109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98258 Amúgy Miller megoldhatná a problémát, de attól félek, hogy többen lennének az ellene szavazók, mint a mellette állók. :-) -
#98257 de nem tilos, mert le van korlátozva háromra...bár én se értem miért jó masztizni az ilyenre, nekem nincs is rá ingerenciám páblikon...valahogy nem kapok agyér görcsöt attól, hogy pár killel kevesebb lesz a statomon :)
de a tapasztalatok szerint sokan recsiznek erre, szal esélytelen, hogy tiltva legyen...mind1, annyira nem zavar, most ha ruszkiként megdöglök egymás után 10szer főbézre dobott gránáttól, 11edszerre úgyis kijövök, a szar kd meg ugyancsak nem érdekel :) -
#98256 Nem értem mit vagy ezen úgy felháborodva, embereknek már rég csak a stat számít... -
#98255 meg elég etikátlan, legalább adjuk meg az ellenfélnek az sanszot hogy megmozdulhasson. A kivezető utakat gránátozzák szarrá ,az nem érdekel ,de hogy a spawnpontra dobják... -
TS Zolly #98254 Gyere sirt ki magad a széles válamon. :)
Amugy a KabeLegénynek igaza van. Ha tilos, akkor tilos, tök mindegy milyen neve van a béef szkénben az illetőnek. -
Seat #98253 ez az!
tudtam,csak a neve nem jutott eszembe! Köszi! :)
-
#98252 szerintem nem annyira vicces amikor a kör első 10perce azzal tellik hogy spawnolok és egyből meghalok ,ugy hogy még meg sem tudtam mozdulni...
-
#98251 Micsudi? Teljesen összezuhan, ha az első gránát sorozatból nincs meg a 3killje. :-) -
#98250 meccsen oké ,de publikon? főleg hogy az ls honlapon olvastam hogy tilos -
#98249 WhereIsIt! -
#98248 Lavinának mond, Ő gyakorolt éjszakákat át, hogy mikor-hova kell az első hármat dobni. :-) -
#98247 nem tiltott a gránát, de az igen hogy a spawnpontra dobd. -
Seat #98246 lustaság = nyugalom
tud vki olyan progit ami a dvdken lévő avijaimat beolvassa és nyilvántartja?
kerestem,de csak könnyebb ha vki használja már és nem nekem kell kiprobálni :)
thx -
Seat #98245 berlinen tiltott a gránát?
szvsz azért van max.3 gránátod,nem?
az viszont érdekes,hogy néhányan berongyolnak és semmi no more... :) -
#98244 szeláví -
#98243 faszom kivolt berlinen,
alapból németek folymatosan telibe gránátozzák a ruszki spawnt ,ami elvileg tiltott a szerveren ,amikor véletlenül nem haltam meg spawn után egyből gránáttól ,berongyol egy köcsög dzsippel és rámrobban.
Persze 4emberrel többen voltak a németek csak hogy fairplay legyen.
De amikor befoglalunk 1ponton kivül mindent megy a pofázás mindig arról hogy ne kempeljünk.... -
Seat #98242 yep!asszem 21 vs 21-ben hentel mindenki,erre custommap: 3 vs. 3 :)
aztán el is túnt mindenki... -
#98241 ha tényleg így van akkor megoldjuk a dolgot, írok a belső fórumon -
#98240 óLOL! -
#98239 ez cép. -
#98238 loller analfabetikus. -
#98237 szervert kásztöm mapokra map közepén át ne állíts -
#98236 havertól jövő "view my pictures"-t tartalmazó küldött linkre,fájla ne kattints:) -
#98235 aha -
TS Zolly #98234 Szokásos msn faszság az ö virusaival együtt, de most egy picit feltupirozva. -
#98233 összefoglalnád magyarul is hogy én is ércsem?:) -
TS Zolly #98232 Biza b3! :D -
#98231 Fontos!
Virus Spreading Through Windows Live Messenger
Posted: October 05, 2006
ResNet has been receiving numerous reports of a virus being spread through Windows Live Messenger. The virus appears to send a link to the user asking them to "view my pictures" which, once clicked, downloads a virus onto the user's computer. The virus then sends the same link to all of the contacts in the user's contact list and the process repeats.
If you receive this, or a similar message, even if it appears to be from a friend, do NOT click the link.
If you become infected with the virus, run Ad-Aware and Spybot and remove any threats they find.
As a precaution, do not click any links in any messenger services, including AIM, MSN Messenger, Windows Live Messenger, and Yahoo! Instant Messenger. While this virus only appears to affect Windows Live Messenger, you should never click a link in a messenger window unless you are sure your friend intended to send you the link.
The virus does not appear to infect computers using Trillian to communicate with their MSN contacts.
csak azért,mert egyik havertól jött már ilyen,persze egyből visszautasítottam,s szóltam havernak,hogy ilyen cucc van. -
#98230 B3, te ma szarod a szót mindenhová :)? -
TS Zolly #98229 Hát elqrták, nem kicsit, nagyon :D
Ha minden igaz, akkor ma este szarrá szedek mindenkit a szerveren ratyik! :DDDD
Hüjültem ám, ne bántsatok engem :D
-
#98228 xp home...aha :D
akkor ezek szerint mindössze csak "böszmeség" az oka a lagnak? :)
milyen adottságai vannak az alaplapnak és a winchesternek? -
#98227 hát :D én tudom miért van lagg mapváltásnál :D :D :D Szal nem tudom hogy mennyire értettek az informatikához.. szal van ez a szerver, kb 2 éve rálett instalálva a xp home, és azóta volt 3 alaplapcsere..
Ha újra lenne telepítve, netalántán linuxra akkor a lagg csökkene kb 75%-al, a maradék megmararad az alaplap és wincseszter "adottságai" miatt. -
KaryKeksz #98226 -
#98225 te ki vagy? -
#98224 ja akkor mindent értek, köszi boti!
megvan a ts, millerke át is küldte az adatokat..
na szóval akkor az lenne a kérdésem hogy a lag és con problemen hogyan lehet segíteni, hogy mehessen a war is meg a páblik is..
sávszél kell vagy vasat kellene fejleszteni?
mert ha vas fejlesztésről van szó az még megoldható én is be tudok még tolni némi kest, meg ügye mostmár vannak oylan alkatrészek amiket el lehet adni és nem túl nagy többlet költséggel lehet jobbat venni helyette, már ha ez segíthet valamit..
-
EBoti #98223 Te Pink neked nincs meg a TS -ünk? Általában délután valaki mindig van fent a TS-n. Este pedig 100%.
Tegnap meg memo-kupa meccsünk volt, és ezért ment a publicon u.a. a map, hogy ne váltson mert akkor belaggol a war szerver. -
#98222 ja,főleg ha a novemberi serverbérlet se jön össze...sietenk a tagok befizetni tudod. -
#98221 akkor csak a sávszél emelés segítene, az meg gondolom horror összeg.. -
#98220 a warszrver miatt akad ,de néha valóban elég embertelen lag meg con problemok vannak -
#98219 egyébként a szerver überállat, de néha baszott nagy lag hegyek vannak, ezzel nem lehet valamit kezdeni? csak ennyi hiányzik a tökélyhez!:))