109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHlavina
    remélem szedsz erre valamit... :)
  • Majk117
  • Bala10
    Csak a váciról találtam hangokat. :D

legalul

de egyik sem olyan:P
  • LSSAHPAUL
    bakker most nézem jól letékeztem a 6666-ot :)

Mikor Kary faterja templomba ment,
    Síri csend lett odabent.
    A pap szájából kihullt a beszéd,
    Mindenki tördelte a kezét..
    Leült Kary a számitógéphez,
    A sánta kántor menekült.
    A kutya ugatni kezdett,
    Nem a vég volt ez, csak a kezdet!

Kary! testvér! játsz még!
    A hideg ráz, ha játékodat látom.
    Kary! testvér! játssz még!
    A hideg ráz, ha játékodat látom.

Késő volt bezárni a reteszt,
    Megfordult a tornyon a kereszt.
    Óránként megkondul a harang,
    És a tsen szól ez a sátáni hang.
    Mert ha! Leül Kary a PC-jéhez,
    A sánta kántor menekül
    A kutya ugatni kezd ÉS :
    A ts használhatatlan bazdmeg!!
  • Bala10
    nem hiszel nekem mi? :D

nyesze
  • aPa
    szerintem pl ucu repüljön, én megszavazom! :)
  • maszat19
    Kúúúúrva jó :D
  • LSSAHPAUL
    jelentkezzetek a meccsre, Apa szivesen látunk, készülőben van egy taktika, itt le lesznek irva a feladatok és mindenki odairja hogy miket vállalna el szivesen.. pl Paul :Gazala 1,4,6-ös feladatkör stb
    Így nem a meccs előtt kell kiosztani a feladatokat,hanem már ma este is megtörténhet és ha álmodban felkeltenek is tudni fogod hogy mi a feladatod.
  • JAG1
    Na mind1, kész van, este feldobom a szerverre.
  • aPa
    bár nem volt kérdés, és Kary sem írt rólam ódát, én vasárnap a jelek szerint ráérek :)
    persze rutin mostanság nulla részemről, de Wittmannál még mindig jobb vagyok :)
  • JAG1
    Az oldalára felülre?
    Baszki ezek a robbantott rajzok... :-)
    Ezekből, hogy lesz jármű?
  • JAG1
    Nemtom Pali, de én nem nagyon érzek már affinitást ezzel a gémmel játszani. Ne haragudj...
  • Wreck86
    wespénél a német jelzés helyére nem tudod rátenni? vagy kevés a hely?
  • LSSAHPAUL
    Jag! te vasárnap hogy érsz rá úgy este 21.00 körül?
  • JAG1
    Lelőtted a poént b+. :-)
  • ucu
    szereny emlekeim szerint az 5-0 szervere eleg gagyi volt, nekem legalabbis rosszabb volt mint a legtobb nemet szerver. es hozzatartozik a tortenethez hogy ha jol emlekszem akkoriben ti az illuval megegyeztetek hogy ellenuk minden heten gyakmeccset jatszotok (azaz valami barati kapcsolat fele valami).
    ezek utan nem ertem mi csodalkozni valo van azon hogy beragtak azon hogy egy nagysagrednekkel jobb szerver helyett ti egy durvan PL-es kaki, kulfoldiek szamara teljesseggel jatszhatatlan szerveren akartatok jatszani.
    ismerek egy par hasonlo klant akik igy szeretnek jatszani, ilyen peldaul a jol ismert lengyel klanok tobbsege, pl prkg
  • LSSAHlavina
    azt nem'tom, de a nevem is legyen rajta a wespén, mer' különben örihari.
  • JAG1
    Az, hogy te mire baszod el az idődet, nem érdekel. :-)
    Igényes munkához idő kell. Nem lehet csak simán rárakni, mert átlátszik.
    Szal mindegyikről le kell varázsolni a régit.

Wespére fingom nincs, hova kéne rakni...
  • Wreck86
    :D ember több mint 2gb-nyi ilyen fájlokat csináltam az elmúlt 2,5-3 évben.az a nyamvadt két repcsi ne b..on már ki veled:D
  • JAG1
    Miller bki, sok sörödbe fog ez kerülni, a repcsikkel beszoptam.
  • LSSAHPAUL
    oks akkor bulge-on játszol. az itthol lesz.
  • LSSAHPAUL
    oks akkor bulge-on játszol. az itthol lesz.
  • LSSAHlavina
    külföldi szerveren nem játszom. Írj a Kókának, hogy ne szívassák Magyarországot, tegyék normális gerinchálózatra a kimenő jelet.
  • LSSAHPAUL
    Irjuk összefele kik fognak játszani vasárnap este, a taktikát már most megcsinálja Ucu.
    lavina te ráérsz most vasárnap 21.00 kor ?
  • LSSAHlavina
    LOL
  • LSSAHPAUL
    made in hungary : Kary apja aki ortodox zsidó észrevette hogy a falu papja beteges és beállt hozzá sekrestyésnek. Miután a pap meghalt, átvette a szerepét, sőt pályázatot nyujtott be a templom revonálására, amit szdsz-es ismerőseinek köszönhetően megnyert. a templom mellé ebből épült a család háza, sőt számítógépre is tellett. Az emberek persze nem sejtették ezt, egyetlen egy valakinek tünt fel a dolog az az öreg pap kutyája. Ő minden nap szomorúan ugatja az új gazdáit, de nem merik kihívni a sintért Karyék mert félnek az emberek haragjától.
  • EBoti
    "Mentora és támogatója Boti, imádják egymást"

Legutóbbi illu-s Bocage-re emlékszem, hogy kérdem TS-n "ki az a hülye barom aki hosszúpuskával rohan át a hídon" és szerintetek ki volt?!
    Olyat csak IQ(P) találhat ki hogy engi puskával támadja az ellenfelet, amikor német oldalról csak az első pont a mienk, az ellenfél teljes haderővel fel van állva a pálya közepén, mi a főbézen próbáljuk összegyűjteni sorainkat, IP meg azon sír hogy "nem igaz hogy csak egyedül támadok!!!" Ja és az volt a feladata hogy aknázza le a hídat, erre ő meg támadja az ellenfelet engi puskával, persze az aknáról már akkor megfeledkezett amikor kiosztottuk rá a feladatot.
  • Majk117
    Szegény kary:))) De igaz.
  • LSSAHPAUL
    Nincs belső forumunk pár napja, gondolom Lavinának nem tünt fel :D, szal azért irunk ide.
    Vasárnapra tettük a mai kupa meccsünket. szal 21.00 kezdés az ftn szerverén Gazalán, ip,jelszó a ts desc.-ben.
  • LSSAHlavina
    :D :D :D :D :D

Boti hagyd abba mert nem bírok visszamászni a székre és mindjárt benyitnak a kollegák, hogy jól vagyok-e.
  • EBoti
    Ucu, az illu-t saját szerverünkön nem bírtuk elverni, akkor meg minek kellett volna semleges szerveren játszani?? Amúgy a téli SOV winter kupában a rájátszásban pont az illut kaptuk egy custom mapon, és mi voltunk a házigazdák. Gondoltuk megszopatjuk az illu-t ahogy ők szokták csinálni, és kölcsönkértük az akkor még működő 5-0-ás szervert, ami kicsit lagos volt a külvilág felé, bár nekünk nem volt gondunk vele.
    Az illu akkore balhét csapott hogy ő nem játszik azon a szerveren mert nagy a paketlost-juk (bár a pingjeik nem voltak nagyobbak mint a miénk az ő szerverükön, sőt), a végén még behívtak egy liga admint is hogy adjon nekik igazat és keressünk egy másik szervert, és végén az Ucu szerverén játszottunk, ahova nekik lényegesen jobb volt a nett kapcsolatuk. Szóval ezzel csak azt akarom kihozni, hogy az illu is csak egy gerinctelen csapat, aki azt hiszi hogy nekik minden szabad mert ők nem magyarok, mi pedig nem mertünk a saját igazunk mellett kiállni, mert hogy akkor milyen lesz a megitélésünk külföndön (egy beszari, eltaposható, elnyomható lamma csapat).
    Kary téged meg a legközzelebbi klántalin nagyon megverlek (ezt már régen igérem neked), utánna elmegyek és megölöm a kutyáidat és a harangot, amit húzni szoktál meccsek közben, meg szétverem.
    IQ(p)-t meg ne bántsd mert jó gyerek, és amúgy sem olvassa az sg-t, meg amúgy is csak egy rambó veszett el személyében, igaz forest gump ésszel.
  • ucu
    tok egyszeru, legkozelebb odaadjuk a tavoli orszagbol jovoknek 2-0 -ra a palyajukat a szerverukon es akkor nem idegeskedik mindenki a ping/lag/pl miatt. ettol fuggetlenul aberdeen-t illett volna hozni, azt nem lehet ping-re, pl-re, stb-re fogni
  • JAG1
    Sztem Puffin :-)
  • bunkolaja
    A Pufi lekvár ad nekem erőt es mindent lebíró akaratot! :)

• HUmanHunter
    vagyis hogy írják? :D
  • HUmanHunter
    pufi vagy pufin van a bud spenceres filmben?
  • LSSAHPAUL
    volt bizony. Csak ez volt. De nem mentek bele. Sőt! Épp hogy elhitték nekem ( a kupa admin üzenetét kopizva ) hogy ha mi nem akarunk CB rulest akkor nem lesz.. ugyanis kupa rules van, el lehet térni ha mindkét csapat ezt szeretné, pl lehet ctf modban is nyomulni.. Fafjü idióta, külvilágtól elszigetelt, ostoba svédek.
  • Wreck86
    zabagép:P
  • Wreck86
    khm.. 35 alá soha nem megy a pingem itthonra :D
  • maszat19
    Kary ventrin, persze meccs közben: valaki szedje le, mert nekem csirkecomb van a kezemben...