109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97698 az engem nem érdekel ki kezdte,de van hierarchia,s ok amiért neked csönbe kéne maradnod. -
Dexantreal #97697 Én nyugiban vagyok, ő pofázik itt és ott :P.
Nyisd ki csipád és nézz szét, most se én kezdtem.
De leszarom! -
#97696 na,nyugi és jóccakát! -
Dexantreal #97695 Itt tetszik, szekálás a hobbyd, vagy mi a fasz?:P -
#97694 most odamontírozzam a "Punci" nevet :D:P -
#97693 itt tetszik a banner? -
#97693 ötezeröccá lesz, tizesbő visszaadni nemtudok, hátéiksz :)
(2 tiga között bevállaltam egy fuvart, valamibő tankolni kell a dögöt :))
jókép, csak nemláccik hogy énvagyok :) -
#97692 Amit ígértem Joebá' :) közelről,kommandósként :D -
#97691 1.ne tölts le,fel közben
2.msn ne menjen
3.virus/féregkeresés
4.normális netkapcsolat -
Dexantreal #97690 Töröltem a géjmet, de majd talán felteszem eccer megint.
A laggal volt bajom leginkább ehh :S. -
#97689 na ezért falaztam én mindig Paul felől is le a területem. Ismerd meg ellenséged - de a szövetségesed is! :D -
#97688 na nem akartam beírni mert összeomlik a rólam kialakult kép ( komoly, okos player ). Na szal ez nagyon régen volt,szal akkor még fiatal voltam, így ez a dologból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Szal összejöttünk hétvégére mindenki hozta a gépét és elkezdtük az age of empirest az előbb említett 4ember vs 4 ai,stb,stb, az volt a kedvenc szórakozásom hogy amikor szigetes mappon játszottunk ( itt az ellenség csak transport hajókkal jöhet ) hogy elkaptam 5-6 transport hajót ( többet is elkaptam csak 5-6 nál többett nem mertem egyszerre "kiereszteni" :D na jó bocsi még nem tudjátok mit jelent az hogy kiereszteni) és ezekeben 10 fős legénység utazott azaz összvissz 50-60 katonai egység. Átlagban olyam 80 fős katonsággal nyomtuk szal ez elég jelentős haderő. Szal szépen megnéztem kivan a legnagyobb szarban a haverok közül ( ez elengedhetetlen ugyanis a későbbiekben a haverok figyelték a vizet nem e jövök : ) szal aki nagy szarvan volt annak nem volt ideje ezt figyelni. Odahajóztam a kis flottilával és kiengedtem őket, fussatok, szabadok vagytok!!! Aztán gyorsan elvittem a hajókat ne lássák hogy én voltam. És vártam a reakciót: "Úhh segítsetek valahol átszakadt a fal.. rengetegen vannak, nekem végem", stb. -
#97687 Paul itt fuldoklik a TS-en. Ha túléli, szerintem beírja. -
#97686 ejj régi szép idők, játszani kéne megén -
#97685 :D lol jaaj, a görcs összehúzta a pofám a röhögéstől mikor megjelent előttem amit leírtál. Pláne amikor komplett transport hajót konvertáltam át :D :D :D- pihennem kell :D :D omg jaaj.. na szal 10 zsákbamacska lény benne az átkonvertált transporthajóban.. kiderült hogy láthatatlan veszélyt rejt, ugyanis ha van benne katapult akkor a 10 papomnak annyi.. ezért :D :D :D ;) a biztonságos hátországban azaz lavina,witt,boti gondosan falakkal megerősített othonunkban eresztettem ki őket aztán ha van benne olyan ami érdekes pl :D :D elefánt azt átkonvertáltam ami meg nem kellett azt witték előbb utóbb likvidálták, néha kicsit későn vették észre hogy valami vágja lefele a parasztokat, a kis figyelmetlenek a frontra koncentráltak.
A kezdésről még megkell említsem az általam kitalált "korlátlan birkaháború" elnevezésü projektet. Ugye mindenki main base-e mellett van kb 10 birka. Ezt levágva fontos a fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges FÚD kapható. Tudni kell hogy a birkák a hozzájuk közel érő player kontrolása alá kerülnek igy lehet őket közelebb vinni a vágóhídhoz ( jönnek a saját lábukon ). Nos első dolgom a haverok birkáinak begyüjtése volt. Illetve a birodalmam határának meghúzása :D :D :D nembirom tovább irni a sírás rámjött.
Nos mindenki szépen meghúzta a birodalma határát kővel és azt próbálta védeni, akinek áttört annak gyakorlatilag vége volt, amit tudott összepakolt és beköltözött egy másik haverhoz. Én mindig beteleültem másokhoz. Amikor már játszottunk vagy 3-4 órát az AI-nak elfogyott az aranya, mi meg ellentámadásba mentünk át. Ekkor néha találunk pár fát ( mert fával húztam meg a falat :D ) ami a néhai Paul birodalom határait jelentette és mindig percekig konstatálták a többiek hogy nem vagyok normális hogy ekkora területet akartam magamnak.. -
#97684 Daneel barátja gondolatolvasó csíttel :) -
bunkolaja #97683 JÁÁj, inkább 3x szedj le egymás után, mint még1 vers! :) -
#97682 a papról egy anekdota:
Egy időben sokat Age of Empire-eztünk Paullal cooperativeban max nehézségi szint, legnagyobb pálya, max számú gépi játékos ellen.
A taktika mindig az volt, hogy összeköltöztünk és együtt próbáltunk meg védekezni, felerősödni majd végigverni a pályát, más megoldás tutira nem volt. Én mindig Bizánccal voltam, mert annak a védművei alapból sokkal erősebbek, tehát az én feladatom volt a majdani közös falrendszer felhúzása, őrtornyokkal, kapukkal, stb, ide települt be Paul, mikor már nagy volt a baj.
Egy idő után rájöttem, hogy az egyik legfontosabb feladat Paul felől is jó hamar meghúzni a falat... :D Ha lehet, duplát.
Azzal szórakozott, hogy karámot épített az ideiglenes falainál, ahová besétált az ellen mikor támadta a falait, és papokkal átkonvertálta ezeket - már amikor sikerült - így lett mindenféle szedettvetett csürhéje. Persze sokszor balul sült el a vállalkozás, és a csürhe visszakonvertálódott, mikor már falon belül volt, hiszen az ellenséges pap így is tud ténykedni... :D
-
#97681 Rajta már csak egy pap segít, aki feladja az utolsó kenetet... :-) -
#97680 loool Ehhez már orvos kell:)) -
Seat #97679 sőt! gyógyít6atlan! :) -
#97678 Súlyosbodó battlefielditis rímitis. -
Seat #97677 Na,de Pól!
én ezen miért nem vagyok???
minimum a 9. helyen? :D
-
#97676 Ha meguntam, hogy normal mappon legyek
Majd customozgatok, mert customozni élvezet
De szóba se jöhet Operation Mallard
Csak a Battle of Afrika, ott fülledt az erotika
Aha-ha
Kibérelek egy jó nagy APC-ét
Bejárom saját- és közepét
Minden repülőnek lövök egy feketét
Tömény romantika, imádlak Afrika
Aha-ha
Rerf.:
Tigirs, M-10es, Pz4, Sheerman
kurvaanyád, majom te láma, hülyebarom
kemperek, bézrépelők..
Ó-ó-ó, Afrika!
A lámákat majd a főbézre szorítom
Egy maphack-ért mindenem odaadom
Utólag úgyis az egészet letagadom
Ha kérditek idehaza: Na milyen volt Afrika?
Aha-ha
-
#97675 tyuhú már 99. vagyok:D -
ucu #97674 legkozelebb utolagos (megalapozatlan) gyanusitgatas helyett inkabb hasznaljuk a bf remote manager "Take screenshot" opciojat a Player menubol es kiderul ki milyen cheat-et hasznal. szerintem ezt is mondogatom mar egy ideje :)
legutobb az inf kupabol amiatt zartak ki a !!!DONTO!!! meccsrol az egyik csapatot mert egyik jatekosuktol nem lehetett screenshotot csinalni, igy felteteleztek hogy csiterkedik. -
#97673 mi játszunk gyakmeccset majd africán cc ellen... Majd figyelünk rá:D -
#97672 nézem a klánrankingban az lassát, ki milyen féknéven nyomja,hát nem birok rá jönni hogy ki a Giskard. Aztán meglátom :
You are: 1 in Drivers statistic, and now you have: 73 points.
You are: 1 in M3A1 statistic, and now you have: 27 points.
You are: 1 in Hanomag statistic, and now you have: 44 points.
You are: 1 in Ho-Ha statistic, and now you have: 2 points.
Darkhorse! koccolj le kibaszott apcékről. Megcsináltam az érmeket, de úgy gondoltam hogy engem fognak szépíteni. Szal addig nem lesz ugyse érem mig te vagy az 1st ezekben. De a
Kettenkradot ma feltöltöm :P -
#97671 mindenesetre a meccsünk kommentjébe a dacosok gg!-je után szóvátettem finoman : game.serverContentCheck OFF this is the dac paradise -
#97670 ezt tudom, fasznak se kell direkt link, csak legyen ott, hogy jól ki tudja másolni a paraszt aseből, miután rájön, hogy kivágta a szerver... -
#97669 szoltál?:D -
#97668 eff,én már az ilyenen nem lepődök meg.24h-órát jáccik,mindenféle serveren,sok a fiatal(ált suli+közép),van elég ideje jáccani.ezek a pixelszeműek,ja meg persze németek,valóságban elbukták,most próbálnak alkotni valamit :):):) (ui:ha iylen régi jó klánokból gyűjtenénk össze posztra embereket,akkor lehet egy überfasza csapatot csinálni) -
#97667 bf-en belül direkt linket nem lehet adni,sem ase,sem bf menüjéből,ez a játék miatt van,linket be leeht rakni,de csak screenshot,leírás,paste:) -
#97666 fasza kis derbi volt thx! -
ucu #97665 a BoA palyat kb 3x jatszottuk (lehet csak ketszer), az altalam javasolt taktika ez volt: wingwalk kozepre (mivel nekunk sokkal hasznosabb 3 panzer geppuskaja mint egy m10 szvsz), jeep sajatra. ezt minden gyakmeccsen elmondtam, de sajnos suket fulekre talalt a javaslatom... meg is lett az eredmenye -
#97664 Ha már esténként vagyunk a TS-en 10-en, legalább akkor kellene felmenni a warszerverünkre, hogy valóban begyakoroljunk valami taktikaszerűséget.
Én támogatom az ötletet, csak sajna este 10 után tudok a gép elé ülni....ez van :(
Azért tesztett a DAC taktikája BoA pályán, szal ilyet kellett volna nekünk is begyakorolni, illetve az ilyen jellegű taktika ellen valami még jobbat kitalálni, bár szerintem ez kiváló volt.
A pályával az volt a baj, hogy amint sikerült befoglalniuk a 3 pontot, már esélyed sem volt kitörésre vagy, hogy bárkit is lelőjj az ellenségből, mivel kb. úgy nézett ki, hogy volt két könnyű tankod négy könnyű és két nehéztank plusz egy repülő ellen. Na ezért lehet így beszívni, ahogy mi is.
Még a meccsre visszatérve:
A DAC-os assuk gyanúsan jól lőttek, szal én nem tudom, hogy miként lehet, hogy egy pukkanással ölt meg nem is egyszer, én még el sem tudtam kezdeni lőni, pedig előbb észrevettem.
Hasonló volt az is, hogy a tankjukkal is akkorátkat lőttek belénk minden irányból, hogy még a Tigrist is kiszedte egy az egyben egy shermannal. -
#97663 akkó old meg kreatívan, necsak a problémákat ismételd :)
mennyi a limit?
http nélkül amúgy kurvaélet hogy be tudod írni, úgy hogy még elé valami frappáns dolog is kerül -
#97662 pech,nem jött be. -
ucu #97661 en szemely szerint mindig csodalkoztam hogyan nyertuk meg a gyakmeccseken bengazhi-t. hogy miert? szereny emlekeim szerint egyetlen egyszer sem sikerult az elkepzelt taktikat megvalositani, egyetlen egyszer sem volt olyan hogy kezdesnel mindenki oda ment volna ahova ki volt osztva, azt csinalta volna ami a feladata.
mondjuk oke gyakmeccsen meg az ellenfel is csak ismerkedik a palyaval, es mivel skillbol szerintem eleg jol meg tudunk oldani problemakat, igy hoztuk a meccseket. vagy lehet hogy "az isteni gondviseles, meg trukkok szazai, amirol nyilvanvaloan nektek nem kell tudni, segitette, hogy ezt tuleljuk" ?
de egy ilyen szintu ellenfel ellen, mint a dac, akik skillbol sem gyengek, es meg szervezetten is jatszanak, ott mar a fenti recept nem mukodik. be kellett volna gyakorolni egy darab konkret taktikat amig nem megy 100%-ra mindenkinek. -
#97660 150:0 alatt nemhoztunk egy kört se a kb 4 gyakmeccs alatt.. ha a meccs előtt valaki azt mondja hogy egyezünk ki 50:0 -ás lasa győzelembe elküldtem volna röhögve :) ( hihetetlen égés, szerencsére a külföldi klánvezérek nem élnek visszavele, alig mertem felmenni ma icq-ra :P )