109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• bunkolaja
    dehogynem karddal, abból tanul a büdös! Arra kell csak vigyázni, hogy tanú, log ne legyen.
  • Kovács legény
    a feljelentést azért megtetted?
  • Kovács legény
    mondhatnak bármit, de senkit nem büntettek meg még azért ha megtámadták és visszaütött.Hülyén nézne ki egy ilyen itélet,hogy hirtelen felindulásból elkövetett önvédelem:D Csak arra kell figyelni,hogy ugyanakkora "erővel" támadj vissza. Ezalatt azt értem, ha pusztakézzel jönnek ellened, ne karddal támadj vissza;)
  • HUmanHunter
    ez ma' amúgy a legalja.hu nak is fájna
  • HUmanHunter
    ja, de akkor 'énis hibás vagyok mert megütöttem" ezt mondta a rendőrségen a csávó
  • Kovács legény
    ha megfejelt és megütötted, azt önvédelemnek hívják
  • LSSAHlavina
    LOL nem is én voltam! Hehe, most hogy mosom le magamról?? BB, meg tudod nézni a postolók IP-jét? :)
  • HUmanHunter
    úgy hogy kekeckedett velem egy cigány,megfejelt, fogonvágtam azt, jól megvert; az iskolában; a folyosón; ma voltunk a rendőrségen hogy feljelentsük de; magamat is feljelenteném mert adtam neki egy pofont....
  • Kovács legény
    hát a tököm kivolt, 20és 300között ugrált a pingem folyamatosan
    amikor nem volt semmi akció 20-50között volt de ahogy befogtam AL|EN-t egyből fölbaszódott a pingem, örültem hogy nem zuhanok le, nemhogy még flikflakkozzak:/ De ecce sikerült leszednem 150es pingval, mákom volt:)
  • bunkolaja
    kitoltam veled, a te oldaladra áltam,
    de hamar meguntam alameint tegnap spawn, repcsik felszálnak, na akkor beszállok a dzsipbe, várom hogy jöjjön még valaki, jön egy és fejbelő majd beszáll a dzsipbe, a direct teamkill anyádat, bant neki. Ki is került rögtön.
  • LSSAHPAUL
    hogy jön most ez ide??? Ilyen alapon mondhattad volna azt is hogy jó napot! vagy hogy kék az ég!
  • HUmanHunter
    mármint nem ti vagytok cigányok hanem a cigány cigányok :D
  • HUmanHunter
    szemét cigányok
  • Bala10
  • Wreck86
    gurulj odébb:)
  • Zerénd
    Gyenge próbálkozás volt. Bf2 tyopikba ami ÉN míveltem, az volt az igazi. :DDD
  • LSSAHlavina
    omfg 1 napig nem nézek a fórumra, erre flém hegyek, röpködnek a csapágygolyók meg az égő gyufák, kisiklanak a vonatok, meg akarják verni a PB-t, danger, suspense, mi jön még?

--- Ja, a Trespasser az én regem, csak már leült a fórum, gondoltam feldobom. :)
  • Kovács legény
    hát akkor majd ma is kapsz pár bombát ajiba:)
  • bunkolaja
    ügyes vagy ha puhára is sikerült! Ezt a tegnapi két flakból kibombázásért kapod! :)
    hú de ontopik a téma.
  • Bala10
  • Kovács legény
    mostmár gyártanak? honnan tudod?:p
  • Wreck86
    nem is gyártottak akkor hüvelykmatyi méretet
  • Kovács legény
    mi a pöcsünkre húztuk a gumit
  • bunkolaja
    vonatgyalázásban mi is jók voltunk. Imádtuk a tehervonatokat a töltés köveivel dobálni. Egyszer jött haza az öcsém vérző fejjel, alig látott ki a fejéből, folyt a vére a feje tetejéről az arcába. Kérdezem mi történt?
    - Megdobáltam a tehervonatot.
    - Oszt?
    - 1 kő visszapattant.
    még jó hogy csak megkarcolta a hülye fejét.

de a legjobb a nagy prűdség levetkőzése volt a 87 körül, megjelentek a gumióvszerek a boltban. Volt egy tanárnő, aki már akkor is szőkére festette a haját(meg belül az agyát) és miniszoknyában járt tanítani 13 éves fiúk közé. (az apja volt a tanácselnök). Tudtuk hol lakik, egy panelban kapott 3 emeleti kéglit. a menzán a 6 fős asztal megbeszélte, hogy most akkor együtt elmegyünk és egy óvszert húzunk a bejárati ajtó kilincsére. a szájhősök persze a ház ajtajánál lemaradtak, így csak ketten maradtunk az egyik haverommal. Elindultunk felfele, már a 2ik emeleten ránkjött a röhögés düllöngélve tudtunk csak felmászni, vagy 2 percbe telt míg sikerült a kilincsre felhúzni a gumit, könnyünk folyt alig láttunk úgy röhögtünk. lefele menet elestem az egyik fordulóban mert nem láttam a következő lépcsőfokot. A ház oldalában még vagy 10 percig ültünk röhögve, elképzeltük hogy milyen pofát vág a tanárnő. Persze nem tudtuk meg, de kurva büszkék voltunk magunkra, na nagyfiúk vagyunk.
  • Kovács legény
    a százas szöggel?
  • LSSAHPAUL
    nem :) az egy másik, pitiáner ötlet volt, és megse csináltuk.
    amiről írtam az a kocsordi vasuti híddal áll kapcsolatban és majd pár sör mellett beszélek a tervről és a megvalósulás kudarcáról, azért kicsit durva lenne ide írni... habár hoppá 12 év alattiak voltunk akkor meg bekaphatja mindenki. szal összeszedtük a legnagyobb köveket, téglákat és felvonszoltuk a kocsordi vasuti híd sinére. jött a vonat de nem siklott ki igaz a vészféket behúzta a vasutas,szal lehet látott valami kockázati tényezőt.
  • Seat
    miller vagy vki admin gyere be pls
  • Bala10
    ezért kell csapágygolyót löni vele. ;)
  • Kovács legény
    az én csúzlim simán kilőtte a 100as szeget bezony ám, csak szarul repült.
  • EBoti
    Na Pól nemsokára akkora orrod lesz mint Pinokkiónak. A 100-s szeg nem repül. Max. ha puskával lövöd ki. A vonatot nem az Erdértre akartátok ráereszteni? A pesti gyorsvonatot a váltó elváltásával....
  • Kovács legény
    volt halálfejes csúzlim, eredeti kézzel faragott kézzel festett, beetető gumival
  • Kovács legény
    Nekünk a kedvenc szórakozásunk az volt hogy kénszallagot égettünk a liftekben, hetekig fulladtak a lakók:D
    A testmozgás is megvolt mindig amikor menekültünk, a gyáraknál az ottani drogos banda elöl.
    A szipusok szerencsére nem képesek a gyors mozgásra, könnyű prédák voltak amikor nekiindultunk légpuskával meghódítani a festékgyár környékét:D
  • Seat
    LOL:

"átékpisztoly átalakítva égő gyufa szál kilővésére.
    előállítás bonyorult, csak nekem volt ilyen." :DDD

nem kéne menni a szerverre?!
  • LSSAHPAUL
    jaja. Képben van itt mindenki :D Naggyából leirom a bálunk rendszeresített fegyverarzenált.

1. Barna színü kb félcolos merev műanyag köpőcsű.
    adatok:
    kaliber: 15mm
    Fegyver hossza: 100-140mm
    töltény: 10-25mm hosszú keménypapír tölcsér, közepében 100-as szeg.
    hatótáv: 30-70m
    pontosság : 20m-en belül madár biztos.

A tesztek során ez a kaliber viszonyult egy 12 éves gyerek tüdő\15cm hosszú karton tölcsér+100-as szeges lövedék leghatékonyabb felszhasználására.
    Előállítása olcsó, és viszonylag egyszerü.
    A legjobb fegyverünk, ebből vettünk mindenkinek, majd csináltunk bele lövedéket. A lövedék beleállt mindenbe, még a villanyoszlopba is. Na jó öntöttvasba azért nem.

2. Csúzli ( könnyű lőfegyver )
    kaliber: 7.62-20
    töltény : kavics
    lőtáv 60-150m
    Előállítása rendkivül körülményes ugyanis nem mindenhol található jó minőségü Y elágazásu faágacska. Utána vegyiboltból gumikesztyűből kikell szabni a rugót, legkötözni jól hogy ne vágjon pofán.

3. Parancsnoki csúzli ( könnyú lőfegyver )

kaliber: 7.62-20
    töltény : csapácsgolyó
    lőtáv: 100-1000m
    pontosság: lőttem vele szálló 30m magasan szálló galambot
    Nagypapám aki lakatos volt ő csinálta nekem vasból. A kihuzú gumi trakror belsőből készült. A lőtávolság csak is az izomerőn mult.

4. Ijj
    sokféle készült, fő jellegzetessége a pontatlanság és az eltörés.
    Mivel a köpőcsű sokkal jobb fegyver volt ebben a kategóriában ezért csak is égő "buzogány" ( nádasban az a fekete bolyhos izé ) kilővésére használtuk.

5. Szivószál+injekcios tű, két újjadra közé beföttes gumi
    hatótáv: 20m
    pontosság 15m-en belül pontban akarom mondani pöttybe lő. hihetetlen pontos.

főleg ha csendes fegyvert kellett használnunk akkor vettettük be, én előszeretettel használtam a hugom ellen is mint megfélemlítő fegyver.

6. Furkós bot
    Szépen szálka mentesített bot, az ellenség kupánvágására, illetve kutyák, ciguk ütlegelésére.

7. Parancsnoki sorozatlővő
    játékpisztoly átalakítva égő gyufa szál kilővésére.
    előállítás bonyorult, csak nekem volt ilyen.
    Pax toll aljába rugó,rögzi. 3db gyufaszál bele erőszakolása, így a 3 gyufaszál pont beleszórul és egy kicsi ki is lóg. Ha ezen áthúzzuk a gyufa oldalát, akkor meggyullad majd kilövődik.
    Ebből kb 4 db legyártva majd rászigetelőszallagozva a játékpisztolyra.
    az utolsó prototipuson már 10 db kilövő volt azaz 15 másodpercen belül 30db égő gyufaszálat lőttem ki.
    A fegyver rendkivüli népszerüségnek örvendett :D miután több havernak is begyulladt a haja,kabátja sajnos kikellett vonjam a forgalomból.
    pontosság: random
    lőtáv: 4m

8. Kutyaölő dárda
    készítése egyszerü: megunt forkósbotból, végére vas szúró szerszám ( konyhakés) szigetelőszallagozás. Egyszeri fegyver volt. Ha talált akkor úgyse húztad ki a kutyából mert vagy elszaladt vele együtt vagy haláltusáját vívta ami nem épp egyhelyben maradok mig kihuzod pajti szitu, ha meg nem talált akkor még idegesebb lett és valahogy sose abba az irányba indulsz utadra,hanem érdekes módon mindig az ellenkezőbe.

folyt köv. majd egyszer a robbanó szerkezetekkel
  • Bala10
    :)

én a dátumot átírnám 90es évekre, mert én 81-ben születtem, de a nagyrésze akkor is teljesült. :9 Bátyámmal majdnem felgyújtottuk a fél hegyoldalt.
  • Seat
    - aluminium függönykarnis,tele lőporral,a végén gyufafejek... LOL
    - 1 doboz gyufa körbe szigetelőszalagozva,be a busz alá a megállóban... :)

stb...
  • Seat
    R.I.P Angel :)
  • Hu.man limbi
    fúvócső tűvel kombinált dugó+szívószál
  • Seat
    jaja :)

SPAM! :)
  • Wreck86
    "A Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Cuck Norris úgy döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver."
    :D:D:D