):)mivel most indult ez a szolgáltatás a lenti lap szerint, nem lehetnek még túl sokan rajta, úgyhogy csak túlterhelt lesz hamarosan. :) Majd a sok lefeltöltögető megoldja:)
Én 8k-ért kb ötöd ennyit kapok, különösen a 256k upload fáj ha dolgozok.
-
#96626 az benne a szép, hogy nincs benne átverés.
Nincs túlterhelve, több napszakban csinálom a teszteket már több napja, sem a ping, sem a le/feltöltési sebesség nem ugrál. Eszményi net. -
#96625 Igen, apróbetűst megnézném.
Lehet eladod a lelked, vagy asszonyt. :-) -
#96624 ez magyarhon, valami átverés tuti van :) pl. 2500 Ft/hó/billentyűleütés :) -
#96623 Aztakurva... -
bunkolaja #96622 dmcc
Tényleg nem 'rossz'. :) Az email fiók méretén lehetne problémázni de ilyen sebesség/ár hányados mellett felesleges. Nincs túlterhelve? :) -
#96621 izé azért a pénzt beszedem:):):) -
#96620 ui: megvan a kresszem 1 hibaponttal :D:D -
#96619 illu honlapjáról adatok: ha csatlakozn ikar vki hozzájuk hetente 3-4 meccs 19-22 intervallum,közte infantry meccsek . -
#96618 "ergo kilépek,és külföldi playerekkel összedobunk egy új klánt. " hm...most nem azé,de ki venne be téged :D vicc volt na. -
#96617 szerintem ilyen szinten már csak LAN partynak van értelme, mert így az dönt, kinek milyen a kapcsolata a szerveig a gépétől. Mennyi a ping és a packet loss. Akkor játszuk úgy le a meccset, hogy mindenki leméri a pingjét a meccsszerverig, ez mondjuk 3-as súlyszám, aztán a packet lossát, ez mondjuk 7-es súlyszám, és amelyik csapatnak jobbak a játékosainak átlageredményei, az nyerte a meccset. Mert most kb. ez megy. -
Gus #96616 Ha ilyeneket csinálnak, akkor érdemes aviban felvenni a meccset fraps-el és a kérdéses részét elküldeni a meccs adminjának egy kis üzivel, hátha lépnek valamit.
Ja és thx a választ. -
#96615 Ez megoldva. Többet nem játszunk az Illuval semmilyen körülmények között,az összes elésésüket letiltottam és hivatalosan is panasztettem amiért lecsitereztek minket aberdeen végén.
Ettől függetlenül ha szerdán nem nyerünk Bulge-on az ftn ellen akkor az azt jelenti hogy magyarországon képtelenség összehozni egy divizio 1-es klánt, ergo kilépek,és külföldi playerekkel összedobunk egy új klánt. -
#96614 amúgy meg nincs értelme játszani meccseket, ezt már régóta mondom. Az illu vagy csal, vagy ilyen szar a kapcsolata magyarországnak kifelé a hálón, hogy szopunk ezerrel. Bármelyik igaz, semmi értelme lelombozni magunkat... Olyanok voltak a meccsen... Nemár... Áll a gyerek a saját zászlójuknál, szerintem nem is volt a gépnél, mert nem mozgott. Mögé megyek, elkezdem lőni a fejét, 1-2-3 találat thompsonból, megfordul (közben lövöm), pakk, halott vagyok. Na ezért nem sok értelme van meccselni... -
#96613 szerintem még csak Debrecenben van. A volt DMCC, most DIGI Kommunikációs Zrt. Az újonnan behálózott területeken már nem kábelmodemes (ami fos), hanem optikai kábelen jön a (lézeren) net a lépcsőházig, a gépbe pedig pár méter UTP kábel az átalakítóból. Elég kellemes, és kerül havonta vagy 2500 Ft-ba. :D
De egy ezressel drágábban van 20M/20M is. :D
A skype-ban kicsit folyamatosabb a videóátvitel....