Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd meglátjuk 😛

LSSAHPAUL
Wake nem rossz pálya egyébként. Igen szoros meccsen kaptunk ki az illutól. visszatérve az ellenfeletekre, velük játszottuk az elsõ meccsünket és ésszel verhetitek õket. Nem hinném hogy sikere wingwalkot tudnának végrehajtani, ezenkívül nem elég szervezettek, ha támadnak szabadon hagyák a pontjaikat, így jól megéltünk abból hogy egy egy emberünk kerülõ uttal befogott pár pontjukat. Skilljüktõl sem kell baszarni, szerintem az fog nyerni aki fegyelmezettebben játszik.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a 5-0 ma este játszik Wake-n a dutch alliance ellen😊

Pedig jó onnan a kilátás. 😊

Az a baj szerintem, hogy:
1, nem vagyunk skillesek, erõbõl nem támadhatunk, ezért kénytelenek vagyunk taktikázni. Ámde, néha túl van bonyolítva, túlzottan ki van számítva, amirõl tudjuk, hogy ritkán van az, amit elképzel az ember.
2, nincs alternatíva.

Így, hiába jó, meg ésszerû, ha borul, borul minden.
Egy lapra felteszünk mindent stílus. 😊

Szerintem...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Mikor játszik az 5-0 sov kupában ? nem akartok gyakni ? illetve ha van taktikátok szivesen lecsekolnám Bencs-el, nehogy megint felmenjetek a dombra 😊

JAG1
Mekkora ötlet... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jój az új rucid. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kösz JAG.
<#eljen>
<#law><#pias>

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
a cég honlapján van több video. Amúgy egyszerû vízgõzre vetít, 1 liter csapvízzel több óráig megy. 😊 Azért persze a 4,5 misi kicsit sok még érte...

The future is now

joebacsi
nézegettem én is nem is olyan régen, de igazából "csak" egy spéci vászon és egy mezei projector kombója 😊
vászon helyett valami átlátszó gáz van...
csekk disz

amúgy tényleg jópofa 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHPAUL
lol. Lassan úgy fog kinézni egy billentyûzet mint egy C-64 -es, annyi csatlakozó lesz rajta.

az il2-t egyszer felraktam, 4 óra training után se bírtam vele felszállni, valami 8 különféle gombot kell megnyomni hozzá...

ColdFire
az is kéne, csak odáig még nem jutottam 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pink Tiger

Pink Tiger
ha már ilyenjeid vannak vannak pedáljaid is hozzá?

JAG1
A G5-ös lézer egér progijába is meg lehet adni, melyik gomb mit csináljon. Pl. a görgõ balra nyomására, milyen billkombinációt lökjön...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
Nem is az lcd kijelzõ a stopperekkel a gáz.. hanem ez :
- Programmable G keys Use the 18 programmable 'G keys' to execute common keystrokes or complex macros.

Ez CSÍÍT! Megcsinálhatja pl az startrek-es "alfa" manõvert. Csak egyszer kell beleprogramozni és csak megnyomja ezt a billentyût és az végrehajta. Meg kitudja hány fontos légiharc manövert lehet így megcsinálni.. Vagy vegyünk egy egyszerü esetet k98 van a kezedben és te expakkal akarsz robbantani. Ugye ha magunk csináljuk akkor 4-es gomb, fire, alternative fire,fire. Ezzel a billel csak 1 gomb.
Azért megnézném hogy egy ilyen billenytûzet mire képes

Pink Tiger
megnézem tökre rég játszottam bármilyn szimulátorral..
adnak még ki ilyen gammákat? évek óta nem is láttam ilyeneket, annó meg talán ebbõl volt a legtöbb

Pink Tiger
ja neeeem😊 csak egy hét múlva megyünk!

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717
asszem ilyen 😊 de az is lehet hogy egyszeruen csak van egy oraja :]

JAG1
thx.
Mivan, a hüttébe van internyet? :-)

Pink Tiger
ez tök jó 😊

JAG1

Nincs ihletem...

Asszinak jó vagyok .
repülni szeretek de még nem volt lehetõség (meg nem is tudok) <#wink>

Kary vagy Karykeksz

Mint mindenhova és mindenhol.😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
mivel nem volt más az elején mi? 😄
amúgy a fõmakit becsülni kell, csapatán kívül egy csomó pluszdolgot csinál a közösségért, mint annó pl bb...bár azért vannak f@sságai, de nemvészesek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jah és running is jó fej , vele beszélgettem sokat BF talin.

Kary vagy Karykeksz

joebacsi
<#law><#pias>
nincs ott a többijekkel se gond, csak köll egy kis beilleszkedési idõ 😊
páblikon meg sok a vérpistike, ezért kell csak meccsezni 😊

kivétel Joebácsi !

Kary vagy Karykeksz

BATTLEFILED 2 ?
Nagyon nagyképüek a játékban , nem segítenek semmit .... és jah stb...
Szal inkább BF1942 és BF2142 vegyes felvágott kellene.
kösszi

Kary vagy Karykeksz

<#eljen><#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Ez a 8k-s verzsün...

JAG1
Jóje?

Beers
Meg a harrier-hez dc-ben 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
anno én is méricskéltem, bár ennyire hácén azé nem, nekem csak a flakkok másfél percei voltak fontosak 😊

LSSAHPAUL
Figy! Ma fogunk kiesni a sov kupából és valszeg egy ilyen pilota miatt akinek van egy ilyen joya.. méri az idõt és akkor megy a spanolo tank fölé amikor megjelenik.. ha üres beleugrik ha nem arról inkább ne is beszéljünk.

Wreck86
ja,és unokatesómnak szeretném továbbadni egyben az egészet.(meglepetés)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Lenne egy kérdésem a fórum tisztelt tagjaihoz😊
Nincs meg valakinek véletlenül a következõ játék:
DUNGEON SIEGE: LEGENDS OF ARANNA

Nekem az alap Dungeon Siege megvan,de szeretném ezt a kiegészítõt is,s ha valaki megunta,vagy már egyszerûen nem kell neki,az írjon,és priv.mas.-ben megbeszéljük a részleteket.

köszi a segítséget (ui: mindenfelé kerestem,de nem találtam,ha vki tud esetleg olyan helyet,ahonnan még megrendelhetõ jó áron,az is írhat😊 )

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ColdFire
lockon

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alap LO ?
mi ?

Kary vagy Karykeksz

ColdFire
lock on (lehet tört)
lock on flamming cliffs (rendelni kell netrõl serialt, letöltöd, inditod, neten tolhato, kell hozzá alap LO)

Kelene nekem Jó repcsis ( ha lehet neten nyomni akkó mégjubb )
játékok. pls .
THX

Kary vagy Karykeksz

joebacsi

joebacsi
az il2 a legjobb, és legkomolyabb második véhás repszim, egyenesen az elvtársaktól 😄
és ja, szoktak 😊

a lock on az meg modern vadászgépszimulátor

keressél rájuk jútúbon, és rögtön képbe leszel 😊

joebacsi
hát én elõször inkább track ir-t vennék, annak szvsz több haszna van a komolyabb repszimeknél, de ha az is van, akkó nemszóltam 😊

Pink Tiger
na figyi mi ez az il2? ez az amibõl szoktak versenyeket is csinálni igazi vadászpilóta résztvevõkkel?

ColdFire
tudom, de én máson is repülök, meg ha már itt pilótázunk... 😄

ColdFire
régebben 30ért vettem