109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• joebacsi
    hánemtom, nekem ez nagyon nem egyértelmű, én azért vacilálnék a dzsim, dzsekk, dzsoni meg a bali között egy darabig az biztos :)
  • Tuvok #99419
    mondjuk nem bagzok, de a piáról nem vagyok hajlandó lemondani semmilyen nyüves játék miatt ... bennevan a munkaszerződésemben, inni kell .
  • LSSAHPAUL
    jaja pont 3000 forint ez a pirates is havonta.. az oks hogy januártól leszoktam a cigiről ez kb 30x500ft=15.000ft de mégis sajnálom rá, pedig megérdemlem :)
  • Bala10
  • Kovács legény
    Szoritok ratyi!
  • JAG1
    Most vették ki a csöveket, szal holnap reggel kiderül... :-)
  • Tuvok #99414
    3000 forint egy hónap játék, vagy egy üveg whisky
    pff hát elég egyértelmű a döntés :DD
  • Wreck86
    inkább azt mond mi van veled?gyógyulsz?:)
  • Wreck86
    nem saját chas-ből van,szóval ha adsz pénzt a kérdés megoldva..
  • Guest
    Ez tény és való :))
  • Guest
    Csak a kedvedért :)

WoW havidíja 13 euro, az olyan 3000-3500 Ft között van árfolyamtól függően (ha 3 vagy 6 hónapra fizetsz elő, akkor még ennyi sem).

Az alapjáték ára ~3500 Ft, és jár hozzá 30 nap játékidő, vagyis gyakorlatilag ingyen van.

A Burning Crusade kieg. ~5000 Ft, mondjuk ehhez már nem jár ingyen játékidő.

Ha a kettőt egyben megveszed (Battlechest címszó alatt fut) az ~9000 Ft, és szintén jár hozzá 1 hónap játékidő, vagyis magáért az alapjátékért és a kiegért összesen fizetsz kb. 5500 ft-ot.

Tényleg horribilis összegek :)
  • Seat
    SPAM:

MINDENKI ARRA KÖLTI A PÉNZÉT AMIRE TUDJA! :)

SPAM OFF :)))
  • JAG1

Pirates egy nagy kapalap szar, le ne szedjétek.

Miller bakker te mit össze szenvedsz má. Nem akarásnak nyögés a vége.
  • Kovács legény
    wow pl nem 2fillér

amúgy van igasság odaát is, de minek gyüjtsek még több baromságot az eddigiek mellé?
  • Wreck86
    klkk:)

gépigény+hely,nincs,max megnézem,ha újrarakom:)

bf2 felmegy oké,de a patch hozzá,amíg ideiglenesen kitömörít,anna ka C-n nincs hely:)
    meg egyszer egy kamu bf2-őt felraktam,fekete kéeprnyő fogadott intro után,szóval sztem vid kártya se nagyon bírja,de talán azt meg leeht oldani,mintha olvastam volna.
  • Guest
    Egyrészt havidíjas játékok nem kerülnek 15k-ba, és még alapból szokás játékidőt adni hozzá.

Másrészt ha valaki számítógépet, szélessávú netet tart, ne mondja nekem, hogy havi háromezer forintot nem érne meg egy olyan játék és a hozzá tartozó folyamatos fejlesztés, support, amit tényleg élvez.

Harmadrészt az emberek többsége, aki ezzel jön, sokszor ennek az összegnek a többszörösét tapsolja el havonta olyan még nagyobb baromságokra, mint a bagó vagy a nyilvános helyen filmszakadásig lerészegedés.
  • joebacsi
    micsoda?
  • Wreck86
    böfö2,nekem más gondom van vele,ne ma pénz:)
  • joebacsi
    böfökettőt megvetted mán?
    háromezer pénz baszki, és van ingyen fh2őd meg ez a pájritszod is :)
  • joebacsi
    há ilyen...nem szedtem le...inkább maradok a sivatagi nagy tankoffenzíváknál fh2ben :)
  • Bala10
    tőcsd le, ha jó, akkor én is letöltöm. :)
  • Kovács legény
    én nm plóbásztam egyik piratest sem, ennyire jó? érdemes letölteni a bf2 félét?
  • Wreck86
    amúyg szép játék+bíro maz iylen kalózos-csatahajós játékokat,arra volt jó a bf-pirates:)
    csak miután kijött bf2 alá a pirates2,azóta a 42 pirates nagyon kihalt.
  • Kovács legény
    Hát a legnagyobb nyomorék kötsögség ez a havidijjas lófasz online biszibaszi dolog.
    Legyen elég nekik, hogy 10-15Ké megveszi az ember a játékot...
  • Wreck86
    ha olyan online,amiért fizetni kell,akkor nem érdekel:)
  • joebacsi
    jah utánnaolvasgattam, mer látom, hogy mindkét exbf-es fritz tolja :)
    bár engem személyszerint olyan nagyon amúgy se érdekel, örülök, ha néha van időm 42ben meg fh2ben páblikon esténként kicsit lövöldözni...az ilyen hajnali 3ig tartó városostromok nem nekem valók :)
  • Bala10
    havidíjas? pedig kipróbáltam volna
  • joebacsi
    2600ér havonta inkább toljátok a wwii online-t ha már ennyi időtök van :)
  • Seat
    jó reggelt! :)
  • Kovács legény
    megvan nekem is, már minden létező formátumba át is tudom konvertálni, de a szutyadék telefonom csak midi-t játszik le.
  • LSSAHPAUL
    Millerke, te fogékony vagy a jó játékok iránt ;) nem akarsz beruházni a Pirates of the burning sea-re? Én beszállok a magyarokhoz azaz a spanyol oldalra, állítólag az sg-és magyaroknak már komoly erejük van :)
  • Bala10
    bf2 zenéje megvan mp3, még Jagbratyó szedte vhonnan, ha majd köll. msn átküld. kapcs-ford. :)
  • Kovács legény
    bf42midi
  • Kovács legény
    megnem mondom hol találtam, mélben/msnen átdobom inkább
  • Wreck86
    találtál:D:D lökd link:)
  • Kovács legény
    letöltöttem midibe, lol mekkora fosadék te jó ééég, uj telo lesz ebből:)
  • Wreck86
    keress knokrétan midi-re,lehet hogy találsz úgy.
  • Kovács legény
    de lehet bibi, csak fos lesz mert egy választható hangszerre butitja le az egészet.
    Egy komolyabb konverterrel megoldható lenne ,hogy szétszedjem az mp3-t és külön külön más hangszerre átmidi osztán összerak. De asszem nem érdekel ennyire:D
  • uHs Gerzson
    Júniusra tolták a megjelenést :)
  • JAG1
    Nem lehet. Midi tök más formátum. :-)