109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97099 spawnkill legális,főbázis levegőből illetve földről való támadása nem megengedett.sniper ezek alól kivétel,mert az nagy kárt nem csinál. -
#97098 legszebb kill a spawnkill :) mé ? legális. -
#97097 THX!
Igen, erre gondoltam. Nem baj, hogy magyar, így legalább számomra könnyebben értelmezhető. Amúgy is, ha egy alien killel a bázison, az ember rátud, hogy "hülye, paraszt", de a nyelvi különbségek megakadályozzák, hogy hosszabb eszmecserét folytassak az illetővel.
Viszont ma is egy kedves honfitársam (Barbapapa), aki ugye jól "szpíkeli" a magyarus nyelvet, spawnkillezet többször is a bázison. Írhattam én neki bármit. Csak annyit kaptam válaszúl, hogy: "mit hisztizek" én ma... többszöri felszólítás és legalább 6 kill után. No comment.
-
#97096 http://bfhelp.atw.hu/faq/kezdo.htm ,de még nem fordítottuk le angolra. -
Bala10 #97095 ez így van. de néha még jó is, hogy vadászni kell rájuk. :)
sokszor viszont idegesítő. :P -
#97094 Figyú!
A Leibstandarte'42 szerveren többször is jelzitek, hogy a játékosok tartsák be a szerver szabályzatot. Na már most....hol is hozzá férhető ez? Kicsit idegesítő, hogy mindig van egy pár debil aki néhány ingyen flag kedvéért mindent meg tesz azárt, hogy a többi játékos szórakozását elrontsa. Hivatkozhatok én , hogy no basemb/basecamp/etc. vagy akkár az atyaúristenre is....ha nincs fent admin akkor elszabadul a pokol
-
Gus #97093 ÁÁ a medic-el ugy kell magad gyógyitani ha mást nem akarsz, hogy jobb klikkel nyomod magadba a mannát, ekkor elvileg csak te kapsz belőle. -
#97092 nem szoktam :D amúgy azt bírom:medic! jön egy doki,nálam expack van,erre rámnéz és elgut,mondom bammeg állj már meg,csak gyógyítást akarok :D:D -
#97091 Próbáltam, de én maradok a jól beváltnál :D! -
Dexantreal #97090 Egyébként nem publikon kértem gyógyítást, hanem a botok ellen játszottam singleben és arról meséltem, hogy hihetetlen, miért nem reagálnak, miért tették ilyenné őket a készítők.
Leibstandarte-n pedig vannak jó szanitécek. -
Bala10 #97089 én mind a 2 szempontból rossz alany vagyok, mert sokat halok. :)
gyógyítani sem tudok, meg gyógyítani sem tudnak. :D -
#97088 talán nem kellene betegesen hajtani a medic kitüntetésre :D -
#97087 áá, túráztunk párat (nem keveset)
söröztünk sokat (gesztenyesör rulez)
strandoltunk picit (thx időjárás)
meglepő módon, nem kellett tüdőt cserélnem :)) -
#97086 Hát igen, Battlefield 2-be jobban megvan csinálva a medic. Rohangálok összevissza azzal az újraélesztő sokkolóval, és újra élesztek mindenkit Meg dobálom a medic kiteket. -
Bala10 #97085 Nem egyszer volt, hogy kiabálnak medikért, rohanok oda és akkor lőnek le. :)
Lassan levédetheted a statprogit, kezd túl jó lenni. :) -
#97084 Viccelsz? publikon mediket hívni :D nemrég Lavina szidta az anyját annak a szerencsétlennek aki pont ott volt mellette amikor gyógyította magát :D Egyébként csodák csodája de vannak olyanok akik segítenek a másikon. A statisztika követi a gyógyítást, természetesen ha magadad gyógyítod az nem számít bele. -
Dexantreal #97083 Hanem miről? Bolt? Mennyi lenne?
Privibe írd meg pls.
Amúgy asszem erről van szó :S.
De ez szinte semmi info. -
#97082 Én tudok ilyen helyet De ez a hely nem a warezről szól
-
Dexantreal #97081 Ja még annyi a filmmel kapcsolatban, hogy D nap, a Leghosszabb nap, lehet, hogy ez volt a címe, nemtom.
A másik dolog, amit JAG1 írt, hogy kiabálod fent a garázs környékén, hogy "Request reinforments!", na igen, ez a dühítő.
Főleg a kevés életnél, hogy "Medic!", "Medic!" és senki és, mikor ott van melletted a szanitéc... hát lol. -
Dexantreal #97080 #97066: értem-értem, de Omaha rulz. Volt is egy film róla anno, nagyon állat film, máig egyik kedvencem. A címe pedig ez volt: D-Day - a normandiai partraszállás.
Nemtom, emlékezetből mondom és egyszer láttam RTL-n, de eszméletlen jó volt!
Általános 7-dikben töri tanci nénim ajánlotta, jó fej volt amúgy.
Szal, ha vki sejti miről beszélek, s megvan neki, vagy tud olyan bizonyos helyet, ahol van ez a film, pls szóljon! Thanks!
#97067: tökéletesen egyet értek! Tudsz olyan szervert és lehetőleg magyart, ahol állandó map Omaha?
#97069: bevallom, én a singlet easyn tolom, s tegnap amcsikkal felnyomultunk egészen a garázsig és az volt a poén, hogy meghalltam a végén valami 116-os stattal, mikor már csak három fritz volt.
Mutatja az utcát. A végén van a ház és annak tövében egy panzershre(c)k-es áll vigyázban és lővi sorra a panzert és a kis gecinek mázlija is van, mert kiírta, hogy mittoménki killed mittoménki jenki. Lol. Volt még kettő más kasztba tartozó német a közelében, de aztán szerencsére nyertünk és nem éledtem már újra.
Majd, ha ráveszem magam, emelen a nehézséget singleben. -
Bala10 #97079 óco, jó -
Bala10 #97078 -
#97077 Van pár ujdonság a stat -ban, mindenhol ahol player name van pl fegyver-statisztika a névre link került szal nagyon fasza lett!!!
Ha akarjátok hogy a nevetek mellé fénykép kerüljön nyomjatok egy privát üzit. -
#97076 Én má' öreg vagyok ehhez, kiégtem. Project Reality-el játszom mostanában, ha gép elé kerülök.
Ott a futás olyan gyors, mint máshol a gyaloglás. :-)
4 óra egy pálya, kötelező squadba állni. Gyakrak 10perc is eltelik, mire meglátok egy ellent. :-)
Szal öreges, nekem való. :-) -
#97075 Senki! -
manutd3 #97074 Csá itt ki torrentes?
-
#97073 Szomorú!
Akkor olyan vagy, mint a magyar focisták :D (a múltból élnek)!
-
#97072 Me' má nem játszottam vagy fél éve. :-) -
#97071 Tégen nem is találtalak meg a bftrack-en! -
#97070 Pedig milyen parás a felső zászlónál egyedül rohangálva foglalni, miközben kiabálod, hogy request reinforcements... :-) -
#97069 Mostmár eszembe jutott, Omaha beach-et utáltam a legjobban singleplayerbe is régen. Kicsi pálya, és nehéz megcsinálni, nehéz megszerezni a zászlót, főleg a legutolsó felsőt. Single-be iszonyútan megszenvedtem vele, azt tudom :D -
bunkolaja #97068 ahogy miller mondja, túl sok a sniper rajta és nem lehet a sniperek számát lekorlátozni, egyszer mérgemben 5 snipert lövögettem hátba a parton 2 csónakroncs között. 2 sniper elég lenne bőven.
pedig király pálya lenne, én imádom rohamozni a magaslatot. -
#97067 Legjobb pálya. Ott van kihívás feljutni.
Csak el vagytok kényelmesedve, meg rontja a statodat a 2/20-as KD. :-) -
#97066 omaha=sniperuniverzum pl: 30 vs 30 abból amcsi oldalon 19 sniper,s próbálj feljutni 1 tigris+1 p4 mellett,miközben az a néemt csapatszállító + a géppuskák lőnek,amire rákontráz a saját hajó TK-ja. -
Dexantreal #97065 Nagyon jó lett!
Kéne ilyen a gyalogságra, a járművekre és a tengeri ütközetekre.
Tök poén.
Amúgy miért nem szeretitek a szerveren Omahát? -
#97064 Ez kurva jó :D! -
#97063 A repülés néhány alapszabálya! ( 2-es a kedvencem :D )
1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nőni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig előre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek előszeretettel bujkálnak a felhők között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerűen taszítja őket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek. -
#97062 :P -
Dexantreal #97061 Hja, hogy az ellen japán volt.
Azok az izék és a hullám miatt hittem, hogy Omaha.
Sry. -
Dexantreal #97060 +é
fel=felé