109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97139 Nah igen idő közbe rájöttem hogy csak a invitel kakilt be -
#97138 Amugy lesz szerver és statisztika még?:P -
#97137 Ó benned egy költő veszett el lol :D
-
#97136 Majd összegezve csak most csak neked :) ( from Bonanza B. )
Letépték szarvaidat,
Fegyvered-roncsod a földön maradt
Nem csintelnek, igen azt hazudták
De a titkok titkát ők se tudták
Utoljára lesz most statisztika
Reszket a gyáva, hallgat a lasa ( ugye az 5-0 így hívja az lssah-át? )
Utoljára nézz az égre
Eljött, itt van: meghalsz végre!
Hiába is kempelnek a repülők,
Meg utoljára aknáztak az aknázók..
És reszket a paraszt!
Utoljára lesz Battleaxe!
Ne kérdezz kedves, nincs már mit
Amit kerestél, már nem működik :p
Mert kihalt minden, ts se megy..
Nincs Aberdeen, nincs El Alamein.
Égszakadás, hangrobbanás..
Itt van a Hunzi, nincs több dobás!
Szörnyű tudni, hogy itt a vége,
Riadt tekintettel nézünk az égre..
Nem lesz itt már ember régen,
Mégis megjelöl mindent a szégyen.
És ha eljön néhány idegen,
A szerver úgyis lefagy, dermedt-hidegen :P
Ne kérdezz kedves, nincs már mit
Amit kerestél, már nem működik.
Mert kihalt minden, ts se megy,
Nincs Marker Garden, nincs Stalingrad. -
Bala10 #97135 gts datanet.
-
#97134 Behalt minden.. -
#97133 invitel-adsl? vagy nektek miylen van :D hátha e szuper szolgáltatás miatt van :D -
#97132 Kaptya be a fogaskerék :D -
Dexantreal #97131 Én is. -
Bala10 #97130 én most jöttem le róla.. -
#97129 Leibstandarte'42 1.61PB|9999ms|193.138.125.6:14567 és szürke,de jelzi rajta Wittman-t,és ha rákeresek itt akkor meg látom hogy megy a server,csatlakozni viszont nem tudok,most mivan???? -
#97128 Agyhalál.Senki sehol... -
Dexantreal #97127 Keressük együtt. Több szem, többet lát.
Modnjuk itt meglehet venni, de nemtom menynire friss info.
Felkéne hívni őket, hogy van-e még a dvd.
Aztán felkéne dobni vhova netre. -
#97126 Az engem is érdekelne. -
Dexantreal #97125 Nah emberek!
Korábban volt említve a Lehosszabb nap általam itt lentebb.
Leghosszabb nap - leírás
Így már rémlik valakinek és tud olyan helyet, ahol fent van?
Persze link az priviben.... nagyon megnézném a filmet, de sehol se lelem és rohadt rég láttam. -
KaryKeksz #97124 Mi a FAs***** van ? -
KaryKeksz #97123 minen meghalt
Maszat kapd be :P -
#97122 +ls server is behalt -
Dexantreal #97121 Akkor jó. Azt hittem nálam szar vmi. -
#97120 nekem se -
Dexantreal #97119 Nah bazzeg, nem hozza be a bannert :S. -
#97118 Pali! statba pisztolyhoz? -
#97117 ma este éjfélkor végetér a 2. szezon és nullázva lesz a statisztika, kezdődik az utsó 2007 szezon. -
Bala10 #97116 -
#97115 Kary új motorja -
#97114 Szvsz a Jeep elejébe biztos sok súlyt tettek mint a skoda tulajok :P -
Bala10 #97113 Egy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában. A férj telefonon rendel két rumot:
- Two rums to room two two two.
A recepciós (szőke) hölgy:
- Taram taram tam tam tam ... anyáddal szórakozzál! -
Bala10 #97112 -
#97111 Pilóták imádni fogják :) -
#97110 2007.aug.31 eddig 3598 különböző cd-keyhash-t számolt össze a statisztika. -
Dexantreal #97109 Thanks! -
#97108 valami wowos rattyanat :) -
#97107 oks, kivágjuk az olyan spawnkillereket akik az ellenfél befoglalhatatlan pontján tevékenykednek. -
Dexantreal #97106 Hé Paul!
Pls a spawnkillereket vágjátok ki!
Tököm ki volt velük ma du-tán is a két mapon, amin voltam... ettől megy el a kedvem. -
#97105 -
#97104 Ki a @!#& az a Meggymag? -
KaryKeksz #97103 Igen . Sőt kell is ! -
#97102 onnantól, hogy lőtt harcban áll, nem? Tehát vissza lehet lőni.
-
Gus #97101 Régebben mintha lehetett volna ágyúzni (Wespe, Priest) a föbézt is, ezekszerint ez megváltozott.
Kérdésem az lenne, hogy repülővel ki lehet-e lőni a főbézről ágyúzó ill. AA-zó ellent. Gondolok itt föleg Battleaxe pályárara? -
#97100 Ajánlom figyelmetekbe a 53424 számú hozzászólást.
Bemásolom ide: by Megymag
Na jó. Szóljatok be.
Íme amit ma így hirtelen összeütöttem.
Nem teljes a BC dolog és szívesen nézem az építő jellegű kritikákat és hogy mit kéne máshogy. Ezt most csak úgy hirtelen állítottam össze. HA KÉRHETEM NE FLAME SZINTEN mennyen a vita!! Köszönöm
1. BC(Base Camp) - Ez a 2 betű(BC) talán a BF neten való játszásának egyik legnagyobb elrontója. Lényege, hogy az ellenfél egy befoglalhatatlan bázist folyamatosan tűz alatt tart és az oda spawnolókat egyből kivégzi ahogy azok megszülettek ezzel tönkretéve a megölt játékosnak azt, hogy bármit is tehessen. Ha valaki BCt követ el mostantól a következő fokozatok lesznek: 1-Megkérjük a tevékenység befejezésére 2-Ha tovább csinálja akkor KICK-el büntetjük 3-Ha visszajön és folytatja akkor BAN-t kap.
- Mi számít BCnek??
1. Repülővel az ellenfél bázisán történő repülőket ill harci eszközöket folyamatosan bombázni ezzel a repülőket nem engedni felszállni és az ellenfélnek semmi esélyt nem adni a kibontakozásra.
2. Tankkal beállni az ellenfél ELFOGLALHATATLAN bázisára és az ott spawnolókat gyilkolászni. Tank lopás nem tiltott de az utána való ember mészárlás IGEN!!! Ha valaki tankot lop az ellen bázisáról akkor köteles onnan azonnal kimenni vele. Persze menet közben nem kell hagynia, hogy lőjenek rá hanem visszalőhet. Ha az ellen bázisán tankokba ütközik persze felveheti velük a harcot és ez nem számít basecamp-nek!! De a lényeg, hogy a tank tolvaj NEM KEZDEMÉNYEZHET HARCOT AZ ELLENFÉL BÁZISÁN!!!
3. Wespevel ill Artilerryvel lőni az ellenfél elfoglalhatatlan bázisát. Nos ez a következő módon néz ki majd. A nehéz tüzérséget úgy kezeljük mint a repülőket és ugyanúgy nekik se szabad lőni az ellenfél repterét így megakadályozni az ellenfél felszállását.
4. Hajóval is ugyanígy tiltott a bázis lövészet. Erre tipikus pálya Guadalcanal ahol ezt a tevékenységet űzni lehet. Nos a mi szerverünkön NEM!!!
- Mi nem számít BCnek?
Vannak pályák amik úgy vannak kialakítva, hogy adják a BC lehetőségét így mi ezeken a pályákat kivonjuk a BC szabályai alól. Berlin és Coral Sea ezek a mapok. Coral Sea-n nem büntetjük a hajóra ugrálókat és a snipereket se mert ez szerintünk ez a pálya adja magából ezeket a cselekedeteket. Berlinen meg nem tiltjuk az elfoglalhatatlan bázis lövését...