109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    van benne igazság,mert attól még ha egy német pont marad,azt lehet kempleni akár expackal,szóval rossz értelemben,de jár neki ka gránát.jó gondolat :S
  • Pink Tiger
    én egyébként nem tennék láthatatlan falat a mapre
  • TS Zolly
    Végülis össze jött amit akartunk :)
  • Bala10
    van, amiért érdemes küzdeni. :D
  • TS Zolly
    Hehe, látom te is besárgultál, gratula pajtás! :DDD
  • TS Zolly
    Hmmm, lássuk csak ... Mit szólnál a sérthetetlenséghez? :D
  • Bala10
    azt Bencsi kapta, kérjél mást. :)
  • TS Zolly
    Nekem végtelen élet. :DD
  • Wreck86
    jaja!;)
  • Bala10
    a láthatattlan falat. :)
  • Wreck86
    addig egy kis kép:) klikk
  • Wreck86
    szedjük már össze Berlinen mit módosítottam!:D

1.nincs ammobox töltés
    2.középső zászló foglalási területe kisebb
    3.tank+apc helyett jeep
    4.antibasecamp

vmit kihagytam?
  • Bencsi
    dont paint devil on the wall
  • Bala10
    ám az sem volt rossz megoldás, hogy ejtőernyőzve kezd az orosz fél. vmelyik német szerveren úgyvolt. :)
  • Seat
    "All in all it's just another brick in the wall" :)
  • Kovács legény
    lehet ,megtanulnak az emberek célozni:)
  • LSSAHPAUL
    Na jó hogy írtad :D, pont megakartam kérdezni Xandert a régi rivera adminját hogy hogyan oldották meg anno.. Na akkor csináld :D
    Az első pár nap ismerkedés a jelenséggel durva lesz, olyan szinten pattan vissza a gránát hogy az illettő valszeg azoonnal automatic bant kap a -10 pontja miatt :D
  • Kovács legény
    kiváncsi leszek ,mit ér majd. ha nem lesz az sem baj ,eddig is kibirtam az elmult 5évben:)
  • Bala10
    majd mindenki nyomjon printscreen-t.
  • Wreck86
    utánajárok,amint időm engedi.
    fal:tesztelem,amint időm engedi:)

ui:ha működne de várom a sok player reakcióját,amikor kb az orosz bejárattól kifele pattan a gránát, a német dobálozók közé
  • TS Zolly
    De mint modnottam, nem tom bf42 vagy bf2 lehetőség ez.
  • JAG1
    Na ezt a falat húzzad felfele. :-)
  • joebacsi
    mondjuk ha innét nem csinálná senki az már nagy előrelépés lenne :)
  • Wreck86
    amúgy jobb emgoldást kemp ellen nemtudok sorry:(
  • Wreck86
    arra van magyarázat: ha ellenséges jármű megy be,akkor nem robba nfel,hanem ég elég sokáig,aztán eltűnik a "csontváza " ott maard,s ha közelébe mész meghalsz:)

ha meg nem ez van,akkor nemtom mi,valszeg a megadott koordináták hozzá itt-ott ütköznek mint háznál a sarok.
  • Bala10
    meg néha bugos és meghósz csak úgy. :)
  • Wreck86
    hű ez új,de utánanézek: antibasecamp körben robbanó gránát teamkillnek számít.
    hátrány: ha az orosz ejti el,az is tknak számít(a védett csapatnál) :)
  • TS Zolly
    Na ezaz amit nem tok. Ha az a gránát öl, timkilnek veszi, ergo nem éri meg begránátozni.
  • joebacsi
    ez az életerőcsökkenés mán megvan, viszont a gránátnak nincs hp-ja :)
  • TS Zolly
    Emlékszem volt egy szerver oldali módosítás bf42 szerverekre, ami egy láthatatlan védő burkot képzett a főbéz köré. Ha egy enemy oda bement, elkezdett csökkeni az élete. Plusz, amiben nem vagyok már biztos, ha a védő burkon bellül valakit lelőtt, tk-nak számolta. De lehet ez már bf2-ben volt.
  • TS Zolly
    Mindegy, akkor is gyó ez a szar játék még. :D
  • Bala10
    Berlinbe, az orosz oldalra rakj be egy titkos átjárót a német hátsó zászlóhoz.
  • Wreck86
    láthatatlan fal= serevr látja,kliens nem,de kliens érzékeli a fal adatait,tehát nek iis ott van,de nem tudja megjeleníteni,ezért nem lehet sajnos látható plussz bunkert kurskra:(
  • Wreck86
    omaha meg van oldva(elég izgi lett)
    berlin:igen,ha 3 gránátot dobál a paraszt,ráadásul hátra akkro az bunkóság,s nálam kick-et ér.vagy ha nem,akkor az expacknál meg ne sírjon.
    megoldás:
    kiveszek mindent berlinről,csak kés
    vagy
    felhúzo kegy bizonyos magasságba egy láthatatlan faalt,s onnan visszapattan a gránát:):)
  • Pink Tiger
    én amondó vagyok hogy nem zavar ha mindent lehet a bfben, ha a pálya jól meg van csinálva, ilyen demarkációs vonalakkal meg eseteg gránát limittel,na meg a járművek kiegyensúlyozásával akkor ez bőven elég
    berlinen mindig orosz vagyok, szerintem pont az a jó hogy ki kell jönni de nagyon nehéz, a legnagyobb élvezet.. és majdnem mindig ki tudnak jönni az oroszok
    egyetlenegy dologn szoktam felbaszni az agyam, ha omahán lejönnek a galogosok meg a tankok a partra az első zászló befoglalása előtt, akkor ott tényleg esélytelen és elbassza mindkét oldal játékát ez a hülyeség..
  • LSSAHlavina
    az még csirigli koromban volt. Ma már 7 a standard.
  • Kovács legény
    bizonyííítékot
    :D
  • Gus
    Én mintha itt olvastam volna, hogy pár mapon nem tiltott a baserape.
    Aszem pont berlin az egyik, meg coral meg britan, de ezek ugyse mennek soha
  • Seat

ugy van!
  • Kovács legény
    ls oldalon olvastam hogy tilos ,és az hogy csak 3gránátod van nem vigyasztalja az oroszokat ,mert 22németnek 66gránátja van és ha megdöglik megint kap hármat,igy folyamatos a gránátozás.
    De amiért ezt irtam inkább az hogy ezek után még van pofája néhány nyomoréknak lekemperzni amikor az utolso pontjuknál szorom az expackot a spawnjukra...