109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bala10
    a mi becsületes vezetőink biztos nem lopósak. szerintem ez uccsó fillérig a metróépítésre fordítják a pénz. és ugye gondolnak az átadás után felfedezett és keletkezett esetleges hibák javítására, meg a lepukkant metrókocsik felújítására, új járművek beszerzésére 2szeres áron, azok későbbi légkondiciónálóval való felszerelésére. És mivel háborús fenyegetettségben élünk, biztos sok pénzbe kerül az óvóhelyek kialakítása is. :P Szal még kevés is az a 400milliárdocska. lehet kihagytam valamit?
  • LSSAHlavina
    Metró Mallorcán, 2 év alatt, 32 milliárdból

A derék spanyol szigetlakók 2005-ben úgy döntöttek hogy belevágnak a metróépítésbe.
    És mivel Mallorcán nem volt Demszky, BKV, Hídépítő vagy Bamco csoport, 2007. április 25-én át is adták a metrót. 2007 szeptemberéig ingyen (!) használhatta mindenki, főszezonban (!!!). És döbbenetes 120 millió eurós összegbe került (32 milliárd forint).
    A Palma de Mallorca Metro amúgy 7,2 km hosszú és 9 állomásos, 32 milliárd forint.
    A 4-es metró 7,4 km hosszú és 10 állomásos 400 milliárd forint és ment már a fúrópajzs vagy 1 kilométert !!! 5 éve épül ...
    Most akkor lehet tippelni, hogy a 400 milliárdból mennyit lopnak el nálunk ....
  • Seat
    jah,nekem is bejött.
    mléxem Frankie mindig taxizott a helikopterrel,mindenkit,mindenhová elszállított :)
  • Wreck86
    jah!
    pedig jó játék.engem egy dolog fogott emg a későbbi játékoknál: a helikopteres katona szállítás :) na az tuti!
  • Kovács legény
    amikor megjelent a vietnam, az én gépemen nem ment el.
  • HUmanHunter
    ó bár mégse tudom; meg van repedve a 2 es cd már régóta, eddig mindig letöltöttem a 2 est de most nincs kedvem
  • HUmanHunter
    lehet hogy fel kéne raknom a '42 t? :)
  • gordon 24
    Most lszedtem a 2-t. Egyenlőre.. Megveszem valszeg ezt mert elég ocsó.

Elinditottam, végülis meglepődtem igen... Mert nincs az az elsőprő pusztitás "ryan közlegényes" brutál harc mint a Mohában és a COD-ben, de ezen felül nem rosz. Tetszik hogy mindennnel lehet menni autok replők tankok stb. Szóval szokom, de tetszik is. Ha esetleg tényleg meg veszem lehet majd érdeklödöm a server ugyben:D
  • Wreck86
    arra meg ott az admin:)
  • HUmanHunter
    de főleg ha olyan csapatba kerülsz amelyiket épp basecampelik :D
  • Seat
    hi!

Ha a COD és a MOHA bejött ezen meg fogsz lepődni! :)
    Itt minden bf42-s kecseg esténként egy 50 fős magyar! szerveren öli egymást már lassan 5 éve! :)
    A FAQ-ban minden le van írva részletesen,tehát ha ma megveszed,install és már löheted is a sok nubot! :)
    Élmény lesz!
  • Wreck86
    "Sajna nem volt értelmes gépem hozzá" ezt nem értem a Vietnám kapcsán
  • Wreck86
    erre nemtok nyiltakozni(még) :)
  • Kovács legény
    -nekem megvan a 2142 eredetiben.(EA EUlan-on adták aiba:)) és szerintem nem rossz játék, nem játszottam vele kb a bajnokság óta, de attól még nem szar,megvan a hangulata, ami vagy bejön vagy nem.
    -A BF2 is jó játék,a POE2 FH2 kiegekről nem is beszélve.
    -A vietnámot meg csak kipróbásztam valamelyik EAlanon ,hát az nem jött be, annyira. Sajna nem volt értelmes gépem hozzá így nem tudtam magam beleásni jobban.
    -A BF42 hiába több mint 5éves, az összes közül a legjobb!
  • Wreck86
    "bf2142: a jövő szart se ér." :D
    és milyen igazad van :)
  • gordon 24
    Nagyon kösszi!! Ez igy már világos.. Akkor a 42-t megveszem eredetibe. A 2-t meg leszedem. Aztán lehet azt is.. Nagyon köszönöm nektek!!
  • Zerénd
    Bf42: 2. világháború.
    bf vietnám: egyértelműen, vietnámi háború
    bf2: a mai kor, de van 2 világháborús ingyenes modja
    bf2142: a jövő szart se ér.
  • Bala10
    akkor a régebbit töltsd le, de ne a legrégebbit
  • gordon 24
    Aham.. Akkor ezt lehet megveszem holnap..

Viszont akkor az a kérdés melyiket érdemes "leszedni" Az uj az a modern nem érdekel. Olyasmi kellene ami ujabbnak nevezhető, de nem a legujabb:D
  • HUmanHunter
    ez az első. jó régi ma' vagy 5 éves vagy mennyi, másolt játékkal nem túl sok szerveren tudsz majd játszani annyira olcsó az eredeti; 3990 a 2 kieggel együtt pont
  • gordon 24
    Kösszi a gyors választ! Már találtam olyan filét amiről nem lehet beszélni:D Az nem gond. Ez hányadik BF?
  • LSSAHlavina
    igen, a BF1942 az egy gamma. Igen jó gamma. Már majdnem omega.

A BF2 az egy nem jó gamma. Majdnem alfa.

bfhelp.try.hu remélem műxik. Kell peccselni, pb updételni, stb.
  • gordon 24
    Ja és még egy kérdés. Ezek hogy jönnek egymás után? Melyik a legujabb Battlefield( ami nem csak kieg, hanem full game)?
  • gordon 24
    Sziasztok!!

Agyon unom magm:D Most arra gondoltam,hogy letöltöm ezt a gamét..
    Az 1942 az nem csak egy kieg ugye? Hanem ez egy full játék jól tudom?

Ha van kedvetek irhatnátok róla valami infot nekem. Call Of duty-kat, Medal of honorokat ismerem. Mire számitsak jó játéknak tartjátok?

Üdv..
  • Bala10
    :D

ám a kötelező tantárgyakban ha a 3. nem igaz, akkor az elsőről minek mondjunk le? :)
  • Wreck86

de kifordult a világ magából:)
  • BurnBaby
    sok szeretettel :))

**** Csak Ferfiaknak ****

A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nõ.
    Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét... amelynek létezésérõl sejtésük sincs.
    A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg.
    Kedvezményt adunk azoknak a jelentkezõknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!

KÖTELEZÕ TANTÁRGYAK:
    1. Leválni az anyámról (2000 óra)
    2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
    3. A feleségem nem az anyám (350 óra)
    4. A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)
    5. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
    6. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai elõtt (több mint 500 óra)
    7. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tûnjünk lustának (300 óra, gyakorlati foglalkozás videórögzítéssel)
    8. Hogyan kuzdjuk le a távirányító-szindrómát (550 óra)
    9. Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
    10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK:
    1. Jo kedely, mosogatás közben
    2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
    3. Konyha - kezdõszint: -háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)
    4. Konyha- haladó szint: -az elsõ zacskós leves anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
    5. A jégkocka tartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
    6. A legújabb tudományos felfedezés: -fõzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát
    7. A WC ülõke lehajtása (videókonferencia a Harvard egyetemmel)
    8. Alapvetõ különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat)
    9.Érzékeken túli kommunikáció: -mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, hogy ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény, melyik fiókjában.

HÁZI-DOLGOZATI TÉMÁK:
    (A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni)
    1. A vasaló: -a ruhák titokzatos útja a mosógéptõl a ruhásszekrényig
    2. Én és az elektromosság: a villanyszerelõ kihívásának anyagi elõnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
    3. Miért nem bûntény virágot ajándékozni a nõnek a házasságkötés után?
    4. A WC papír vajon a WCpapírtartóban jön a világra?
    5. Az eltévedt férfi autóvezetõ is kérhet útbaigazítást a járó-kelõktõl anélkül, hogy impotensnek tûnne
    6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából
    7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése
    8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nõ leparkol...
  • Wreck86
    Egy vadász elhatározza,hogy hibernáltatja magát,mivel a Földön az állatok 98%-át levadászták,s gondolja majd valamikor a jövőben tovább folytatja.

El is telik egy bizonyos idő,felébresztik.Odaadják neki a cuccait,s mondják,hogy menjen el a hivatalba engedélyt kérni.
    Elmegy,s kérne ,de nagy meglepődésre mondják,hogy az állatok rég kihaltak,embervadászati engedélyt tudnak adni.Ránt egyet magán a vadász,de elfogadja.

Meg-megy,egyszer csak meglát egy cigányt ahogy épp kukázik,előveszi a papírt,s olvassa,hogy cigányra is lehet vadászni.

Na több se kell neki,céloz,bumm.A cigány összeesik.Rohan oda boldogan a vadász,de egy rendős is odarohan,s ezt mondja neki:
    "Uram maga mit csinál?
    Kérem én vadászok,van engedélyem is.
    Jó-jó,de párzási időszakban,etetőhelynél..."
  • Bala10
    neuszíccsá
  • Zerénd
    1x? 2x?
    Fiatal koromban sportot üztünk a cigok megverésével. Akkor még a szabó albertke vnp majd késöbbi mnsz csoportosulásban voltunk. ( nem vagyok szkinhed!!! ) De tök álat volt, mikor a fekete egyenruhánkban megjelentünk, és mikor megláttunk pár cigányt, felvettük a karszallagunkat, és megkergettük őket. Hát futni azt q tudnak a rühesek! Persze hozzáteszem, nem a mi városunkba! :DDD
    Itt volt adok-kapok, némely cigo messziről köszönt nekünk.
    Ma már csak igy internet segítségével uszitgálom az embereker rájuk. :) Család ma már az első.
  • Bala10
    Nem akarlak elkeseríteni, de jelenlegi csodás demokráciánk nem tartalmaz olyan elrettentő bűntetést, ami eltérítené őket bártmitől is. ezért azt csinálnak amit karnak. Egy megoldás lesz, ha a társadalom veszi a kezébe az ügyet és elégeli meg a dolgot. de ez egyenes velejárója a háborúnak, mert azt népírtásnak nevezik.
  • Kovács legény
    hát én egyszer kerültem nagyobb összetüzésbe velük, konkrétan lerugtak a zsír uj biciklimről,persze pofán is kellett verniük mert egy 10éves lerugott gyerek nagy veszély volt még a számukra.... Mivel egész famili rendőr a következő pár hónapban nagyon rájárt a rúd az összes kokszira a környező kerületekben is,mivel tudom mit kaptak, lehet meg is érte, főleg hogy fizetett a biztosító
  • Kovács legény
    a bírósági figyelmeztetés az nem priusz
  • Kovács legény
    nah szóval, akármit is mondott neked a rendőr. Ha megütnek téged és egyből visszaütsz az önvédelem. De ha később ütsz vissza akár pár perc múlva az bosszú. Tehát ha egyből visszaütöttél akkor nyugodtam jelentsed fel. Egy a gáz, hogy az a retek biztos bosszut akar majd állni, főleg hogy ilyenkor ki is szokták őket rugni az iskolából.
    Vagy pár haverral összeálni és pokróc...
  • HUmanHunter
    egyébként meg; már nincs olyan hogy önvédelemből megütöd, csak akkor jelentheted fel úgy hogy ne legyen belőle bajod ha odatartod az arcod hogy üssed b+. ha meg feljelentjük akkor mehetünk a bíróságra, azt leírják szépen hogy bírósági figyelmeztetést kaptam, priusz.
  • Wreck86
    18+
  • bunkolaja
    hát Pali a csajok miatt marhaság volt boxolni, szeretik ők már olyan idős korban is ha komolyan foglalkoznak velük.
  • LSSAHPAUL
    2x verekedtem ciguval, még az általános iskolában, érdekes vajon középiskolában miért nincs velük probléma ? :p
    A gond mind két esetben a kor különbség volt. Igaz hogy én 8.-os voltam az opponent meg 5.-es, de 2-3 évvel idősebb volt tőlem, mindegy bekellett vállaljam mert a csajokat fogdosta, és gondoltam lesz egy jó pontom a csajoknál ha lekeverek neki párat. hát igy utolag azt mondom hogy döntetlen lett :D és nem érte meg mert pár "jaaj szegény"-sajnálkodástól mást nem kaptam tőlük. A másik már komolyabb eset volt. Mindketten 8.osok voltunk a különbség az hogy az opponentnek már gyereke is volt, azt a csatát elvesztettem :) de innetől kezdve másképp nézett rám.
    Szal jól van az, nem az a lényeg hogy te nyerj mint travianban, hanem hogy megmutatsd hogy te nem szarozol kiosztani pár pofont annak aki nem tetszik. Nekem eszem ágába se lett volna feljelentést tenni, sőt, majdnem leszakadt a vesém de max 2 haver tudott róla.
    A másik dolog ami megjegyezendő a warfare. Nem olyan mint a filmekben hogy nézitek egymást és egyik üt a másik elhúzódik.. üvöltés és mint megveszett állat neked szaladnak, hajad húzzák, marnak rugnak,harapnak.
  • HUmanHunter
    :D hangtompítós thompsonnal nekimész :D inkább MG42 vel :D
  • HUmanHunter
    gondolkozunk rajta még, 30 napig lehet ugye feljelenteni, nemtudjuk hogy megéri e, mert max figyelmeztetést kaphat a cigányja. amúgy se ütöttem, csak pofonvágtam, de ezis"ütésnek számít"