109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97619 Szintén bocsi, bealudtam...
Fél 8-kor elszenderedtem abban a tudatban, hogy pár perc és felkel a csöppség, erre reggel 8-kor keltett a párom. :-)
2 hónapja most aludtam először egy igazit. -
#97618 Én se tudtam elmenni sajna:( De a képeket megnézném!:D -
#97617 Sry a Hobbitól, de sajnos nem állt módomban elmenni:(
de ezzel elnyertettek egy party hordó bérleti jogát:)
képeket! -
#97616 gut gemacht jungs! ez szép teljesítmény volt! -
#97615 Egészen elképesztő végjáték után lett világbajnok férfikard-csapatunk Szentpéterváron; a Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás összetételű négyes a döntőben 45-43-ra verte meg az olimpiai és világbajnoki címvédő franciákat. Az utolsó két tust a videozsüri ítélte meg, felülbírálva a román mérkőzésvezetőt
-hogy hogy nem lepődök meg a románokon -
#97614 leges-legutolsó! -
#97613 uccsó spam ;) -
#97612 akkor már ez se maradjon ki!:D -
#97611 +ha pl egy Bencsi jön veled szembe,nem hiszem,hogy ez lesz az első dolog ami az eszedbe jut:D:D -
#97610 :D
az MillerMod titok!
Imádom ha egy terv sikerül:)
Amikor sok segítséget kapok egy befoglalt pontnál:)
Jó éjt! -
Gang #97609 hmmm. kipróbáltam, és akárhányszor töltöm újra, mindegyik golyó végez az ellenséggel! :)
hogy is van az az expack?? :) -
Bala10 #97608 best pulp
ismeri mindenki, de akkor is. :D -
#97607 eric stoltz -
#97606 pulp -
#97605 főleg 5 rázuhanással:) -
KaryKeksz #97604 BB ki kellene rakni valahová egy linket ahonnan le tudják szedni a customs mapokat . -
#97603 az én hacker-es barátomat Xenia Onotop-ot akkor sem fogod felülmúlni:D -
KaryKeksz #97602 Fuk
de azóta voltam már ping hekker is . ez a mai nam nagyon ..... -
#97601 őszintén szólva M10et kibombázni tényleg kecsegség :) -
#97600 próbálnak minket provokálni. Hétfőn lesz velük a nyitó kupameccsünk és gondolom szeretnének kihozni belőlünk valami olyat amiről printscreent nyomva megóvhatják a meccset.. ( tegnap volt pár nagy haver gunbf-es, dacos az arcoron, köszöntem is "Super Hello all" -al :D) -
#97599 a dacosokat nem minősíteném.parasztok egyszerűen... -
#97598 nyugi igazi hungarikum vagy -
KaryKeksz #97597 te még örülnél is neki . mi ? -
#97596 ??? örülj hogy lenácizott, bezzeg engem nem náciznak le -
KaryKeksz #97595 srácok . a dac cobolt lenácizott mert kibombáztam az m10 es ét battleaxon. megkérdeztem hogy miért gondolja hogy én náci vagyok . erre ő, azért mert a LSSAH ban játszól .
ennyi
komoly ?
-
#97594 kérdés: ehhez tud valaki magyar feliratot,mert én nem találtam pont ehhez valót :(
Evan Almighty[2007]DvDrip[Eng]-aXXo -
#97593 Tegnapi uefa kupa visszavágó meccs :
Helsingborg (svéd) - SC Heerenveen (holland) 5-1 (3-0)
tj: a Helsingborg, 8-6-os összesítéssel
omg az első meccsen nyert a Hereven 5:3 -ra.. most meg a Helsinborg 5:1 re. Ilyen meccseket jó lenne elkapni a tvben..
Ebből is látszik hogy a svédek nem normálisak.. fasznak nem adják fel..
-
Bala10 #97592 az jó, nem ismerek egyet sem. -
#97591 aki ráér töltse lefele , mert mátol lesznek custom mapok is a publikon. -
#97590 12k -
#97589 mennyi is havonta a bérlés? -
#97588 eh. most kaptuk a hírt hogy kikell fizessük a július,augusztus havi szerverbérlést, és nincs meg az összeg :) ,szal betudnátok szállni akkor a költségekbe? ( azt hiszem 5000-et mondtunk anno ) -
#97587 mi még soha nem voltunk meg pénteken ( szombat se sokkal jobb )meccsre.. mennek csajozni, inni, bulizni, meglátjuk. Mindenesetre beirom a wartervezőbe. -
#97586 Szóval az a yes serverén kezdtünk Schneemann-al,első kör nagyon váratlanul ért hisz bejelentette a yes "hogy mi seietünk" azt restart....Bebuktuk elég csunyán.Második kör: nagyon vágtuk őket vezettünk is 4perccel a vége előtt 40tikettel.Azt vmi 20-30 al nyertek a végén,nem sokon múlt.Rome:Axist nyertük,egyértelműen 93:0 ra.Másodikat buktuk 69:12. Sztem jó meccs volt és egy kis gyakorlással simán nyerhettünk is volna..Hát röviden ennyi.Paul,pénteken gyakhatnánk midway-re meg aberdeenre.Mit szólsz hozzá? -
KaryKeksz #97585 jaja majden 2:2 lett . nem kellet sohokk. -
#97584 kedvenc humoristám -
#97583 5:0 !! na beszéljetek már mivolt a tegnapi kupameccsen!! tegnap az oroszok klánvezérét kérdeztem ő mondta hogy 3:1 de volt egy kör amin csak kb 25 tikettel nyertek.. valami részleteket nem mondtok, nagyszó hogy tudtatok nyerni 1 kört a yes ellen. érthetetlen.. -
Bala10 #97582 Köszi mindenkinek!
Szombaton Villányban akkor mit kell majd énekelni? :D -
#97581 szóval akkor izé, még mielőtt mástól tudnátok meg, inkább elmondom én:
vasárnap hajnali 2 körül tokajban nemkevés alkohol elfogyasztása után mszp kampánydalra tomboltunk...ennek fényében nem szeretnék egyéb dolgot hozzáfűzni a témához :D -
#97580 meg beléd is!