109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98298 van benne igazság,mert attól még ha egy német pont marad,azt lehet kempleni akár expackal,szóval rossz értelemben,de jár neki ka gránát.jó gondolat :S -
#98297 én egyébként nem tennék láthatatlan falat a mapre -
TS Zolly #98296 Végülis össze jött amit akartunk :) -
Bala10 #98295 van, amiért érdemes küzdeni. :D -
TS Zolly #98294 Hehe, látom te is besárgultál, gratula pajtás! :DDD -
TS Zolly #98293 Hmmm, lássuk csak ... Mit szólnál a sérthetetlenséghez? :D -
Bala10 #98292 azt Bencsi kapta, kérjél mást. :) -
TS Zolly #98291 Nekem végtelen élet. :DD -
#98290 jaja!;) -
Bala10 #98289 a láthatattlan falat. :) -
#98288 addig egy kis kép:) klikk -
#98287 szedjük már össze Berlinen mit módosítottam!:D
1.nincs ammobox töltés
2.középső zászló foglalási területe kisebb
3.tank+apc helyett jeep
4.antibasecamp
vmit kihagytam?
-
#98286 dont paint devil on the wall -
Bala10 #98285 ám az sem volt rossz megoldás, hogy ejtőernyőzve kezd az orosz fél. vmelyik német szerveren úgyvolt. :) -
Seat #98284 "All in all it's just another brick in the wall" :) -
#98283 lehet ,megtanulnak az emberek célozni:) -
#98282 Na jó hogy írtad :D, pont megakartam kérdezni Xandert a régi rivera adminját hogy hogyan oldották meg anno.. Na akkor csináld :D
Az első pár nap ismerkedés a jelenséggel durva lesz, olyan szinten pattan vissza a gránát hogy az illettő valszeg azoonnal automatic bant kap a -10 pontja miatt :D -
#98281 kiváncsi leszek ,mit ér majd. ha nem lesz az sem baj ,eddig is kibirtam az elmult 5évben:) -
Bala10 #98280 majd mindenki nyomjon printscreen-t. -
#98279 utánajárok,amint időm engedi.
fal:tesztelem,amint időm engedi:)
ui:ha működne de várom a sok player reakcióját,amikor kb az orosz bejárattól kifele pattan a gránát, a német dobálozók közé -
TS Zolly #98278 De mint modnottam, nem tom bf42 vagy bf2 lehetőség ez. -
#98277 Na ezt a falat húzzad felfele. :-) -
#98276 mondjuk ha innét nem csinálná senki az már nagy előrelépés lenne :) -
#98275 amúgy jobb emgoldást kemp ellen nemtudok sorry:( -
#98274 arra van magyarázat: ha ellenséges jármű megy be,akkor nem robba nfel,hanem ég elég sokáig,aztán eltűnik a "csontváza " ott maard,s ha közelébe mész meghalsz:)
ha meg nem ez van,akkor nemtom mi,valszeg a megadott koordináták hozzá itt-ott ütköznek mint háznál a sarok. -
Bala10 #98273 meg néha bugos és meghósz csak úgy. :) -
#98272 hű ez új,de utánanézek: antibasecamp körben robbanó gránát teamkillnek számít.
hátrány: ha az orosz ejti el,az is tknak számít(a védett csapatnál) :) -
TS Zolly #98271 Na ezaz amit nem tok. Ha az a gránát öl, timkilnek veszi, ergo nem éri meg begránátozni. -
#98270 ez az életerőcsökkenés mán megvan, viszont a gránátnak nincs hp-ja :) -
TS Zolly #98269 Emlékszem volt egy szerver oldali módosítás bf42 szerverekre, ami egy láthatatlan védő burkot képzett a főbéz köré. Ha egy enemy oda bement, elkezdett csökkeni az élete. Plusz, amiben nem vagyok már biztos, ha a védő burkon bellül valakit lelőtt, tk-nak számolta. De lehet ez már bf2-ben volt. -
TS Zolly #98268 Mindegy, akkor is gyó ez a szar játék még. :D -
Bala10 #98267 Berlinbe, az orosz oldalra rakj be egy titkos átjárót a német hátsó zászlóhoz. -
#98266 láthatatlan fal= serevr látja,kliens nem,de kliens érzékeli a fal adatait,tehát nek iis ott van,de nem tudja megjeleníteni,ezért nem lehet sajnos látható plussz bunkert kurskra:( -
#98265 omaha meg van oldva(elég izgi lett)
berlin:igen,ha 3 gránátot dobál a paraszt,ráadásul hátra akkro az bunkóság,s nálam kick-et ér.vagy ha nem,akkor az expacknál meg ne sírjon.
megoldás:
kiveszek mindent berlinről,csak kés
vagy
felhúzo kegy bizonyos magasságba egy láthatatlan faalt,s onnan visszapattan a gránát:):) -
#98264 én amondó vagyok hogy nem zavar ha mindent lehet a bfben, ha a pálya jól meg van csinálva, ilyen demarkációs vonalakkal meg eseteg gránát limittel,na meg a járművek kiegyensúlyozásával akkor ez bőven elég
berlinen mindig orosz vagyok, szerintem pont az a jó hogy ki kell jönni de nagyon nehéz, a legnagyobb élvezet.. és majdnem mindig ki tudnak jönni az oroszok
egyetlenegy dologn szoktam felbaszni az agyam, ha omahán lejönnek a galogosok meg a tankok a partra az első zászló befoglalása előtt, akkor ott tényleg esélytelen és elbassza mindkét oldal játékát ez a hülyeség.. -
#98263 az még csirigli koromban volt. Ma már 7 a standard. -
#98262 bizonyííítékot
:D -
Gus #98261 Én mintha itt olvastam volna, hogy pár mapon nem tiltott a baserape.
Aszem pont berlin az egyik, meg coral meg britan, de ezek ugyse mennek soha -
Seat #98260
ugy van! -
#98259 ls oldalon olvastam hogy tilos ,és az hogy csak 3gránátod van nem vigyasztalja az oroszokat ,mert 22németnek 66gránátja van és ha megdöglik megint kap hármat,igy folyamatos a gránátozás.
De amiért ezt irtam inkább az hogy ezek után még van pofája néhány nyomoréknak lekemperzni amikor az utolso pontjuknál szorom az expackot a spawnjukra...