109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97659 neércsék, tőccsék!
ha valaki majd nagyon akarja, beteszi a zipbe a szótárat :)
-
#97658 Hát mitörtént veletek paul?:()
Azt gondoltam hogy bengazit tuti megnyeritek a mulkori memo meccs után:P -
#97657 Csinyájjá egy küfődi érthetőségű linket is, me a sok kocog nem fogja érteni. :-) -
Seat #97656 LOL
végre él a topic :) -
#97655 nesze vazze, ez befér :) -
#97654 A fent említett 30 év körüli, átlagos testalkatú, budapesti lakos, nevezett SEAT, közösség ellen elkövetett, szándékosan megfontolt, előre eltervezett magába beszélést hajtott végre.
A szervek értesítve lettek, melyek kézzel fogható intézkedése a mai napig nem történt meg. -
#97653 lol szerinted ebből mennyi férne ki a remote managerben? -
#97652 namostan itten milyen tényálás fennforgása álapítható meg? -
Seat #97651 tuti a sok kecseg perverz klikkel,mi? :)
-
Seat #97650 Leibstandarte'42 custommapdownloadlink: www.sg.hu/jatekosokforuma/bf1942- 1.61PB
szép név lenne... -
Seat #97649 vagy mondjuk mindenki által tisztelt BB-nket megkérni,hogy ide tegyen ki vmi szexicsajok téged várnak! linket és akkor a szerveren már csak az sg-t kéne írni.
Bár... nekem megvan :)
csak max.5 vs 5-ben nem túl izgalmas,hogy Pól sunyiskodik és teletárat ereszt állandóan belém :) -
Seat #97648 szerintem a szerver nevébe is bele lehetne írni a linket,mert sokan kirepülnek akiknek nincs meg.
Régi mappok közben meg nem hiszem,hogy elkezdik tölteni,kivéve csokimacit :)
-
#97647 már letöltöttem pár napja ,de sosem mennek a szerveren, pedig mindig irom hogy azok legyenek:) -
#97646 tudtommal nem. töltsd le a customs.zip-et a statoldalunkon van rá link. -
#97645 asszem tom meik ez ,régi open vagy winteres mappok nem? -
#97644 Benghazi egy nagyon jó pálya. Lehetne nyomni publikon is. Négyszögnek szélein, közepén foglalható pontok, illetve külön nem foglalható főbéz. a pontokat kis hidak kötik össze. minden ponton házak. középen 2 javító. Nem kimondottan tankos vagy aszis pálya. Itt a ravaszság sokat számítana..
Battle of africa egy pici el alamein. -
#97643 Mivan, Botinak elfogyott a jégere? :-) -
#97642 ehh jónagy zakó ,de ebből lehet tanulni igazán.
mien mappok voltak ezek assis? -
#97641 ráadásul majdnem a legerősebb felálásunkban voltunk :) csak a láma Bencs hiányzott..
A felkészülési meccseinken nyilvánvalónak tünt hogy Benghazi rendkivül jól megy nekünk, az igazság az hogy körönként legalább 100 tikettes győzelmet vártam :) ehelyett 0:138 és 0:166 lett.
Az ellenfél pálya választásán is röhögtünk ( szinte lesajnáltuk őket )mert ez is nagyon jól ment nekünk, a pálya szerepel a top 7-pályalistánkon,szal valszeg választottuk volna valaki ellen de ezek után nem biztos : Battle of Africa 0:193,0:191 (Ha valaki nem tudnál ezek a pályák 200:200-ról indulnak és absolute szimetrikusak.)
-
EBoti #97640 kb. 680-0 ........ oda. -
#97639 Mi lett? -
#97638 edzesre megyek, nem erek haza meccsre
bocs -
#97637 a meccs előtt lehet szavazni a győztesre :) A sok ostoba csak annyit tud hogy a dac a legerősebb német csapat. azt nem tudják hogy mi meg a legerősebb magyar csapat vagyunk.
eddigi szavazatok aránya:
LS 10
egal 1
dac 38
-
#97636 Majk, tegyétek össze a kezeteket hogy nem ti mentetek a 2. ligába!
apropó. ma játszunk a DAC ellen ebben a kupában 21.30 kor, és ha valakinek lenne kedve felvenni a meccsett frapszel azt eltudjuk intézni. sajnos a kései időpont miatt nem lesz élő audio közvetités, ha valaki vállalja ez is jó lenne.. Elég magyarul. Ha kell németeknek dojcs kommentár szerezzenek maguknak -
#97635 Nálunk is rögtönzött stratégia van :D! -
#97634 minnyámás:D -
#97633 Fogalmazzunk ugy hogy nem gyakoroltunk:D -
#97632 és nem ti voltatok a bénák -
#97631 Nem kerültünk be a 2.ligába:( 321:300 lett a vége.Mocsok egy páya az a midway! -
#97630 Enyém volt a legjobb indok nem? :-) -
#97629 Meg a félig letöltött filek. Torrent, miegymás... -
bunkolaja #97628 a zöld csík a nem áthelyezhető fájlokat jelenti, pl a page file.
Tehát azokat nem tudja a winfos törmentesítő csesztetni. -
#97627 az vinfos lesz, nem? -
#97626 hbd bencs és bala! -
#97625 hááááát ha nem lennék most kibaszott fáradt azt mondanám hogy.. nem vagyok fáradt :D -
#97624 Egy kis helept kérnék.Töredezettségmentesíteni szeretnék,elindítom,s a végén ezt kapom.Hátul láthatjátok,hogy néz ki a csík.Után ráklikk,hogy jelentés megtekintése,s ez jön be,nuku nem töredezettségmentesített fájlok.Akkor most mi van? Mégis van,de mégsincs? -
#97623 próbátam, de összefolytak má addigra a gombok a tejefonyon -
#97622 mi van velem?:D -
#97621 hát mit is mondhatnék urak :)
minimum egy rókás nyomda az üzenőfüzetbe :)
Kary legalább megmutatta, hogy legény a gáton.
a listára meg felkerülni nehéz, lekerülni könnyű.... :D -
#97620 szintén csatlakozom a kollektív bűnösséghez :(
sajna a szülinapi megmozdulás mégse pakolódott át szombatról péntekre :(
gondoltam, hogy mentve a menthetőt félidőben átlátogatok, de úgy éjfélre már elég kevés vér maradt az alkoholomba, igazából kettőig nemláttam, így teljes bukásnak tűnt eljutni hozzátok a város másik végéből (az a pia is elfogyott már addigra, amit vinni akartam :))